Νέα

Οι άνδρες χωρίς σύντροφο αυξάνονται, διότι οι γυναίκες γίνονται υπέρ-εκλεκτικές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jim85
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 882
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

GTOwizard

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Like
493
Πόντοι
21
εσεις οι αχρηστοι και ανικανοι τις καταστρεψατε,τα ζωα οι αντρες,αμα δε κανατε το πρωτο βημα ποτε θα καταλαβαιναν οτι πρεπει και αυτες να το κανουν,οχι να τα περιμενουν ολα ετοιμα.Επισης αν δε τις κερναγατε συνεχεια θα καταλαβαιναν οτι μια κερναει ο αντρας,μια η γυναικα.Τελος οι αντρες προσπερνανε τη χιλοπιτα ενω οι γυναικες οχι και παλι σε αυτο εσεις φταιτε,τα ζωα που πατε και μιλατε σε χιλιες τρωτε τα μουτρα σας τα καθυστερημενα ενω οι γυναικες δε μιλανε ποτε και καπως ετσι δε εχουν τριφτει με το φλερτ και εστω μια αποριψη τις ξινιζει.Για ολα αυτα εσεις τα ζωα οι αντρες φταιτε και λεω τα ζωα γιατι εγω ειμαι διαφορετικος,δε μιλαω σε 100 τη μερα και με ενοχλει τραγικα η χιλοπιτα γιατι σεβομαι τον εαυτο μου δε ειμαι αχρηστος αυνανας να γελαω με τη αποριψη οπως εσεις.Οσο για τη 36αρα που λες,αυτη φταιει,ας μη επελεγε αχρηστους μαλακες,οι γυναικες ειναι αστειο να βρουνε αντρα,οποτε δε τη δικαιολογω,ας περιμενε να κανει σχεση με τον φυσιολογικο και οχι να πηγαινει με τα μπαζα που πηγε,αυτη φταιει και μονο που παει στους μαλακες,ευκαιριες οι γυναικες απειρες,ακομα και οι πατσαβουρες,απλα η τυπισα ειναι η κλασσικη κλαψωμουνα και η τυπισα δε ξερω τι θελω,κατα βαθος θελει τους μαλακες γιαυτο αλωστε ολοι ηταν τετοιοι και κανεις φυσιολογικος και πουλαει και ιστορια,αχ μωρε θελω τους φυσιολογικους δε θελω τους μαλακες,ουστ σαβουριτσα
εσεις οι αχρηστοι και ανικανοι τις καταστρεψατε,τα ζωα οι αντρες,αμα δε κανατε το πρωτο βημα ποτε θα καταλαβαιναν οτι πρεπει και αυτες να το κανουν,οχι να τα περιμενουν ολα ετοιμα.Επισης αν δε τις κερναγατε συνεχεια θα καταλαβαιναν οτι μια κερναει ο αντρας,μια η γυναικα.Τελος οι αντρες προσπερνανε τη χιλοπιτα ενω οι γυναικες οχι και παλι σε αυτο εσεις φταιτε,τα ζωα που πατε και μιλατε σε χιλιες τρωτε τα μουτρα σας τα καθυστερημενα ενω οι γυναικες δε μιλανε ποτε και καπως ετσι δε εχουν τριφτει με το φλερτ και εστω μια αποριψη τις ξινιζει.Για ολα αυτα εσεις τα ζωα οι αντρες φταιτε και λεω τα ζωα γιατι εγω ειμαι διαφορετικος,δε μιλαω σε 100 τη μερα και με ενοχλει τραγικα η χιλοπιτα γιατι σεβομαι τον εαυτο μου δε ειμαι αχρηστος αυνανας να γελαω με τη αποριψη οπως εσεις.Οσο για τη 36αρα που λες,αυτη φταιει,ας μη επελεγε αχρηστους μαλακες,οι γυναικες ειναι αστειο να βρουνε αντρα,οποτε δε τη δικαιολογω,ας περιμενε να κανει σχεση με τον φυσιολογικο και οχι να πηγαινει με τα μπαζα που πηγε,αυτη φταιει και μονο που παει στους μαλακες,ευκαιριες οι γυναικες απειρες,ακομα και οι πατσαβουρες,απλα η τυπισα ειναι η κλασσικη κλαψωμουνα και η τυπισα δε ξερω τι θελω,κατα βαθος θελει τους μαλακες γιαυτο αλωστε ολοι ηταν τετοιοι και κανεις φυσιολογικος και πουλαει και ιστορια,αχ μωρε θελω τους φυσιολογικους δε θελω τους μαλακες,ουστ σαβουριτσκ
κάπου ενδιάμεσα είναι το σωστό κ το λάθος !!!

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.010
Πόντοι
3.346
Το αιώνιο ερώτημα είναι ποιός είναι αυτός ο "ωραίος" τρόπος, γιατί με όλους τους τρόπους και αν δοκιμάσεις ξυνίζουν.
Μην το λες, ολες εχουν τον τροπο για να τις ριξεις, δεν ειναι το ιδιο σ ολες φσυσικα.
Μια γνωστη μ. που ξερω οτι αμα την γυρισεις αναποδα δεν θα πεσουν παραπανω απο 5 ευρω! ομορφη και μικρη ηλικιακα τα εφτιαξε με ενα αρκετα μεγαλυτερο της και φαλακρο μαλιστα.. γιατι την βγαζει συνεχεια βολτες και λογικα την κερναει παντα.

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Οι γκοεμενες κυνηγανε το χρημα,επειδη οι λεφταδες δεν φτανουν γαι ολες,οι πιο πολλες καταληγουν να εχουν γκομενο καποιο ατομο απο την παρεα τους,ξαδελφο της κολλητης κτλ..Γενικα μονο με προξενιο γαμιουντε αυτες

OP
OP
Jim85

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
Μην το λες, ολες εχουν τον τροπο για να τις ριξεις, δεν ειναι το ιδιο σ ολες φσυσικα.
Μια γνωστη μ. που ξερω οτι αμα την γυρισεις αναποδα δεν θα πεσουν παραπανω απο 5 ευρω! ομορφη και μικρη ηλικιακα τα εφτιαξε με ενα αρκετα μεγαλυτερο της και φαλακρο μαλιστα.. γιατι την βγαζει συνεχεια βολτες και λογικα την κερναει παντα.
Τί ηλικίες αν επιτρέπεται?

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.532
Πόντοι
456
Λογικό.Με 50 ευρω οι καργιες αγοραζουν εναν δονητη και λυθηκε το προβλημα

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
Οι γυναίκες θέλουν
1. χρήμα
2. χρόνο
3. μπλα-μπλα
4. σεξ (σχετικά καλό)
5. ασφάλεια (δηλαδή χρήμα και ποτέντιαλ στον άντρα) ---> άρα πιθανό εισόδημα άνω των >2,000 Ευρώ στην επόμενη πενταετία.

Οι άντρες θέλουν
1. χρήμα (να βγάζουν)
2. χρόνο
3. πολύ καλό σεξ
4. κατανόηση (όχι καταπίεση)
5. οχι γκρίνια

Τώρα, εάν οι γυναικες βγάζουν τα δικά τους χρήματα, τότε το 1 δεν χρειάζεται, αλλά χρειάζεται το 5, οπότε.....

Εάν οι άντρες βγάζουν αρκετά χρήματα, τα 3, 4 και 5 είναι must.

Π

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.736
Πόντοι
3.656
Ο Τίτλος του νήματος οδηγεί μακριά από την αλήθεια.

....Οι άνδρες χωρίς σύντροφο αυξάνονται, διότι οι γυναίκες γίνονται υπέρ-εκλεκτικές .........

Ναι, οι γυναίκες ήταν πάντα υπέρ- εκλεκτικές, απλά σήμερα δεν τις παντρεύουν με το ζόρι, και ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι τους αξίζει το κρεμ ντε λα κρεμ του ανδρικού πληθυσμού. Δεν αυξάνονται ΜΟΝΟ οι άντρες χωρίς σύντροφο, ανάλογα αυξάνονται οι γυναίκες που θα μείνουν χωρίς σύντροφο. ΤΕΛΙΚΑ θα κάνουν συντροφιά με τις γάτες τους, ή κάποιο άλλο κατοικίδιο

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.145
Πόντοι
5.916
συγγνωμη αγαπητε yakuza αλλα δε ειναι και μικρο το ποσοστο αυτο που δε τον βρεχουν αλλιως με τιποτα και πανε σε ιεροδουλες μονο,κοιτα και εγω ειμαι μεγαλος μπουρδελιαρης να ξερεις αλλα αμα βρω γκομενα θα σταματησω να πηγαινω,ειναι δυνατον να εχεις γκομενα που μπορεις να το κανετε 3-4 ωρες σε καθαρα σεντονια και ολο αυτο να το αφηνεις και να πηγαινεις στα 20λεπτα μπουρδελα με σεντονια βρωμικα πακιστανων και γερων?ελα τωρα μη παραμυθιαζομαστε,ειμαι 23αρης αλλα ειμαι μεγαλος μπουρδελιαρης αλλα πιστεψε με αν βρω γκομενα εννοειται δε θα πηγαινω πια,παω μεχρι να βρω,ξεκαθαρα οσοι σου λενε εχω γκομενα αλλα παω και στα μπουρδελα σου λενε ψεματα για να στο παιξουν μαγκες και γαμιαδες οτι τα κανουν ολα,επειδη λοιπον εχω μιλησει εδω με πολλους σου λεω πως η αποψη μου ειναι οι 7 στους 10 ειναι σα τον αργυροτοξο και οι 3 οχι.
σύμφωνοι αλλά μην ξεχνάς και τον εθισμό στις πουτάνες που έχουμε σχεδόν οι περισσότεροι μπουρδελιάρηδες όπως λές....

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

bookworm

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21
σύμφωνοι αλλά μην ξεχνάς και τον εθισμό στις πουτάνες που έχουμε σχεδόν οι περισσότεροι μπουρδελιάρηδες όπως λές....
λες να μη το καταλαβαινω?αφου το εχω εγω στο μεγιστο βαθμο και ειμαι και μονο 23 αλλα μη ξεγελιομαστε και εγω που ειμαι τοσο λατρης των μπουρδελων αμα βρω γκομενα δε θα πηγαινω,σιγα μη αφησω τη γκομενα μου που θα πηδιομαστε 3-4 ωρες σε καθαρα σεντονια και που πριν δε θα την εχουν χυσει κανας στολος 30ατομα για να παω στα 20λεπτα σε σεντονια που ακουμπησαν πακιστανοι και γεροι και που πριν απο μενα την εχυσαν 30 αντρες,εγω στα μπουρδελα παω για να γαμαω γιατι αλλιως προς το παρων δε μπορω αν μπορεσω αλλιως δε θα πηγαινω στα μπουρδελα εννοειται,μη τρως παραμυθα οσοι σου λενε εχω γκομενα και παω σε πουτανες ειναι ψεμα,στο λεει για να το παιξει γαμιας οτι τα κανει ολα,μη ξεχνας οι αντρες λενε τα μεγαλυτερα ψεματα,ειχα φιλο που μου ειχε πει ειχε φασωθει με τουριστρια και ειχε κανει ξεπετα με αποτελεσμα να μη εκανε τιποτα απο αυτα ουτε καν ειχε φιλησει αποτι εμαθα που μου ομολογησε.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
Jim85

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
λες να μη το καταλαβαινω?αφου το εχω εγω στο μεγιστο βαθμο και ειμαι και μονο 23 αλλα μη ξεγελιομαστε και εγω που ειμαι τοσο λατρης των μπουρδελων αμα βρω γκομενα δε θα πηγαινω,σιγα μη αφησω τη γκομενα μου που θα πηδιομαστε 3-4 ωρες σε καθαρα σεντονια για να παω στα 20λεπτα σε σεντονια που ακουμπησαν πακιστανοι και γεροι,εγω στα μπουρδελα παω για να γαμαω γιατι αλλιως προς το παρων δε μπορω αν μπορεσω αλλιως δε θα πηγαινω στα μπουρδελα εννοειται,μη τρως παραμυθα οσοι σου λενε εχω γκομενα και παω σε πουτανες ειναι ψεμα,στο λεει για να το παιξει γαμιας οτι τα κανει ολα,μη ξεχνας οι αντρες λενε τα μεγαλυτερα ψεματα,ειχα φιλο που μου ειχε πει ειχε φασωθει με τουριστρια και ειχε κανει ξεπετα με αποτελεσμα να μη εκανε τιποτα απο αυτα ουτε καν ειχε φιλησει αποτι εμαθα που μου ομολογησε.
Το ότι εδώ μέσα όλοι γαμάνε από πέσιμο και φλερτ γιατί είναι alpha males πού το πας? :rockon::rockon::rockon:

bookworm

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21
Το ότι εδώ μέσα όλοι γαμάνε από πέσιμο και φλερτ γιατί είναι alpha males πού το πας? :rockon::rockon::rockon:
σου ξαναλεω εδω μεσα οι 7 στους 10 ειναι σα τον αργυροτοξο και οι 3 δε ειναι,τελος αυτη ειναι η γνωμη μου.

Kavouras13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2016
Κριτικές
9
Like
644
Πόντοι
301
Να δεις πώς αυξάνονται και ο ι γυναίκες χωρίς σύντροφο...

OP
OP
Jim85

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
σου ξαναλεω εδω μεσα οι 7 στους 10 ειναι σα τον αργυροτοξο και οι 3 δε ειναι,τελος αυτη ειναι η γνωμη μου.
Το ίδιο λέμε μαν, οι περισσότεροι πουλάνε μούρη. :wink:
Ο αργυρότοξος φαίνεται εντάξει τύπος.

bookworm

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21
Το ίδιο λέμε μαν, οι περισσότεροι πουλάνε μούρη. :wink:
Ο αργυρότοξος φαίνεται εντάξει τύπος.
ο αργυροτοξος ειναι απλα ειλικρινης κατι που δε ειναι οι περισσοτεροι εδω,πιστεψε με τουλαχιστον οι 7 στους 10 απο εδω ειναι σα τον αργυροτοξο,οι 3 να μην ειναι,τελος.

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Ο Τίτλος του νήματος οδηγεί μακριά από την αλήθεια.

....Οι άνδρες χωρίς σύντροφο αυξάνονται, διότι οι γυναίκες γίνονται υπέρ-εκλεκτικές .........

Ναι, οι γυναίκες ήταν πάντα υπέρ- εκλεκτικές, απλά σήμερα δεν τις παντρεύουν με το ζόρι, και ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι τους αξίζει το κρεμ ντε λα κρεμ του ανδρικού πληθυσμού. Δεν αυξάνονται ΜΟΝΟ οι άντρες χωρίς σύντροφο, ανάλογα αυξάνονται οι γυναίκες που θα μείνουν χωρίς σύντροφο. ΤΕΛΙΚΑ θα κάνουν συντροφιά με τις γάτες τους, ή κάποιο άλλο κατοικίδιο
Ναι ενω οι ανδρες δεν ειναι επιλεκτικοι.Ελα να δεις στην παρεα μου ποσα ακυρα ριχνουν φιλαρακια μου σε 6αρια 7αρια αλλα και 8αρια και τα λεμε.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.118
Πόντοι
506
Έχω μια φίλη 80 κιλά και ύψος 1.60 36 χρόνων άνεργη και είναι εθισμένη στο ζαναξ. Γνωρίζει συνέχεια άντρες από το τιντερ, κάποιοι από αυτούς είναι για Ανίτα Πάνια κάποιοι άλλοι όμως είναι φυσιολογικοί με δουλειά, μορφωμένοι κτλ... Αυτή η γυναίκα τους απορρίπτει όλους αυτούς και ψάχνει για κάποιον σαν τον Ρουβά. Έχει τύχει να βγει με ένα παλικάρι ψιλό γυμνασμένο και ευκατάστατο και τον απέρριψε γιατί είχε λίγη φαλάκρα. Εάν αυτή η γυναίκα με τέτοια εμφάνιση έχει τέτοιες απαιτήσεις...... Οι νορμάλ γυναίκες τι απαιτήσεις έχουν;
Φυσικά αυτή λέει ότι δεν υπάρχουν άντρες και δεν της την πέφτουν γιατί είμαστε κότες.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.774
Πόντοι
3.656
Οι 30+ τι πρόβλημα μπορεί να έχουν? από 30-50 ετω΄ν, οι άντρες μπορούν να έχουν μία τεράστια γκάμα από γυναίκες.

Π

Απο που την έχουν αυτή τη γκάμα;

Μονο αν έχουν λεφτά ή κάνουν δουλειές-μαγνήτη για γυναίκες ή πάνε σε κανα μπιγκ μπραδερ,σαρβαιρορ και γίνουν γνωστοί.Αλλιώς πως;

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.286
Πόντοι
3.556
Έχω μια φίλη 80 κιλά και ύψος 1.60 36 χρόνων άνεργη και είναι εθισμένη στο ζαναξ. Γνωρίζει συνέχεια άντρες από το τιντερ, κάποιοι από αυτούς είναι για Ανίτα Πάνια κάποιοι άλλοι όμως είναι φυσιολογικοί με δουλειά, μορφωμένοι κτλ... Αυτή η γυναίκα τους απορρίπτει όλους αυτούς και ψάχνει για κάποιον σαν τον Ρουβά. Έχει τύχει να βγει με ένα παλικάρι ψιλό γυμνασμένο και ευκατάστατο και τον απέρριψε γιατί είχε λίγη φαλάκρα. Εάν αυτή η γυναίκα με τέτοια εμφάνιση έχει τέτοιες απαιτήσεις...... Οι νορμάλ γυναίκες τι απαιτήσεις έχουν;
Φυσικά αυτή λέει ότι δεν υπάρχουν άντρες και δεν της την πέφτουν γιατί είμαστε κότες.

Εδώ είσαι στα bold ... τα υπόλοιπα είναι σάλτσες

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.774
Πόντοι
3.656
Ναι ενω οι ανδρες δεν ειναι επιλεκτικοι.Ελα να δεις στην παρεα μου ποσα ακυρα ριχνουν φιλαρακια μου σε 6αρια 7αρια αλλα και 8αρια και τα λεμε.

Ποια είναι τα φιλαράκια σου,ο Αργυρός με τον Σπαλιάρα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom