ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.782
- Πόντοι
- 3.656
....Και εσύ αν δεχόσουν καθημερινά δεκάδες μηνύματα θα έπαιρνες αέρα......Καλησπέρα,
Και εσύ αν δεχόσουν καθημερινά δεκάδες μηνύματα θα έπαιρνες αέρα.
Χρειάζονται χρόνια εσωτερικής αναζητήσης και ενδοσκόπησης για να γνωρίσεις τις πραγματικές σου δυνατότητες και ελλείψεις.
Αν περιμένεις ότι η κάθε τσουλίτσα του instagram θα ενδιαφερθεί για την πνευματικότητα και την καλλιέργεια του χαρακτήρα της, τότε σώθηκες.
Θεωρώ πως η σεξουαλική απελευθέρωση του 20ου αιώνα μαζί με την υποχώρηση της θρησκείας, αποτελούν την κηδεία της συντροφικότητας του μέσου άντρα.
Με τα dating sites έπεσε και η ταφόπλακα.
Επίσης, για τους άντρες είναι πολύ χειρότερη η μοναξιά και η απομόνωση. Όπως ακόμα και η επίγνωση (ή η αμφιβολία) πως είσαι λίγος και αόρατος.
Μια μέση γυναίκα μπορεί ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ανά πάσα στιγμή να βρει άντρα. Προτιμούν όμως να μείνουν μόνες τους (με τις γάτες τους όπως λες) παρά να συμβιβαστούν με κάποιον που θεωρούν υποδεέστερο.
Δες τα ποσοστά αυτοκτονιών και τον εθισμό σε ναρκωτικά. Στατιστικά υπερτερούν οι άντρες.
Οι γυναίκες θα μείνουν μόνες από επιλογή τους, οι άντρες θα μείνουν μόνοι από αδυναμία να βρουν οποιαδήποτε.
Υ.Γ. Εγώ ασχολούμαι πολλά χρόνια με σκυλιά, διαβάζω βιβλία, έχω τη σχολή μου, κάνω τις δραστηριότητες μου κτλπ.
Επομένως σε μεγάλο βαθμό μπορώ να αντέξω την απώλεια συντρόφου, μολονότι θα πονέσει.
Σκέψου όμως πόσο θα συντρίψει κάποιον που δεν έχει ενδιαφέροντα και ο μοναδικός στόχος του σε αυτήν τη ζωή είναι να βρει γυναίκα, τι θα συμβεί εάν δεν τα καταφέρει.
ποιός λογικός άνθρωπος θα έχει αντίθετη άποψη; ναι, οι μουνοζητιάνοι κατέστρεψαν όλο τον ανδρικό πληθυσμό