εσεις οι αχρηστοι και ανικανοι τις καταστρεψατε,τα ζωα οι αντρες,αμα δε κανατε το πρωτο βημα ποτε θα καταλαβαιναν οτι πρεπει και αυτες να το κανουν,οχι να τα περιμενουν ολα ετοιμα.Επισης αν δε τις κερναγατε συνεχεια θα καταλαβαιναν οτι μια κερναει ο αντρας,μια η γυναικα.Τελος οι αντρες προσπερνανε τη χιλοπιτα ενω οι γυναικες οχι και παλι σε αυτο εσεις φταιτε,τα ζωα που πατε και μιλατε σε χιλιες τρωτε τα μουτρα σας τα καθυστερημενα ενω οι γυναικες δε μιλανε ποτε και καπως ετσι δε εχουν τριφτει με το φλερτ και εστω μια αποριψη τις ξινιζει.Για ολα αυτα εσεις τα ζωα οι αντρες φταιτε και λεω τα ζωα γιατι εγω ειμαι διαφορετικος,δε μιλαω σε 100 τη μερα και με ενοχλει τραγικα η χιλοπιτα γιατι σεβομαι τον εαυτο μου δε ειμαι αχρηστος αυνανας να γελαω με τη αποριψη οπως εσεις.Οσο για τη 36αρα που λες,αυτη φταιει,ας μη επελεγε αχρηστους μαλακες,οι γυναικες ειναι αστειο να βρουνε αντρα,οποτε δε τη δικαιολογω,ας περιμενε να κανει σχεση με τον φυσιολογικο και οχι να πηγαινει με τα μπαζα που πηγε,αυτη φταιει και μονο που παει στους μαλακες,ευκαιριες οι γυναικες απειρες,ακομα και οι πατσαβουρες,απλα η τυπισα ειναι η κλασσικη κλαψωμουνα και η τυπισα δε ξερω τι θελω,κατα βαθος θελει τους μαλακες γιαυτο αλωστε ολοι ηταν τετοιοι και κανεις φυσιολογικος και πουλαει και ιστορια,αχ μωρε θελω τους φυσιολογικους δε θελω τους μαλακες,ουστ σαβουριτσα.