Νέα

Οι άνδρες χωρίς σύντροφο αυξάνονται, διότι οι γυναίκες γίνονται υπέρ-εκλεκτικές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jim85
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 882
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.169
Πόντοι
2.536
Σε ευχαριστώ πολύ @Tony xx ☭ !
Kαλα γούστα και σε εσένα.
Καλωσορίζω τον σύντροφό Αργύρη που μετά από πολύ διάβασμα και επιμόρφωση σταμάτησε να είναι χουντικός και ορθόδοξος και προσχώρησε στις τάξεις του επαναστατικού κινήματος με το κωδικό όνομα "ο Κονσέρβας".

Ξέχνα Αργύρη τους χοντρούς άσπρους κώλους και τις κοτσίδες. Στο εξής ροζ και μπλε μαλλιά και ξύλο από τις ακτιβίστριες του σεξ αν δεν γαμάς σκληρά.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.805
Πόντοι
9.297
Καλωσορίζω τον σύντροφό Αργύρη που μετά από πολύ διάβασμα και επιμόρφωση σταμάτησε να είναι χουντικός και ορθόδοξος και προσχώρησε στις τάξεις του επαναστατικού κινήματος με το κωδικό όνομα "ο Κονσέρβας".

Ξέχνα Αργύρη τους χοντρούς άσπρους κώλους και τις κοτσίδες. Στο εξής ροζ και μπλε μαλλιά και ξύλο από τις ακτιβίστριες του σεξ αν δεν γαμάς σκληρά.
Που κολλάει ο τίτλος του κωδικού;

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.733
Πόντοι
6.946

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.172
Πόντοι
3.846
εσεις οι αχρηστοι και ανικανοι τις καταστρεψατε,τα ζωα οι αντρες,αμα δε κανατε το πρωτο βημα ποτε θα καταλαβαιναν οτι πρεπει και αυτες να το κανουν,οχι να τα περιμενουν ολα ετοιμα.Επισης αν δε τις κερναγατε συνεχεια θα καταλαβαιναν οτι μια κερναει ο αντρας,μια η γυναικα.Τελος οι αντρες προσπερνανε τη χιλοπιτα ενω οι γυναικες οχι και παλι σε αυτο εσεις φταιτε,τα ζωα που πατε και μιλατε σε χιλιες τρωτε τα μουτρα σας τα καθυστερημενα ενω οι γυναικες δε μιλανε ποτε και καπως ετσι δε εχουν τριφτει με το φλερτ και εστω μια αποριψη τις ξινιζει.Για ολα αυτα εσεις τα ζωα οι αντρες φταιτε και λεω τα ζωα γιατι εγω ειμαι διαφορετικος,δε μιλαω σε 100 τη μερα και με ενοχλει τραγικα η χιλοπιτα γιατι σεβομαι τον εαυτο μου δε ειμαι αχρηστος αυνανας να γελαω με τη αποριψη οπως εσεις.Οσο για τη 36αρα που λες,αυτη φταιει,ας μη επελεγε αχρηστους μαλακες,οι γυναικες ειναι αστειο να βρουνε αντρα,οποτε δε τη δικαιολογω,ας περιμενε να κανει σχεση με τον φυσιολογικο και οχι να πηγαινει με τα μπαζα που πηγε,αυτη φταιει και μονο που παει στους μαλακες,ευκαιριες οι γυναικες απειρες,ακομα και οι πατσαβουρες,απλα η τυπισα ειναι η κλασσικη κλαψωμουνα και η τυπισα δε ξερω τι θελω,κατα βαθος θελει τους μαλακες γιαυτο αλωστε ολοι ηταν τετοιοι και κανεις φυσιολογικος και πουλαει και ιστορια,αχ μωρε θελω τους φυσιολογικους δε θελω τους μαλακες,ουστ σαβουριτσα.
σιγά ρε άγριε, μήπως να αυτοευνουχιστούμε από τύψεις; Δηλαδή οι γυναίκες είναι τόσο άβουλα όντα που δεν έχουν ευθύνες για τίποτα;

Αν για κάθε απόρριψη σταματά η ζωή σου, τότε σου έχω νέα: Θα έπρεπε να είχε εξαφανιστεί το ανδρικό είδος. Θέλει προσπάθεια για να φτάσεις στο επίπεδο να μη χάνεις το ηθικό σου από μία απόρριψη και να προχωράς. Μια χαρά αξιοπρεπή άτομα είναι όσοι την πέφτουν σε πολλές, αν την πέφτεις με αξιοπρέπεια και δε γίνεσαι ξεφτίλας μουνόδουλος πού είναι το κακό;

Μια γυναίκα δικαιούται να κάνει λάθη στις επιλογές της όπως και ένας άντρας. Αν τώρα υποσυνείδητα έλκεται από προβληματικούς άντρες γιατί της αρέσει το δράμα και η ένταση και αυτό δικαίωμά της είναι. Σε πολλούς άντρες αρέσουν οι παρτόλες και μετά που τους κερατώνουν κλαίγονται και λένε "έλεγα πως μαζί μου θα άλλαζε μυαλά". Ίδια περίπτωση μαζοχισμού.

Όσο για τις απόψεις σου ότι ο πυρφορισμός έχει χαλάσει τις γυναίκες ,εκεί συμφωνούμε. Δεν είναι όμως όλοι οι άντρες έτσι. Επίσης ποιος σου είπε ότι οι άντρες δε ρίχνουμε άκυρα; Εγώ πρέπει να έχω ρίξει καμιά δεκαριά στη ζωή μου. Επίσης μια γυναίκα μπορεί να την παρατήσει ο άντρας για κάποια άλλη και αυτό απόρριψη είναι. Όταν μια γυναίκα έει φάει κόλλημα με ένα άντρα, μια χαρά θα το κυνηγήσει. Όταν έχει επιλογές και δεν είναι ερωτευμένη με κανέναν ,τότε θα περιμένει τον πλειοδότη.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Διαβάζω με ενδιαφέρον το θέμα. Έχει δίκιο ο φιλος απο πανω που λέει οτι αρκεί το πρώτο πάτημα. Ακολουθεί ο πρώτος διάλογος του Γιώργου και της Μαρίας που τελικά παντρεύτηκαν.

Μαρία: Ξέρεις που είναι η τουαλέτα?

Γιώργος: Ευθεία στις σκάλες και μετα δεξιά πάνω, πας για χοντρό;

Μαρία: Ναι, άστα έφαγα φακές και έχω αέρια.
Γιώργος: Εγώ όταν είναι να βγω δεν τρώω ποτέ όσπρια. Καλό είναι να τρως μακαρόνια.
Μαρία: Συγνώμη επειδή θα χεστω απάνω μου να τα πουμε μια άλλη στιγμη;
Γιώργος: Φυσικά, αν θέλεις δώσε μου το τηλέφωνο σου , ωστε όταν τελειώσεις το χεσιμο να κανονίσουμε.

Κι έτσι ο Γιώργος και η Μαρία κανόνισαν να βγουν και έγιναν ζευγάρι.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
Από πείρα και μόνο θα πώ ότι οι 30+ γυναίκες που δεν έχουν πολλές επιλογές (όχι λόγω ομορφιάς, αλλά λόγω οικονομικής/οικογενειακής κατάστασης, κοινώς μαξιλαράκια), θα ''καψουρευτούν'' τον πρώτο που θα ψαρώσει.

Ο ψαρωμένος, θα ερωτευτεί και θα δώσει γη και ύδωρ. Η εν λόγω γυναίκα, θα δίνει σεξ και θαλπωρή. Θα το παίζει ερωτευμένη.

Εάν είναι χωρισμένη με παιδί(α) τότε θα σηκώνει τα βάρη, ο ψαρωμένος.

Η συνεχεια της ιστορίας, δικιά σας.

Π

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.805
Πόντοι
9.297
Από πείρα και μόνο θα πώ ότι οι 30+ γυναίκες που δεν έχουν πολλές επιλογές (όχι λόγω ομορφιάς, αλλά λόγω οικονομικής/οικογενειακής κατάστασης, κοινώς μαξιλαράκια), θα ''καψουρευτούν'' τον πρώτο που θα ψαρώσει.

Ο ψαρωμένος, θα ερωτευτεί και θα δώσει γη και ύδωρ. Η εν λόγω γυναίκα, θα δίνει σεξ και θαλπωρή. Θα το παίζει ερωτευμένη.

Π
Ακριβώς αυτές είναι οι παροχές που δίνει το κάθε φύλο...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.805
Πόντοι
9.297
Η λέξις "κονσέρβα", έχει και παράγωγα: κονσερβοκούτι (σχετικό με το θέμα) , κονσερβοποιείο, κονσερβοποίηση, κ.λ.π.
Δηλαδή οι θεουσες έχουν μη φρέσκες άρα κονσερβαρισμενες αντιλήψεις;
Γιατί οι αναρχοαπλυτες έχουν σάπιες αντιλήψεις καθώς ...δεν συντηρουν τιποτα!

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Διαβάζω με ενδιαφέρον το θέμα. Έχει δίκιο ο φιλος απο πανω που λέει οτι αρκεί το πρώτο πάτημα. Ακολουθεί ο πρώτος διάλογος του Γιώργου και της Μαρίας που τελικά παντρεύτηκαν.

Γιώργος: Εγώ όταν είναι να βγω δεν τρώω ποτέ όσπρια. Καλό είναι να τρως μακαρόνια.
Γιώργος: Φυσικά, αν θέλεις δώσε μου το τηλέφωνο σου , ωστε όταν τελειώσεις το χεσιμο να κανονίσουμε.

Βγαλμενο μεσα απο τη ζωη :upsidedown:

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
40
Like
11.053
Πόντοι
3.436
Κάπου εκεί τους σκάει η διχάλα και είτε παντρεύονται τον πρώτο καημένο που θα κάτσει μαζί τους ευελπιστόντας πως θα γλυτώσουν το ράφι, ή θα πάρουν έναν σκύλο και θα κάνουν μπιντζινγκ στο νετφλιξ.
Λοιπον αυτο με τους σκυλους.....Παιδες εψαξα λιγο στο ιντερνετ....Θα παθετε πλακα ποσα βιντεο υπαρχουν με γυναικες που ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ κανονικα με τους σκυλους τους...Περα απο το οτι κοιμουνται και μαζι στο κρεβατι σαν να ειναι συζυγοι....Φιλιουνται κανονικα στο στομα....τους παιρνουν πιπα(!!!)...και δεν μιλαμε για τιποτα γριες ασχημες...οι πιο πολλες ειναι ωραιες νεες γυναικες... Και κατω απο το βιντεο βροχη τα σχολια του στυλ "Beautiful video", "I would like to suck that doggy cock"....Εγω ενα ψιλοσοκ το επαθα....αμα βλεπεται φιλες σας στο facebook/insta να εχουν συνεχεια μοστρα φωτογραφιες με τον σκυλο τους και να βαζουν καρδουλες και σχολια του στυλ "Ο μοναδικος μου ανδρας" τωρα πλεον ξερεται....κοινο μυστικο.....το νου σας λοιπον αμα τυχει να κανετε ραντεβου με γκομενα η οποια ζει μονη της με αρσενικο σκυλο....ΜΕΤΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ....

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.732
Πόντοι
3.656

Π

Γυναίκα που δεν είναι τερατόμπαζο,δεν παίζει να μην έχει επιλογές.Εκτος αν ζει σε...βραχονησίδα

Να μου πεις για άντρες 30+ που δεν έχουν επιλογές,και θα καψουρευτούν την πρώτη που θα ψαρώσει,να το καταλάβω

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.169
Πόντοι
2.536

Π
Πουτάνες ρε, όλα δικά τους τα θέλουν. Να περνάνε καλά αυτές δηλαδή κι εμείς στην απέξω

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.311
Πόντοι
4.546

:shit::shit::shit::shit:

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.169
Πόντοι
2.536
Μπα, δεν τα έδωσε όλα η σουβλατζού;
Ήταν κουρασμένη και κινηθήκαμε σε ρυθμούς gfe. Τους το βγάζω αυτό κάποιες φορές. Στο τέλος την κέρασα και ένα τυλιχτό και μετά ύπνο.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.733
Πόντοι
6.946

Π
Το έργο είναι κωμωδία, δράμα, τρόμου; Έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα;

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.657
Πόντοι
6.236
Ήταν κουρασμένη και κινηθήκαμε σε ρυθμούς gfe. Τους το βγάζω αυτό κάποιες φορές. Στο τέλος την κέρασα και ένα τυλιχτό και μετά ύπνο.
Κεράσατε τυλιχτό τη σουβλατζού; Κακή επιλογή. Γνώμη μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom