Επισκέπτης
απο το πρωι πανηγυριζουν ολοι οι δημοτες της αθηνας για αυτην τη μεγαλη νικη
Κατι τετοιο σκεφτομουν να του απαντησω κι εγω αλλα λεω, αστο στη "νιρβανα" του το ατομο. Μερικοι δεν αξιζουν ουτε να τους λυπασε.
απο το πρωι πανηγυριζουν ολοι οι δημοτες της αθηνας για αυτην τη μεγαλη νικη
ναι τώρα πήραμε το μήνυμα οι έλληνες ό,τι η εξουσιά πατάσσει την αντίσταση, δεν βλέπαμε την συμπεριφορά της στις ειρηνικές μαζικές διαδηλώσεις ιδίως τα τελευταία χρόνια...και από την άλλη τους ανάρχες περιμέναμε για να σώσουν την παρτίδα...υπερβολές
τι ειναι ενας αλβανος χωρις χερια;
ανθρωπος εμπυστοσυνης
τις αναρχιες σου στην συπρια σου αν σε βασταει, τελειωνουν τα ψωμια σας, ΕΔΩ ειναι ΕΛΛΑΣ εμεις θα σε γαμαμε και εσυ μαλακα αλβανε θα ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ
σε έχει για τον περσόνα λόγω του "αααααχαχαχα"ναι το βλεπω οτι το χουμε παρει το μηνυμα, η αντιδραση του πολιτη σε καθε επιπεδο ειναι εμφανης.
σε έχει για τον περσόνα λόγω του "αααααχαχαχα"
MΑΛΑΚΑ μολις το κανει ο καμινης ΣΧΟΛΕΙΟ για τους δημοτες που κερδισαν ,ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ.....ΑΝΤΕ ΡΟΥΦΑ ΚΑΜΙΑ ΨΩΛΗ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ ΗΛΙΘΙΕ!!!!Κέρδησαν οι δημοτες της Αθηνας ενα ακίνητο που τους ανήκει και ο Δημος οφείλει να αξιοποιήσει.
Η χολη και το κομπλεξ επιστρεφονται στον αποστολέα.
-ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ......παντως σε τοσα που βρηκαν εκει μεσα ενα μπουκαλι αφρολουτρο η ενα σαμπουαν εστω ενα σαπουνι δεν βρηκανε;
Κατι τετοιο σκεφτομουν να του απαντησω κι εγω αλλα λεω, αστο στη "νιρβανα" του το ατομο. Μερικοι δεν αξιζουν ουτε να τους λυπασε.
MΑΛΑΚΑ μολις το κανει ο καμινης ΣΧΟΛΕΙΟ για τους δημοτες που κερδισαν ,ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ.....ΑΝΤΕ ΡΟΥΦΑ ΚΑΜΙΑ ΨΩΛΗ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ ΗΛΙΘΙΕ!!!!
σε εσας θα δωσουμε τα αφρολουτρα που βρηκαν στην βιλα να παρετε και εσεις το κατιτις σαςΝα μην είμαι Αθηναίος δημότης να κερδίσω κι εγώ το κατιτίς μου ρε πούστη μου..
Ξεκωλιαρη Στεκα πηρες τη δοση σου των 8 στο mega?
Μπραβο ξεκωλιαρη μουΤώρα βλέπω ΣΚΑΙ
σε εσας θα δωσουμε τα αφρολουτρα που βρηκαν στην βιλα να παρετε και εσεις το κατιτις σας
ελα ρε αφου το ειπε ο τζωνης παρε κατι...το μπουλντογκ δεν λουζετεΌχι και αφρόλουτρα.
Για ντιντήδες μας πέρασες??
ελα ρε αφου το ειπε ο τζωνης παρε κατι...το μπουλντογκ δεν λουζετε