Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.484
- Πόντοι
- 8.846
διαφωνούμε.Οι 30+ είναι όλες παντρεμένες ή πιασμένες, οι υπόλοιπες σε βλέπουνε σα γέρο.
η προσωπική μου εμπειρία, μου έχει δείξει άλλα.
διαφωνούμε.Οι 30+ είναι όλες παντρεμένες ή πιασμένες, οι υπόλοιπες σε βλέπουνε σα γέρο.
Όταν ήμασταν εμείς νέοι οι συνομήλικες μας πήγαιναν οι περισσότερες με 40ρηδες. Οι σημερινές 20-30 πάνε μόνο με συνομήλικους.διαφωνούμε.
η προσωπική μου εμπειρία, μου έχει δείξει άλλα.
στα 50+ οκ, θα μπορούσε να ισχύει ευκολα, στα 40 όμως ένας άντρας που (έστω και μετρίως) προσέχει τον εαυτό του, έχει μια αξιοπρεπή δουλειά και ξέρει τι του γίνεται, απλά δεν πιάνεται από τον 20άρη...
μπορεί να παίξει με κάποιες 20άρες,
σίγουρα με πολλές 25-30,
και με ΟΛΕΣ τις 30 - άπειρο
ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 20αρη
σαντμαν όταν γαμήσεις τα ξαναλέμε...Τ'αρχίδια του πιάνει ο 40αρης
Στα 40+,μόνο χωρισμένες και ψυχασθενείς θα βρει
Άμα ένας 40αρης πλησιάσει μια 20αρα++ έχει φάει καταγγελία για παρενόχληση το επόμενο λεπτό.σαντμαν όταν γαμήσεις τα ξαναλέμε...
40αρης γαμούσα 20ρες κατά συρροή
εντάξει τύποι, μην την πέφτετε, μη φλερτάρετε, μην κάνετε καμάκι, μη και μην...Άμα ένας 40αρης πλησιάσει μια 20αρα++ έχει φάει καταγγελία για παρενόχληση το επόμενο λεπτό.
40αρης γαμούσα 20ρες κατά συρροή
Θα πρέπει ο άντρας να είναι εξαιρετικά ωραίος ή να έχει εμφανώς λεφτά για να έχει κάποια ελπίδα.εντάξει τύποι, μην την πέφτετε, μη φλερτάρετε, μην κάνετε καμάκι, μη και μην...
υπάρχει πάντα το μπου να λέμε τον πόνο μας
Άμα ένας 40αρης πλησιάσει μια 20αρα++ έχει φάει καταγγελία για παρενόχληση το επόμενο λεπτό.
ναι, θα σου βάλουμε και βίντεο...Με τα μάτια όλοι γαμάνε
Δεν χεστήκαμε μαν καθόλου! Είμαστε εδώ γιατί αναγωρίζουμε το γενικευμένο πρόβλημα και το συζητάμε.44 εδώ. Μόνος και χωρίς σεξ από το 2012...
Ξέρω, χεστήκατε, αλλά κάπου ήθελα να πω τον πόνο μου. Φυσικά και την καταθλιψούλα-άρα την εχω αλλά δε βλέπω προκοπή.
Είναι σαν να μη σου αξίζει ούτε γκόμενα ούτε σεξ. Λες και έχω λέπρα.
μη βαζεις τον εαυτο σου μεσα που δε εχεις αξιοπρεπη δουλεια και εμφανηση,ενας 40αρης με ωραια εμφανηση και αξιοπρεπη δουλεια μπορει ανετα να βρει 25-30 χρονων γκομενες πολυ πιο ευκολα απο τον 20αρη που δουλεια δε εχει και μονο εμφανηση εχει αλλα δε αρκει οι γκομενες οι περισσοτερες θελουν καποιον να εχει μια αξιοπρεπη δουλεια να τις στηριξει,θελουν ολο το πακετο και εμφανηση και δουλεια.Τ'αρχίδια του πιάνει ο 40αρης
Στα 40+,μόνο χωρισμένες και ψυχασθενείς θα βρει
ελπιζω ομως να γαμας αβερτα στις πουτανες,να μη μενεις απο το 2012 αγαμητος.44 εδώ. Μόνος και χωρίς σεξ από το 2012...
Ξέρω, χεστήκατε, αλλά κάπου ήθελα να πω τον πόνο μου. Φυσικά και την καταθλιψούλα-άρα την εχω αλλά δε βλέπω προκοπή.
Είναι σαν να μη σου αξίζει ούτε γκόμενα ούτε σεξ. Λες και έχω λέπρα.
Με καλυψες πλήρως αδερφέ...Καλησπέρα συναγωνιστές και Χρόνια Πολλά ένεκα των ημερών. Όντας καινούριος στο site, παντρεμένος και 56 ετών, έχω καταλήξει στο ότι είναι χαμένος κόπος και χρόνος να ψάχνουμε τη γυναίκα που θα εκτιμήσει ότι θετικό έχει να προσφέρει ο καθένας μας. Το κύριο γνώρισμα τους, κατά την προσωπική μου γνώμη και εμπειρία πάντα, είναι η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ. Το 99% των γυναικών εκεί έξω θεωρεί ότι το σύμπαν τους χρωστάει τα πάντα και κυρίως τον τέλειο άντρα. Τους δίνεις χρόνο, χρήμα, αγάπη, νιάξιμο και εισπράττεις κέρατο ή στην καλύτερη περίπτωση αδιαφορία και συμπεριφορά βαρεμάρας και ρουτίνας. Γι' αυτό, όσοι από εμάς μπορούν, ας πάψουν να κυνηγούν άπιαστα όνειρα και ας κάνουν κάτι για τον εαυτό τους. 2-3 φορές τον μήνα, όσο αντέχει η τσέπη καθενός, ας επιλέγουμε τον κορίτσαρο του γούστου μας, σωστές επαγγελματίες με καλές υπηρεσίες και ας ξεσαλώνουμε μαζί τους στο κρεβάτι. Η ζωή είναι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ....
ΥΓ. Τους ψυχολόγους κλπ τους έχω γραμμένους εδώ και χρόνια, οπότε περιττό να αναφέρω τη γνώμη μου.
Δεν έχω πηδήξει ποτέ πουτάνα. Μόνο με πορνό την έβρισκα αλλά πλέον ουτε αυτό κάνει κάτι.μη βαζεις τον εαυτο σου μεσα που δε εχεις αξιοπρεπη δουλεια και εμφανηση,ενας 40αρης με ωραια εμφανηση και αξιοπρεπη δουλεια μπορει ανετα να βρει 25-30 χρονων γκομενες πολυ πιο ευκολα απο τον 20αρη που δουλεια δε εχει και μονο εμφανηση εχει αλλα δε αρκει οι γκομενες οι περισσοτερες θελουν καποιον να εχει μια αξιοπρεπη δουλεια να τις στηριξει,θελουν ολο το πακετο και εμφανηση και δουλεια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ελπιζω ομως να γαμας αβερτα στις πουτανες,να μη μενεις απο το 2012 αγαμητος.
μλκ πας καλα?εχεις να γαμησεις 11 χρονια?εισαι τρελος?γιατι δε πας σε πουτανες ωστε να μην εισαι αγαμητος?δε παμε καλα.Δεν έχω πηδήξει ποτέ πουτάνα. Μόνο με πορνό την έβρισκα αλλά πλέον ουτε αυτό κάνει κάτι.
Απο τα 40+ ο αντρας εχει και 2η ευκαιρια για μια καινουργια ζωη, την στιγμη που η γυναικα πλησιαζει προς τον τερματισμο..(μιλαω για αναπαραγωγη)
Συμπερασμα: Αν εισαι λιγο μαγκας και λιγο επιτυχημενος μπορεις να κανεις <<παππαδες>>, να γαμας απο 20αρες μεχρι γριες..
Στα 40 εισαι πιο ωριμος και πιο εμπειρος με μεγαλυτερη επιγνωση ασχετα απο το επαγγελματικο στατυςΔεν υπάρχει να'σαι μάγκας στα 40.Το επαγγελ΄ματικό στάτους είναι