Νέα

Οφειλή σε Εταιρεία Κινητής Τηλεφωνίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα plan B
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 146
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ρε το ξερω, δεν εχω σκοπο να μην πληρωσω, εχω σκοπο να διαπραγματευτω, ειναι θεμιτο και απολυτα φυσικο σε μια εμπορικη σχεση η οποια αναφερεται σε εμπορικες εννοιες...δεν δανειστηκα πχ εξοπλισμο που δεν θελω να τον επιστρεψω.
Μιλαμε, το ξαναλεω, μιλαμε για εμπορικες εννοιες...κοστος ΜΒ και υπηρεσιων περιαγωγης...
γαμώ τις λογικές
αστέρι μου εσύ

η διαπραγματευση γίνεται ΠΡΙΝ τη συμφωνία. Όταν συμφωνείς σε κάτι πρέπει να το κάνεις.
Συμφώνησες στους όρους; Πλήρωσε.

Τώρα σου βγήκε ο λογαριασμός και είναι και δίκαιος. Καμία διαπραγμάτευση δεν έχει.

Εκτός αν θες να τους τα δώσεις με δόσεις. Αλλάζει αυτό. Μόνο αυτό.

Σαν να μου λες πως πήγες στην πουτάνα, της γάμησες ότι τρύπα είχε και μετά της λες...δεν θέλω να πληρώσω 200 γιατί το θεωρώ υπερβολικό και πάνω στην καύλα ξεχάστηκα...
δεν το συζητάω.... φοβερή εμπορική επικοινωνία

έλα σε μας αδερφέ να δουλέψεις...
κι άμα δεις μισθό γράψε μου... θα στον διαπραγματευόμαστε εσαεί...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Επισης ας αναγουμε τη συγκεκριμενη περιπτωση σε μια απλη καθημερινη συνηθεια...πας να αγορασεις κατι πραγματα για το hobby σου ρε φιλε...και στο ταμειο ζητας σκοντο...εχεις δικιο? εχεις αδικο? δεν υπαρχει τετοια διαχωριστικη γραμμη...εμποριο κανεις εκεινη τη στιγμη και διαπραγματευεσαι...dealareis...ε αυτο θελω να κανω και εγω τωρα.

Εχω φτασει ταμειο, ειμαι χρονια πιστος και συνεπης πελατης και ζηταω εκπτωση ρε φιλε...και εχω και τον αλλο μαλακα απο πανω να με λεει και ελληναρα!

Anyway σε εμπορικο περιβαλλον αυτα ειναι ρουτινα...οσοι ασχολουνται με εμποριο, συμβασεις, εργα κ.α γνωριζουν...το παζαρι παντα ηταν δομικο στοιχειο μιας εμπορικης σχεσης
Βρε αρχιπαπάρα...
ΠΡΙΝ πληρώσεις και ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ τα πράγματα ζητάς σκόντο.
Άμα τα πάρεις τα πράγματα και φύγεις,άντε ζήτα τους έκπτωση μετά.
Μέχρι το ταμείο, εσύ μπορείς να μη δεχτείς τις τιμές τους και αυτοί μπορούν να μη δεχτούν το αίτημά σου για εκπτώσεις ή να το δεχτούν. Πάπαλα.

Έβαλες υπογραφή στο συμβολαιάκι σου; Οι χρεώσεις είναι σωστές; Ε, τότε πήγαινε με την καρτούλα σου να πληρώσεις. Ή κάνε την πληρωμή διαδικτυακά που σου αρέσει τόσο πολύ να χρησιμοποιείς Mb στο ίντερνετ.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Όσο για το θέμα της Συρίας...

Αυτή τη στιγμή έχουνε κάνει ένας σκασμός χώρες εμπάργκο στη συρία και σε άλλες τόσες έχουνε κάνει οι Σύριοι.
Αυτό δν σημαίνει πως δεν έχει δουλειά στη Συρία, έχει και μάλιστα χρυσοπληρώνεται.
Ειδικά στις κατασκευές.

OP
OP
plan B

plan B

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2012
Κριτικές
12
Like
71
Πόντοι
11
γαμώ τις λογικές
αστέρι μου εσύ

η διαπραγματευση γίνεται ΠΡΙΝ τη συμφωνία. Όταν συμφωνείς σε κάτι πρέπει να το κάνεις.
Συμφώνησες στους όρους; Πλήρωσε.

Τώρα σου βγήκε ο λογαριασμός και είναι και δίκαιος. Καμία διαπραγμάτευση δεν έχει.

Εκτός αν θες να τους τα δώσεις με δόσεις. Αλλάζει αυτό. Μόνο αυτό.

Σαν να μου λες πως πήγες στην πουτάνα, της γάμησες ότι τρύπα είχε και μετά της λες...δεν θέλω να πληρώσω 200 γιατί το θεωρώ υπερβολικό και πάνω στην καύλα ξεχάστηκα...
δεν το συζητάω.... φοβερή εμπορική επικοινωνία

έλα σε μας αδερφέ να δουλέψεις...
κι άμα δεις μισθό γράψε μου... θα στον διαπραγματευόμαστε εσαεί...

Ειδες που εισαι και μαλακας? απαντας και με υφος να πουμε...αλλα και παλι σε μαλακια καταληγεις...συμβαση ξερεις τι παει να πει? εχεις δουλεψει ποτε σε διαχειριση συμβασεων και εργων που λες να ερθω και στη δουλεια σου ρε ηλιθιε...???
Πανω σε ενδεχομενο επεκτασης συμβασης ή ανανεωσης κανεις ο,τι διαπραγραματευση θελεις πανω στα claims της προηγουμενης
Εχεις διαβασει τι παιζει απο τα προηγουμενα ποστ η απαντας διαβαζοντας τη τελευταια σελιδα? εισαι καλα εκπαιδευμενος φαινεται, θα ερθω απο εκει να κανουμε και δουλειες ρε κοπανε...
ε, ρε κατι μαλακες

Επισκέπτης
Ειδες που εισαι και μαλακας? απαντας και με υφος να πουμε...αλλα και παλι σε μαλακια καταληγεις...συμβαση ξερεις τι παει να πει? εχεις δουλεψει ποτε σε διαχειριση συμβασεων και εργων που λες να ερθω και στη δουλεια σου ρε ηλιθιε...???
Πανω σε ενδεχομενο επεκτασης συμβασης ή ανανεωσης κανεις ο,τι διαπραγραματευση θελεις πανω στα claims της προηγουμενης
Εχεις διαβασει τι παιζει απο τα προηγουμενα ποστ η απαντας διαβαζοντας τη τελευταια σελιδα? εισαι καλα εκπαιδευμενος φαινεται, θα ερθω απο εκει να κανουμε και δουλειες ρε κοπανε...
ε, ρε κατι μαλακες

Έχει καλά μουνιά η Συρία αρχηγέ??

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Επισης ας αναγουμε τη συγκεκριμενη περιπτωση σε μια απλη καθημερινη συνηθεια...πας να αγορασεις κατι πραγματα για το hobby σου ρε φιλε...και στο ταμειο ζητας σκοντο...εχεις δικιο? εχεις αδικο? δεν υπαρχει τετοια διαχωριστικη γραμμη...εμποριο κανεις εκεινη τη στιγμη και διαπραγματευεσαι...dealareis...ε αυτο θελω να κανω και εγω τωρα.

Εχω φτασει ταμειο, ειμαι χρονια πιστος και συνεπης πελατης και ζηταω εκπτωση ρε φιλε...και εχω και τον αλλο μαλακα απο πανω να με λεει και ελληναρα!

Anyway σε εμπορικο περιβαλλον αυτα ειναι ρουτινα...οσοι ασχολουνται με εμποριο, συμβασεις, εργα κ.α γνωριζουν...το παζαρι παντα ηταν δομικο στοιχειο μιας εμπορικης σχεσης

ξέρεις στο ταμείο που ζητάς το σκόντο δεν έχεις ακόμη καταναλώσει τα πράγματα... με τον λογαριασμό τα έχεις ήδη καταναλώσει...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ρε τραμουντανα για αναλυσε το αυτο
πώς γινοντε τα 13 ευρώ 300 σε 2 χρόνια???
πώς υπολογίζουν τους τόκους τα έξοδα καθυστέρισης κλπ??

λοιπόν.. έτσι και βγεί διαταγή πληρωμής μάνι μάνι έχει κανένα διακοσάρι έξοδα (παράβολο δικηγόρου, έξοδα κοινοποίησης κλπ)που φυσικά τα πληρώνεις εσύ...

από κεί και πέρα και από την ημερομηνία που κοινοποιείται αρχίζει να μετράει τόκος (αν δεν κάνω λάθος είναι 6.5% τον χρόνο ανατοκιζόμενος ανα εξάμηνο)...

αν δεν σου βγάλουν διαταγή πληρωμής τότε (οι συμβάσεις το λένε όχι εγώ) έχουν δικαίωμα να σου βάλουν τόκους (το ποσοστό και ο τρόπος υπολογισμού καθορίζονται στο συμβόλαιο πχ Επίσημο επιτόκιο + 2% )...

OP
OP
plan B

plan B

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2012
Κριτικές
12
Like
71
Πόντοι
11
ξέρεις στο ταμείο που ζητάς το σκόντο δεν έχεις ακόμη καταναλώσει τα πράγματα... με τον λογαριασμό τα έχεις ήδη καταναλώσει...

Αν και με κραξιμο τυπου "παπαδακη", εχεις απαντησει επι του θεματος σε αρκετα σημεια, thanks.
To παραδειγμα αυτο το εφερα προσπαθωντας να εξηγησω την εννοια του να διαπραγματευεσαι σε καθε συναλλαγη...προφανως στη δικη μου περιπτωση τα πραγματα ειναι πολυ συγκεκριμενα και ξερεις απο την αρχη του νηματος τι ακριβως παιζει.
Εχω 4 συνδεσεις (αξιας >1200 ΕUR/Ετος ΜΟΝΟ πάγια) και για να τις ανανεωσω θέλω να σκοντο στα claims των προηγουμενων συμβολαιων...ειναι παρα πολυ απλο και θεμιτο...εδω να αλλαξεις εταιρεια θες και σε παιρνουν 300 τηλ με προσφορες να σε παρακαλανε...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ε, ρε κατι μαλακες

τυπε χαλαρωσε γιατι το ξεχειλωσες. εσυ ηρθες να παρεις γνωμες ή να σου πουμε μπραβο? αφου ρωτησες να κατσεις να ακους και τα αντιθετα, οχι να το παιζεις εμπορικη αυθεντια.
αν εισαι και τοπ γκαν στις διαπραγματευσεις δε θα εμπαινες σε ενα πορδελοσαιτ ρωτωντας "εσεις τι θα προτεινατε".

OP
OP
plan B

plan B

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2012
Κριτικές
12
Like
71
Πόντοι
11
τυπε χαλαρωσε γιατι το ξεχειλωσες. εσυ ηρθες να παρεις γνωμες ή να σου πουμε μπραβο? αφου ρωτησες να κατσεις να ακους και τα αντιθετα, οχι να το παιζεις εμπορικη αυθεντια.
αν εισαι και τοπ γκαν στις διαπραγματευσεις δε θα εμπαινες σε ενα πορδελοσαιτ ρωτωντας "εσεις τι θα προτεινατε".

Μαν, και ο τραμουντανας κραζει αλλα επι του θεματος απαντησε και πολυ συγκεκριμενα. Εδω ο last mohican μπαινει, διαβαζει μονο το last ποστ και βγαζει και χολη απο πανω :think:
Οκ, να αλληλοκραχτουμε και πλακιτσα αλλα να κατσουμε να γραψουμε και 2 γραμμες επι της ουσιας...οκ, γενικως δεν διαφωνω - μαζι σου! απο εδω και περα κραξιμο μονο...δεκτον! χωστε!
:rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μαν, και ο τραμουντανας κραζει αλλα επι του θεματος απαντησε και πολυ συγκεκριμενα. Εδω ο last mohican μπαινει, διαβαζει μονο το last ποστ και βγαζει και χολη απο πανω :think:
Οκ, να αλληλοκραχτουμε και πλακιτσα αλλα να κατσουμε να γραψουμε και 2 γραμμες επι της ουσιας...οκ, γενικως δεν διαφωνω - μαζι σου! απο εδω και περα κραξιμο μονο...δεκτον! χωστε!
:rockon:

και γω δε διαφωνω στη διαπραγματευση. αν εισαι και καλος παλιος πελατης κατι σκοντο θα σου κανουνε. ολο το ποσο δε το νομιζω, ειναι ανοητο να το περιμενεις.

OP
OP
plan B

plan B

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2012
Κριτικές
12
Like
71
Πόντοι
11
και γω δε διαφωνω στη διαπραγματευση. αν εισαι και καλος παλιος πελατης κατι σκοντο θα σου κανουνε. ολο το ποσο δε το νομιζω, ειναι ανοητο να το περιμενεις.

Προφανως, δεν το περιμενω ουτε εγω.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αν και με κραξιμο τυπου "παπαδακη", εχεις απαντησει επι του θεματος σε αρκετα σημεια, thanks.
To παραδειγμα αυτο το εφερα προσπαθωντας να εξηγησω την εννοια του να διαπραγματευεσαι σε καθε συναλλαγη...προφανως στη δικη μου περιπτωση τα πραγματα ειναι πολυ συγκεκριμενα και ξερεις απο την αρχη του νηματος τι ακριβως παιζει.
Εχω 4 συνδεσεις (αξιας >1200 ΕUR/Ετος ΜΟΝΟ πάγια) και για να τις ανανεωσω θέλω να σκοντο στα claims των προηγουμενων συμβολαιων...ειναι παρα πολυ απλο και θεμιτο...εδω να αλλαξεις εταιρεια θες και σε παιρνουν 300 τηλ με προσφορες να σε παρακαλανε...

για ότι αφορά τις συνδέσεις σου το ξαναείπα...

αν δεν σε ενδιαφέρει να κρατήσεις τους αριθμούς τότε είναι όπλο και κάτι μπορείς να διαπραγματευτείς ...

αν σε καίει να κρατήσεις τους αριθμούς τότε δεν χρησιμεύουν σε τίποτε.. γιατί αν κάνεις αίτηση φορητότητας με χρωστούμενα αυτή θα απορριφθεί..

ακόμη και μεταβίβαση να σκεφτείς να θελήσεις να κάνεις των αριθμών σε άλλα πρόσωπα τα ίδια προβλήματα θα έχεις...

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Οσοι έχετε συνδεση με Β , πείτε ότι φεύγετε και τα πάγια θα πέσουν στο 50%  ;) :rolleyes:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Ρε το ξερω, δεν εχω σκοπο να μην πληρωσω, εχω σκοπο να διαπραγματευτω, ειναι θεμιτο και απολυτα φυσικο σε μια εμπορικη σχεση η οποια αναφερεται σε εμπορικες εννοιες...δεν δανειστηκα πχ εξοπλισμο που δεν θελω να τον επιστρεψω.
Μιλαμε, το ξαναλεω, μιλαμε για εμπορικες εννοιες...κοστος ΜΒ και υπηρεσιων περιαγωγης...

σε κάποιο αρχικό post είχες πει πως δεν θέλεις να πληρώσεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom