paloukoths
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
δεν μας λες όμως τι απο τα δυο είσαι ?
τραβελος ειναι μεινε μακρια μην στον μελωσει και στον φαει!
δεν μας λες όμως τι απο τα δυο είσαι ?
κουφος εισαι ρε συ ?δεν μας λες όμως τι απο τα δυο είσαι ?
ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ η ΜΠΑΖΟΛΑ ?
κατι απο τα δυο είναι σίγουρα πάντως ........τραβελος ειναι μεινε μακρια μην στον μελωσει και στον φαει!
προσεχε κοσμα...προσεχε... ;)θα παχύνεις κι άλλο...το νου σου ;)
Ναι είμαι ολίγον κουφαντωνης δεν το εκρυψα ποτε !!!!κουφος εισαι ρε συ ?
χαλαρωσε. σε βλεπει και κοσμος και χαλας την ομορφη εικονα του άι παντ οταν εισαι τσαντισμενος.Ναι είμαι ολίγον κουφαντωνης δεν το εκρυψα ποτε !!!!
Είναι έγκλημα αυτο ?
Σου χαλάει την αισθητική μήπως ?
χαλαρωσε. σε βλεπει και κοσμος και χαλας την ομορφη εικονα του άι παντ οταν εισαι τσαντισμενος.
http://[URL unfurl="true"]www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2011/05/popcorn_yes.gif[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny:
πως ειναι ετσι ο τυπας? :2funny: :2funny: :2funny:
γαματος είναι ρε !!!!!!!!!
πως ειναι ετσι ο τυπας?
γαματος είναι ρε !!!!!!!!!
προσεχε κοσμα...προσεχε... ;)
Κι αυτος γαματος ειναι...σαν τον μπεζο απο τους απαρεκτους κουνιεται!
για λεγε
Το ειχα ψαξει πριν απο καιρο....Συνολικα με τη προσθετικες εργασιες ερχεται περιπου 1500 €, το δοντι.Το προβλημα ειναι οτι υπαρχει περιπτωση (περιπου 20%) αποτυχιας.Αλλα και στο υπολοιπο 80% δυσκολα το ανεχεσαι και παντα οπως μου ειπε φιλος οδοντιατρος,εχεις την αισθηση ξενου σωματος στο στομα σου.Υπαρχει και η λυση των θηκων πορσελανης.Τελειο αποτελεσμα και πολυ φθηνοτερο.(200-250€ το δοντι)
Δηλαδη καποιος πελατης που εχει διαβασει καμια 10αρια posts του lakis33,
θα πρεπει να ειναι στο ιδιο κυματος με τον lakis33 (δηλαδη βλαξ)
για να τον προτιμησει.
Τα εμφυτεύματα εμφανίζουν ποσοστό επιυχίας πολύ υψηλό, της τάξεως του 95% (αυτό το 20% που ανέφερε κάποιος πως δεν το δέχεται ο οργανισμός είναι απόλυτα λάθος).
Θα βαλω κάποια στιγμή θεματάκιΕπίσης προσοχή στην επιλογή του γιατρού-υπάρχουν γιατροί που έχουν εξειδικευτεί σε αυτό το αντικείμενο 2 και 3 χρόνια και άλλοι που έμαθαν να τα βάζουν σε διήμερα σεμινάρια!!!