στατιστικά ο κόσμος την τελευταία δεκαετία έχει αρχίσει να αποτινάζει την κοινωνική ανάγκη πραγματικής συναισθηματικής επαφής .
συνολικά αν το δει κανείς ο χρόνος που περνάει καθημερινα ο μέσος άνθρωπος μιλώντας με κάποιον άλλο σε πραγματικο χρονο , απ ότι μόνος του κάνοντας μια άχρηστη δραστηριότητα, να μαλακιζετε πχ στο μπουρδελα, δεν απέχει πολύ, πάνω κάτω είναι στα ίδια επίπεδα.
κάτι που δείχνει ξεκάθαρα τάση απομόνωσης, δεδομένο επίσης ότι πλέον η κοινωνική επαφή δεν περιορίζεται στον πραγματικό σε εισαγωγικά κόσμο, αλλά μέσω των σοσιαλ η ανάγκη κοινωνικής επαφής καλύπτεται και έτσι σε κάποιο βαθμό.
ξέρω πολλές κοπέλες που εφαρμογές όπως το τιντερ τους έχουν κάνει κακό ψυχολογικά και καλό. Η ευκολία του να απορρίπτεις κόσμο σου λύνει τα χέρια αλλά σε περιορίζει κιόλας. παυεις να προσπαθείς και πας παρακάτω, καλό απ την μια που δεν πέφτεις σε λούπες σκαλωματων που τρως (να γουστάρεις δηλαδή το ίδιο πατερν ανθρώπου που εν τέλη δεν σε καλύπτει) αλλά δεν μαθαίνεις εν τέλη πραγματικά κανέναν, άρα ούτε τα πραγματικα σου θέλω.
εγώ πάντως είμαι μια 5ετια μόνος μου όχι επειδή έχουν γίνει εκλεκτικές οι γκόμενές αλλά εγώ δυστυχώς με τον χρονο μου, μπορεί και ευτυχώς, ποιος ξέρει, το να είσαι μισανθρωπος ίσως είναι και μια λύση για να μην τρελαθείς.