Νέα

Οφειλή σε Εταιρεία Κινητής Τηλεφωνίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα plan B
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 146
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εχω ζητησει thanoss και ανταποκρινονται στη πραγματικοτητα. Δεν ειναι αυτο το προβλημα μου, δεν αμφισβητω την ορθοτητα των χρεωσεων...απλα δεν θελω να τα πληρωσω!
Πελατης τους ειμαι, εγω τους πληρωνω να μου προσφερουν τις υπηρεσιες τους, δεν με πληρωνουν αυτοι.
Και στο κατω-κατω μιλαμε για ΜΒytes...δλδ αέρα...αν η εμπορικη τους προσεγγιση στο προβλημα ειναι να διεκδικησουν 1300 EUR αέρα και να χασουν 4 συνδέσεις αξίας 1200 (μονο απο παγια και χωρις να υπολογιζω τα extra) τότε ας προχωρήσουν ανάλογα...που δεν νομιζω δλδ...
Απλα δεν ξερω τωρα που πρεπει να απευθυνθω? στο δικηγορικό γραφείο πλέον? στην ιδια την εταιρεια? να κανω κατευθειαν αιτηση μεταφοράς των συνδεσεων σε αλλη εταιρεία ωστε να τους υποχρεώσω να με πάρουν αυτοί πρώτοι????

Θα δώ
και τι θα πεις στο δικηγορο το ξερω οτι χρωσταω αλλα δε θελω να πληρωσω

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
αφου χρησιμοποιησες ρε μαλακα την υπηρεσια τι παει να πει οτι δεν θελεις να πληρώσεις? εισαι καθυστερημένος? αλλα καραβανας δεν εισαι τι περιμενεις..
καραβανας??? :idiot:
μηχανικος ειναι ο ανθρωπος...... :think:
μην τον υποβιβαζεις...... ;) :2funny: :2funny:
κ εγω του εγραψα οτι πραγματα που γιναν πρεπει να πληρωθουν....οπως δεν πινεις καφε σε καφετερια και φευγεις χωρις να πληρωσεις διοτι σου προσφερουν καποιες υπηρεσιες...ετσι και σε σε κινητη τηλεφωνια!
απλα επειδη φενεται οτι τα διαβασες αρπα κολα απο το καραβανας!
μην βιαζεσαι!!
δεν μιαλαμε για κλησεις!
αλλα για ιντερνετ που παιζει τρελη πουστια!!!!
στης μανας μου το κιν τη χρεωναν ιντερνετ ενω δεν ειχε καν και δεν μπορουσε να μπει!!!!!
1η 2η δεν δινεις σημασια!
μετα το ψαξα! τους γαμησα! τα πληρωσαμε! μας παρακαλουσαν με ξεφτυλιστικη προσφορα.....ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ!!
εγω θα πω και ποια εταιρια ειναι....η Vodafone!!
μπαινοντας σε καταστημα ΤΟΤΕ καποιος πηγε με δικηγορο!! τυχαιο :2funny: :2funny:
σκεψου να γινει σε καθε πελατη λιγες φορες το ιδιο λαθος!!!  ;)

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.790
Πόντοι
496
Οι οφειλή ειναι απο data χρεωσεις 3g και δορυφορικα, οχι απο τηλεφωνα.
Δεν ειχα κανει τπτ μεχρι τωρα μιας και τα ετησια συμβολαια των συνδεσεων ληξανε προσφατα και δεν θα ειχα την δυνατοτητα διαπραγματευσης. Τωρα εχω, τουλαχιστον, ενα χαρτι να παιξω.
Τα λεφτα τα εχω για να πληρωσω απλα δεν υπαρχει περιπτωση να δωσω φραγκα σε αυτους τους βλακες αμαχητί...δεν το σκεφτομαι καν οτι θα παω να δωσω στη ψυχρα τοσα χρηματα...ακομα και δις να ειχα θα τους εκανα τη ζωη λιγο δυσκολη

Τυπε εχω παθει ακριβως το ιδιο εν ετει 2008. Εχω συνδρομη ασυρματου νετ στο λαπτοπ με μηνιαιο παγιο 21ε
και μου σκαει λογαριασμος 600ε :new_shocked:. Χωρις να τοχω καταλαβει (μπλεχτηκα με το ποτε μηδενιζε ο μηνας :jerking:)
υπερεβην το παγιο των 4gb/μηνα. Να μη στα πολυλογω μετa τo 1ο κοκομπλοκο αρχιζω να τη κλαιγομαι στα κεντρικα της
εταιρειας (vodafone), και μια μερα πριν τη ληξη της προθεσμιας πληρωμης(τοχα παγια εντολη) σκαει τηλ. απο τα κεντρικα
οπου με ενημερωνουν προς μεγαλη εκπληξη μου οτι μου χαριζουν το επιπλεον ποσο του παγιου :think:
Μαλλον καθαρη κωλοφαρδια :rolleyes:...Τεσπα τραβα το οσο σε παιρνει στη κλαψα, αλλα μη μπλεξεις δικαστικα μαζι τους,
ειναι δεδομενο οτι θα σε πανε  :fuck2: :grin: :knockinb:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
απλα οσοι εχουν ταξιδεψει πολλες φορες εξω...και ξερουν τι παιζει με το ρομινγκ!
ειδικα αν κανεις το λαθος να μπεις απο το κιν 3G τον ηπιες!
καλυτερα κανεις υπομονη να βρεις free παρα να σε σκισουν με χρεωσεις!!
τις οποιες δεν εχεις κανει!
παιζει αυτη η μοδα !!

Επισκέπτης
κ εγω του εγραψα οτι πραγματα που γιναν πρεπει να πληρωθουν....οπως δεν πινεις καφε σε καφετερια και φευγεις χωρις να πληρωσεις διοτι σου προσφερουν καποιες υπηρεσιες...ετσι και σε σε κινητη τηλεφωνια!
μην βιαζεσαι!!
δεν μιαλαμε για κλησεις!
στης μανας μου το κιν τη χρεωναν ιντερνετ ενω δεν ειχε καν και δεν μπορουσε να μπει!!!!!
μετα το ψαξα! τους γαμησα! τα πληρωσαμε! μας παρακαλουσαν με ξεφτυλιστικη προσφορα.....ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ!!
μπαινοντας σε καταστημα ΤΟΤΕ καποιος πηγε με δικηγορο!! τυχαιο :2funny: :2funny:
σκεψου να γινει σε καθε πελατη λιγες φορες το ιδιο λαθος!!!  ;)
μα ο ανθρωπος παραδεχτηκε οτι δεν του κανανε καμια πουστια και οτι δεν εχει καμια αμφιβολια για τις χρεωσεις

sakhs_go

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1
μην βιαζεσαι!!
δεν μιαλαμε για κλησεις!
στης μανας μου το τη χρεωναν ιντερνετ ενω δεν ειχε καν και δεν μπορουσε να μπει!!!!!
σκεψου να γινει σε καθε πελατη λιγες φορες
το ιδιο λαθος!!!  ;)

ολοι γνωριζουμε αδεφρε τι γινεται με τις χρεωσεις του 3G internet κλπ. γιαυτο και δεν τα χρησιμοποιουμε. αυτα πες τα του μαλακα που ξερει τι ειναι και του πηγε ο λογαριασμος στα 1300. και δεν φτανει αυτο δεν θελει να πληρωσει κιολας. ειδες τι ειπε? σιγα μορε MB ειναι.. αν ειναι ετσι ρε μεγαλε πες της μανα σου να σου ψησει μερικα MB να εχεις τι τις θες τις εταιρειες με τον εξοπλισμο τους αφου μπορεις και μονος σου?

collateral

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Οκτ 2008
Κριτικές
93
Like
448
Πόντοι
3.280
Ρε τύπε, αφού δέχεσαι την ορθότητα της χρέωσης, σημαίνει ότι είναι λογική και η χρέωση, έτσι δεν είναι.
Τι πάει να πεί δεν θέλεις να πληρώσεις.
Τότε να πηγαίνεις να γαμάς στα μπουρδέλα και στα στούντιο, και μετά να τους λές ότι δεν θέλεις να πληρώσεις........εκεί να δείς κλωτσιές που θα φάς............τι μαλακίες είναι αυτές............

Επισκέπτης
ολοι γνωριζουμε αδεφρε τι γινεται με τις χρεωσεις του 3G internet κλπ. γιαυτο και δεν τα χρησιμοποιουμε. αυτα πες τα του μαλακα που ξερει τι ειναι και του πηγε ο λογαριασμος στα 1300. και δεν φτανει αυτο δεν θελει να πληρωσει κιολας. ειδες τι ειπε? σιγα μορε MB ειναι.. αν ειναι ετσι ρε μεγαλε πες της μανα σου να σου ψησει μερικα MB να εχεις τι τις θες τις εταιρειες με τον εξοπλισμο τους αφου μπορεις και μονος σου?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
στην μανα μου χρεωναν χωρις να χει καν τις ρυθμισεις στο τηλ! παλιο τηλ το οποιο δεν ειχε καν wifi κλπ!!
1,2,3...οταν τους ειπαμε οτι χασαν πελατισα απο το 96....τραβουσαν τα μαλια τους!! ασε δε τα εταιρικα τα τηλ και ενδοεπικοινωνιες και τι σκατα ειχαν στην εταιρια!!
αστο!

collateral

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Οκτ 2008
Κριτικές
93
Like
448
Πόντοι
3.280
Είσαι και δημόσιος υπάλληλος.........έτσι έχετε μάθει τα λαμόγια να σας πληρώνουν χωρίς να κάνετε τίποτα και μετά εσείς να μην πληρώνετε τους λογαριασμούς.
Εμείς είμαστε μαλάκες..................άντε ρε από δω............

Επισκέπτης
πληρωσε να καθαρισεις φιλε και κοιτα να πας σε καμια αλλη εταιρεια να κανεις ενα καλο πακετο υπηρεσιων που να σε συμφερει

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ποιος ειναι δημ υπαλληλος?????

Είσαι και δημόσιος υπάλληλος.........έτσι έχετε μάθει τα λαμόγια να σας πληρώνουν χωρίς να κάνετε τίποτα και μετά εσείς να μην πληρώνετε τους λογαριασμούς.

γιατι εχουμε μπερδεψει τα μπουτια μας!  :2funny:

sotiris83

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Μην σκεφτεις τπτ παρανοικο οτι ειμαι κατασκοπος - "στρατιωτικός παρατηρητής" η έμπορος όπλων...ένας απλός μηχανικός ειμαι
Ναι, ναι, σίγουρα ήσουν στην Συρία το καλοκαίρι! Ναι, ναι, σίγουρα "απλός μηχανικός"! Είναι άλλωστε γνωστό πως τώρα, εν μέσω ενός σκληρού εμφυλίου πολέμου, είναι η καλύτερη στιγμή τώρα για τον τομέα των κατασκευών. Ναι, ναι, σίγουρα, όλοι οι μηχανικοί, εκεί πηγαίνουν και όλες οι κατασκευαστικές εκεί οικοδομούν κτήρια, γέφυρες και οδικές αρτηρίες. Ναι, ναι, σίγουρα, ρέει άφθονο το κυβερνητικό χρήμα και αφθονούν τα συμβόλαια.

Ρε δεν τραβάμε τα βυζιά μας λέω εγώ? Ξαναπάρτο από την αρχή, δεν διάλεξες καλή μούφα για επαγγελματική δραστηριότητα. Τέτοια εποχή μάστρο-μηχανικάρα μου, οι μοναδικοί μηχανικοί που δραστηριοποιούνται στη Συρία είναι οι κατα φαντασίαν μηχανικοί. Εσύ ρε δεν είσαι που έγραφες μέσα στο καλοκαίρι οτι βρίσκεσαι στην Ρουμανία (έλεγες οτι ήσουν ήδη καιρό εκεί και σκόπευες να καθίσεις κι άλλο) και το επαιζες ειδήμων στις Ρουμάνες? Να τολμήσω να υποθέσω πως και η ιστορία με τους φουσκωμένους λογαριασμούς κινητής τηλεφωνίας είναι μια παπάρα και μισή, ίσα για να κάνεις εντύπωση μια - δυο μέρες στο φόρουμ και να ξεφύγεις λίγο από την καταθλιπτική μιζέρια της πολυθρόνας. Πάω στοίχημα, πως είσαι και χρόνια άνεργος ε?

Τα Αμερικανά λένε "pictures, or never happened". Για αυτό λοιπόν, be my guest και ρίξε το παρασύνθημα με 1-2 φωτο του "φουσκωμένου" σου λογαριασμού και μή μασας, δεν είμαστε αδιάκριτοι, μπορείς να καλύψεις με blur το ονοματάκι σου στην εκτύπωση της εταιρείας.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Εχω ζητησει thanoss και ανταποκρινονται στη πραγματικοτητα. Δεν ειναι αυτο το προβλημα μου, δεν αμφισβητω την ορθοτητα των χρεωσεων...απλα δεν θελω να τα πληρωσω!
Πελατης τους ειμαι, εγω τους πληρωνω να μου προσφερουν τις υπηρεσιες τους, δεν με πληρωνουν αυτοι.
Και στο κατω-κατω μιλαμε για ΜΒytes...δλδ αέρα...αν η εμπορικη τους προσεγγιση στο προβλημα ειναι να διεκδικησουν 1300 EUR αέρα και να χασουν 4 συνδέσεις αξίας 1200 (μονο απο παγια και χωρις να υπολογιζω τα extra) τότε ας προχωρήσουν ανάλογα...που δεν νομιζω δλδ...
Απλα δεν ξερω τωρα που πρεπει να απευθυνθω? στο δικηγορικό γραφείο πλέον? στην ιδια την εταιρεια? να κανω κατευθειαν αιτηση μεταφοράς των συνδεσεων σε αλλη εταιρεία ωστε να τους υποχρεώσω να με πάρουν αυτοί πρώτοι????

Θα δώ

αυτό το δεν θέλω να πληρώσω θα μπορούσε να σου πει ο εργοδότης σου... θα σου άρεσε;
δεν έγινα ξαφνικά υπέρμαχος των εταιρειών, αλλά μην είμαστε και πλεονέκτες!!!

OP
OP
plan B

plan B

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2012
Κριτικές
12
Like
71
Πόντοι
11

Σε μια ομαλη εμπορικη σχεση ειναι απολυτα θεμιτο να υπαρχει διαχειριση και διαπραγματευση των claims (και απο τις 2 πλευρες). Τη στιγμη που παντα πληρωνα τις οφειλες μου στο συνολο τους αλλα και στην ωρα τους (παραδεκτο χρονο) τότε δεν καταλαβαινω γιατί δεν πρεπεί να διαπραγματευτω μια οφειλη η οποια υπερβαινει κατα πολυ τις χρεωσεις που ειχα τοσα χρονια....ειδικα  την στιγμή που είμαι και Πελάτης και εμπιστευομαι την συγκεκριμενη εταιρια τόσα χρόνια δινοντας τα λεφτά μου και απολαμβανοντας τις υπηρεσίες τους βέβαια.

Η εννοια του Πελάτη έχει κατα πολύ υποτιμηθεί στην Ελλάδα και πόλλες εταιρίες στηρίζονται πάνω σε αυτη την εσφαλμένη εντυπωση...δεν έιμαστε παιδια υπεργολάβοι τους...αυτοι ειναι υπεργολαβοι μας. Μπορει να ειναι μεγάλοι Ομιλοι αλλα σε απολυτη τιμη παραμένουμε Πελάτες τους...και όταν ενας Πέλατης που ειναι συνεπής έχει προβλημα, τότε του κάνεις compensate φιλε...αυτη ειναι η σωστη εμπορικη προσεγγιση...δεν πας να κυνηγησεις αέρα...ΑΕΡΑΣ ειναι - πας να διαφυλάξεις τη σχέση που σου εξασφαλίζει τη μελλοντικη συνεργασια - αρα και τα σταθερα λεφτα λεφτα

Δεν ειμαι Λαμογιο  φίλε...και τα ΜΒyte που λες ναι ειναι αέρας μαν...οι τιμές και οι χρεωσεις των ΜΒ ειναι καθαρα εμπορικές έννοιες με καμμια πραγματικη διασταση...και απο τη στιγμη που ειναι εμπορικες εννοιες ειναι αυτοματα και απολυτα διαπραγματευσιμες...εχεις βρεθει ποτε σε επιπεδο διαπραγματευσης claims αναμεσα σε εταιριες...mEUR διαγραφονται πανω σε τραπεζια που στη ουσια δεν υπηρξαν πότε τιποτα παραπανω απο χαρτια διαπραγματευσης...

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
Χρωτάω κι εγω εκατόν κάτι ευρω περίπου, για ρήτρα πρόωρης διακοπής σύνδεσης σταθερού στη φόρθνετ, δε τα πληρώνω και με πήρανε κατι μουνακια δικηγορίνες.
Δωστους πούτσα αντί για λεφτά

OP
OP
plan B

plan B

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2012
Κριτικές
12
Like
71
Πόντοι
11
Και για παραδειγμα φιλε σου λεω οτι, δουλευω σε μια εταιρεια με 220 περιπου συνδεσεις...ξερεις τι claims εχουμε καθε μηνα...εξωφρενικα
Ε λοιπον πετυχαινουμε τουλαχιστον καθε φορα εκπτωσεις της ταξεως του 50%-60%...δεν χρεωκοπησε η εταιρια κινητης τηλεφωνιας που εχουμε...αντιθετως διατηρει μια σχεση που ειναι ακρως κερδοφορα για αυτη...ειναι θεμιτο και υπολογισμενο
Η διαπραγματευση ειναι δικαιωμα φιλε...ποσο μαλλον του Πελάτη

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Εγω χρωσταγα 250 ευρω.Το τραιναρα 1 χρονο περιπου και στο τελος ΜΑΝΤΕΨΕ..!ΠΛΗΡΩΣΑ

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.616
Πόντοι
7.095
Τα λεφτα τα εχω για να πληρωσω απλα δεν υπαρχει περιπτωση να δωσω φραγκα σε αυτους τους βλακες αμαχητί...δεν το σκεφτομαι καν οτι θα παω να δωσω στη ψυχρα τοσα χρηματα...ακομα και δις να ειχα θα τους εκανα τη ζωη λιγο δυσκολη
Έτσι ρε Ελληνάρα....βρίσε και γι αυτούς στη βουλή τώρα και είσαι σούπερ

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

Θα δώ

αν χρωστάς η αίτηση φορητότητας των αριθμών δεν θα γίνει αποδεκτή ούτε από τον νέο πάροχο αλλά το κυριώτερο οι αριθμοί που έχεις δεν θα αποδεσμευθούν...

αυτό που θα κάνουν είναι να κλείσουν τις συνδέσεις, αίτηση για έκδοση διαταγής πληρωμής (έχουν στρατιες δικηγόρων που ασχολούνται μόνον με αυτό) και το κυριώτερο θα σε βάλουν σε μαύρη λίστα και δεν θα μπορείς να κάνεις αλλη σύνδεση (εκτός από καρτοκινητά)...

και επειδή τα πράγματα έχουν σφίξει στην αγορά δεν θα σε αφήσουν διότι δημιουργούν προηγούμενα....

σε ότι δε αφορά το τι ακριβώς πουλάνε που το χαρακτήρισες αέρα ... πουλάνε την απόσβεση και το κέρδος που περιμένουν από επενδύσεις της τάξης των αρκετών εκατοντάδων εκατομυρίων ευρώ από το 1991 μέχρι σήμερα σε τεχνολογικό εξοπλισμό ο οποίος ανανεώθηκε τουλάχιστον 3-4 φορές μέχρι σήμερα , όπως επίσης και μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ σε ετήσια έξοδα ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom