Νέα

Οι αναρχοάπλυτοι έχασαν τη βίλα Αμαλίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Το να εκδιώξει η νδ τη χα υιοθετώντας την ατζέντα της εμένα δε μου λέει τπτ.
Το να αποδυναμώσεις τη χα κυβερνώντας σαν χα είναι πολύ σουρεάλ για μένα..

Στάκα τώρα!
Η Χ.Α. ελέγχεται για κάποιες θέσεις της και για τον ακτιβισμό της.
Ο ακτιβισμός είναι αυτονόητα υπέρβαση της νομιμότητας, άρα κατακριτέος (όχι μόνον αυτής βέβαια! ;))

Αλλά αν κάποιες θέσεις της έχουν απήχηση σε μέρος του εκλογικού σώματος τί να κάνουμε δηλαδή; Να αλλάξουμε το εκλογικό σώμα επειδή δεν σου αρέσει εσένα;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Στάκα τώρα!
Ο ακτιβισμός είναι αυτονόητα υπέρβαση της νομιμότητας, άρα κατακριτέος (όχι μόνον αυτής βέβαια! ;))

Αλλά αν κάποιες θέσεις της έχουν απήχηση σε μέρος του εκλογικού σώματος τί να κάνουμε δηλαδή; Να αλλάξουμε το εκλογικό σώμα επειδή δεν σου αρέσει εσένα;

τι λες βρε παπαρομαλακοηληθιε; εδω  τα τζιμανια της κυβερνησης εβαλαν φορο στο πετρελαιο και τον ηπιαν γιατι ο κοσμος καιει στο τζακι τον νεοδημοκρατη της γειτονιας και βρωμοκοπαει αιθαλομιχλη και θες να εχουν και στρατηγικο σχεδιο για εξοντωση της χα ; χαααχχχαχαχ ρε ωρες ωρες αναρωτιεμαι αν σας εχουν σε ασυλο και γραφετε απο κει!

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
τι λες βρε παπαρομαλακοηληθιε; εδω  τα τζιμανια της κυβερνησης εβαλαν φορο στο πετρελαιο και τον ηπιαν γιατι ο κοσμος καιει στο τζακι τον νεοδημοκρατη της γειτονιας και βρωμοκοπαει αιθαλομιχλη και θες να εχουν και στρατηγικο σχεδιο για εξοντωση της χα ; χαααχχχαχαχ ρε ωρες ωρες αναρωτιεμαι αν σας εχουν σε ασυλο και γραφετε απο κει!

υλοποιει τα ζαπεια 1 2 3 :2funny: :2funny: :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206

Σ' εσένα ειδικά επειδή είσαι ανάγωγη(-ος) και επιτηδευμένα επιθετική(-ος) έχω επιλέξει να μην απαντώ.
Απορώ πως δεν το έχεις πάρει χαμπάρι ακόμα.

Εσύ μπορείς να παραθέτεις τα κείμενά μου και να τα σχολιάζεις (ας δεχθούμε ως σχόλια τις ανόητες βρισιές με στυλ αγράμματου λυκειοπαίδου). Εγώ απλά δεν θα απαντώ!

Επισκέπτης
Στάκα τώρα!

Στ' αρχίδια μου το μέρος του εκλογικού σώματος στο οποίο έχουν απήχηση φασιστικές πρακτικές.
Αν μία κυβέρνηση ασκεί εξουσία με γνώμονα την απήχηση σε μέρος του εκλογικού σώματος με μοναδικό στόχο την ενδυνάμωση των ποσοστών της άντε γεια..

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Αν μία κυβέρνηση ασκεί εξουσία με γνώμονα την απήχηση σε μέρος του εκλογικού σώματος με μοναδικό στόχο την ενδυνάμωση των ποσοστών της άντε γεια..

και που να δεις την αξιωματικη  :2funny: αντιπολιτευση  :2funny: που κανει ακριβως το ιδιο

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Στ' αρχίδια μου το μέρος του εκλογικού σώματος στο οποίο έχουν απήχηση φασιστικές πρακτικές.

Οπότε να καταργήσουμε την κοινοβουλευτική δημοκρατία!
Ας εξετάσουμε το ενδεχόμενο για λίγο. Τί θα πρότεινες εσύ στη θέση της;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

μπαχαλακικη αγανακτιζομενη αμεσοδημοκρατια  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Ή δεχόμαστε κυβέρνηση με φασιστική ατζέντα ή καταργούμε την κοιν. δημοκρατία λοιπόν??
Λαμπρά..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Σ' εσένα ειδικά επειδή είσαι ανάγωγη(-ος) και επιτηδευμένα επιθετική(-ος) έχω επιλέξει να μην απαντώ.
Απορώ πως δεν το έχεις πάρει χαμπάρι ακόμα.

Εσύ μπορείς να παραθέτεις τα κείμενά μου και να τα σχολιάζεις (ας δεχθούμε ως σχόλια τις ανόητες βρισιές με στυλ αγράμματου λυκειοπαίδου). Εγώ απλά δεν θα απαντώ!

το βλεπω οτι δεν απαντας αχαχχαχχααα  θα σε κανω παραθεση οποτε γουσταρω και θα σχολιαζω τις κοτσανες σου γιατι με διασκεδαζει. Αν σε ενοχλει να το πεις στον προσωπικο σου ψυχολογο στο ασυλο. θα σε βοηθησει. εγω θα σε σκισω δεν εχω ελεος και ειμαι και αναγωγη θανατου..

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566

Βρε τυπε περιμενεις πραγματικά να κανεις σοβαρή συζητηση με ενα τετοιο άτομο?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Βρε τυπε περιμενεις πραγματικά να κανεις σοβαρή συζητηση με ενα τετοιο άτομο?

Δεν συνηθίζω να πουλάω φιλοφρονήσεις, αλλά θεωρώ πως ο Νάτσος, πέραν των προβλημάτων που του δημιουργεί ο φανατισμός του, είναι και έμφρων και μορφωμένος.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Ή δεχόμαστε κυβέρνηση με φασιστική ατζέντα ή καταργούμε την κοιν. δημοκρατία λοιπόν??
Λαμπρά..

Θα δεχθούμε την όποια κυβέρνηση ψηφίσει ο Ελληνικός λαός, σωστά;

Οι εναλλακτικές λύσεις είναι να εγκαταλείψει κάποιος την χώρα (θεμιτόν), ή να προσπαθήσει να επιβάλει διαφορετική διακυβέρνηση με την βία.
Εγώ άλλη λύση δεν βλέπω.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
αρκει να ειναι μπλε

Ας είναι και πράσινη ρε τύπε! Μην αντιδικούμε με γηπεδικούς όρους, πολιτικά να μιλάμε!

Και να σου πω και κάτι άλλο; Τόσον καιρό που πιάνατε μεγάλα ποσοστά σκατά τα κάνατε! Τώρα που πάτε να πείτε κάτι σωστό ο λαός σας γυρίζει την πλάτη. Πως διάολο το καταφέρνετε αυτό δεν ξέρω.

Επισκέπτης
Θα δεχθούμε την όποια κυβέρνηση ψηφίσει ο Ελληνικός λαός, σωστά;
Αρκεί να εφαρμόζει αυτά για τα οποία ψηφίστηκε κι όχι αυτά τα οποία θα επιθυμούσε το επόμενο τάργκετ γκρουπ ψηφοφόρων για αρχή.
Επίσης να εφαρμόζει αυτά για τα οποία δεσμεύεται. Κι ας διαφωνώ κάθετα.
Όταν όμως αθετεί τα συνφωνημένα κι αρχίζει τα χατήρια για μικροπολιτικούς σκοπούς αλλάζουν τα κόζια..

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Αρκεί να εφαρμόζει αυτά για τα οποία ψηφίστηκε κι όχι αυτά τα οποία θα επιθυμούσε το επόμενο τάργκετ γκρουπ ψηφοφόρων για αρχή.
Επίσης να εφαρμόζει αυτά για τα οποία δεσμεύεται. Κι ας διαφωνώ κάθετα.
Όταν όμως αθετεί τα συνφωνημένα κι αρχίζει τα χατήρια για μικροπολιτικούς σκοπούς αλλάζουν τα κόζια..

Γιατί ο γκαβός δεν το είχε δηλώσει προεκλογικά πως "θα τους βγάλω τις κουκούλες", με ότι αυτό σήμαινε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom