ftoxos ergatis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2020
- Like
- 7.046
- Πόντοι
- 1.056
μπειτε lifo εξομολογησεις. εχει ψωμι
Μετά από ένα τέταρτο διαβάσματος ένιωσα την τεστοστερόνη μου να πέφτει σαν το Χρηματιστήριο το2000.....μπειτε lifo εξομολογησεις. εχει ψωμι
Δηλαδη αυξανεται ο αριθμος των ανδρων χωρις συντροφο, αλλά ο αριθμος των γυναικων χωρις συντροφο δεν μειωνεται? Πώς γινεται αυτο?
Α,την βρίσκουν μεταξύ τους....Καλά ξυπνητούρια τύπε:
H καλύτερη ειναι η παχουλή με τα μπουτια στο κεντροΚαλά ξυπνητούρια τύπε:
Εχω πάρει.Για να παρει αντρας εστω και 1 ευρω απο γυναικα
πρεπει να εχει κατι διαφορετικο απο τους αλλους αντρες σε εντονο βαθμο
διαφορετικα θα παρει τα αρχιδια του!!
Η αληθεια ειναι οτι οταν το εκανα, ενιωσα αναμικτα συναισθηματα περηφανιας και ξεφτιλαςΟπως αισθανεσαι,εσυ το ξερεις!!
ειναι πολυ λεπτο αυτο το ζητημα
δεν ειμαι αυτος,που θα σου δωσει απαντηση!!
H καλύτερη ειναι η παχουλή με τα μπουτια στο κεντρο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εξαρταται σε τι πλαισιο μιλαμε σε μια σχεση.Για να παρει αντρας εστω και 1 ευρω απο γυναικα
πρεπει να εχει κατι διαφορετικο απο τους αλλους αντρες σε εντονο βαθμο
διαφορετικα θα παρει τα αρχιδια του!!
Δεν ξερω αν ειναι αληθινο συμβαν αλλα κριμα την κοπελα..
Ήθελα να έβλεπα την απάντηση αν ο τύπος απέναντι κουνούσε εισιτήρια για τουριστικό νησί ....Εξαρταται σε τι πλαισιο μιλαμε σε μια σχεση.
Μπορει να τον γουσταρει και να του κανει τα χατιρια η μπορει να φοβαται το αγνωστο.
Παιζουν πολλα σε μια σχεση..
Δεν ξερω αν ειναι αληθινο συμβαν αλλα κριμα την κοπελα..
Αν ειναι αληθινο προκειται πολυ απλα για απαντηση κλασσικης ελλεηνιδας..
Παμε παρακατω..
Πιο τίμιοι και αληθινοί είμαστε ? Έχω γνωρίσει κάτι ρουφιάνους και μουνόπανα που τις γυναίκες τις τρώνε λάχανο στην κατινιά και το ψέμα.Αυτο μας ελειπε να ηταν ολες ετσι,παντα θα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις
αλλα ο αντρας δυσκολευεται να την βρει,και τελικα δεν την βρισκει ποτε!!
οχι οτι οι αντρες ειναι αθωες περιστερες,δεν λεω αυτο
αλλα ειναι πιο τιμιοι και αληθινοι,θα ελεγα στις σχεσεις τους!!
Γιατί είναι γνωστόν τοις πάσι οτι Ελλεηνίδα = υψηλό επίπεδοΚαι γιατί να ανεβάσουμε το επίπεδο μας, όταν μπορούμε να κατεβάσουμε το επίπεδο της γυναίκας;
Ανάποδα ισχύει.... οι γυναίκες δεν έχουν μάθει να επικοινωνούν με τους άνδρες γιατί τα έχουν όλα εύκολα από το σπίτι τους. οι αδύναμες γυναίκες που θέλουν έξτρα υποστήριξη .... παπαριές δηλαδή.Υψηλές οι απαιτήσεις των σημερινών γυναικών λέει, υπάρχει τεράστιο χάσμα στην επικοινωνία ανδρών και γυναικών, αλλά λέει ότι οι άντρες φταίνε επειδή δεν έχουν μάθει να επικοινωνούν με τις γυναίκες
μάλιστα...
Ψυχολόγος προειδοποιεί: Οι άνδρες χωρίς σύντροφο αυξάνονται ραγδαία, διότι οι γυναίκες γίνονται υπέρ-εκλεκτικές - iefimerida.gr
Οι άνδρες στην εποχή μας είναι «πιο μόνοι από ποτέ», σύμφωνα με αμερικανό γνωστό ψυχολόγο κι η αιτία για αυτό είναι οι... πολύ υψηλές απαιτήσεις των μοντέρνων γυναικών.www.iefimerida.gr
Πες τα, ρε μαν. Έχει καταλήξει πλέον άθλος να μπορέσεις να βρεις ένα ποστ της προκοπής μέσα στις απέραντες μαλακίες των AMEA που γκρινιάζουν όλη μέρα.Τι μαλακίες γράφετε ρε παιδιά ??? Τα πιστεύεται αυτά ??
Μην σας κάνει εντύπωση που άλλοι γαμάνε και εσείς μόνο πουτάνες και την χούφτα σας.
Βελτιώστε τον εαυτό σας πρώτα και μετα κρίνεται τις γυναίκες.
Εκτός απο αυτές που δεν σας κάνουν υπάρχουν και άλλες που είναι μια χαρά άτομα .
Τώρα γατί δεν τις βρίσκετε εσείς αλλά άλλοι μπορούν ..... απλά δεν έχετε μάθει να μιλάτε και να καταλαβαίνεται τις γυναίκες.
Ξέρω πολλούς εργάτες , γκαρσόνια, νταλικέρηδες κτλ που έχουν μια χαρά σχέση .....φυσικά με κοπέλες του επιπέδου τους.
Ανεβάστε το επίπεδο σας ή βρείτε μια κοπέλα στο δικό σας επίπεδο.
Jimmy Hoffa approves thisμονο στις ΗΠΑ τους εκτιμανε και εχουν την αναγνωριση που πρεπει. μαλιστα ο φορτηγατζης εκει ειναι και ενα απο τα σηματα κατατεθεν της χωρας
Ειναι μάλλον επειδή το Σεπτέμβρη γύρισαν από διακοπές και βρήκαν γκόμενους. Τώρα που καλοκαίριαζει θα ξεχυθούν για περιπέτειες.ενδιαφέρον θέμα...σταματημένο πέρυσι Αύγουστο όμως.....