Νέα

Οι άνδρες χωρίς σύντροφο αυξάνονται, διότι οι γυναίκες γίνονται υπέρ-εκλεκτικές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jim85
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 882
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Ποια είναι τα φιλαράκια σου,ο Αργυρός με τον Σπαλιάρα;
Μπα...κανονικοι τυπαδες ειναι που ξερουν να παιζουν μπαλιτσα και απο θεμα εξωτερικης εμφανισης ειναι νορμαλ.Δηλαδη ουτε ασχημοι αλλα ουτε και μοντελα.

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
8
Like
6.653
Πόντοι
1.336
Έχω μια φίλη 80 κιλά και ύψος 1.60 36 χρόνων άνεργη και είναι εθισμένη στο ζαναξ. Γνωρίζει συνέχεια άντρες από το τιντερ, κάποιοι από αυτούς είναι για Ανίτα Πάνια κάποιοι άλλοι όμως είναι φυσιολογικοί με δουλειά, μορφωμένοι κτλ... Αυτή η γυναίκα τους απορρίπτει όλους αυτούς και ψάχνει για κάποιον σαν τον Ρουβά. Έχει τύχει να βγει με ένα παλικάρι ψιλό γυμνασμένο και ευκατάστατο και τον απέρριψε γιατί είχε λίγη φαλάκρα. Εάν αυτή η γυναίκα με τέτοια εμφάνιση έχει τέτοιες απαιτήσεις...... Οι νορμάλ γυναίκες τι απαιτήσεις έχουν;
Φυσικά αυτή λέει ότι δεν υπάρχουν άντρες και δεν της την πέφτουν γιατί είμαστε κότες.
Φίλε μου χωρίς να θέλω να μειώσω την φιλία σου με την κοπέλα και ούτε εσένα βέβαια ,δεν φταίει αυτή που ψάχνει τον μίστερ τέλειο, φταίει αυτό το είδος των αντρών που πέφτει χαμηλά για το νιμού . Αυτοί οι άντρες είναι η ντροπή μας που στην κάθε πυροβολημένη της δίνεται η ευκαιρία να ΕΠΙΛΕΓΕΙ αντι να την επιλέγουν .

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.785
Πόντοι
3.656
Δεν αυξάνονται ΜΟΝΟ οι άντρες χωρίς σύντροφο, ανάλογα αυξάνονται οι γυναίκες που θα μείνουν χωρίς σύντροφο. ΤΕΛΙΚΑ θα κάνουν συντροφιά με τις γάτες τους, ή κάποιο άλλο κατοικίδιο

Η διαφορά όμως είναι ότι οι γυναίκες έχοντας 10αδες επιλογές γνωριμιών/ραντεβού μένουν απο επιλογή χωρίς σύντροφο,ενώ οι άντρες όχι (τουλάχιστον οι περισσότεροι)

bookworm

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21
Έχω μια φίλη 80 κιλά και ύψος 1.60 36 χρόνων άνεργη και είναι εθισμένη στο ζαναξ. Γνωρίζει συνέχεια άντρες από το τιντερ, κάποιοι από αυτούς είναι για Ανίτα Πάνια κάποιοι άλλοι όμως είναι φυσιολογικοί με δουλειά, μορφωμένοι κτλ... Αυτή η γυναίκα τους απορρίπτει όλους αυτούς και ψάχνει για κάποιον σαν τον Ρουβά. Έχει τύχει να βγει με ένα παλικάρι ψιλό γυμνασμένο και ευκατάστατο και τον απέρριψε γιατί είχε λίγη φαλάκρα. Εάν αυτή η γυναίκα με τέτοια εμφάνιση έχει τέτοιες απαιτήσεις...... Οι νορμάλ γυναίκες τι απαιτήσεις έχουν;
Φυσικά αυτή λέει ότι δεν υπάρχουν άντρες και δεν της την πέφτουν γιατί είμαστε κότες.
ομγ η κλασσικη καριολα ελληνιδα μακρια απο τετοιες σαπιες και που της τη πεφτουν καποιοι απο τιντερ ειναι θαυμα αφου ειναι μπαζο εμφανησιακα οπως λες.Ακου θελει εμφανηση ρουβα ενω ειναι σκατα εμφανησιακα,τι αλλο θα ακουσω,ναι να πηγαινουμε να μιλαμε στη καθε μια να τρωμε ακυρα και να χαλιομαστε,οχι μωρη μαλακω καλυτερα κοτες,στη τελικη να μιλας εσυ σε αντρες να τρως ακυρα να δουμε ποσο ευχαριστο ειναι για τη ψυχολογια σου,κοτα ειναι αυτη και μαλιστα η μεγαλυτερη που δε μιλαει σε αντρες και τα περιμενει ολα ετοιμα να της μιλησουν αυτηνης αισχος,μπαζολα μεγιστη.

bookworm

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21
Φίλε μου χωρίς να θέλω να μειώσω την φιλία σου με την κοπέλα και ούτε εσένα βέβαια ,δεν φταίει αυτή που ψάχνει τον μίστερ τέλειο, φταίει αυτό το είδος των αντρών που πέφτει χαμηλά για το νιμού . Αυτοί οι άντρες είναι η ντροπή μας που στην κάθε πυροβολημένη της δίνεται η ευκαιρία να ΕΠΙΛΕΓΕΙ αντι να την επιλέγουν .
πολυ σωστος πανω σε αυτο που λες,διαφωνησαμε στο αλλο ζητημα αλλα εδω συμφωνω αμα αυτη η πατσαβουρα δε ειχε κατακτησεις ουτε μια θα αναγκαζοταν να πηγαινε οχι με τον ρουβα αλλα με τον κουβα,βλεπει ομως οτι της κολλανε μερικοι και σου λεει αφου εχω καποιες κατακτησεις γιατι να μη βρω κατι καλυτερο?οι αντρες τα καταστρεψαν ολα,ντροπη ρε μαλακες να πηγαινετε σε χοντρες,σκεψου εγω που δε εχω καθολου στανταρ ουτε σε φατσα ουτε πουθενα αλλα το μονο στανταρ που εχω ειναι να μη ειναι χοντρη,τις χοντρες δε τις πλησιαζω,απορω ποσο αγαμητοι ειναι ολοι αυτοι που πλησιασαν τη 80κιλη φιλη τους ελεος,ντροπη του αντρικου φυλλου οι τυποι.

bookworm

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21
Ναι ενω οι ανδρες δεν ειναι επιλεκτικοι.Ελα να δεις στην παρεα μου ποσα ακυρα ριχνουν φιλαρακια μου σε 6αρια 7αρια αλλα και 8αρια και τα λεμε.
μαλλον οι φιλοι σου ειναι μαγκες και δε ειναι μουνοδουλοι και ντροπη του αντρικου φυλλου οπως οι περισσοτεροι (90 τοις εκατο) οι οποιοι δε ειναι καθολου επιλεκτικοι παρακαλανε κατι φαλαινες 80 κιλα και 90 και κατι ασχημομουρες και μετα ακομα και αυτες οι φαλαινες και οι ασχημουρες ειναι απλησιαστες ενω τα φιλαρακια σου στα 7 αρια και 8αρια ριχνουν χ,μπραβο χαιρομαι να υπαρχουν αντρες σα τα φιλαρακια σου να μη δινουν αξια στις ελληνιδες και να χαλανε μετα οι ελληνιδες και να μη μπορεις να φλερταρεις επειδη ολες γιναν απλησιαστες,ελπιζω οι φιλοι σου να μη κανουν το πρωτο βημα συνεχεια σα βλακες,δλδ να περιμενουν να το κανει καμια φορα και καμια γυναικα σε αυτους.

Τελευταία τροποποίηση:

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.298
Πόντοι
206
Στην β'παραγραφο συμπληρώνω..."τους έχουν για στανταρακι ΑΦΟΥ πεισθούν ότι μπορούν να παίξουν και τον ρόλο του χρηματοδότη αν ξεμείνουν από άλλους υποψηφίους για τον ρόλο αυτόν".
Δηλαδή ΠΟΤΕ δεν μετράει μόνο η εμφάνιση ιδίως σε μικρές κοινωνίες...:hi:
Βέβαια 1.500€ παίρνει υψηλόβαθμο στέλεχος βιομηχανίας η αστυνομικός λίγο πριν την σύνταξη.
1500€ παίρνει αρκετός κόσμος ( εγώ όχι) χωρίς να είναι υψηλόβαθμος

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.286
Πόντοι
3.656
Ναι ενω οι ανδρες δεν ειναι επιλεκτικοι.Ελα να δεις στην παρεα μου ποσα ακυρα ριχνουν φιλαρακια μου σε 6αρια 7αρια αλλα και 8αρια και τα λεμε.
ναι, κάποιοι είναι επιλεκτικοί. Δεν έχουν όμως τις απίθανες απαιτήσεις που έχουν οι γυναίκες

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.286
Πόντοι
3.656
Η διαφορά όμως είναι ότι οι γυναίκες έχοντας 10αδες επιλογές γνωριμιών/ραντεβού μένουν απο επιλογή χωρίς σύντροφο,ενώ οι άντρες όχι (τουλάχιστον οι περισσότεροι)
Ναι, αυτό το απέδειξε και πειραματικά ο Greek Mgtow. Έφτιαξε ένα αντρικό προφίλ κι έβαλε τη φωτογραφία ενός άντρα που ήταν μοντέλο. Πήρε 6 λάικ. Στη συνέχεις έφτιαξε ένα Γυναικείο προφίλ κι έβαλε τη φωτογραφία μιας θείτσας πάνω από 50 χρονών, τουλάχιστον 30 κιλά υπέρβαρης, η οποία δήλωνε ότι είχε AIDS κι έψαχνε για ξεπέτα. Πήρε πάνω από 100 λάικ, και μηνύματα γεμάτα καύλα. Γι αυτό έχουν σηκώσει το κεφάλι ψηλά κι έχουν εξωφρενικές απαιτήσεις

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
20
Like
484
Πόντοι
291
Το αιώνιο ερώτημα είναι ποιός είναι αυτός ο "ωραίος" τρόπος, γιατί με όλους τους τρόπους και αν δοκιμάσεις ξυνίζουν.
Δεν υπάρχει ξεκάθαρα ωραίος τρόπος αγαπητέ, η γυναίκα βλέπει, επιλέγει ποιον θα μπορούσε να έχει αναμεσα στα πόδια της, με τι αμαξι θα κυκλοφορεί αν γίνει σύντροφός του και σε τι σπίτι θα καλεί τις φίλες της και εκεί θα κανει τις κινήσεις της, θα αρχίσει να δίνει"χώρο" να κινηθεί ο τυπάς που θα νομίζει την έριξε την γκόμενα και να κομπάζει σαν το παγόνι............ σε γκόμενο με φράγκα, βίλα, εργοστάσιο ακόμη και να κλάσει στο πρώτο ραντεβού θα πει "αισθάνεται άνετα μαζί μου και δημιουργεί οικιότητα", αν δεν γουστάρει τον κύκλο και τα περιουσιακά του και 2 φορτηγά λουλούδια να στείλει, στα γόνατα να την πλησιάζει θα του ρίξει άκυρο

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
20
Like
484
Πόντοι
291
Καλημέρα στην παρέα, γνωστή μου σε νησί με αρκετό στρατό και απεριόριστα μπακούρια (από κατσικοκλέφτες μέχρι ελεύ. Επαγγελματίες) δουλεύει σερβιτόρα σε καφέ............... φάτσα σαν την Τασούλα της διαφήμισης κινητής τηλεφωνίας (το γνωστό τράτζικ..) βυζί ανύπαρκτο και επίπεδο μεταξουργείου για Πακι, έχει την καθε βραδιά 10 φλερτ.............. από εξοδούχους φαντάρους, στελεχη και ντόπιους..........γυρναει και μου λεει "γιατί δεν είμαι ωραία, 50 άτομα μου την πεφτουν" με ότι μαλακία μπορεί να φανταστεί κανείς ότι ακούει απ τον καθε επίδοξο εραστή γιατί δεν υπάρχουν επιλογές........... εεε αυτή γίνεται κριτής και κρίνει τον καθένα μας με τι αμαξι θα την παρει, που θα την παει και που θα την κεράσει κρασί-φαγητό- ποτό................αν έρθει Αθήνα ζήτημα αν κάνει την καθαρίστρια σε ντελο του Μεταξουργείου............. τα συμπεράσματα δικά σας

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.311
Πόντοι
446

Αδελφέ ένας φυσιολογικός άνδρας , και ειδικά εάν είναι και μορφωμένος , ευκατάστατος , εμφανίσιμος κτλ , δεν παίζει με την καμιά το να μπει σε μια τέτοια διαδικασία με κάποιαν σαν την φίλη σου . Οι τύποι αυτοί [ ακόμη και εάν είναι εμφανίσιμοι με δουλειά κτλ κτλ κτλ ] έχουν πολύ σοβαρά προβλήματα .

Και το θέμα δεν είναι η φίλη σου , και το πως την έχει δει λόγο του συνδυασμού , χαρακτήρα – έχει κάψει φλάντζα κτλ συν “κουμπώνει “ χάπια κτλ αλλά όλοι αυτοί οι άκρως προβληματικοί τύποι .

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.982
Πόντοι
9.297

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.785
Πόντοι
3.656
Αδελφέ ένας φυσιολογικός άνδρας , και ειδικά εάν είναι και μορφωμένος , ευκατάστατος , εμφανίσιμος κτλ , δεν παίζει με την καμιά το να μπει σε μια τέτοια διαδικασία με κάποιαν σαν την φίλη σου . Οι τύποι αυτοί [ ακόμη και εάν είναι εμφανίσιμοι με δουλειά κτλ κτλ κτλ ] έχουν πολύ σοβαρά προβλήματα .

Και το θέμα δεν είναι η φίλη σου , και το πως την έχει δει λόγο του συνδυασμού , χαρακτήρα – έχει κάψει φλάντζα κτλ συν “κουμπώνει “ χάπια κτλ αλλά όλοι αυτοί οι άκρως προβληματικοί τύποι .

Και οι φυσιολογικοί άντρες με εμφάνιση/δουλειά,άμα τους φάει η αγαμία και δεν έχουν καβάτζες,ασχολούνται δυστυχώς και με τέτοιες

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
7.106
Πόντοι
1.056
Το περιεργο ομως δεν ειναι αυτο, υπαρχουν ατομα που μολις εκαναν παιδι με την γυναικα τους και αυτοι πανε σε ρδελα, υπαρχουν ατομα που εχουν ωραια γκομενα η μπορουν ευκολα να ριξουν και παλι πανε σε ρδελα..
Σωστος. Ειναι και στον αντρα.. Παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν πανε ολοι απο αναγκη!

Εγω για παραδειγμα μπορει να γνωριζω μια γκομενα την εβδομαδα αλλα καποιες φορες θελω να μενω μονος μου και χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια να πηγαινω με πουτανες, η μπορει να μην εχω χρονο και ενεργεια για φλερτ (απαιτει τεραστια ποσοστα ενεργειας, καλης ψυχολογιας, και χρονου..) και παλι να πηγαινω σε πουτανες, ειναι κατι σαν συμπληρωμα που μας κανει την ζωη πιο ευκολη..
Μην κανετε τον κοπο..

Υπαρχει αυτο που λεει μια γυναικα οτι θελει..
Υπαρχει αυτο που νομιζει οτι θελει..

Και υπαρχει αυτο που πραγματικα ανταποκρινεται! Μονο το τελευταιο μετραει!!!

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.395
Πόντοι
496
Επειδή τυχαίνει και εργάζομαι σε επαρχία νησί που κυριαρχούν τα τρία Φ(φαντάροι, φαντάσματα και φοιτητές) , βλέπω ότι υπάρχει ΣΟΒΑΡΟ θέμα αγαμίας από τους άντρες. Γυναίκες ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ καθώς όλες είναι στα αστικά κέντρα για καλύτερη δουλειά και ζωή. Έτσι το κάθε μπαζο την έχει δει Μόνικα Μπελούτσι. Το θέμα αυτό είναι πιο βαθύ καθώς πιστεύω ότι σταδιακά θέλουν να αλλάξουν τον πληθυσμό φέρνοντας μουσλιμια τα οποία πολλαπλασιάζονται αβερτα. Όταν δεν δίνεις κίνητρα για αποκέντρωση αυτά συμβαίνουν.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.921
Πόντοι
4.655
Απο που την έχουν αυτή τη γκάμα;

Μονο αν έχουν λεφτά ή κάνουν δουλειές-μαγνήτη για γυναίκες ή πάνε σε κανα μπιγκ μπραδερ,σαρβαιρορ και γίνουν γνωστοί.Αλλιώς πως;
Μάλλον ψάχνεις για χαζογκόμενες φιλτατε

Π

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
25
Like
8.637
Πόντοι
3.446
Ας γίνουμε και εμείς λίγο , ας πάψουμε ορισμένοι να είμαστε τόσο μουνόδουλοι και τότε τα ξαναλέμε. Οπως στρώνεις κοιμάσαι. Οταν τις μαθαίνεις έτσι, φυσικο ειναι να έχεις τέτοια. Και εγώ αν ημουν γυναίκα και ειχα δεκάδες να με παρακαλάνε να βγούμε, έτσι θα φερόμουν. Και δεν καταλαβαίνω τον λόγο που παρακαλανε καποιοι . Λες και χαθηκαν οι γυναικες. Λες και δεν έχουμε τόσες επιλογές να περάσουμε καλα;; Ο αγοραίος έρωτας τι ειναι;; Οι γνωριμίες έξω τι είναι;; Και μην ακούσω για χιλόπιτες και τέτοια , πας μιλάς , αν δεν θέλει τότε οκ , φεύγεις πας στην επόμενη, δεν θα σκάσουμε και ολας. Ολα στο παιχνίδι είναι.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.286
Πόντοι
3.656
Καλημέρα στην παρέα, γνωστή μου σε νησί με αρκετό στρατό και απεριόριστα μπακούρια (από κατσικοκλέφτες μέχρι ελεύ. Επαγγελματίες) δουλεύει σερβιτόρα σε καφέ............... φάτσα σαν την Τασούλα της διαφήμισης κινητής τηλεφωνίας (το γνωστό τράτζικ..) βυζί ανύπαρκτο και επίπεδο μεταξουργείου για Πακι, έχει την καθε βραδιά 10 φλερτ.............. από εξοδούχους φαντάρους, στελεχη και ντόπιους..........γυρναει και μου λεει "γιατί δεν είμαι ωραία, 50 άτομα μου την πεφτουν" με ότι μαλακία μπορεί να φανταστεί κανείς ότι ακούει απ τον καθε επίδοξο εραστή γιατί δεν υπάρχουν επιλογές........... εεε αυτή γίνεται κριτής και κρίνει τον καθένα μας με τι αμαξι θα την παρει, που θα την παει και που θα την κεράσει κρασί-φαγητό- ποτό................αν έρθει Αθήνα ζήτημα αν κάνει την καθαρίστρια σε ντελο του Μεταξουργείου............. τα συμπεράσματα δικά σας
ναι τύπε, αυτή είναι η πραγματικότητα. Η χειρότερη μπαζόλα δέχεται φλερτ. Όπως έγραψες της την πέφτουν 50 άτομα την ημέρα. Σε μια βδομάδα θα έχει 350 προτάσεις. Κάτι παρόμοιο, ΙΣΩΣ έχει γνωρίσει ο Σάκης ο Ρουβάς

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
15.517
Πόντοι
3.846
Ολες αυτές οι συζητήσεις ξαναγυρίζουν στο ίδιο βασικό νόμο της αγοράς: Προσφορά και ζήτηση

- Αν υπάρχουν λίγες γυναίκες και πολλοί άντρες (αντίστοιχα λιγοι άντες και πολλές γυναίκες) τότε υπάρχει μεγάλη ζήτηση. Μεγάλη ζήτηση -> αύξηση στην τιμή του προϊόντος -> λιγότεροι υποψήφιοι που έχουν την αγοραστική δύναμη που χρειάζεται -> η πλειοψηφία μένει στην απόξω.

Πάμε τώρα στο μέσο όρο ,δηλαδή αστικά κέντρα όπου ο αντρικός και ο γυναικείος πληθυσμός είναι περίπου ίσοι.

Ποιο είναι όμως το προίόν τώρα;

- Για τον άντρα είναι το σεξ χωρίς δεσμεύσεις. Ο άντρας και σταθερή σχέση να έχει, πάλι θέλει σεξ χωρίς δεσμεύσεις. Είτε γέρος είναι, είτε νέος.
- Για τη γυναίκα (έστω άνω των 28) είναι η σταθερή σχέση. Δηλαδή να έχει σύντροφο. Αν κάνει παιδιά αφοσιώνεται σε αυτά, μέχρι να τα μεγαλώσει. Σταδιακά και ειδικά αν ο σύντροφος δεν την καλύπτει θα στραφεί και αυτή στο σεξ χωρίς δεσμεύσεις.

Άρα για να μιλάμε για προσφορά και ζήτηση εδώ, πρέπει να μιλάμε για το ίδιο προϊόν.

- Άντρας που βγαίνει έξω Σάββατο βράδυ, κάνει προφίλ στο τίντερ, αναγκάζεται να λέει ψέμματα ότι ψάχνει για σχέση ενώ θέλει μόνο σεξ και την πέφτει σε ελεύθερες που θέλουν σχέση. Δηλαδή προσφέρει ένα προϊόν σε ένα πελάτη που δεν το ζήτησε. Σίγουρη αποτυχία.

-Γυναίκα που δεν καλύπτεται σεξουαλικά και έχει ανάγκη από αρσενικό (ϊσως να προκύψει συναίσθημα από αυτήν, ίσως όχι) προσφέρει το προϊόν που θέλει ο πελάτης, μόνο που το προϊόν δεν καλύπτει όλη τη ζήτηση. Άρα θα το αγοράσουν μόνο οι καλύτεροι ποιοτικά ,δηλαδή αυτοί που έχουν την πιο μεγάλη αγοραστική δύναμη.

Για να το πω πιο απλά: Μία ιδανική κοινωνία για τους άντρες θα ήταν αν όλες οι γυναίκες έψαχναν σεξ χωρίς δεσμεύσεις. Αλλά αυτό δεν υπάρχει πουθενά.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom