Νέα

Οι αναρχοάπλυτοι έχασαν τη βίλα Αμαλίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
απο το πρωι πανηγυριζουν ολοι οι δημοτες της αθηνας για αυτην τη μεγαλη νικη  :2funny: :2funny: :2funny:

Κατι τετοιο σκεφτομουν να του απαντησω κι εγω αλλα λεω, αστο στη "νιρβανα" του το ατομο. Μερικοι δεν αξιζουν ουτε να τους λυπασε.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ναι τώρα πήραμε το μήνυμα οι έλληνες ό,τι η εξουσιά πατάσσει την αντίσταση, δεν βλέπαμε την συμπεριφορά της στις ειρηνικές μαζικές διαδηλώσεις ιδίως τα τελευταία χρόνια...και από την άλλη τους ανάρχες περιμέναμε για να σώσουν την παρτίδα...υπερβολές

ναι το βλεπω οτι το χουμε παρει το μηνυμα, η αντιδραση του πολιτη σε καθε επιπεδο ειναι εμφανης.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
παντως σε τοσα που βρηκαν εκει μεσα ενα μπουκαλι αφρολουτρο η ενα σαμπουαν εστω ενα σαπουνι δεν βρηκανε;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
και μετα το κυνηγι των τυπων  η λιστα λαγκαρντ εξιχνιασθη

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.325
Πόντοι
2.606
Κέρδησαν οι δημοτες της Αθηνας ενα ακίνητο που τους ανήκει και ο Δημος οφείλει να αξιοποιήσει.

Η χολη και το κομπλεξ επιστρεφονται στον αποστολέα.
MΑΛΑΚΑ μολις το κανει ο  καμινης ΣΧΟΛΕΙΟ για τους δημοτες που κερδισαν ,ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ.....ΑΝΤΕ ΡΟΥΦΑ ΚΑΜΙΑ ΨΩΛΗ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ ΗΛΙΘΙΕ!!!!

Επισκέπτης
Να μην είμαι Αθηναίος δημότης να κερδίσω κι εγώ το κατιτίς μου ρε πούστη μου..

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Κατι τετοιο σκεφτομουν να του απαντησω κι εγω αλλα λεω, αστο στη "νιρβανα" του το ατομο. Μερικοι δεν αξιζουν ουτε να τους λυπασε.

σκεφτόσουν? είσαι σύγουρος? προσεξε μην παθεις τίποτα από την πολύ προσπάθεια......

Επισκέπτης
Ξεκωλιαρη Στεκα πηρες τη δοση σου των 8 στο mega?

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
MΑΛΑΚΑ μολις το κανει ο  καμινης ΣΧΟΛΕΙΟ για τους δημοτες που κερδισαν ,ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ.....ΑΝΤΕ ΡΟΥΦΑ ΚΑΜΙΑ ΨΩΛΗ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ ΗΛΙΘΙΕ!!!!

Δεν είμαι δημότης Αθηνάς κρετίνε. Όσο και να κτυπιέσαι οι πούτσες σήμερα ήταν πολλές.  :birdman:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Να μην είμαι Αθηναίος δημότης να κερδίσω κι εγώ το κατιτίς μου ρε πούστη μου..
σε εσας θα δωσουμε τα αφρολουτρα που βρηκαν στην βιλα να παρετε και εσεις το κατιτις σας

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.325
Πόντοι
2.606
-ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΚΑΝΕ ΚΑΝΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΡΕΕΕ....ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΑΞΕΦΤΙΛΑ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom