komarov
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2021
- Like
- 1.297
- Πόντοι
- 206
Φιλε μου παντα υπάρχει η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανονα! Απο την αλλη είτε σε κρυβει κατι ειτε κανει κατι πολυ λαθοςΕγώ όμως ξέρω.
Φιλε μου παντα υπάρχει η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανονα! Απο την αλλη είτε σε κρυβει κατι ειτε κανει κατι πολυ λαθοςΕγώ όμως ξέρω.
Αυτά σε μεγαλες πόλεις...πιο έξω...αν είσαι εκτός κυκλώματος γειτονιάς τον ήπιες.Αυτο ειναι μια αληθεια, μια αλλη ειναι οτι οι γυναικες πανω απο τα 30 δλδ ισως ψάχνουν κατι σταθερο για σχεση σπιτι κλπ.
Οταν βλέπουν οτι ο αλλος να πηδηξει θελει μονο, τοτε γινονται επιλεκτικες πηδιουνται απο εδω και απο εκει σαν τα σκυλια με γκομενους που γουσταρουν ομως και τους εχουν για στανταρακι.
Δεν φταίνε δλδ μονο οι γυναικες αλλα και οι αντρες. Επίσης τα σοσιαλ μιντια μας εχουν χαζεψει ολους οι γυναικες θελουν αντρες με σκαφη και κοτερα και οι αντρες μουναρες αψεγαδιαστες και γυμνασμενες..
Πιστεύω οτι εκει εξω για ολους εχει ο μπαξες. Απλα αν παιρνεις κάτω απο 1500ευρω καθαρα, δεν εχεις δικο σου σπιτι, εχεις αυτοκινητο που τις μισες ημερες ειναι συνεργειο και δεν εχεις και την δυνατη εξωτερικη εμφανιση, αλλα εσυ θελεις να πηδηξεις μουνακι απο το πανω ραφι, σορρυ κι ολας φιλαρακι αλλα δεν σου φταινε οι γκομενες.
Δεν ξερω κανεναν μα κανεναν που ειτε εχει καλο εισοδημα, ειτε ειναι ομορφουλης που δεν τρωει καλα!
Ξέρω τι εννοεί αλλά δεν είναι έτσι όπως τα λέει...
όλοι θέλουν να βγαίνουν και με την παρέα τους ακόμα και όταν έχουν γκόμενα...ειδικά στις ηλικίες που λέει 30-35 δεν κάθεται ο άλλος να κολλάει πάνω στην γκόμενα του...
Στα χωρια ακομα χειροτερα.. Πηδιουνται ολοι μεταξυ τους παει το χαρτζιλικι συννεφοΑυτά σε μεγαλες πόλεις...πιο έξω...αν είσαι εκτός κυκλώματος γειτονιάς τον ήπιες.
Δε φταίει η γκόμενα ρε τύπε...εγώ ας πούμε όταν έχω γκόμενα δεν έχω όρεξη να πάω σε καγκουρομέρη να κοιτάω σα χάνος γκόμενες με ένα ποτό στο τραπέζι...αυτά τα μέρη είναι μίζερα....Έτσι κάνουν όμως,συνήθως κατ'απαίτηση της γκόμενας.
Αυτοί είναι ήδη εντός κύκλου...εγώ μιλάω για όσους είναι σε τέτοιες κοινωνίες αλλά είναι ξένοι σε αυτές γιατί ήρθαν ως οικονομικοι μετανάστης και ουχί ως ερωτικοι μετανάστες .Στα χωρια ακομα χειροτερα.. Πηδιουνται ολοι μεταξυ τους παει το χαρτζιλικι συννεφο
να κλεισει το νημα παρακαλω μετα απο αυτο το γιγαντιαιο ποστΟι σημερινοί άντρες καταβάλουν 5πλάσια προσπάθεια από τους παππούδες τους,
για να βρουν μια γυναίκα 20 φορές χειρότερη από τη γιαγιάδες τους.
Ρε φιλε δλδ πας σε ενα μερος ξενο για εσενα μικρο και εισαι Ειρηνοδικης με μισθο 2500 με το καλημερα και δεν βρισκεις μουνι να πηδηξεις; Να μιλαμε σοβαρα! Ουρα θα κανουν! Αν τωρα με μιλάς για ανθρωπους με μισθους μικρους 700-800ευρω τοτε ναι δεν θα φανε, αλλα με τοση ακριβεις το τελευταιο που πρεπει να τους ενδιαφερει (και να με ενδιαφερει) ειναι αν πηδαμε τιποτα χαχαΑυτοί είναι ήδη εντός κύκλου...εγώ μιλάω για όσους είναι σε τέτοιες κοινωνίες αλλά είναι ξένοι σε αυτές γιατί ήρθαν ως οικονομικοι μετανάστης και ουχί ως ερωτικοι μετανάστες .
Μιλάω για περίπτωση μικρών μισθών προφανώς...μόνο που έναν άνθρωπο με αίμα κάτω από την ζώνη τον ενδιαφέρει και το που θα τον χώσει και όχι μόνο να πληρώνει ενοίκια και λογαριασμούς.Ρε φιλε δλδ πας σε ενα μερος ξενο για εσενα μικρο και εισαι Ειρηνοδικης με μισθο 2500 με το καλημερα και δεν βρισκεις μουνι να πηδηξεις; Να μιλαμε σοβαρα! Ουρα θα κανουν! Αν τωρα με μιλάς για ανθρωπους με μισθους μικρους 700-800ευρω τοτε ναι δεν θα φανε, αλλα με τοση ακριβεις το τελευταιο που πρεπει να τους ενδιαφερει (και να με ενδιαφερει) ειναι αν πηδαμε τιποτα χαχα
Δε φταίει η γκόμενα ρε τύπε...εγώ ας πούμε όταν έχω γκόμενα δεν έχω όρεξη να πάω σε καγκουρομέρη να κοιτάω σα χάνος γκόμενες με ένα ποτό στο τραπέζι...αυτά τα μέρη είναι μίζερα....
προτιμώ να πάω για φαγητό σε ένα ωραίο μαγαζί και να πιώ κιόλας αλλά με ωραία παρέα...ή να πάω να πιώ μπύρες ουίσκια κλπ σε ένα ωραίο μαγαζί με ωραία μουσική και κόσμο...
Δεν το εντοπίζεις σωστά...δεν φταίνε οι κοπέλες που τους βάζουν λουριά..απλά τα μέρη για να βρεις πολλές γκόμενες μαζεμένες είναι λίγο για τον πουτσο...
Φιλε μου μιλησες για ενα παντρεμενο φιλο σου σεκιουριτα που κανει δυο δουλειες!Μιλάω για περίπτωση μικρών μισθών προφανώς...μόνο που έναν άνθρωπο με αίμα κάτω από την ζώνη τον ενδιαφέρει και το που θα τον χώσει και όχι μόνο να πληρώνει ενοίκια και λογαριασμούς.
Ρε μπρό που θα γνωρίσεις γκόμενα? Θα πας στο εστιατόριο και θα στηθείς πάνω από το τραπέζι με τα γκομενάκια να σου συστηθούν με το κανελόνι στο στόμα? Η θα βάλεις το σερβιτόρο να τις κεράσει μπουκάλι κρασί και να πει ''αυτό είναι από τον κύριο'' ποιος είσαι ο bond James Bond?Γιατί,ποιος σοβαρός άνθρωπος έχει όρεξη για καγκουρομέρη;
Πάντως εν μέρει συμφωνώ,δεν φταίει μόνο η γκόμενα.Πολλοί κουβαλάνε...τραύματα από τη μπακουροζωή και φοβούνται μην ξαναβρεθούν εκεί.
Δεν έχω καυλώσει ποτέ με μπάζο. Λύσεις ανάγκης ήταν...Εισαι πολυ φιλος μου.... Καμια φορα οντως ακομα και μια ασχημη ή χοντρη γυναικα μπορει να σε καυλωσει απιστευτα ...και μαλιστα χωρις να το περιμενεις!! Η ζωη εχει πολλες τετοιες ευχαριστες εκπληξεις γιαυτο καλο ειναι να μην κρινουμε κατι μονο απο το εξωφυλλο του...
να φροντισει το κρατοςΡε μπρό που θα γνωρίσεις γκόμενα? Θα πας στο εστιατόριο και θα στηθείς πάνω από το τραπέζι με τα γκομενάκια να σου συστηθούν με το κανελόνι στο στόμα? Η θα βάλεις το σερβιτόρο να τις κεράσει μπουκάλι κρασί και να πει ''αυτό είναι από τον κύριο'' ποιος είσαι ο bond James Bond?
Τα μέρη που πάνε οι άνθρωποι να βρουν γκόμενες όταν βγαίνουν το βράδυ είναι λίγο μίζερα αν πας με σκοπό αυτό..πως να το κάνουμε τώρα...
Πάλι δε με κατάλαβες...δεν είναι ότι φοβούνται μη τους παρατήσει η γκόμενας τους...αλλά αν έχεις ήδη γκόμενα προτιμάς να πας σε μέρη που εστιάζουν σε αλλά πράγματα και όχι στο μπούγιο.
Φροντίζει ρε τύπε...σου έδωσε το μάρκετ παςς....μην είσαι γύφτος να το χρησιμοποιήσεις για να κεράσεις κανένα γκομενάκι όχι να πας mymarket να πάρεις εξάδα alfa σε προσφοράνα φροντισει το κρατος
κουπονια οπως λεει ο Δημητρακης και υιοθεσια των πρακτικων κινας-βορειου κορεαςΦροντίζει ρε τύπε...σου έδωσε το μάρκετ παςς....μην είσαι γύφτος να το χρησιμοποιήσεις για να κεράσεις κανένα γκομενάκι όχι να πας mymarket να πάρεις εξάδα alfa σε προσφορά
Δεν μίλησα για γκόμενες...ο φίλος μου έχει μια οικονομική πίεση λόγω φροντιστηρίων για τα παιδιά.Φιλε μου μιλησες για ενα παντρεμενο φιλο σου σεκιουριτα που κανει δυο δουλειες!
Αν λοιπον εισαι το λουμπεν της κοινωνιας και εχεις κανει παιδια οικογενεια, οχι να μην εχεις και γκομενες!
Οι γκομενες θελουν και λουσα και εξοδα και θελουν και χρονο!
Το θεμα ειναι καθαρα ταξικο!
Ρε μπρό που θα γνωρίσεις γκόμενα? Θα πας στο εστιατόριο και θα στηθείς πάνω από το τραπέζι με τα γκομενάκια να σου συστηθούν με το κανελόνι στο στόμα? Η θα βάλεις το σερβιτόρο να τις κεράσει μπουκάλι κρασί και να πει ''αυτό είναι από τον κύριο'' ποιος είσαι ο bond James Bond?
Τα μέρη που πάνε οι άνθρωποι να βρουν γκόμενες όταν βγαίνουν το βράδυ είναι λίγο μίζερα αν πας με σκοπό αυτό..πως να το κάνουμε τώρα...
Πάλι δε με κατάλαβες...δεν είναι ότι φοβούνται μη τους παρατήσει η γκόμενας τους...αλλά αν έχεις ήδη γκόμενα προτιμάς να πας σε μέρη που εστιάζουν σε αλλά πράγματα και όχι στο μπούγιο.
εστιατοριο τι μου θυμίζεις τώρα…Ρε μπρό που θα γνωρίσεις γκόμενα? Θα πας στο εστιατόριο και θα στηθείς πάνω από το τραπέζι με τα γκομενάκια να σου συστηθούν με το κανελόνι στο στόμα? Η θα βάλεις το σερβιτόρο να τις κεράσει μπουκάλι κρασί και να πει ''αυτό είναι από τον κύριο'' ποιος είσαι ο bond James Bond?