Νέα

Οφειλή σε Εταιρεία Κινητής Τηλεφωνίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα plan B
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 146
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
plan B

plan B

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2012
Κριτικές
12
Like
71
Πόντοι
11
Ο μονος που απαντησε επι της ουσιας σε διαφορα θεματα ηταν ο tramountana...thanks μαν, θα κινηθω αναλογως.

Η χρεωση αφορα το προσωπικο μου νουμερο μιας και, προφανως, ειχα αφησει 3G και roaming ανοιχτα και εκανε sync συνεχως τα mail της εταιριας...μαλακια, το ξερω. Ειδικα τη στιγμη που ειχα το εταιρικο με free συνδεση και το δορυφορικο στο laptop...οχι πως αυτα ηρθαν λιγο αλλα anyway...

Ειδα και το παραληρημα ορισμενων...πρωην Πασοκων-ΝΔμοκρατων-Ελληναράδων που ξαφνικα διεκριναν τα δικαιωματα και τις κοινωνικα ευαισθητες τακτικες των εταιριων και ομιλων και εσπευσαν να τις υπερασπιστουν...αντι-Ελληναρες του κωλου και κατα περιπτωση δλδ...καθηστε να σας γαμανε...παιζει και live τωρα στην ΕΤ1...θα ηθελα να δω το σθενος σας και την αισθηση δικαιου οταν τοσα χρονια ψηφιζατε...αντιθετως την εξαντλειτε σε μια υποθεση μεταξυ πολιτη και μιας εταιριας....

Προσωπικα θα κινηθω με ο,τι εχω για να κερδισω ακομα και το ελαχιστο...εκτος βεβαια αν γουσταρετε να μου τα δωσετε...

OP
OP
plan B

plan B

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2012
Κριτικές
12
Like
71
Πόντοι
11
Αντε για να μη μου πρηζεις και τις μπαλες ηλιθιε

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    337,9 KB · Εμφανίσεις: 47
  • 2.jpg
    2.jpg
    196,9 KB · Εμφανίσεις: 34

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
άμα δεν έχεις τίποτα στο όνομα σου

στα αρχίδια σου!!!!!!!!!!!!!
γάμα τα καριολια

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Ο μονος που απαντησε επι της ουσιας σε διαφορα θεματα ηταν ο tramountana...thanks μαν, θα κινηθω αναλογως.

Η χρεωση αφορα το προσωπικο μου νουμερο μιας και, προφανως, ειχα αφησει 3G και roaming ανοιχτα και εκανε sync συνεχως τα mail της εταιριας...μαλακια, το ξερω. Ειδικα τη στιγμη που ειχα το εταιρικο με free συνδεση και το δορυφορικο στο laptop...οχι πως αυτα ηρθαν λιγο αλλα anyway...

Ειδα και το παραληρημα ορισμενων...πρωην Πασοκων-ΝΔμοκρατων-Ελληναράδων που ξαφνικα διεκριναν τα δικαιωματα και τις κοινωνικα ευαισθητες τακτικες των εταιριων και ομιλων και εσπευσαν να τις υπερασπιστουν...αντι-Ελληναρες του κωλου και κατα περιπτωση δλδ...καθηστε να σας γαμανε...παιζει και live τωρα στην ΕΤ1...θα ηθελα να δω το σθενος σας και την αισθηση δικαιου οταν τοσα χρονια ψηφιζατε...αντιθετως την εξαντλειτε σε μια υποθεση μεταξυ πολιτη και μιας εταιριας....

Προσωπικα θα κινηθω με ο,τι εχω για να κερδισω ακομα και το ελαχιστο...εκτος βεβαια αν γουσταρετε να μου τα δωσετε...

ξεφεύγεις με την απάντησή σου...
όσο για το τελευταίο: "εκτος βεβαια αν γουσταρετε να μου τα δωσετε..." θα σου έλεγα χιουμοριστικά, γιατί μαζί τα φάγαμε;!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε μπαγασα κανεις και σκια τερατακι στη δευτερη φωτο  :2funny:

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775

H μαλακια ειναι ανικητη και την εχεις σε πληθωρα!!!

ουτε συγκροτηση σκεψης δεν εχεις.. τα εβαλες ολα μεσα αντε για να κανουμε μπουγιο...
τι να πω ρε...εκει που μας χρωσταγανε μας κλεψαν και το βοδι που λεει και ο σοφος λαος...
και χρωσταει και μαλακια εκανε (ο ιδιος το ειπε) και θελει να την γλυτωσει...
ελπιζω μονο να μην εχεις παιδια γιατι αρχιδια αρχες θα τους δωσεις...

OP
OP
plan B

plan B

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2012
Κριτικές
12
Like
71
Πόντοι
11
θα σου έλεγα χιουμοριστικά, γιατί μαζί τα φάγαμε;!!!

:2funny: :2funny: :2funny:

Ρε μαν ξερεις τι με τρελαινει???
Οτι και καποιος αλλος να μου τα εδινε παλι θα ηθελα να τους γαμησω γιατι ειναι μουνια ρε φιλε!
Τοσα χρονια τα εχω φαει στη μαπα και δε σου κρυβω την αληθεια οτι σε πολλες περιπτωσεις εχω φτασει μεχρι κοκκαλο και εχω παρει και λεφτα πισω! Και με αεροπορικες και με εταιρειες ενοικιασεων αυτοκινητων και με ταξιδιωτικα γραφεία και...και...και...ξερεις ποσοι οροι μεσα στα συμβολαια τους ειναι καταχρηστικοι και πατανε πανω σε αυτους...τους εχω ξεβρακωσει ουκ ολιγες φορες και εχω παρει λεφτα πισω και εγω προσωπικα αλλα και η εταιρεια που δουλευω μετα απο παρεμβαση μου...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
:2funny: :2funny: :2funny:

Ρε μαν ξερεις τι με τρελαινει???
Οτι και καποιος αλλος να μου τα εδινε παλι θα ηθελα να τους γαμησω γιατι ειναι μουνια ρε φιλε!
Τοσα χρονια τα εχω φαει στη μαπα και δε σου κρυβω την αληθεια οτι σε πολλες περιπτωσεις εχω φτασει μεχρι κοκκαλο και εχω παρει και λεφτα πισω! Και με αεροπορικες και με εταιρειες ενοικιασεων αυτοκινητων και με ταξιδιωτικα γραφεία και...και...και...ξερεις ποσοι οροι μεσα στα συμβολαια τους ειναι καταχρηστικοι και πατανε πανω σε αυτους...τους εχω ξεβρακωσει ουκ ολιγες φορες και εχω παρει λεφτα πισω και εγω προσωπικα αλλα και η εταιρεια που δουλευω μετα απο παρεμβαση μου...

από αυτά που περιγράφεις όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχεις δίκιο... σε άλλες περιπτώσεις καλά κάνεις και ψάχνεις τα συμβόλαια

OP
OP
plan B

plan B

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2012
Κριτικές
12
Like
71
Πόντοι
11
από αυτά που περιγράφεις όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχεις δίκιο... σε άλλες περιπτώσεις καλά κάνεις και ψάχνεις τα συμβόλαια

Ρε το ξερω, δεν εχω σκοπο να μην πληρωσω, εχω σκοπο να διαπραγματευτω, ειναι θεμιτο και απολυτα φυσικο σε μια εμπορικη σχεση η οποια αναφερεται σε εμπορικες εννοιες...δεν δανειστηκα πχ εξοπλισμο που δεν θελω να τον επιστρεψω.
Μιλαμε, το ξαναλεω, μιλαμε για εμπορικες εννοιες...κοστος ΜΒ και υπηρεσιων περιαγωγης...

OP
OP
plan B

plan B

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2012
Κριτικές
12
Like
71
Πόντοι
11
H μαλακια ειναι ανικητη και την εχεις σε πληθωρα!!!

ουτε συγκροτηση σκεψης δεν εχεις.. τα εβαλες ολα μεσα αντε για να κανουμε μπουγιο...
τι να πω ρε...εκει που μας χρωσταγανε μας κλεψαν και το βοδι που λεει και ο σοφος λαος...
και χρωσταει και μαλακια εκανε (ο ιδιος το ειπε) και θελει να την γλυτωσει...
ελπιζω μονο να μην εχεις παιδια γιατι αρχιδια αρχες θα τους δωσεις...

Βλεπω πηρες αμεσως μυρωδια την αναφορα σε κοπανους σαν και εσενα...παρατηρησα την θετικη ροπη σου προς τις εισπρακτικες εταιρειες στο πρωτο σου ποστ...εσυ αν ποτε βρεθεις σε καποια αναλογη θεση να τους παρεις και ενα τσιμπουκι προκαταβολικα μπας και σε λυπηθουν κιολας...αυτες ειναι και οι σωστες αρχες για τα παιδια σου! πραγματικα χεζω κατι ατομα σαν και εσενα...ειλικρινα

Κατι τελευταιο...καθε post που κανεις ειναι και πιο ηλιθιο απο το προηγουμενο...υπαρχει καποια δομη ή σχεδιασμος σε αυτο η απλα ειναι η φυσικη ροη/συνεχεια των πραγματων οταν προσπαθεις να εμβαθυνεις σε ενα θεμα?

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
λοιπόν για να βάλουμε τά πράγματα στην θέση τους
άς αλλάξουμε λίγο τό πρόβλημα του πλαν β στην διατύπωση
ό άνθρωπος χρωστάει 1200 ευρώ από μαλακία αλλά δέν πληρώνει ΔΙΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.......καί όχι διότι δέν γουστάρει την εταιρεία διότι δέν τον προσεχουν που ειναι τοσα χρονια πελάτης κλπ.....

τό ιδιο πρόβλημα έχω και εγώ με την γουιντ αλλά για 200 ευρώ που μου αφισε φεση ενας μαλακας συνεργατης που ειχε κινητο χρεωμένο στό ονομά μου στα πλαισια    συμφωνίας συνεργασίας στην δουλεια μου μαζί με κάτι άλλα φεσάκια σέ λογαριασμους ρεύματος κλπ.

πρότεινα στην γουιντ μιά και ημουν 20 χρόνια πελάτης τό ποιο απλό πράμα που ισχύει παντου διακανονισμό... δηλαδή να τρούς δείνω 20 ευρώ τόν μήνα ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΘΙΚΑν...

δηλαδη τι θα μου κανουν για 200 ευρώ???
θα μου βγάλει τό σπίτι σέ πληστηριασμό που είναι 1η κατοικία ????

ειλικρινα αυτη την περίοδο 200 ευρώ δέν μου περισεύουν είμαι στριμωγμένος δέν ντέπομε να τό πω.....

κύριε θέλετε ενα δεκαρακι τό μηνα εντόκως για 20 μήνες η όχι??
δέν τό δέχεστε τόν μπούλο...

υγ το 20κοσαρικάκι εγινε 10ρικο και άν συνεχίσουν να μου τα πρίζουν ένα ταληρακη επι 40 μηνες αν θελουν....

Bamboletta

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ό άνθρωπος χρωστάει 1200 ευρώ από μαλακία αλλά δέν πληρώνει ΔΙΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.......καί όχι διότι δέν γουστάρει την εταιρεία διότι δέν τον προσεχουν που ειναι τοσα χρονια πελάτης κλπ.....

τό ιδιο πρόβλημα έχω και εγώ με την γουιντ αλλά για 200 ευρώ που μου αφισε φεση ενας μαλακας συνεργατης που ειχε κινητο χρεωμένο στό ονομά μου στα πλαισια    συμφωνίας συνεργασίας στην δουλεια μου μαζί με κάτι άλλα φεσάκια σέ λογαριασμους ρεύματος κλπ.

πρότεινα στην γουιντ μιά και ημουν 20 χρόνια πελάτης τό ποιο απλό πράμα που ισχύει παντου διακανονισμό... δηλαδή να τρούς δείνω 20 ευρώ τόν μήνα ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΘΙΚΑν...

ειλικρινα αυτη την περίοδο 200 ευρώ δέν μου περισεύουν είμαι στριμωγμένος δέν ντέπομε να τό πω.....

υγ το 20κοσαρικάκι εγινε 10ρικο και άν συνεχίσουν να μου τα πρίζουν ένα ταληρακη επι 40 μηνες αν θελουν....
ειναι απαραδεκτη εταιρεια η συγκεκριμενη και μη το ψαχνεις .εντελως αισχος.

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
Βλεπω πηρες αμεσως μυρωδια την αναφορα σε κοπανους σαν και εσενα...παρατηρησα την θετικη ροπη σου προς τις εισπρακτικες εταιρειες στο πρωτο σου ποστ...εσυ αν ποτε βρεθεις σε καποια αναλογη θεση να τους παρεις και ενα τσιμπουκι προκαταβολικα μπας και σε λυπηθουν κιολας...αυτες ειναι και οι σωστες αρχες για τα παιδια σου! πραγματικα χεζω κατι ατομα σαν και εσενα...ειλικρινα

Κατι τελευταιο...καθε post που κανεις ειναι και πιο ηλιθιο απο το προηγουμενο...υπαρχει καποια δομη ή σχεδιασμος σε αυτο η απλα ειναι η φυσικη ροη/συνεχεια των πραγματων οταν προσπαθεις να εμβαθυνεις σε ενα θεμα?

ειδες που εισαι στοκος???
ποια θετικη ροπη στις εισπρακτικες ρε καραγκιοζη???
σου δειχνουν το δασος και βλεπεις ΜΟΝΟ το δαχτυλο?????
ποσο μα ποσο κρετινος μπορεις να εισαι???
ποιος τις χεζει τις εισπρακτικες??? επειδη δεν θες να παραδεχτεις οτι θελεις να κλεψεις - γιατι αυτο θες- όταν καταναλωνεις υπηρεσια για την οποια εχεις συμφωνησει το ποσο χρεωνεται και μετα κανεις τον κινεζο οταν σου ερχεται η λυπητερη και πατας στο γεγονος οτι ειναι χρονοβορο και δυσκολο για μια εταιρεια να απαιτησει αμεσα τα χρωστουμενα, δεν παει να πει οτι παιρνω το μερος τους.

Αλλα Ελληναρα, εγω δεν εχω βρεθει σε αυτη τη θεση να παιρνω τσιμπουκια οπως λες γιατι εχω μαθει να τιμαω τα παντελονια που φοραω και να μην τα κανω καρο φουστακια για πουστακια. Οταν καταναλωνω κατι απο υπηρεσια, προιον μέχρι πληρωμενο σεξ το πληρωνω και δεν ψαχνω δικαιολογιες κουραδομαγκιες για να λουφαρω.
αλλα δεν εχω απαιτηση να το καταλαβεις γιατι ετσι περνιεσαι για ξυπνιος. Μεχρι να το παθεις και εσυ απο καποιον ποιο ξυπνιο.

γκεγκε καραγκιοζακο??

αντε γιατι πολλα μας τα ειπες  

OP
OP
plan B

plan B

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2012
Κριτικές
12
Like
71
Πόντοι
11

Επισης ας αναγουμε τη συγκεκριμενη περιπτωση σε μια απλη καθημερινη συνηθεια...πας να αγορασεις κατι πραγματα για το hobby σου ρε φιλε...και στο ταμειο ζητας σκοντο...εχεις δικιο? εχεις αδικο? δεν υπαρχει τετοια διαχωριστικη γραμμη...εμποριο κανεις εκεινη τη στιγμη και διαπραγματευεσαι...dealareis...ε αυτο θελω να κανω και εγω τωρα.

Εχω φτασει ταμειο, ειμαι χρονια πιστος και συνεπης πελατης και ζηταω εκπτωση ρε φιλε...και εχω και τον αλλο μαλακα απο πανω να με λεει και ελληναρα!

Anyway σε εμπορικο περιβαλλον αυτα ειναι ρουτινα...οσοι ασχολουνται με εμποριο, συμβασεις, εργα κ.α γνωριζουν...το παζαρι παντα ηταν δομικο στοιχειο μιας εμπορικης σχεσης

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
και για ένα ευρώ μπορούν να κάνουν σκηνικό.. οφειλή είναι... και η πρακτική είναι απλή.. στέλνουν ένα γράμμα από δικηγόρο και το αφήνουν για κανένα-δυό χρόνια (στέλνοντας κανένα γραμματάκι για υπενθύμιση) σε δυό χρονάκια τα 13 ευρώ έχουν γίνει 300..
ρε τραμουντανα για αναλυσε το αυτο
πώς γινοντε τα 13 ευρώ 300 σε 2 χρόνια???
πώς υπολογίζουν τους τόκους τα έξοδα καθυστέρισης κλπ??

euro50

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
0
Λοιπον, χρωσταω σε μια ελληνικη εταιρια κινητης τηλεφωνιας 1300 EUR απο τοτε που ημουν Συρία (Ιούνιο '12) και σήμερα με καλέσανε απο δικηγορικό γραφείο να με ενημερώσουν οτι πλέον διαχειρίζονται αυτοι την υποθεση και οτι θα κινηθουν δικαστικα.
Η αληθεια ειναι οτι το περιμενα αυτο μιας και το "τρεναρισμα" της υποθεσης ηταν απο την αρχη ο σκοπος μου.
Αυτη τη στιγμη εχω 4 συνδεσεις στο ονομα μου (μονο μια εχει το χρεος 1300 EUR) οι οποιες αναμενουν "ανανεωσης" απο την ιδια εταιρεια που διεκδικει τα λεφτα αυτα.
Και οι 4 συνδεσεις εχουν ετησια αξια για την εταιρεια τηλεφωνιας appx 1000-1200 EUR μονο απο τα παγια τους (χωρις να υπολογιζω τα extra).
Σκεφτομαι να κανω αιτηση μεταφορας των συνδεσεων σε αλλη εταιρεια (πχ WIND) ωστε να πιεσω την υφισταμενη να προχωρησει σε συμβιβασμο...προσωπικα θα πιεσω για πληρη απαλοιφη του χρεους.

Εχετε αναλογη εμπειρια? τι θα προτεινατε?
Λοιπόν ρώτα ποιο δικηγορικό γραφείο έχει αναλάβει την υπόθεση γιατί παίζει και να μην υπάρχει δικηγορικό γραφείο αλλά να είναι μια εισπρακτική εταιρία.Στην περίπτωση αυτή δεν πληρώνεις και με τον δικηγόρο σου πας στα κεντρικά του παρόχου και ζητάς εξηγήσεις πως τα στοιχεία σου δόθηκαν στην εισπρακτική ΕΤΑΙΡΙΑ και τους λέτε να τα βρείτε αλλίως θα προσφύγεις ενάντιων της εταιρίας βάση του νόμου προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Διαγραμμένο μέλος 15257

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Κριτικές
2
Like
2.819
Πόντοι
456

ο υπάλληλος δεν μπορεί να δεχθει τέτοιο διακανονισμό γιατι θα έχει τη διαχέιριθση του μητρώου σου το πολύ για 4 μήνες. σε αυτό το διαστήμα θα θελησει να εχεις εξοφλήσει την οφειλή για να πάρει κι αυτός στο bonus. εσύ όμως μπορείς να πηγαίνεις όποτε θες σε ένα κατάστημα και να πληρώνεις το ποσό που θες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom