Νέα

Οι 7 τύποι γυναικών που δεν αρέσουν στους άντρες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mimikos2000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 214
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
κινεζικα μιλαω?
παντα εχω το θαρρος να πω σε μια κοπελα "γιατι δεν βαζεις τακουνι" και παντα αυτες λενε δεν ειναι ανετο κτλ..και οταν φορατε φουστα κοντη οταν λεω μαζευεστε μηπως και δουμε λιγο μπουτι και σας το φαμε.

εχεις βαλει τακουνι και επιμενεις τοσο? αν οχι υπαρχουν πλεον και αντρικα νουμερακια και σου προτεινω να το δοκιμασεις σπιτι σου καμια βδομαδα και μετα να τα ξαναπουμε....φοραμε τακουνι μια ζωη οταν βγαινουμε εξω ε οπου μπορουμε θα το αντικαταστησουμε με φλατ...σαν κατι χαπατα που βλεπω τα καλοκαιρια με την αυρα τη νυχτερινη, το ανεμελο μαλλακι, το μαυρισματακι το ομορφο, αναλαφρα αερινα ρουχαλακια και την τακουνα να προσπαθει να περπατησει το καλντεριμι του νησιου...επισης ξεχασες να προσθεσεις οτι για να βαλει μια γκομενα τακουνι πρεπει κυριως να ξερει να το περπαταει...εαν δεν μπορει ας βαλει μοκασινι

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Καθόλου τύπε μου, γιατί δεν μπερδεύω την ψηφιακή με την κανονική ζωή.

Αστο ρε παικτη  :-* ακομη και αν δεν την μπερδευεις εσυ
η συγκεκριμενη ειναι τσεκαρισμενο πως εχει μπει εδω μεσα
για αυτη τη δουλεια... αθελα σου και μονο της δινεις επιβεβαιωση
και αξια... και το χειροτερο!!!! Χωρις να υπαρχει πιθανοτητα να παρεις
και τιποτα.  ;) αυτη ειναι η γνωμη μου συμφωνα με την ερμηνεια της πραξης σου!
Και οχι των λογιων !!!!

Τελειως φιλικα.

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
εχεις βαλει τακουνι και επιμενεις τοσο? αν οχι υπαρχουν πλεον και αντρικα νουμερακια και σου προτεινω να το δοκιμασεις σπιτι σου καμια βδομαδα και μετα να τα ξαναπουμε....φοραμε τακουνι μια ζωη οταν βγαινουμε εξω ε οπου μπορουμε θα το αντικαταστησουμε με φλατ...σαν κατι χαπατα που βλεπω τα καλοκαιρια με την αυρα τη νυχτερινη, το ανεμελο μαλλακι, το μαυρισματακι το ομορφο, αναλαφρα αερινα ρουχαλακια και την τακουνα να προσπαθει να περπατησει το καλντεριμι του νησιου...επισης ξεχασες να προσθεσεις οτι για να βαλει μια γκομενα τακουνι πρεπει κυριως να ξερει να το περπαταει...εαν δεν μπορει ας βαλει μοκασινι

ΟΧΙ ΜΟΚΑΣΙΝΙ!!!
θεωρω οτι ειναι το πιο ασχημο παπουτσι που εχει εφευρει ποτε η ανθρωποτητα!!!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
:2funny: :2funny:

καλα ας παρει την πιπα οσο εχει το παστιτσιο στο φουρνο!!!
σιγα!

Σωστά. Αρκεί να μην μπερδέψει τις δύο κρέμες.

Γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να πάρει πίπα στο παστίτσιο και να βάλει το "άλλο" στο φούρνο.

οι γκομενες με φλατ δεν υπαρχουν...ειναι δημιουργημα του φεμινιστικου κινηματος....ολες γεννιουνται με ενσωματωμενα τακουνια στα πελματα

Τι περιμένετε από σουφραζέτες; Να πούν σωστή κουβέντα; Ούτε ένα κεφτεδάκι δεν ξέρουν να τηγανίσουν.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

καλα ας παρει την πιπα οσο εχει το παστιτσιο στο φουρνο!!!
σιγα!

μη μιλησουμε για τσιμπουκι και δεν παρεις θεση εσυ ε? :grin: :grin: :grin:
με το παστιτσιο οχι πιπα και αεροπλανικο προλαβαινεις να κανεις :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Σωστά. Αρκεί να μην μπερδέψει τις δύο κρέμες.

Γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να πάρει πίπα στο παστίτσιο και να βάλει το "άλλο" στο φούρνο.

Τι περιμένετε από σουφραζέτες; Να πούν σωστή κουβέντα; Ούτε ένα κεφτεδάκι δεν ξέρουν να τηγανίσουν.

εμενα λετε σουφραζετα??? :rolleyes: εγω απεχω μακραν απο αυτο το γυναικειο προτυπο

Επισκέπτης
Αστο ρε παικτη  :-* ακομη και αν δεν την μπερδευεις εσυ
η συγκεκριμενη ειναι τσεκαρισμενο πως εχει μπει εδω μεσα
για αυτη τη δουλεια... αθελα σου και μονο της δινεις επιβεβαιωση
και αξια... και το χειροτερο!!!! Χωρις να υπαρχει πιθανοτητα να παρεις
και τιποτα.  ;) αυτη ειναι η γνωμη μου συμφωνα με την ερμηνεια της πραξης σου!
Και οχι των λογιων !!!!

Τελειως φιλικα.
Τύπε μου, εγώ βλέπω ένα άβαταρ και ένα nickname.
Από πίσω μπορεί να υπάρχει μια μουνάρα ή μια χοντρή, ένας ντιγκιτάγκας ή ένας μουσάτος.
Το ίδιο και πίσω από το δικό μου άβαταρ.
Μέσα σ' αυτό που ψάχνουμε στο bou υπάρχει και η πλάκα, αυτή που κάνουμε ο ένας στον άλλον.
Και στο lustforlife λέω όλη την ώρα τι γλυκό κωλαράκι έχει, δεν σημαίνει ότι πουστοφέρνουμε.
Μην συγχέεις καταστάσεις. Να προσπαθώ να αποδείξω ποιες από 'δω είναι γυναίκες όντως και να προσπαθώ να τις γαμήσω με pm, κρυφά ραντεβουδάκια κλπ ναι, αλλά άλλο τ' αστεία.
Με συναγωνιστές από 'δω μέσα έχω γνωριστεί. Αν συμβεί κάτι τέτοιο και με "συναγωνίστρια" έλα πες μου το.

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
το 199 παραγγελνεις οχι σουβλακια...τα σουβλακια θα τα φας εξω μετα θες δε θες :grin:

σορυ φιλενάδα αλλα εγω τους τελειώνω στο τρίλεπτο!
:P
τωρα αν ερθει και η πυροσβεστική τόσο το καλυτερο για μένα!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Τύπε μου, εγώ βλέπω ένα άβαταρ και ένα nickname.
Από πίσω μπορεί να υπάρχει μια μουνάρα ή μια χοντρή, ένας ντιγκιτάγκας ή ένας μουσάτος.
Το ίδιο και πίσω από το δικό μου άβαταρ.
Μέσα σ' αυτό που ψάχνουμε στο bou υπάρχει και η πλάκα, αυτή που κάνουμε ο ένας στον άλλον.
Και στο lustforlife λέω όλη την ώρα τι γλυκό κωλαράκι έχει, δεν σημαίνει ότι πουστοφέρνουμε.
Μην συγχέεις καταστάσεις. Να προσπαθώ να αποδείξω ποιες από 'δω είναι γυναίκες όντως και να προσπαθώ να τις γαμήσω με pm, κρυφά ραντεβουδάκια κλπ ναι, αλλά άλλο τ' αστεία.
Με συναγωνιστές από 'δω μέσα έχω γνωριστεί. Αν συμβεί κάτι τέτοιο και με "συναγωνίστρια" έλα πες μου το.

Αλλο θελω να πω  ;) οτι εφοσον δεν εχεις προβλημα να "καυλαντισεις" απο εδω μεσα
ποιος ο λογος να μην το κανεις και απεξω...  ;) ακριβως αυτο που κανεις ή κανουν απο εδω μεσα
μπορουμε να το κανουμε και απεξω... αν αφησουμε τους εαυτους μας και την καταστροφικη επιρροη
της τεχνολογιας που μας τα εχει φερει ολα στο πιατο  ;)

Επισκέπτης
Ήμουν εγώ ποτέ αρνητικός στο καυλάντισμα;
Άλλο να βγεις με μια παρέα που υπάρχουν και γυναίκες και να καυλαντίζεις για να περάσεις καλά χωρίς να έχεις σκοπό να πηδήξεις και άλλο να καμακώνεις.
Μην μπερδεύεσαι. Δεν είπε κανείς ότι θα γίνουμε μισογύνιδες και δεν θα μιλούμε σε γυναίκα!

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
Άλλο να βγεις με μια παρέα που υπάρχουν και γυναίκες και να καυλαντίζεις για να περάσεις καλά χωρίς να έχεις σκοπό να πηδήξεις και άλλο να καμακώνεις.

πόσες φορες θα κανεις την ιδια συζητηση με τον μορτη???
δεν εχεις κουραστει?
αληθεια πες μου

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
σορυ φιλενάδα αλλα εγω τους τελειώνω στο τρίλεπτο!
:P
τωρα αν ερθει και η πυροσβεστική τόσο το καλυτερο για μένα!!!

σιγα ρε Λιντα :2funny:
τα λογια σου με χορτασαν και το ψωμι σου φατο :P :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μην μπερδεύεσαι. Δεν είπε κανείς ότι θα γίνουμε μισογύνιδες και δεν θα μιλούμε σε γυναίκα!

ποια παρεα ρε τυπε  :S οτι θελει η παρεα θα σου φερνει?
εγω μπορει να θελω να γνωρισω αυτην που ειδα απεναντι τεσπα
νταξει εισαι απολυτος δεν μπορω να σε πεισω... μαγκια σου  :grin:

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
954
Πόντοι
3.925
αφιερωμένο...

την εποχή που δεν είχε ακόμη σκαφτεί ο Ισθμός της Κορίνθου, για να περάσουν κάποια πλεούμενα από τον Σαρωνικό στον Κορινθιακό (ή τανάπαλιν), οι ναύτες έβγαζαν τα πλεούμενα στη στεριά και με κατρακύλια και σκοινιά τα έσερναν μέχρι τη θάλασσα. Εκεί, στη διαδρομή, υπήρχαν κάτι μπουρδελάκια με όμορφα κορίτσια, στα οποία έκαναν μιά στάση τα πληρώματα, για να ξαποστάσουν και να πάρουν και καμιά …ερωτική ανάσα!  ‘Ετσι λοιπόν, είχαν αυξημένη επιθυμία να βγάζουν τα σκαριά έξω και να τα σέρνουν, μιά και είχαν κίνητρο το μουνί που τους περίμενε…  Από κει βγήκε και το περίφημο ρητό, που, βέβαια, λειτουργεί θαυμάσια και στην εξελιγμένη του ερμηνεία, δηλαδή ότι καταφέρνει και τα πιο δύσκολα!
      Μπράβο. Μου έλυσες την απορία  :thumbsup:

Επισκέπτης
ποια παρεα ρε τυπε  :S οτι θελει η παρεα θα σου φερνει?
εγω μπορει να θελω να γνωρισω αυτην που ειδα απεναντι τεσπα
νταξει εισαι απολυτος δεν μπορω να σε πεισω... μαγκια σου  :grin:
Εσύ βλέπεις παντού καμάκι. Παλιά κι εγώ έτσι ήμουν. Τώρα γέρασα κι έβαλα μυαλό :tooth:

Πάω να φάω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom