Νέα

Οι αναρχοάπλυτοι έχασαν τη βίλα Αμαλίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Ο τσόνης ο πασόκος που σκούπιζε τον κώλο του μ'εφημερίδα όπως λέει κι ο λάκης, έμαθε και πτι μαρσεγιέ ναπούμε  :2funny: :2funny:

Για το Βολταίρο το είχε πει ο Λάκης.
Σύμφωνο σε βρίσκω όμως! ;) :grin:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.317
Πόντοι
2.606
-To μηνυμα ειναι ΣΑΦΕΣ....ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ(και καλα)...Επειδη σε λιγο καιρο θα αρχισουν να πετανε κοσμο στο δρομο σωρηδον για χρεη,ηδη εχουν απειλησει με προσωποκρατηση για χρεη απο 1000!!! ευρω,δημιουργουν εικονα....και ως γνωστον πριν το εργο σινεμα μας δειχνουν προσεχως!

Επισκέπτης
[size=50pt]ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ[/size]
http://[URL unfurl="true"]www.lay-out.gr/wp-content/uploads/2012/09/kaminis_gior.jpg[/img[/URL]]
[img]http://ecoleft.files.wordpress.com/2011/11/fotis-kouvelis.jpg
psarianos_grigoris.jpg

newego_LARGE_t_1101_54086828.JPG

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
-To μηνυμα ειναι ΣΑΦΕΣ....ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ(και καλα)...Επειδη σε λιγο καιρο θα αρχισουν να πετανε κοσμο στο δρομο σωρηδον για χρεη,ηδη εχουν απειλησει με προσωποκρατηση για χρεη απο 1000!!! ευρω,δημιουργουν εικονα....και ως γνωστον πριν το εργο σινεμα μας δειχνουν προσεχως!

...είπε ο Πρετεντέρης της βίλας αμαλίας  :2funny: :2funny: :2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.317
Πόντοι
2.606
- ΡΕ στεκα ,γραψε μας ρε οργιο καμια ιστορια με χασικλες απο το παρκο ναυαρινου....

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Αχάριστους σας βρίσκω!

Πρώτον, ως γνωστόν, η υψηλή φορολογία είναι "σοσιαλιστικό" μέτρο, οπότε κανονικά πρέπει να το ασπάζεστε. Να μην συμφωνώ εγώ που είμαι νεοφιλελεύθερος και εναντίων των φόρων γενικά, καλά. Αλλά εσείς γιατί έτσι; :grin: :grin:

Και δεύτερον (κι εδώ σοβαρολογώ!) η κυβέρνηση (η Ν.Δ. συγκεκριμένα διότι οι άλλοι έχουν βαρέσει διάλυση) κάνει ότι μπορεί για να κόψει ψηφοφόρους από την Χ.Α. και φαίνεται πως το πετυχαίνει. Εσείς δεν σκούζατε να διώξουμε τους νεοναζί από την πολιτική σκηνή της χώρας; Πως θα την διώχναμε δηλαδή; Με νόμο;
Πολιτικά μόνο γίνεται να εκδιωχθεί. Αλλά φαίνεται πως δεν αρέσει κι αυτό! ;)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

Και δεύτερον (κι εδώ σοβαρολογώ!) η κυβέρνηση (η Ν.Δ. συγκεκριμένα διότι οι άλλοι έχουν βαρέσει διάλυση) κάνει ότι μπορεί για να κόψει ψηφοφόρους από την Χ.Α. και φαίνεται πως το πετυχαίνει. Εσείς δεν σκούζατε να διώξουμε τους νεοναζί από την πολιτική σκηνή της χώρας; Πως θα την διώχναμε δηλαδή; Με νόμο;

χωρις τους αλλους δεν υπαρχει κυβερνηση μην φουσκονετε

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566

Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει τη ΧΑ διότι κόβει ψήφους από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ, ΑΝΕΞ.ΕΛ.

Μπορεί να φωνάζουν αλλά πολιτικά θέλουν την όξυνση για να ανέβουν και άλλο τα ποσοστά της ΧΑ για αυτό και στηρίζουν τους αναρχοάπλυτους και λαθρομετανάστες.

Επισκέπτης

Το να εκδιώξει η νδ τη χα υιοθετώντας την ατζέντα της εμένα δε μου λέει τπτ.
Το να αποδυναμώσεις τη χα κυβερνώντας σαν χα είναι πολύ σουρεάλ για μένα..

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206

χωρις τους αλλους δεν υπαρχει κυβερνηση μην φουσκονετε

Ποιος σου είπε ρε σύ πως εγώ είμαι Ν.Δ.; Αυτοί είναι πολύ αριστεροί οικονομικά για τα γούστα μου!
Να σου πω σαν τί θα ήθελα εγώ σαν ευρωπαϊκό παράδειγμα. Μην σου πω τώρα Μάγκυ και με πεις ακραίο, αλλά ένας Τόνυ Μπλαιρ (που εσύ θα τον έλεγες "δικό" σου) μια χαρά θα μου φαινόταν! :cheesy:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει τη ΧΑ διότι κόβει ψήφους από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ, ΑΝΕΞ.ΕΛ.

Μπορεί να φωνάζουν αλλά πολιτικά θέλουν την όξυνση για να ανέβουν και άλλο τα ποσοστά της ΧΑ για αυτό και στηρίζουν τους αναρχοάπλυτους και λαθρομετανάστες.

ΑΥΤΟ ακριβώς λέω ρε παίχτη! ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom