Νέα

Οι άνδρες χωρίς σύντροφο αυξάνονται, διότι οι γυναίκες γίνονται υπέρ-εκλεκτικές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jim85
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 882
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846
OP
OP
Jim85

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
διαφωνούμε.
η προσωπική μου εμπειρία, μου έχει δείξει άλλα.
Όταν ήμασταν εμείς νέοι οι συνομήλικες μας πήγαιναν οι περισσότερες με 40ρηδες. Οι σημερινές 20-30 πάνε μόνο με συνομήλικους.
Εξαιρέσεις που ο άλλος είναι διάσημος ή έχει πολλά λεφτά υπάρχουν.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.790
Πόντοι
3.656
στα 50+ οκ, θα μπορούσε να ισχύει ευκολα, στα 40 όμως ένας άντρας που (έστω και μετρίως) προσέχει τον εαυτό του, έχει μια αξιοπρεπή δουλειά και ξέρει τι του γίνεται, απλά δεν πιάνεται από τον 20άρη...

μπορεί να παίξει με κάποιες 20άρες,
σίγουρα με πολλές 25-30,
και με ΟΛΕΣ τις 30 - άπειρο

ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 20αρη

Τ'αρχίδια του πιάνει ο 40αρης

Στα 40+,μόνο χωρισμένες και ψυχασθενείς θα βρει

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846
OP
OP
Jim85

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846
Άμα ένας 40αρης πλησιάσει μια 20αρα++ έχει φάει καταγγελία για παρενόχληση το επόμενο λεπτό.
εντάξει τύποι, μην την πέφτετε, μη φλερτάρετε, μην κάνετε καμάκι, μη και μην...
υπάρχει πάντα το μπου να λέμε τον πόνο μας

dimitz

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2023
Like
108
Πόντοι
0
44 εδώ. Μόνος και χωρίς σεξ από το 2012...
Ξέρω, χεστήκατε, αλλά κάπου ήθελα να πω τον πόνο μου. Φυσικά και την καταθλιψούλα-άρα την εχω αλλά δε βλέπω προκοπή.
Είναι σαν να μη σου αξίζει ούτε γκόμενα ούτε σεξ. Λες και έχω λέπρα.

OP
OP
Jim85

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
εντάξει τύποι, μην την πέφτετε, μη φλερτάρετε, μην κάνετε καμάκι, μη και μην...
υπάρχει πάντα το μπου να λέμε τον πόνο μας
Θα πρέπει ο άντρας να είναι εξαιρετικά ωραίος ή να έχει εμφανώς λεφτά για να έχει κάποια ελπίδα.
Μετά στην καλύτερη περίπτωση, θα φας άκυρο ευγενικά και μετά θα γίνεις αντικείμενο χλευασμού στις φίλες της για το ότι "σήμερα μου την έπεσε ενας καραγκιόζης".

OP
OP
Jim85

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
Ξέρω, χεστήκατε, αλλά κάπου ήθελα να πω τον πόνο μου. Φυσικά και την καταθλιψούλα-άρα την εχω αλλά δε βλέπω προκοπή.
Δεν χεστήκαμε μαν καθόλου! Είμαστε εδώ γιατί αναγωρίζουμε το γενικευμένο πρόβλημα και το συζητάμε.
Δεν έχεις το πρόβλημα εσύ σίγουρα.

bookworm

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21
Τ'αρχίδια του πιάνει ο 40αρης

Στα 40+,μόνο χωρισμένες και ψυχασθενείς θα βρει
μη βαζεις τον εαυτο σου μεσα που δε εχεις αξιοπρεπη δουλεια και εμφανηση,ενας 40αρης με ωραια εμφανηση και αξιοπρεπη δουλεια μπορει ανετα να βρει 25-30 χρονων γκομενες πολυ πιο ευκολα απο τον 20αρη που δουλεια δε εχει και μονο εμφανηση εχει αλλα δε αρκει οι γκομενες οι περισσοτερες θελουν καποιον να εχει μια αξιοπρεπη δουλεια να τις στηριξει,θελουν ολο το πακετο και εμφανηση και δουλεια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ελπιζω ομως να γαμας αβερτα στις πουτανες,να μη μενεις απο το 2012 αγαμητος.

Knoper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2022
Like
2.737
Πόντοι
446
Καλησπέρα συναγωνιστές και Χρόνια Πολλά ένεκα των ημερών. Όντας καινούριος στο site, παντρεμένος και 56 ετών, έχω καταλήξει στο ότι είναι χαμένος κόπος και χρόνος να ψάχνουμε τη γυναίκα που θα εκτιμήσει ότι θετικό έχει να προσφέρει ο καθένας μας. Το κύριο γνώρισμα τους, κατά την προσωπική μου γνώμη και εμπειρία πάντα, είναι η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ. Το 99% των γυναικών εκεί έξω θεωρεί ότι το σύμπαν τους χρωστάει τα πάντα και κυρίως τον τέλειο άντρα. Τους δίνεις χρόνο, χρήμα, αγάπη, νιάξιμο και εισπράττεις κέρατο ή στην καλύτερη περίπτωση αδιαφορία και συμπεριφορά βαρεμάρας και ρουτίνας. Γι' αυτό, όσοι από εμάς μπορούν, ας πάψουν να κυνηγούν άπιαστα όνειρα και ας κάνουν κάτι για τον εαυτό τους. 2-3 φορές τον μήνα, όσο αντέχει η τσέπη καθενός, ας επιλέγουμε τον κορίτσαρο του γούστου μας, σωστές επαγγελματίες με καλές υπηρεσίες και ας ξεσαλώνουμε μαζί τους στο κρεβάτι. Η ζωή είναι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ....

ΥΓ. Τους ψυχολόγους κλπ τους έχω γραμμένους εδώ και χρόνια, οπότε περιττό να αναφέρω τη γνώμη μου.
Με καλυψες πλήρως αδερφέ...

• Like
Αντιδράσεις: oldguy

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.851
Πόντοι
1.056
Απο τα 40+ ο αντρας εχει και 2η ευκαιρια για μια καινουργια ζωη, την στιγμη που η γυναικα πλησιαζει προς τον τερματισμο..(μιλαω για αναπαραγωγη)

Συμπερασμα: Αν εισαι λιγο μαγκας και λιγο επιτυχημενος μπορεις να κανεις <<παππαδες>>, να γαμας απο 20αρες μεχρι γριες..

dimitz

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2023
Like
108
Πόντοι
0
μη βαζεις τον εαυτο σου μεσα που δε εχεις αξιοπρεπη δουλεια και εμφανηση,ενας 40αρης με ωραια εμφανηση και αξιοπρεπη δουλεια μπορει ανετα να βρει 25-30 χρονων γκομενες πολυ πιο ευκολα απο τον 20αρη που δουλεια δε εχει και μονο εμφανηση εχει αλλα δε αρκει οι γκομενες οι περισσοτερες θελουν καποιον να εχει μια αξιοπρεπη δουλεια να τις στηριξει,θελουν ολο το πακετο και εμφανηση και δουλεια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ελπιζω ομως να γαμας αβερτα στις πουτανες,να μη μενεις απο το 2012 αγαμητος.
Δεν έχω πηδήξει ποτέ πουτάνα. Μόνο με πορνό την έβρισκα αλλά πλέον ουτε αυτό κάνει κάτι.

bookworm

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21
Δεν έχω πηδήξει ποτέ πουτάνα. Μόνο με πορνό την έβρισκα αλλά πλέον ουτε αυτό κάνει κάτι.
μλκ πας καλα?εχεις να γαμησεις 11 χρονια?εισαι τρελος?γιατι δε πας σε πουτανες ωστε να μην εισαι αγαμητος?δε παμε καλα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.790
Πόντοι
3.656
Απο τα 40+ ο αντρας εχει και 2η ευκαιρια για μια καινουργια ζωη, την στιγμη που η γυναικα πλησιαζει προς τον τερματισμο..(μιλαω για αναπαραγωγη)

Συμπερασμα: Αν εισαι λιγο μαγκας και λιγο επιτυχημενος μπορεις να κανεις <<παππαδες>>, να γαμας απο 20αρες μεχρι γριες..

Δεν υπάρχει να'σαι μάγκας στα 40.Το επαγγελ΄ματικό στάτους είναι

Μπορεί να συντηρεί και άλλα άτομα πλην του εαυτού του;Μετράει

Συντηρεί μόνο τον εαυτό του ή ούτε τον εαυτό του;Δεν μετράει.Απλό είναι

Περιπτώσεις τύπου...να τον ερωτευτεί τρελά κάποια...ή να τον ερωτευτεί μια πλούσια...ή να βρει καμια ξένη που δεν έχει υψηλές απαιτήσεις,είναι στις εξαιρέσεις του κανόνα

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.851
Πόντοι
1.056
Δεν υπάρχει να'σαι μάγκας στα 40.Το επαγγελ΄ματικό στάτους είναι
Στα 40 εισαι πιο ωριμος και πιο εμπειρος με μεγαλυτερη επιγνωση ασχετα απο το επαγγελματικο στατυς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom