Νέα

Οι αναρχοάπλυτοι έχασαν τη βίλα Αμαλίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Αυτό δε σημαίνει πως θα κάτσω να μου βγάλει την κουκούλα (θεωρητικά πάντα)..

Αντιφάσκεις όμως!
Αφού το δήλωσε και γι αυτό ψηφίστηκε δεν έχει όχι απλά το δικαίωμα αλλά και υποχρέωση να το κάνει;

Κι όταν λέμε κουκούλα βέβαια δεν εννοούμε αυτή που φοράμε όταν βρέχει. Εννοούμε αυτή που φοράμε για να διαπράττουμε αδικήματα και να μην αναγνωριζόμαστε (πράγμα που "θέλει και αρχίδια" άλλωστε, όπως εδηλώθη αρμοδίως και σήμερα το πρωί. :grin:)

takis79patra

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
0
ειναι πλεον πολυ φανερο οτι αυτοι που μας οδηγησαν εδω θελουν να φτιαξουν εμφυλιοπολεμικες καταστασεις μεταξυ αριστερας-δεξιας.....και να την σκαπουλαρει παλι η αστικη ταξη κ ολο το ανθελληναριο.....ο εμφυλιος που πρεπει να γινει στην προκειμενη ειναι μεταξυ φτωχων και πλουσιων.....αυτοι ψηφιζουν ν.δ κ πασοκ κ θελουν μηνμονια μονο κ μονο για να μην καταρρευσει το τραπεζικο συστημα κ χασουν τα λεφτουδακια τουσ.....γι αυτο μην απορειτε που κ στις επομενεσ εκλογεσ παλι με 30% θα βγει πασοκ και νδ...............εδω που φτασαμε η λυση ειναι μονον μια........ο στρατος σε ρολο μαο τσε τουνγκ........εκτελεσεις σε...1.πολιτικους(με ολα τα μελη των οικογενειων τους)2.τραπεζιτες 3.δημοσιογραφοι 4.εφοπλιστες 5.αρειος παγος 6.πρυτανεις πανεπιστημιων..............................................και ολα αρχιζουν απο την αρχη..........χωρις να ακολουθησουμε ξενοκινητεσ ιδεολογιες τυπου νεοφιλελευθερισμου-κομμουνισμου και σοσιαλισμου φασισμου.....μονο αρχαια δημοκρατια.........αυτη ειναι η λυση....ολα τα αλλα ειναι κουβας.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
ειναι πλεον πολυ φανερο οτι αυτοι που μας οδηγησαν εδω θελουν να φτιαξουν εμφυλιοπολεμικες καταστασεις μεταξυ αριστερας-δεξιας.....και να την σκαπουλαρει παλι η αστικη ταξη κ ολο το ανθελληναριο.....ο εμφυλιος που πρεπει να γινει στην προκειμενη ειναι μεταξυ φτωχων και πλουσιων.....αυτοι ψηφιζουν ν.δ κ πασοκ κ θελουν μηνμονια μονο κ μονο για να μην καταρρευσει το τραπεζικο συστημα κ χασουν τα λεφτουδακια τουσ.....γι αυτο μην απορειτε που κ στις επομενεσ εκλογεσ παλι με 30% θα βγει πασοκ και νδ...............εδω που φτασαμε η λυση ειναι μονον μια........ο στρατος σε ρολο μαο τσε τουνγκ........εκτελεσεις σε...1.πολιτικους(με ολα τα μελη των οικογενειων τους)2.τραπεζιτες 3.δημοσιογραφοι 4.εφοπλιστες 5.αρειος παγος 6.πρυτανεις πανεπιστημιων..............................................και ολα αρχιζουν απο την αρχη..........χωρις να ακολουθησουμε ξενοκινητεσ ιδεολογιες τυπου νεοφιλελευθερισμου-κομμουνισμου και σοσιαλισμου φασισμου.....μονο αρχαια δημοκρατια.........αυτη ειναι η λυση....ολα τα αλλα ειναι κουβας.

Ιδού λοιπόν μία εναλλακτική πρόταση! Ακούω γνώμες λοιπόν!

Να δεις όμως όλα αυτά κάτι μου θυμίζουν, από κάποιον κάποτε τα έχω ξανακούσει...

Το θυμήθηκα! Το 1967 ήταν! Ήμουν παιδάκι 12 χρονών τότε.

Επίσης φίλε μου αν καταρρεύσει το Ελληνικό τραπεζικό σύστημα οι πολύ πλούσιοι ΔΕΝ θα τα χάσουν τα λεφτά τους διότι θα το δουν το κακό να έρχεται και θα τα βγάλουν έξω! ;)

Οι συνταξιούχοι και οι μισθωτοί είναι που θα πεθάνουν από την πείνα, γιατί δεν θα παίρνουν μισθούς και συντάξεις.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
το βλεπω οτι δεν απαντας αχαχχαχχααα  θα σε κανω παραθεση οποτε γουσταρω και θα σχολιαζω τις κοτσανες σου γιατι με διασκεδαζει. Αν σε ενοχλει να το πεις στον προσωπικο σου ψυχολογο στο ασυλο. θα σε βοηθησει. εγω θα σε σκισω δεν εχω ελεος και ειμαι και αναγωγη θανατου..
ελα αναρχοκομμουνι μου, φτιαξε με βραδυατικα!! να σε φανταστω με δερματινα και μαστιγια;

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ρε τυπε δηλαδη οι πλουσιοι τρεμουν μην καταρευσει το τραπεζικο συστημα η παρακαλανε να καταρευσει γιατι εχοντας ολα τα λεφτα τους εξω θα αγορασουν τα παντα για κομματι ψωμι;; πολυ μπολεκ και λολεκ εβλεπες μικρος!!

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
εμπρος λοιπον ας αναλαβει ο στρατος να γινει εδω της φαλουτζα να ησυχασουμε ολοι

takis79patra

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
0
μην με κανεις να γελασω αποψε διοτι εχω φαει αρκετα για βραδυ.........ε,οχι οτι σου θυμηζει 21/4/67......χαχαχαχα....αυτοι γυριζαν τσοντες με την τινα σπαθη αν δεν κανω λαθος.....κι ο παττακοσ τουσ ταιζε κατι ψαρουκλεσ σαν φαλαινες....τους διωκομενουσ αριστερους...μονοσ του τα λεγε.....εγω μιλησα για καθαρση,οχι για τσιρκο που πεφτουν 5 σφαλιαρες κ 3 σφαιρες στο τελος.....να μου πεισ για μεγα θεοδοσιο καπως να συμφωνησω....

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
εμπρος λοιπον ας αναλαβει ο στρατος να γινει εδω της φαλουτζα να ησυχασουμε ολοι
ποιος στρατος μωρε! καραβαναιοι του κωλου ειναι ολοι τους!! ουτε 2 γαιδουριων αχυρα δεν ειναι Ικανοι να μοιρασουν!

takis79patra

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
0
κι ομως δεν τα χουν τα λεφτα τουσ ολοι εξω φιλε μου....υπαρχουν 160 δις επισημα στις τραπεζες...........βαλε κ δημοσιους-συνταξιουχους.....να το 30% και στισ επομενεσ εκλογες

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
τα 160 θα τα παρει ο τσυριζα να κανει αναπτυξη  :2funny: :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
μην με κανεις να γελασω αποψε διοτι εχω φαει αρκετα για βραδυ.........ε,οχι οτι σου θυμηζει 21/4/67......χαχαχαχα....αυτοι γυριζαν τσοντες με την τινα σπαθη αν δεν κανω λαθος.....κι ο παττακοσ τουσ ταιζε κατι ψαρουκλεσ σαν φαλαινες....τους διωκομενουσ αριστερους...μονοσ του τα λεγε.....εγω μιλησα για καθαρση,οχι για τσιρκο που πεφτουν 5 σφαλιαρες κ 3 σφαιρες στο τελος.....να μου πεισ για μεγα θεοδοσιο καπως να συμφωνησω....

Ήταν light,ε;
Την ήθελες πιο άγρια σε φάση μεσαιωνικό Βυζάντιο, ίντριγκες, αποκεφαλισμοί, ανασκολοπισμοί, αίμα να ρέει και τέτοια;
Κάθε άποψη σεβαστή!
(Η αιτιατική του "ο μέγας" είναι "τον μεγάλο" βέβαια, αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες...)

takis79patra

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
0
gianevan η τιμωρια που πρεπει να εχουν ποια πρεπει να ειναι????light η αγρια???διοτι μετραμε 3.500 επισημους νεκρους....

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
ποιος στρατος μωρε! καραβαναιοι του κωλου ειναι ολοι τους!! ουτε 2 γαιδουριων αχυρα δεν ειναι Ικανοι να μοιρασουν!
τι θες να πεις,οτι η στρατιωτικη επανασταση που ολοι ονειρευομαστε δεν θα γινει :grin:

takis79patra

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
0
ποια επανασταση να γινει???ρε μαγκες δεν εχετε καταλαβει οτι 1/3 ελληνες εχει φραγκα??μην σας φαινετε υπερβολικο.....ασχετα αν το παιζει κακομοιρης για να μην προκαλει το μενος των αλλων.....αυτο το 33% θα ψηφιζει παντα την λεγομενη σταθεροτητα...πασοκ-νδ και οτι αλλο ξεβρασει αυτος ο τοπος.......αυτος ειναι ο λογοσςπου δεν θα γινει τιποτα κ θα μασ γαμανε μια ζωη.....παντα σκλαβια.....και καποια στιγμη θα βαλει το χερι του ο θεουλης κ θα βρεθει καποιος κ θα τους ξεκολιασει......ξεχνατε οτι επι τουρκοκρατιας οι ηγεσια της εκκλησιας-φαναρι και μεγαλοκοτσαμασηδεσ ηταν οι σημερινοι τρεμηδες και πρετεντερηδες???ετσι κ τοτε ετσι και τωρα.............α,ξεχασα....απο δω κ στο εξης αρχιζει η προπαγανδα νο.2 με ονομασια-παμε καλα!!!!!!!!!!και εμεις θα πεθαινουμε μερα με την μερα..............

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ποιος ειναι η δημοσιογραφαρα που κανει την συνεντευξη;;; τα ιδια γινονται και στην ευρωπη και επιδοτουνται απο τους δημους;; ποιος πρετεντερης και μαλακιες!! οτι να ΄ναι!!

Επισκέπτης
ποιος ειναι η δημοσιογραφαρα που κανει την συνεντευξη;;; τα ιδια γινονται και στην ευρωπη και επιδοτουνται απο τους δημους;; ποιος πρετεντερης και μαλακιες!! οτι να ΄ναι!!
Αν το μακρυνοτερο σου ταξιδι ειναι στη Λουτσα ισως να μην το γνωριζεις.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Αν το μακρυνοτερο σου ταξιδι ειναι στη Λουτσα ισως να μην το γνωριζεις.
επειδη το κοντυνοτερο δικο μου ταξιδι ειναι το μακρυνοτερο δικο σου, τραβα να ρωτησεις τι γινεται στην ευρωπη και αν εχει καμια σχεση με αυτο που γινεται στην αθηνα εγω θα γινω λιλας, αν εχω δικιο ομως εγω θα γινεις εσυ, παει;; για ρωτα τι εγινε στο λονδινο που εκει οι καταληψεις αδειων κτηριων ειναι εδω και δεκαετιες, τι γινεται ειδικα στην γερμανια, αν επιδοτουνται και απο που οι ανακατασκευες παλιων κτηριων και η μετατροπης τους σε πολυχωρους απο ''περιθωριακα'' ατομα, να δουμε αν θα βρεις καμια σχεση με αυτο που πεταξε ο δημοσιογραφος!! για κανε εναν κοπο να τα ψαξες ολα αυτα και μετα τα ξαναλεμε!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom