Νέα

Οι άνδρες χωρίς σύντροφο αυξάνονται, διότι οι γυναίκες γίνονται υπέρ-εκλεκτικές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jim85
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 882
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.775
Πόντοι
9.297
Αυτο ειναι μια αληθεια, μια αλλη ειναι οτι οι γυναικες πανω απο τα 30 δλδ ισως ψάχνουν κατι σταθερο για σχεση σπιτι κλπ.
Οταν βλέπουν οτι ο αλλος να πηδηξει θελει μονο, τοτε γινονται επιλεκτικες πηδιουνται απο εδω και απο εκει σαν τα σκυλια με γκομενους που γουσταρουν ομως και τους εχουν για στανταρακι.
Δεν φταίνε δλδ μονο οι γυναικες αλλα και οι αντρες. Επίσης τα σοσιαλ μιντια μας εχουν χαζεψει ολους οι γυναικες θελουν αντρες με σκαφη και κοτερα και οι αντρες μουναρες αψεγαδιαστες και γυμνασμενες..
Πιστεύω οτι εκει εξω για ολους εχει ο μπαξες. Απλα αν παιρνεις κάτω απο 1500ευρω καθαρα, δεν εχεις δικο σου σπιτι, εχεις αυτοκινητο που τις μισες ημερες ειναι συνεργειο και δεν εχεις και την δυνατη εξωτερικη εμφανιση, αλλα εσυ θελεις να πηδηξεις μουνακι απο το πανω ραφι, σορρυ κι ολας φιλαρακι αλλα δεν σου φταινε οι γκομενες.
Δεν ξερω κανεναν μα κανεναν που ειτε εχει καλο εισοδημα, ειτε ειναι ομορφουλης που δεν τρωει καλα!
Αυτά σε μεγαλες πόλεις...πιο έξω...αν είσαι εκτός κυκλώματος γειτονιάς τον ήπιες.

• Like
Αντιδράσεις: txar

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.728
Πόντοι
3.656
Ξέρω τι εννοεί αλλά δεν είναι έτσι όπως τα λέει...

όλοι θέλουν να βγαίνουν και με την παρέα τους ακόμα και όταν έχουν γκόμενα...ειδικά στις ηλικίες που λέει 30-35 δεν κάθεται ο άλλος να κολλάει πάνω στην γκόμενα του...

Έτσι κάνουν όμως,συνήθως κατ'απαίτηση της γκόμενας.

oldguy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Κριτικές
3
Like
823
Πόντοι
361
Καλησπέρα συναγωνιστές και Χρόνια Πολλά ένεκα των ημερών. Όντας καινούριος στο site, παντρεμένος και 56 ετών, έχω καταλήξει στο ότι είναι χαμένος κόπος και χρόνος να ψάχνουμε τη γυναίκα που θα εκτιμήσει ότι θετικό έχει να προσφέρει ο καθένας μας. Το κύριο γνώρισμα τους, κατά την προσωπική μου γνώμη και εμπειρία πάντα, είναι η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ. Το 99% των γυναικών εκεί έξω θεωρεί ότι το σύμπαν τους χρωστάει τα πάντα και κυρίως τον τέλειο άντρα. Τους δίνεις χρόνο, χρήμα, αγάπη, νιάξιμο και εισπράττεις κέρατο ή στην καλύτερη περίπτωση αδιαφορία και συμπεριφορά βαρεμάρας και ρουτίνας. Γι' αυτό, όσοι από εμάς μπορούν, ας πάψουν να κυνηγούν άπιαστα όνειρα και ας κάνουν κάτι για τον εαυτό τους. 2-3 φορές τον μήνα, όσο αντέχει η τσέπη καθενός, ας επιλέγουμε τον κορίτσαρο του γούστου μας, σωστές επαγγελματίες με καλές υπηρεσίες και ας ξεσαλώνουμε μαζί τους στο κρεβάτι. Η ζωή είναι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ....

ΥΓ. Τους ψυχολόγους κλπ τους έχω γραμμένους εδώ και χρόνια, οπότε περιττό να αναφέρω τη γνώμη μου.

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
Αυτά σε μεγαλες πόλεις...πιο έξω...αν είσαι εκτός κυκλώματος γειτονιάς τον ήπιες.
Στα χωρια ακομα χειροτερα.. Πηδιουνται ολοι μεταξυ τους παει το χαρτζιλικι συννεφο

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.897
Πόντοι
3.656
Έτσι κάνουν όμως,συνήθως κατ'απαίτηση της γκόμενας.
Δε φταίει η γκόμενα ρε τύπε...εγώ ας πούμε όταν έχω γκόμενα δεν έχω όρεξη να πάω σε καγκουρομέρη να κοιτάω σα χάνος γκόμενες με ένα ποτό στο τραπέζι...αυτά τα μέρη είναι μίζερα....

προτιμώ να πάω για φαγητό σε ένα ωραίο μαγαζί και να πιώ κιόλας αλλά με ωραία παρέα...ή να πάω να πιώ μπύρες ουίσκια κλπ σε ένα ωραίο μαγαζί με ωραία μουσική και κόσμο...

Δεν το εντοπίζεις σωστά...δεν φταίνε οι κοπέλες που τους βάζουν λουριά..απλά τα μέρη για να βρεις πολλές γκόμενες μαζεμένες είναι λίγο για τον πουτσο...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.775
Πόντοι
9.297
Στα χωρια ακομα χειροτερα.. Πηδιουνται ολοι μεταξυ τους παει το χαρτζιλικι συννεφο
Αυτοί είναι ήδη εντός κύκλου...εγώ μιλάω για όσους είναι σε τέτοιες κοινωνίες αλλά είναι ξένοι σε αυτές γιατί ήρθαν ως οικονομικοι μετανάστης και ουχί ως ερωτικοι μετανάστες .

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
Οι σημερινοί άντρες καταβάλουν 5πλάσια προσπάθεια από τους παππούδες τους,
για να βρουν μια γυναίκα 20 φορές χειρότερη από τη γιαγιάδες τους.
να κλεισει το νημα παρακαλω μετα απο αυτο το γιγαντιαιο ποστ:rockon::rockon::rockon:

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
Αυτοί είναι ήδη εντός κύκλου...εγώ μιλάω για όσους είναι σε τέτοιες κοινωνίες αλλά είναι ξένοι σε αυτές γιατί ήρθαν ως οικονομικοι μετανάστης και ουχί ως ερωτικοι μετανάστες .
Ρε φιλε δλδ πας σε ενα μερος ξενο για εσενα μικρο και εισαι Ειρηνοδικης με μισθο 2500 με το καλημερα και δεν βρισκεις μουνι να πηδηξεις; Να μιλαμε σοβαρα! Ουρα θα κανουν! Αν τωρα με μιλάς για ανθρωπους με μισθους μικρους 700-800ευρω τοτε ναι δεν θα φανε, αλλα με τοση ακριβεις το τελευταιο που πρεπει να τους ενδιαφερει (και να με ενδιαφερει) ειναι αν πηδαμε τιποτα χαχα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.775
Πόντοι
9.297
Ρε φιλε δλδ πας σε ενα μερος ξενο για εσενα μικρο και εισαι Ειρηνοδικης με μισθο 2500 με το καλημερα και δεν βρισκεις μουνι να πηδηξεις; Να μιλαμε σοβαρα! Ουρα θα κανουν! Αν τωρα με μιλάς για ανθρωπους με μισθους μικρους 700-800ευρω τοτε ναι δεν θα φανε, αλλα με τοση ακριβεις το τελευταιο που πρεπει να τους ενδιαφερει (και να με ενδιαφερει) ειναι αν πηδαμε τιποτα χαχα
Μιλάω για περίπτωση μικρών μισθών προφανώς...μόνο που έναν άνθρωπο με αίμα κάτω από την ζώνη τον ενδιαφέρει και το που θα τον χώσει και όχι μόνο να πληρώνει ενοίκια και λογαριασμούς.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.728
Πόντοι
3.656
Δε φταίει η γκόμενα ρε τύπε...εγώ ας πούμε όταν έχω γκόμενα δεν έχω όρεξη να πάω σε καγκουρομέρη να κοιτάω σα χάνος γκόμενες με ένα ποτό στο τραπέζι...αυτά τα μέρη είναι μίζερα....

προτιμώ να πάω για φαγητό σε ένα ωραίο μαγαζί και να πιώ κιόλας αλλά με ωραία παρέα...ή να πάω να πιώ μπύρες ουίσκια κλπ σε ένα ωραίο μαγαζί με ωραία μουσική και κόσμο...

Δεν το εντοπίζεις σωστά...δεν φταίνε οι κοπέλες που τους βάζουν λουριά..απλά τα μέρη για να βρεις πολλές γκόμενες μαζεμένες είναι λίγο για τον πουτσο...

Γιατί,ποιος σοβαρός άνθρωπος έχει όρεξη για καγκουρομέρη;

Πάντως εν μέρει συμφωνώ,δεν φταίει μόνο η γκόμενα.Πολλοί κουβαλάνε...τραύματα από τη μπακουροζωή και φοβούνται μην ξαναβρεθούν εκεί.

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
Μιλάω για περίπτωση μικρών μισθών προφανώς...μόνο που έναν άνθρωπο με αίμα κάτω από την ζώνη τον ενδιαφέρει και το που θα τον χώσει και όχι μόνο να πληρώνει ενοίκια και λογαριασμούς.
Φιλε μου μιλησες για ενα παντρεμενο φιλο σου σεκιουριτα που κανει δυο δουλειες!
Αν λοιπον εισαι το λουμπεν της κοινωνιας και εχεις κανει παιδια οικογενεια, οχι να μην εχεις και γκομενες!
Οι γκομενες θελουν και λουσα και εξοδα και θελουν και χρονο!
Το θεμα ειναι καθαρα ταξικο! :P

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.897
Πόντοι
3.656
Γιατί,ποιος σοβαρός άνθρωπος έχει όρεξη για καγκουρομέρη;

Πάντως εν μέρει συμφωνώ,δεν φταίει μόνο η γκόμενα.Πολλοί κουβαλάνε...τραύματα από τη μπακουροζωή και φοβούνται μην ξαναβρεθούν εκεί.
Ρε μπρό που θα γνωρίσεις γκόμενα? Θα πας στο εστιατόριο και θα στηθείς πάνω από το τραπέζι με τα γκομενάκια να σου συστηθούν με το κανελόνι στο στόμα? Η θα βάλεις το σερβιτόρο να τις κεράσει μπουκάλι κρασί και να πει ''αυτό είναι από τον κύριο'' ποιος είσαι ο bond James Bond? :2funny:

Τα μέρη που πάνε οι άνθρωποι να βρουν γκόμενες όταν βγαίνουν το βράδυ είναι λίγο μίζερα αν πας με σκοπό αυτό..πως να το κάνουμε τώρα...

Πάλι δε με κατάλαβες...δεν είναι ότι φοβούνται μη τους παρατήσει η γκόμενας τους...αλλά αν έχεις ήδη γκόμενα προτιμάς να πας σε μέρη που εστιάζουν σε αλλά πράγματα και όχι στο μπούγιο.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.204
Πόντοι
2.356
Εισαι πολυ φιλος μου.... Καμια φορα οντως ακομα και μια ασχημη ή χοντρη γυναικα μπορει να σε καυλωσει απιστευτα ...και μαλιστα χωρις να το περιμενεις!! Η ζωη εχει πολλες τετοιες ευχαριστες εκπληξεις γιαυτο καλο ειναι να μην κρινουμε κατι μονο απο το εξωφυλλο του...
Δεν έχω καυλώσει ποτέ με μπάζο. Λύσεις ανάγκης ήταν...

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
Ρε μπρό που θα γνωρίσεις γκόμενα? Θα πας στο εστιατόριο και θα στηθείς πάνω από το τραπέζι με τα γκομενάκια να σου συστηθούν με το κανελόνι στο στόμα? Η θα βάλεις το σερβιτόρο να τις κεράσει μπουκάλι κρασί και να πει ''αυτό είναι από τον κύριο'' ποιος είσαι ο bond James Bond? :2funny:

Τα μέρη που πάνε οι άνθρωποι να βρουν γκόμενες όταν βγαίνουν το βράδυ είναι λίγο μίζερα αν πας με σκοπό αυτό..πως να το κάνουμε τώρα...

Πάλι δε με κατάλαβες...δεν είναι ότι φοβούνται μη τους παρατήσει η γκόμενας τους...αλλά αν έχεις ήδη γκόμενα προτιμάς να πας σε μέρη που εστιάζουν σε αλλά πράγματα και όχι στο μπούγιο.
να φροντισει το κρατος:rockon::rockon::rockon:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.897
Πόντοι
3.656
να φροντισει το κρατος:rockon::rockon::rockon:
Φροντίζει ρε τύπε...σου έδωσε το μάρκετ παςς....μην είσαι γύφτος να το χρησιμοποιήσεις για να κεράσεις κανένα γκομενάκι όχι να πας mymarket να πάρεις εξάδα alfa σε προσφορά :confused::confused::confused:

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
Φροντίζει ρε τύπε...σου έδωσε το μάρκετ παςς....μην είσαι γύφτος να το χρησιμοποιήσεις για να κεράσεις κανένα γκομενάκι όχι να πας mymarket να πάρεις εξάδα alfa σε προσφορά :confused::confused::confused:
κουπονια οπως λεει ο Δημητρακης και υιοθεσια των πρακτικων κινας-βορειου κορεας:rockon::rockon::rockon:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.775
Πόντοι
9.297
Φιλε μου μιλησες για ενα παντρεμενο φιλο σου σεκιουριτα που κανει δυο δουλειες!
Αν λοιπον εισαι το λουμπεν της κοινωνιας και εχεις κανει παιδια οικογενεια, οχι να μην εχεις και γκομενες!
Οι γκομενες θελουν και λουσα και εξοδα και θελουν και χρονο!
Το θεμα ειναι καθαρα ταξικο! :P
Δεν μίλησα για γκόμενες...ο φίλος μου έχει μια οικονομική πίεση λόγω φροντιστηρίων για τα παιδιά.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.728
Πόντοι
3.656

Γιατί,έξω...θα γνωρίσεις γκόμενα; :think:

Υπάρχει κανένας που βγαίνει στα καγκουρομέρη...μπακουρομέρη,και περιμένει να γνωρίσει γκόμενα;Αν και όπως είπα,σοβαρός άνθρωπος ούτε καν θα βγει εκεί.

Αν έχεις γκόμενα,προφανώς και θες να βγαίνεις σε πιο σοβαρά μέρη.Αλλά γι'αυτά...πρέπει να'χεις γκόμενα.Και αν ήσουν κανα μπακούρι για καιρό...και είχες καεί απο μπακουρομέρη...μοναξιές...αγαμίες...φυσάς και το γιαούρτι.

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.835
Πόντοι
206

εστιατοριο τι μου θυμίζεις τώρα…
ταβερνάκι συνοικιακό
Τραπέζι με 20 άτομα ζευγάρια (10) και 1 φίλη μουναρα ξεκάρφωτη μορφωμένη και με λεφτά (όλο το πακέτο)

Μπαίνουν 3 της πυροσβεστικής ΕΜΑΚ και ο ένας Θεός (άμα ήμουν γυναίκα θα τον γαμαγα εγώ) , η γκομενα έχει πάθει κοκομπλοκο μαζί με τις υπόλοιπες 9 , μαζί και η δικιά μου και δεν ξεκολλάει το βλέμμα της

Πες από δω πες από κει… της λέω όσο και να τον κοιτάς στα κλεφτά δεν πρόκειται να πάρει σήμα αν δεν ρίξεις τουλάχιστον 1 χαμόγελο σε μια αντικριστή μάτια. (Νόμιζε ότι θα κάθετε να την κοιτάει όπως έχει συνηθίσει… από τις πολλές επιλογές)

Η ώρα περνούσε και δεν…

Φωνάζω το γκαρσόνι και λέω στείλε στα παιδιά από εκεί 1 καραφάκι τσίπουρο και πες είναι από την κοπέλα

Η κλοτσιές κάτω από το τραπέζι στην συνεννόηση με το γκαρσόνι ήταν τελικός Champions League, και με επιθετική συμπεριφορά απέναντι της… θες να στον καθίσω στο τραπέζι ή είχαμε να λέγαμε…

Όντως το γκαρσόνι το πήγε και προς έκπληξη μου ο τύπος δεν έκανε αμέσως το ποτήρι του (για μας) αλλά ήρθε πάνω στο 5 λεπτό μόνος του μέσα σε 21 άτομα… (θες αρχιδια 800kg) συστήθηκε και η δικιά μας ήταν παγωτό

Επιτόπου φωνάζω φέρτε μια καρέκλα στο παιδί και του την συστήνω
Στο δια ταύτα έγινε το γκομενιλικι και ήταν η γκομενα ψιλή αλοιφή για τα πατώματα, έληξε σχετικά σύντομα γιατι ο τύπος ήταν παλαιας κοπής

Θα μου πείτε ρε ALX79 ο τύπος ήταν Θεός και η γκομενα δεν ξεκόλλαγε το βλέμμα της και ήταν μασημενη τροφη, ναι δεν έχετε άδικο ότι η εξωτερική εμφάνιση είναι το 50% για την αρχή στο γκομενηλικι αλλά δεν μπορείς να ξέρεις τι ρόλο βαράει ή αν δεν του σηκώνετε ή αν γαμαει 2 λεπτά ή αν ρίχνει ξύλο ή αν δεν βγάζει 1€ από την τσέπη του (πολλές οι συνιστώσες)

Στο λοιπόν πάντα είμαι της άποψης στις πολύ δυνατές γκομεναρες το ποσοστό που θα τους μιλήσουν είναι πολύ μικρό, πες απόρριψη , πες φόβος , πες 1002 μαλακιες και σε μέτριες πάει το παρακάλι γόνα… και νομίζουν οτι είναι η θέα Αφροδίτη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom