Οι οφειλή ειναι απο data χρεωσεις 3g και δορυφορικα, οχι απο τηλεφωνα.
Δεν ειχα κανει τπτ μεχρι τωρα μιας και τα ετησια συμβολαια των συνδεσεων ληξανε προσφατα και δεν θα ειχα την δυνατοτητα διαπραγματευσης. Τωρα εχω, τουλαχιστον, ενα χαρτι να παιξω.
Τα λεφτα τα εχω για να πληρωσω απλα δεν υπαρχει περιπτωση να δωσω φραγκα σε αυτους τους βλακες αμαχητί...δεν το σκεφτομαι καν οτι θα παω να δωσω στη ψυχρα τοσα χρηματα...ακομα και δις να ειχα θα τους εκανα τη ζωη λιγο δυσκολη
Εισαι κλασσικος ΜΑΛΑΚΑΣ Ελληναρας!!!!
σιγα μη κοβεις και αποδειξεις!! σιγα και μην τα δηλωνεις ολα οσα βγαζεις, σιγα μην δηλωσεις το εισοδημα που εχεις βγαλει απο Συρια και το εχεις καπου σε off shore ή το εβαλες στις τσεπες και ηρθες στη μαμα πατριδα.
Εισαι απο αυτους ομως που αν σου κοψουν την συνταξη ή σου κανουν μειωση θα βριζεις χριστοπαναγιες.
ετσι μεγαλωσες εσυ και αλλοι πολλοι που εφαγαν και δεν πληρωσαν...
Να ξερεις οτι μπορει και να δεχτουν τον διακανονισμο που θα προτεινεις αλλα εαν οχι επειδη σιγα μην ειχες διαβασει το συμβολαιο οταν υπεγραφες, να ξερεις οτι μπορουν να σου παρουν και τα σωβρακα με τοκους υπερημεριας και οτι δικαστικα εξοδα κανουν και οι δυο αντιδικοι.
και πραγματικα το ελπιζω γιατι μονο εαν πονεσει ο κωλαρακος σου ισως καταλαβεις και αλλαξεις νοοτροπια.
για να μη σου πω οτι με νομο που εχει ψηφιστει μπορει η εταρεια να εχει μεταβιβασει την οφειλη σου σε αλλη εισπρακτικη εταιρεια η οποια ΔΕΝ θα ειναι τοοοσο ελαστικη μαζι σου γιατι την οφειλη σου την εχει ηδη πληρωσει στην εταιρεια τηλεπικοινωνιων και τωρα θελει αυτα τα λεφτα απο σενα...
αστο το ξερω το θεμα ειναι μερος της δουλειας μου...