Νέα

Οι άνδρες χωρίς σύντροφο αυξάνονται, διότι οι γυναίκες γίνονται υπέρ-εκλεκτικές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jim85
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 882
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.169
Πόντοι
2.536

bookworm

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21
σιγά ρε άγριε, μήπως να αυτοευνουχιστούμε από τύψεις; Δηλαδή οι γυναίκες είναι τόσο άβουλα όντα που δεν έχουν ευθύνες για τίποτα;

Αν για κάθε απόρριψη σταματά η ζωή σου, τότε σου έχω νέα: Θα έπρεπε να είχε εξαφανιστεί το ανδρικό είδος. Θέλει προσπάθεια για να φτάσεις στο επίπεδο να μη χάνεις το ηθικό σου από μία απόρριψη και να προχωράς. Μια χαρά αξιοπρεπή άτομα είναι όσοι την πέφτουν σε πολλές, αν την πέφτεις με αξιοπρέπεια και δε γίνεσαι ξεφτίλας μουνόδουλος πού είναι το κακό;

Μια γυναίκα δικαιούται να κάνει λάθη στις επιλογές της όπως και ένας άντρας. Αν τώρα υποσυνείδητα έλκεται από προβληματικούς άντρες γιατί της αρέσει το δράμα και η ένταση και αυτό δικαίωμά της είναι. Σε πολλούς άντρες αρέσουν οι παρτόλες και μετά που τους κερατώνουν κλαίγονται και λένε "έλεγα πως μαζί μου θα άλλαζε μυαλά". Ίδια περίπτωση μαζοχισμού.

Όσο για τις απόψεις σου ότι ο πυρφορισμός έχει χαλάσει τις γυναίκες ,εκεί συμφωνούμε. Δεν είναι όμως όλοι οι άντρες έτσι. Επίσης ποιος σου είπε ότι οι άντρες δε ρίχνουμε άκυρα; Εγώ πρέπει να έχω ρίξει καμιά δεκαριά στη ζωή μου. Επίσης μια γυναίκα μπορεί να την παρατήσει ο άντρας για κάποια άλλη και αυτό απόρριψη είναι. Όταν μια γυναίκα έει φάει κόλλημα με ένα άντρα, μια χαρά θα το κυνηγήσει. Όταν έχει επιλογές και δεν είναι ερωτευμένη με κανέναν ,τότε θα περιμένει τον πλειοδότη.
οι αντρες ειναι αχρηστοι οι περισσοτεροι μαν,δε ριχνουν ακυρα αντιθετα περιμενουν σα μουνοδουλοι με τη πρωτη ευκαιρια να τους κατσει μια.Μια γυναικα που ολες της οι σχεσεις ηταν μαλακες αντρες σημαινει πως θελει τους μαλακες τελος.Δικαιωμα της αλλα μετα να μη γκρινιαζει και να λεει θελω τους φυσιολογικους γιατι δε θα βρει κατανοηση απο πουθενα ειναι λογικο,θα της πουνε ολοι ας μη ηθελες τους μαλακες και το παιζεις τωρα ιστορια οτι θες τους φυσιολογικους.Οι αντρες που τη πεφτουν σε πολλες γυναικες απλα αποδεικνυουν ποσο αχρηστοι και ζωα ειναι,γιατι ετσι δινουν το θαρος στις γυναικες μετα να μη κανουν ποτε το πρωτο βημα και να τα περιμενουν ολα ετοιμα.Να κανουν και αυτες το πρωτο βημα,εγω θα τη γαμησω και απλα αυτη θα ανοιξει τα ποδια της αμα ειναι να κανω και το πρωτο βημα αυτη τι θα κανει?δλδ εγω ειμαι ο μαλακας που κανω τα παντα και αυτη τιποτα?Αυτη τη μαλακια που καμια δε κανει το πρωτο βημα τους τη εχετε δημιουργησει εσεις οι αχρηστοι.Αυτο επισης που ο αντρας κερναει αλλα η γυναικα οχι παλι εσεις τα ζωα το κανατε,μια ο αντρας και μια η γυναικα θα επρεπε να κερνανε και οχι μονο οι αντρες.Τελος γιατι να πρεπει εγω δλδ να μη με στεναχωρησει η αποριψη και τη γκομενα να τη στεναχωρησει?δλδ εγω δε ειμαι ανθρωπος με ψυχη μονο αυτες ειναι?αλλα βεβαια ξεχασα ο αντρας ειναι το ζωο που μιλαει σε απειρες και ας φαει αποριψη(δε τρεχει κατι σιγα το κακο) ενω η γκομενα δε μιλαει ουτε σε εναν και αμα φαει εστω μια αποριψη θα στεναχωρηθει πολυ,εσεις τα ζωα κανατε ετσι το φλερτ τελος.Το οτι βρισκει αντρα και η πιο πατσαβουρα ενω υπαρχουν ας πουμε αντρες με καλες φατσες ή σωματα που δε εχουν βρει ποτε παλι εσεις φταιτε γιαυτο γιατι οι ελληνες πατε σε χοντρες,ασχημομουρες οτι κατσει,στο εξωτερικο κατι τετοιες σαβουρες δε θα ειχαν ουτε μια επιτυχια αλλα εδω στο αγαμισταν παρακαλατε και τα μπαζα.

bookworm

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21
Αυτό ήταν ένα παράδειγμα στα 24 μου, η κοπέλα στα 22.
Μείνετε όμως στο νόημα.
Οτι άμα δεν κάνεις κίνηση, δεν τρως ψάρι, με το να κάθεσαι σα μπουφος, οχι μόνο δεν θα καταφέρεις κάτι, αλλά θα πέσει και η αυτοεκτίμησή σου. Αν θες να γαμήσεις θα γίνεις και λίγο "καραγκιόζης" αμα λάχει, αυτό ήταν το point.
Είναι αυτό που έγραψε ο παπαροτρίφτουλας πιο πάνω, τα συμπλέγματα που έχουν πολλοί από μικρά παιδιά, ότι είναι ΚΑΙ υπερόπτες πλέον.
"Κοστίζει" πολύ το να είσαι ψωνισμένος, σε πολλά θέματα. Το διαπιστώνω πολλές φορές εδω μεσα με αυτά που διαβάζω.
Μετά βέβαια κλαιγεστε, "αχ γιατί δε γαμαω, γιατί δε λαλάω".
γιατι να πρεπει να κανω το καραγκιοζη για να γαμησω?δλδ ο αντρας πρεπει να κανει το καραγκιοζη για να γαμησει ενω οι γκομενες να μην κανουν το παραμικρο?αυτο που λες εσεις το δημιουργησατε,δε μπορει οι αντρες να ριχνουν συνεχεια τα μουτρα τους ενω οι γκομενες να τα περιμενουν ολα ετοιμα,εγω εχω τη πουτσα που θα τη γαμησω(που χωρις πουτσα σεξ δε γινεται,αυτη απλα ανοιγει τα ποδια της,τη δουλεια εγω τη κανω),ασε να κανει και αυτη κατι οπως το πρωτο βημα ας πουμε,ολα εγω θα τα κανω δλδ και αυτη η βασιλισσα?εσεις τις κανατε ετσι με αυτα που λετε,αμα δε εκανε κανεις το πρωτο βημα,χιλιαδες γυναικες θα αναγκαζονταν να το κανουν,ομως ειστε μουνοδουλα ζωα οι ελληνες τελος.

• Like
Αντιδράσεις: Jim85
OP
OP
Jim85

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
γιατι να πρεπει να κανω το καραγκιοζη για να γαμησω?δλδ ο αντρας πρεπει να κανει το καραγκιοζη για να γαμησει ενω οι γκομενες να μην κανουν το παραμικρο?αυτο που λες εσεις το δημιουργησατε,δε μπορει οι αντρες να ριχνουν συνεχεια τα μουτρα τους ενω οι γκομενες να τα περιμενουν ολα ετοιμα,εγω εχω τη πουτσα που θα τη γαμησω(που χωρις πουτσα σεξ δε γινεται,αυτη απλα ανοιγει τα ποδια της,τη δουλεια εγω τη κανω),ασε να κανει και αυτη κατι οπως το πρωτο βημα ας πουμε,ολα εγω θα τα κανω δλδ και αυτη η βασιλισσα?εσεις τις κανατε ετσι με αυτα που λετε,αμα δε εκανε κανεις το πρωτο βημα,χιλιαδες γυναικες θα αναγκαζονταν να το κανουν,ομως ειστε μουνοδουλα ζωα οι ελληνες τελος.
Δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα ακόμα και αν υποθεσουμε ότι αύριο το πρωΐ όλοι οι άντρες γινόμασταν συνειδητά mgtow και κόβαμε κάθε επαφή με τις γυναίκες - ούτε τα τυπικά - ούτε καμάκι - ούτε συνεύρεση με εσκορτς - ούτε καλημέρα - ούτε βλέμμα - ούτε τίποτα.
Εχεις διαφορετική άποψη?

bookworm

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21
Δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα ακόμα και αν υποθεσουμε ότι αύριο το πρωΐ όλοι οι άντρες γινόμασταν συνειδητά mgtow και κόβαμε κάθε επαφή με τις γυναίκες - ούτε τα τυπικά - ούτε καμάκι - ούτε συνεύρεση με εσκορτς - ούτε καλημέρα - ούτε βλέμμα - ούτε τίποτα.
Εχεις διαφορετική άποψη?
εχω βεβαια,αμα βλεπαν οι γυναικες οτι δε θα βρουνε αν δε μιλησουν πρωτες εκεινες θα αναγκαζονταν να μιλαγανε,μη ξεγελιεσαι και παραμυθιαζεσαι.

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Ναι, ναι, θα σε ρωτήσει η άλλη πού είναι η τουαλέτα και θα της πιάσεις το μπίρι μπίρι να κατουρηθεί εκεί επί τόπου, που όταν ρωτάς για τουαλέτα συνήθως κατουριέσαι.
Ακόμα και 'γω που δεν είμαι του καμακίου, αν είμαι σε μαγαζί και κατουριέμαι δεν έχω πρόβλημα να ρωτήσω ακόμα και την πιο υπερμουνάρα. Εννοείται ότι αν μου πιάσει την πάρλα θα ρωτήσω άλλον.
ελα ντε,η γκομενα ψαχνει για τουλετα να μακιγιαριστει,και αυτοι νομιζουν οτι τους γουσταρει,και εμενα πολλες φορες,με ρωτανε κατι,δεν σημαινει τιποτα αυτο

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Γυναίκα που δεν είναι τερατόμπαζο,δεν παίζει να μην έχει επιλογές.Εκτος αν ζει σε...βραχονησίδα

Να μου πεις για άντρες 30+ που δεν έχουν επιλογές,και θα καψουρευτούν την πρώτη που θα ψαρώσει,να το καταλάβω
εδω κατι χοντρες και εχουν παντα γκομενο,τον εναν χωριζουν,την αλλη μερα καπακι με αλλον,φαντασου οι ομορφες δηλαδη,ουρες οι ψωλες να τις παρακαλανε

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
Εχεις διαφορετική άποψη?
φυσικα θα αλλαζε αιδοιοδουλοι:rockon::rockon::rockon:

OP
OP
Jim85

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
εχω βεβαια,αμα βλεπαν οι γυναικες οτι δε θα βρουνε αν δε μιλησουν πρωτες εκεινες θα αναγκαζονταν να μιλαγανε,μη ξεγελιεσαι και παραμυθιαζεσαι.
Έτσι λέγανε τύπε και οι εργαζόμενοι στον τουρισμό. Δεν ερχόμαστε για δουλειά μέχρι να ανέβουν οι μισθοί και να βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας. Μάντεψε τί έγινε..... φέρνουν από τρίτες χώρες εργαζόμενους για να καλυφθούν οι κενές θέσεις εργασίας!! Τουρισμός: Εισαγωγή εργαζομένων από τρίτες χώρες

Ποιός έχασε? :2funny:

Μαν, το παιχνίδι είναι στημένο εξαρχής, δεν υπάρχει στρατηγική νίκης.:confused:

bookworm

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21
Έτσι λέγανε τύπε και οι εργαζόμενοι στον τουρισμό. Δεν ερχόμαστε για δουλειά μέχρι να ανέβουν οι μισθοί και να βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας. Μάντεψε τί έγινε..... φέρνουν από τρίτες χώρες εργαζόμενους για να καλυφθούν οι κενές θέσεις εργασίας!! Τουρισμός: Εισαγωγή εργαζομένων από τρίτες χώρες

Ποιός έχασε? :2funny:

Μαν, το παιχνίδι είναι στημένο εξαρχής, δεν υπάρχει στρατηγική νίκης.:confused:
αυτοι οι βρωμυλοι απο τις τριτες χωρες αν δε τους εφερνε το σκουλικι ο σαμαρας δε θα υπηρχαν εδω στη ελλαδα,οποτε οι εργοδοτες θα αναγκαζονταν να αυξησουν μισθους και να φτιαξουν συνθηκες εργασιας,ολα το σκουλικι ο σαμαρας ο σιχαμενος κοπριτης τα εκανε και τους εφερε εδω περα τους λιγδιαρηδες.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.746
Πόντοι
216
Αρχηγέ μου, μην το χάνουμε! Αυτός που κάνει τον καραγκιόζη και παριστάνει τον κλόουν, συνήθως είναι η τραγική φιγούρα κάθε υπόθεσης, καθώς η υπερπροσπάθεια εξασφαλίζει σίγουρη ήττα!
Όλη η ιστορία είναι ένα παιχνίδι άλλωστε, θα παίξουμε εμείς λίγο τον ρόλο του κυνηγού, η άλλη θα παριστάνει την εντυπωσιασμένη (αν γουστάρει έστω και λίγο) κι όλα καλά!
Αν αρχίσουμε τα ψυχανεμίσματα και τις εικασίες, και ρίξουμε και τα μούτρα μας κιόλας όπως λες, το παιχνίδι χάθηκε από μόνο του-δεν είναι αυτός ο ρόλος του άνδρα!
Καμμία γυναίκα δε σέβεται έναν άνδρα που ρίχνει τα μούτρα του-τέλος! Ακόμα και να του κάτσει για κάποιο λόγο, στο τέλος χαμένος θα βγει και θα το πληρώσει χρυσό!
Όπως και τον μαλάκα άνδρα που τρέχει να καλοπιάσει την κάθε κακομοίρα με κουβαρντιλίκια του πέους! Αυτό είναι σα να την κυνηγάς να την 'αποζημιώσεις' που θα σου κάτσει, αυτομάτως εσύ ο ίδιος βάζεις τον εαυτό σου σε δυσμενή θέση!
Θα φάει θα πιεί τζάμπα, αλλά το καλό γαμήσι της θα το δώσει σε αυτόν που θα αναγνωρίσει ως ικανό αρσενικό, όχι στον καημένο που σηκώνει θίασους για να γαμήσει!
Μου συνέβη πρόσφατα: μου τριβόταν μια τύπισσα (37) εδώ και κάποιο διάστημα, με τα πολλά δίνω ένα παρόν 2 φορές σερί σε 'τυχαία' καλέσματά της. Και τις δύο φορές είχε αντιφατικές συμπεριφορές (τη μία 'νιάου-νιάου' την άλλη μαγκωνε). Το πάω χαλαρά, δίνω τα σημάδια πως έχει το πράσινο φως να προχωρήσει η φάση, της πετάω το μπαλάκι κι εν τέλει σιγή ιχθύος απ αυτή!
Μαντέψτε: προχθές σε φιλικό σπίτι, γνωστή της (γκόμενα φίλου) μου λέει πως την ρώτησε τι παίζει με εμένα/τι καπνό φουμάρω κλπ. Αντί να με πάρει να βγούμε να τα πούμε τα 2 μας.....
Στη συνέχεια μου λέει η γνωστή 'μα κι εσύ δεν κυνήγησες'....Εξήγησα πως ένας αξιοπρεπής 40άρης δεν πρόκειται να κυνηγήσει μια χωρισμένη 37άρα, γιατί απλούστατα μπορεί με λιγότερο κόπο και χρόνο να διεκδικήσει μια φρέσκια 25άρα-η οποία παρέχει και την προοπτική τεκνοποίησης (σε περίπτωση που με ενδιέφερε αυτό).
Συγνώμη ρε παίδες, αυτό δε λέγεται 'επιλεκτικότητα' αλλά 'μαλακία στο τετράγωνο' .

bookworm

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21
Αρχηγέ μου, μην το χάνουμε! Αυτός που κάνει τον καραγκιόζη και παριστάνει τον κλόουν, συνήθως είναι η τραγική φιγούρα κάθε υπόθεσης, καθώς η υπερπροσπάθεια εξασφαλίζει σίγουρη ήττα!
Όλη η ιστορία είναι ένα παιχνίδι άλλωστε, θα παίξουμε εμείς λίγο τον ρόλο του κυνηγού, η άλλη θα παριστάνει την εντυπωσιασμένη (αν γουστάρει έστω και λίγο) κι όλα καλά!
Αν αρχίσουμε τα ψυχανεμίσματα και τις εικασίες, και ρίξουμε και τα μούτρα μας κιόλας όπως λες, το παιχνίδι χάθηκε από μόνο του-δεν είναι αυτός ο ρόλος του άνδρα!
Καμμία γυναίκα δε σέβεται έναν άνδρα που ρίχνει τα μούτρα του-τέλος! Ακόμα και να του κάτσει για κάποιο λόγο, στο τέλος χαμένος θα βγει και θα το πληρώσει χρυσό!
Όπως και τον μαλάκα άνδρα που τρέχει να καλοπιάσει την κάθε κακομοίρα με κουβαρντιλίκια του πέους! Αυτό είναι σα να την κυνηγάς να την 'αποζημιώσεις' που θα σου κάτσει, αυτομάτως εσύ ο ίδιος βάζεις τον εαυτό σου σε δυσμενή θέση!
Θα φάει θα πιεί τζάμπα, αλλά το καλό γαμήσι της θα το δώσει σε αυτόν που θα αναγνωρίσει ως ικανό αρσενικό, όχι στον καημένο που σηκώνει θίασους για να γαμήσει!
Μου συνέβη πρόσφατα: μου τριβόταν μια τύπισσα (37) εδώ και κάποιο διάστημα, με τα πολλά δίνω ένα παρόν 2 φορές σερί σε 'τυχαία' καλέσματά της. Και τις δύο φορές είχε αντιφατικές συμπεριφορές (τη μία 'νιάου-νιάου' την άλλη μαγκωνε). Το πάω χαλαρά, δίνω τα σημάδια πως έχει το πράσινο φως να προχωρήσει η φάση, της πετάω το μπαλάκι κι εν τέλει σιγή ιχθύος απ αυτή!
Μαντέψτε: προχθές σε φιλικό σπίτι, γνωστή της (γκόμενα φίλου) μου λέει πως την ρώτησε τι παίζει με εμένα/τι καπνό φουμάρω κλπ. Αντί να με πάρει να βγούμε να τα πούμε τα 2 μας.....
Στη συνέχεια μου λέει η γνωστή 'μα κι εσύ δεν κυνήγησες'....Εξήγησα πως ένας αξιοπρεπής 40άρης δεν πρόκειται να κυνηγήσει μια χωρισμένη 37άρα, γιατί απλούστατα μπορεί με λιγότερο κόπο και χρόνο να διεκδικήσει μια φρέσκια 25άρα-η οποία παρέχει και την προοπτική τεκνοποίησης (σε περίπτωση που με ενδιέφερε αυτό).
Συγνώμη ρε παίδες, αυτό δε λέγεται 'επιλεκτικότητα' αλλά 'μαλακία στο τετράγωνο' .
αυτο λεω τοση ωρα,δε θα κανουμε μονο εμεις τους κυνηγους κανοντας παντα το πρωτο βημα,σκοπος ειναι και αυτες να κανουν το πρωτο βημα,ελεος ζουμε στο 2023 οχι στο 1850,το πρωτο βημα κοινως πρεπει να το κανουν και οι αντρες και οι γυναικες,οι γυναικες θελουν ισοτητα δλδ οπου τις συμφερει ισοτητα?οπως και ενας αντρας κανει το πρωτο βημα ετσι να το κανει και μια γυναικα.Αυτο με το κερασμα επισης εφοσον εχουμε ισοτητα μια πρεπει να κερναει ο αντρας μια η γυναικα,οχι οπου τις συμφερει να τσαμπουνανε αυτο με τη ισοτητα οπως οταν λεει ενας αντρας αυτες ειναι αντρικες δουλειες και πεταγετε μια και λεει ισοτητα εχουμε ναι εχουμε ισοτητα εκει αλλα οχι μονο εκει εχουμε και στο φλερτ και παντου οχι οπου τις συμφερει.Αν οι αντρες σταματησουν να κυνηγανε πρωτοι και να πηγαινουν στη καθε χοντρη,ωστε μετα το καθε μπαζο να εχει αντρα και να αδικουνται πχ εμφανησιμοι αντρες οι οποιοι δε εχουν βρει ποτε,μονο και μονο γιατι πχ μπορει να ειναι κλειστοι και ντροπαλοι και οι γυναικες δε κανουν ποτε το πρωτο βημα να τους ξεμπλοκαρουν,να δειτε ποσες γυναικες θα μιλανε και πρωτες και δε θα υπαρχει αυτη η αδικια δλδ να βρισκουν και οι πατσαβουρες αντρα ενω αντρες εμφανησιμοι να μη εχουν τιποτα ποτε επειδη ντρεπονται ή ειναι κλειστοι.Επισης αν σταματησουν οι αντρες να κερνανε συνεχεια να δειτε πως και οι γυναικες θα αναγκαστουν να κερασουν και αυτες αρκετες φορες.Τελος η γυναικα για να κατσει σε εναν θελει δουλεια,αμαξι,μοντερνο στιλ ενω οι αντρες θελουν ενα και μοναδικο εμφανηση,αν οι αντρες αυξησουν τα στανταρ τους δλδ δε πανε με γυναικες που δε δουλευουν και τα περιμενουν ολα ετοιμα και δε κοιτανε μια ξερη εμφανηση θα δειτε πως οι γυναικες θα μειωσουν τα στανταρ τους και πως δε θα τις νοιαζει αν δουλευει ο αλλος ή εχει αμαξι ή μενει μονος του.

Τελευταία τροποποίηση:

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Παντως οι 15 χρονοι κατι πρεπει να γαμανε,τωρα που δεν εχει σχολεια βλεπω εξω ολο παρεες με μαλακισμενους 15χρονους,να εχουν βγει εξω με κατι 15χρονα μουνακια να τα πιεις στο ποτηρι,σορσακια,κολαρακια,βυζακια,και με ωραια σωματα,οι 15χρονες φαινονται πιο ωραιες απο τις παλιες ελλεινιδε,ςισως ειναι και μιξη γαμων με ξενες οι 15χρονες,ισως να εχουν πχ ρουμανα,αλβανιδα,ουκρανη μανα γιατι πολλες ξενοφερνουνε κιολας

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
Γυναίκα που δεν είναι τερατόμπαζο,δεν παίζει να μην έχει επιλογές.Εκτος αν ζει σε...βραχονησίδα

Να μου πεις για άντρες 30+ που δεν έχουν επιλογές,και θα καψουρευτούν την πρώτη που θα ψαρώσει,να το καταλάβω
Οι 30+ τι πρόβλημα μπορεί να έχουν? από 30-50 ετω΄ν, οι άντρες μπορούν να έχουν μία τεράστια γκάμα από γυναίκες.

Π

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.768
Πόντοι
3.506
Είναι πολύ απλα τα πράγματα και ευτυχώς η συμπεριφορά της μέσης Ελλεηνίδας σήμερα, είναι απολύτως προβλέψιμη.

Πρώτα τα φτιάχνουν με τον μπάρμαν, γιατί το παιδί χωρίς μούσι και τατουάζ με την 9-5 δουλειά τους φαίνεται βαρετό, μετά τρέχουν σε fb να ψάχνουν αν ο μπάρμαν πάει και με άλλες. Στα 35 τους θα παντρευτούν το ως άνω βαρετό παιδί, θα κάνουν ένα κουτσούβελο και στα 43 το βαρετό παιδί θα πληρώνει ήδη διατροφή και αυτές θα συνεχίζουν το πουτσοσαφαρι για "συναρπαστικούς" άντρες.

Το εμπεδώνεις, προσαρμόζεις τη στρατηγική σου και το target group σου αναλόγως, και δεν ξεμένεις ποτέ από μουνί.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.805
Πόντοι
9.297
Αυτο ειναι μια αληθεια, μια αλλη ειναι οτι οι γυναικες πανω απο τα 30 δλδ ισως ψάχνουν κατι σταθερο για σχεση σπιτι κλπ.
Οταν βλέπουν οτι ο αλλος να πηδηξει θελει μονο, τοτε γινονται επιλεκτικες πηδιουνται απο εδω και απο εκει σαν τα σκυλια με γκομενους που γουσταρουν ομως και τους εχουν για στανταρακι.
Δεν φταίνε δλδ μονο οι γυναικες αλλα και οι αντρες. Επίσης τα σοσιαλ μιντια μας εχουν χαζεψει ολους οι γυναικες θελουν αντρες με σκαφη και κοτερα και οι αντρες μουναρες αψεγαδιαστες και γυμνασμενες..
Πιστεύω οτι εκει εξω για ολους εχει ο μπαξες. Απλα αν παιρνεις κάτω απο 1500ευρω καθαρα, δεν εχεις δικο σου σπιτι, εχεις αυτοκινητο που τις μισες ημερες ειναι συνεργειο και δεν εχεις και την δυνατη εξωτερικη εμφανιση, αλλα εσυ θελεις να πηδηξεις μουνακι απο το πανω ραφι, σορρυ κι ολας φιλαρακι αλλα δεν σου φταινε οι γκομενες.
Δεν ξερω κανεναν μα κανεναν που ειτε εχει καλο εισοδημα, ειτε ειναι ομορφουλης που δεν τρωει καλα!
Στην β'παραγραφο συμπληρώνω..."τους έχουν για στανταρακι ΑΦΟΥ πεισθούν ότι μπορούν να παίξουν και τον ρόλο του χρηματοδότη αν ξεμείνουν από άλλους υποψηφίους για τον ρόλο αυτόν".
Δηλαδή ΠΟΤΕ δεν μετράει μόνο η εμφάνιση ιδίως σε μικρές κοινωνίες...:hi:
Βέβαια 1.500€ παίρνει υψηλόβαθμο στέλεχος βιομηχανίας η αστυνομικός λίγο πριν την σύνταξη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom