Νέα

Οφειλή σε Εταιρεία Κινητής Τηλεφωνίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα plan B
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 146
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Επισης ας αναγουμε τη συγκεκριμενη περιπτωση σε μια απλη καθημερινη συνηθεια...πας να αγορασεις κατι πραγματα για το hobby σου ρε φιλε...και στο ταμειο ζητας σκοντο...εχεις δικιο? εχεις αδικο? δεν υπαρχει τετοια διαχωριστικη γραμμη...εμποριο κανεις εκεινη τη στιγμη και διαπραγματευεσαι...dealareis...ε αυτο θελω να κανω και εγω τωρα.

Εχω φτασει ταμειο, ειμαι χρονια πιστος και συνεπης πελατης και ζηταω εκπτωση ρε φιλε...και εχω και τον αλλο μαλακα απο πανω να με λεει και ελληναρα!

Anyway σε εμπορικο περιβαλλον αυτα ειναι ρουτινα...οσοι ασχολουνται με εμποριο, συμβασεις, εργα κ.α γνωριζουν...το παζαρι παντα ηταν δομικο στοιχειο μιας εμπορικης σχεσης

για να σου κάνω και λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου...
στο ταμείο πράγματι μπορείς να ζητήσεις σκόντο για ένα προϊόν/υπηρεσία που θέλεις αλλά δεν έχεις πάρει ακόμα και αυτό μπορεί και να επηρεάσει την τελική σου απόφαση
αλλά αν πας σε ένα εστιατόριο και αφού φας ζητησεις σκόντο... εκεί είσαι φάουλ, εκτός αν έχει παραγγείλει όλο τον κατάλογο οπότε θα σου κάνουν έκπτωση από μόνοι τους!!!

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
λοιπόν.. έτσι και βγεί διαταγή πληρωμής μάνι μάνι έχει κανένα διακοσάρι έξοδα (παράβολο δικηγόρου, έξοδα κοινοποίησης κλπ)που φυσικά τα πληρώνεις εσύ...

από κεί και πέρα και από την ημερομηνία που κοινοποιείται αρχίζει να μετράει τόκος (αν δεν κάνω λάθος είναι 6.5% τον χρόνο ανατοκιζόμενος ανα εξάμηνο)...

αν δεν σου βγάλουν διαταγή πληρωμής τότε (οι συμβάσεις το λένε όχι εγώ) έχουν δικαίωμα να σου βάλουν τόκους (το ποσοστό και ο τρόπος υπολογισμού καθορίζονται στο συμβόλαιο πχ Επίσημο επιτόκιο + 2% )...
σωστά αυτά πού λές
αλλά συμφέρει μια εταιρεια μεγάλη με 1 εκατομμυριο συνδρομιτές  και επομένως λόγω κρίσης χιλιάδες ωφειλέτεσ νά πηγένει δικαστικά γιά 13 ευρώ η 200 ευρώ ??καί μάλιστα να πηγενει δικαστικά σε ανθρώπους που δέν εχουν κανενα ακίνητο???
σέ πόσα χρόνια θά εκδικαστουν οι υποθέσεις εάν οι εταιρειες κινητής κάνουν 200 000 αγωγές για μικροποσά??
διοτι βαλε 100000000 χρήστες κινητης δέν ειναι λογικό να χρωστανε 200000??που μαλλον είναι πολύ περισσότεροι....

sakhs_go

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny:

Ρε μαν ξερεις τι με τρελαινει???
Οτι και καποιος αλλος να μου τα εδινε παλι θα ηθελα να τους γαμησω γιατι ειναι μουνια ρε φιλε!
Τοσα χρονια τα εχω φαει στη μαπα και δε σου κρυβω την αληθεια οτι σε πολλες περιπτωσεις εχω φτασει μεχρι κοκκαλο και εχω παρει και λεφτα πισω! Και με αεροπορικες και με εταιρειες ενοικιασεων αυτοκινητων και με ταξιδιωτικα γραφεία και...και...και...ξερεις ποσοι οροι μεσα στα συμβολαια τους ειναι καταχρηστικοι και πατανε πανω σε αυτους...τους εχω ξεβρακωσει ουκ ολιγες φορες και εχω παρει λεφτα πισω και εγω προσωπικα αλλα και η εταιρεια που δουλευω μετα απο παρεμβαση μου...

παντα ηθελα να γνωρισω εναν που ψαχνει οτι συμβολαιο πεφτει στα χερια του και καπακι παιρνει τον δικηγορο του τηλ...

φιλε εκτως απο συμβολαια πεφτεις και σε παρανομες πινακιδες με το κεφαλι και διεκδικεις μετα χρημα για ΑΠΟΖΙΜΙΩΣΗ και τα ρεστα? :'(

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
σωστά αυτά πού λές
αλλά συμφέρει μια εταιρεια μεγάλη με 1 εκατομμυριο συνδρομιτές  και επομένως λόγω κρίσης χιλιάδες ωφειλέτεσ νά πηγένει δικαστικά γιά 13 ευρώ η 200 ευρώ ??καί μάλιστα να πηγενει δικαστικά σε ανθρώπους που δέν εχουν κανενα ακίνητο???
σέ πόσα χρόνια θά εκδικαστουν οι υποθέσεις εάν οι εταιρειες κινητής κάνουν 200 000 αγωγές για μικροποσά??
διοτι βαλε 100000000 χρήστες κινητης δέν ειναι λογικό να χρωστανε 200000??που μαλλον είναι πολύ περισσότεροι....
Να ξερεις πως οι κληρονομοι εκτος απο οτι περουσιακα στοιχεία εχει καποιος κληρονομουν κ τα χρεη του...!Αφηστε της εξυπναδες και της Ελληνικες μαλακιες..!ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ? σε χρέωσαν σωστα? να πληρωσεις κ θα πληρώσεις.Οσο για την εταιρια εχει νομικό τμήμα με μισθό ακριβώς για αυτο το λογο.Εαν ηταν ο καθενας να χρωστάει 100-200 ευρω κ να μην πληρωνει με οποιο τροπο η εταιρια επρεπε να κλεισει...!!!!!!!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
σωστά αυτά πού λές

οι διαταγές πληρωμής βγαίνουνε άμεσα... το κόστος δεν τους ενδιαφέρει (αν και το έχουνε ελαχιστοποιήσει αναθέτωντας μαζικά τα υπόλοιπα σε δικηγορικά γραφεία που κάνουν τις αιτήσεις με copy-paste)..

και πίστεψε με δεν πάνε για 13 ευρώ..αλλά για 200 (τοκιζόμενα) πάνε... χώρια που έχουνε και δικό τους κρυφό τειρεσία και άλλη εταιρεία δεν σου κάνει σύνδεση (καρτοκινητό παίρνεις φυσικά χωρίς πρόβλημα) αλλά και το κυριώτερο δεν αποδεσμέυουνε τον αριθμό σου ώστε να μπορείς να πάς σε άλλη εταιρεία..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom