ειναι πλεον πολυ φανερο οτι αυτοι που μας οδηγησαν εδω θελουν να φτιαξουν εμφυλιοπολεμικες καταστασεις μεταξυ αριστερας-δεξιας.....και να την σκαπουλαρει παλι η αστικη ταξη κ ολο το ανθελληναριο.....ο εμφυλιος που πρεπει να γινει στην προκειμενη ειναι μεταξυ φτωχων και πλουσιων.....αυτοι ψηφιζουν ν.δ κ πασοκ κ θελουν μηνμονια μονο κ μονο για να μην καταρρευσει το τραπεζικο συστημα κ χασουν τα λεφτουδακια τουσ.....γι αυτο μην απορειτε που κ στις επομενεσ εκλογεσ παλι με 30% θα βγει πασοκ και νδ...............εδω που φτασαμε η λυση ειναι μονον μια........ο στρατος σε ρολο μαο τσε τουνγκ........εκτελεσεις σε...1.πολιτικους(με ολα τα μελη των οικογενειων τους)2.τραπεζιτες 3.δημοσιογραφοι 4.εφοπλιστες 5.αρειος παγος 6.πρυτανεις πανεπιστημιων..............................................και ολα αρχιζουν απο την αρχη..........χωρις να ακολουθησουμε ξενοκινητεσ ιδεολογιες τυπου νεοφιλελευθερισμου-κομμουνισμου και σοσιαλισμου φασισμου.....μονο αρχαια δημοκρατια.........αυτη ειναι η λυση....ολα τα αλλα ειναι κουβας.
Ιδού λοιπόν μία εναλλακτική πρόταση! Ακούω γνώμες λοιπόν!
Να δεις όμως όλα αυτά κάτι μου θυμίζουν, από κάποιον κάποτε τα έχω ξανακούσει...
Το θυμήθηκα! Το 1967 ήταν! Ήμουν παιδάκι 12 χρονών τότε.
Επίσης φίλε μου αν καταρρεύσει το Ελληνικό τραπεζικό σύστημα οι πολύ πλούσιοι ΔΕΝ θα τα χάσουν τα λεφτά τους διότι θα το δουν το κακό να έρχεται και θα τα βγάλουν έξω! ;)
Οι συνταξιούχοι και οι μισθωτοί είναι που θα πεθάνουν από την πείνα, γιατί δεν θα παίρνουν μισθούς και συντάξεις.