Νέα

Οφειλή σε Εταιρεία Κινητής Τηλεφωνίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα plan B
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 146
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
ασχετα με αυτο οταν ο οτε σε εχει χρεωσει αδικα ,και φαινεται αυτο ενω εχεις παει σε αλλη εταιρεια τι κανεις;
Mπορεις να αποδειξεις οτι ειναι ΑΔΙΚΟ???Εαν ναι και τα εχεις πληρωσει στα επιστρεφουν.Εαν κατα εσενα ειναι αδικο κ εκεινη λενε οτι ορθως στα εχουν χρεωσει τοτε απλα πληρωνεις..!Βεβαια κανε κ μια καταγγελεια στο ΕΕΤΤ δεν χανεις ΤΠΤ αρκει ομως να εχεις δικιο..! Ειχα κανει αιτηση στο 2008 στην forthnet και εκανε πανω απο 2 μηνες να με συνδεσουν. Στο διαστημα αυτο τους ζητησα ακυρωση.Βεβαια μετα μου ειπαν οτι για να ακυρωθει πρεπει να περιμενω να ενεργοποιηθει πρωτα..!Ενεργοποιειτε κ τους λεω οκ ακυρωστε την αιτηση ακυρωσης..μετα απο 4 μερες αφου με συνδεσαν με διεκοψαν κ μου ζητουσαν 75 ευρω. Εκανα καταγγελεια στο ΕΕΤΤ και λυθηκε το θεμα.!

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
τυπε εχει καμια μπιζνα εκει στα συνορα?να παμε και μεις?

Bamboletta

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Mπορεις να αποδειξεις οτι ειναι ΑΔΙΚΟ???Εαν ναι και τα εχεις πληρωσει στα επιστρεφουν.Εαν κατα εσενα ειναι αδικο κ εκεινη λενε οτι ορθως στα εχουν χρεωσει τοτε απλα πληρωνεις..!Βεβαια κανε κ μια καταγγελεια στο ΕΕΤΤ δεν χανεις ΤΠΤ αρκει ομως να εχεις δικιο..! Ειχα κανει αιτηση στο 2008 στην forthnet και εκανε πανω απο 2 μηνες να με συνδεσουν. Στο διαστημα αυτο τους ζητησα ακυρωση.Βεβαια μετα μου ειπαν οτι για να ακυρωθει πρεπει να περιμενω να ενεργοποιηθει πρωτα..!Ενεργοποιειτε κ τους λεω οκ ακυρωστε την αιτηση ακυρωσης..μετα απο 4 μερες αφου με συνδεσαν με διεκοψαν κ μου ζητουσαν 75 ευρω. Εκανα καταγγελεια στο ΕΕΤΤ και λυθηκε το θεμα.!
εχω υπογραψει συμβολαιο για 28,15 και αυτοι με χρεωναν 38 το μηνα πηγα αφαιρεσαν τα επιπλεον και μετα ηρθε παλι ο λογαριασμος με το ιδιο ποσο!που αφαιρεσαν!

Bamboletta

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
εχω ολες τις αποδειξεις και αντιγραφο του συμβολαιου.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
εχω υπογραψει συμβολαιο για 28,15 και αυτοι με χρεωναν 38 το μηνα πηγα αφαιρεσαν τα επιπλεον και μετα ηρθε παλι ο λογαριασμος με το ιδιο ποσο!που αφαιρεσαν!
Μηπως εχει και εξτρα χρεωσεις παγεια υπηρεσιες κτλπ? Εαν συνενιστει καταγγελεια στο ΕΕΤΤ κ πιστεψε με ειναι το μονο που λειτουργει κ κανει δουλεια..!Αργει μεν αλλα κανει δουλεια..!

Bamboletta

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Μηπως εχει και εξτρα χρεωσεις παγεια υπηρεσιες κτλπ? Εαν συνενιστει καταγγελεια στο ΕΕΤΤ κ πιστεψε με ειναι το μονο που λειτουργει κ κανει δουλεια..!Αργει μεν αλλα κανει δουλεια..!
οχι ειχα τις κλησεις σε αλλη εταιρεια η χρεωση εγινε απο το ιντερνετ μια συγκεκριμενη υπαλληλος ξεχασε και δεν περασε στο κομποιυτερ το συμβολαιο που υπεγραψα και με χρεωναν εκτος προσφορας.εαν παω στο οτε θα γινει κολαση.

sakhs_go

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1
οχι ειχα τις κλησεις σε αλλη εταιρεια η χρεωση εγινε απο το ιντερνετ μια συγκεκριμενη υπαλληλος ξεχασε και δεν περασε στο κομποιυτερ το συμβολαιο που υπεγραψα και με χρεωναν εκτος προσφορας.εαν παω στο οτε θα γινει κολαση.

λαθη γινοντε αν πας στον οτε δουν το λαθος και σου επιστρεψουν οτι παραπανω πληρωσες δεν εχεις κανενα λογο να κανεις ιστορια...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μηχανικο εχει και στο στρατο τυποι  ;)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Tυπε μου δεν σου κανουν τιποτα,τα εχω κανει και εγω αυτα στην wind και ακομα να πληρωσω!

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115

sotiris83

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
μηχανικο εχει και στο στρατο τυποι  ;)
Μηχανικό του ΕΣ? Σε ποιά κυβερνοδιάσταση συμβαίνει να παίζει πιθανότητα να βρίσκεται κλιμάκιο του ΕΣ/ΜΧ στα σύνορα Τουρκίας - Συρίας και μάλιστα εν μέσω εμφυλίου πολέμου? Και να μπήκε κιόλας σε φόρουμ για μπουρδέλα για να γράψει τον μεγάλο καημό του για Ελληνική εταιρεία κινητής τηλεφωνίας. Αυτός, που παλιότερα έγραφε πως την ίδια περίοδο ζούσε στη Ρουμανία και ξεκώλιαζε Ρουμάνες. Ρε λες να είχαν τόσο ανάγκη οι Σύριοι από μηχανικούς σε περιοχές που οι σφαίρες πέφτουν σαν το χαλάζι, και να ζήτησαν τον Έλληνάρα τον μηχανικό να πάει να τους ξεπετάξει την μελέτη στο τζακ μπαμ? Ναι?

Και καθόμαστε ακόμη και τον ακούμε! Για 7 σελίδες! ΟΚ. Πάσο!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Και μπήκε δηλαδή στο (Ελληνικό φόρουμ για μπουρδέλα) ο Σύρος (?) στρατιωτικός του Συριακού Μηχανικού (του κυβερνητικού στρατού) να γράψει τα παράπονά του για την Ελληνική εταιρεία κινητής τηλεφωνίας. Ο οποίος ήταν την ίδια περίοδο στη Ρουμανία. Ή είχαν τόσο ανάγκη από μηχανικούς σε περιοχές που οι σφαίρες πέφτουν σαν το χαλάζι, να ζητήσπουν τον Έλληνάρα τον μηχανικό να πάει να τους ξεπετάξει την μελέτη? Ναι? Και καθόμαστε ακόμη και τον ακούμε! Για 7 σελίδες! ΟΚ. Πάσο!

εσυ ολο ψαχνεις και ψαχνεις τυπε. μπορει και ναχεις δικιο καμια φορα σε αυτα που λες, δε παυει ομως να ειναι λυπηρο βιτσιο το οτι
1. κανεις τον αστυνομο μπεκα συνεχεια στο πορδελοσαιτ
2. τα λες με κλωνο και οχι με το κανονικο σου.

με κλωνους δε συζηταω. πεστα με το κανονικο σου και ευχαριστως να συζητησω.

sotiris83

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Έκτορα, :jerking: αρπάχτηκες με τους ΑΝΤΑΡΣΥΑίους και τους ΣΥΡΙΖΑίους στο άλλο θέμα και ήρθες φουριόζος να ξεσπάσεις εδώ? Στακαμαν γιατί εγώ δεν είμαι εύκολος αντίπαλος σαν τον πάπιο που βγάζει άναρθρες ατεκμηρίωτες κραυγές. Ημί-ανάπασις.

OP
OP
plan B

plan B

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2012
Κριτικές
12
Like
71
Πόντοι
11
Μηχανικό του ΕΣ? Σε ποιά κυβερνοδιάσταση συμβαίνει να παίζει πιθανότητα να βρίσκεται κλιμάκιο του ΕΣ/ΜΧ στα σύνορα Τουρκίας - Συρίας και μάλιστα εν μέσω εμφυλίου πολέμου? Και να μπήκε κιόλας σε φόρουμ για μπουρδέλα για να γράψει τον μεγάλο καημό του για Ελληνική εταιρεία κινητής τηλεφωνίας. Αυτός, που παλιότερα έγραφε πως την ίδια περίοδο ζούσε στη Ρουμανία και ξεκώλιαζε Ρουμάνες. Ρε λες να είχαν τόσο ανάγκη οι Σύριοι από μηχανικούς σε περιοχές που οι σφαίρες πέφτουν σαν το χαλάζι, και να ζήτησαν τον Έλληνάρα τον μηχανικό να πάει να τους ξεπετάξει την μελέτη στο τζακ μπαμ? Ναι?

Και καθόμαστε ακόμη και τον ακούμε! Για 7 σελίδες! ΟΚ. Πάσο!

Στο ειπα ρε μαλακα οτι θα σου πεταξω το δελτιο σκαναρισμενο...και επισης σου ειπα οτι καλοκαιρι, ναι, ημουν Ρουμανια. να στο ξαναπω ρε ηλιθιε? η χρεωση αφορα περιοδο Μαιου-Ιουνιου που ειμουν συνορα Τουρκιας-Συριας. Ποσο μαλακας θεε ποσο???
Το οτι προσπαθεις να ξεσκεπασεις fake θεματα για να αναδειξεις τις δηθεν μιζεριες των αλλων δεν σε λυτρωνει, παιχτη, απο τη δικη σου καταντια...εισαι πραγματικα για λυπηση...κυνηγος φαντασματων με κλωνους στο bou...ΕΛΕΟΣ
Προσπαθω να υπολογισω την ηλιθιοτητα σου και πραγματικα εχω την εντυπωση οτι λογαριαζω το μηδεν με το απειρο...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Έκτορα, :jerking: αρπάχτηκες με τους ΑΝΤΑΡΣΥΑίους και τους ΣΥΡΙΖΑίους στο άλλο θέμα και ήρθες φουριόζος να ξεσπάσεις εδώ? Στακαμαν γιατί εγώ δεν είμαι εύκολος αντίπαλος σαν τον πάπιο που βγάζει άναρθρες ατεκμηρίωτες κραυγές. Ημί-ανάπασις.

που τσακωθηκα ρε φιλε, τωρα το βραδυ μπηκα απο ολη τη μερα και μονο εδω και στο θρεντ του λυμπερη εχω γραψει. εχεις κουδουνισει  :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Στο ειπα ρε μαλακα οτι θα σου πεταξω το δελτιο σκαναρισμενο...και επισης σου ειπα οτι καλοκαιρι, ναι, ημουν Ρουμανια. να στο ξαναπω ρε ηλιθιε? η χρεωση αφορα περιοδο Μαιου-Ιουνιου που ειμουν συνορα Τουρκιας-Συριας. Ποσο μαλακας θεε ποσο???
Το οτι προσπαθεις να ξεσκεπασεις fake θεματα για να αναδειξεις τις δηθεν μιζεριες των αλλων δεν σε λυτρωνει, παιχτη, απο τη δικη σου καταντια...εισαι πραγματικα για λυπηση...κυνηγος φαντασματων με κλωνους στο bou...ΕΛΕΟΣ
Προσπαθω να υπολογισω την ηλιθιοτητα σου και πραγματικα εχω την εντυπωση οτι λογαριαζω το μηδεν με το απειρο...

τουστειλες το δελτιο τυπε?  :2funny:

συμπαθα τον τυπε, ενα κλωνο εχει και αυτος να ξεδινει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom