Νέα

οδοντικα εμφυτευματα τι πως κ ποσο?

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα mathousalas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 183
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Μηνύματα
2.695
Like
1.463
Πόντοι
216
Με 700 ευρω το ενα πισω απ το Hilton η στη Βαρκιζα
 

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Μηνύματα
1.303
Κριτικές
7
Like
504
Πόντοι
316
έβαλα πρόσφατα εμφύτευμα στη Θεσσαλονίκη γιατί έχασα ένα από τα πίσω δόντια της πάνω γνάθου. Συνολικό κόστος 600ε (εμφύτευμα + προσθετικό κομμάτι). Χρειάστηκε και ανύψωση του ιγμορείου (συνηθισμένο στα πάνω και πίσω δόντια) κάτι που δεν με χρέωσε παραπάνω. Σε άλλο οδοντιατρείο που πήγα μου είπαν ότι  αν χρειαστεί ανύψωση κοστίζει μαζί με το οστικό μόσχευμα άλλα 750ε... δηλαδή έφτανε το 1,5 χιλιάρικο...
Η διαδικασία σχετικά ανώδυνη, σε μια-δυο μέρες και με λίγα παυσίπονα και πάγο δεν ένιωθα κάτι. Μου πήρε στο σύνολο 3 μήνες και 4 ραντεβού (εμφύτευση, ράμματα, αποκάλυψη-μέτρα, τοποθέτηση).         
 

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Μηνύματα
1.303
Κριτικές
7
Like
504
Πόντοι
316
επειδή είχα ψαχτεί αρκετά και με τα υλικά διαπίστωσα οτι για έναν περίεργο λόγο οι περισσότερες εταιρίες που παράγουν εμφυτεύματα που πλασάρονται στην ελλάδα έχουν έδρα το ισραήλ (MIS, alpha bio, AB dental, ADIN) και παίζουν και ένα level παραπάνω, σε τιμές τουλάχιστο, η nobel biocare και η straumann (ελβετικές) καθώς και η zimmer (αμερικάνικη). Υπάρχουν πλέον και φτηνότερα υλικά από κίνα και ινδία που πιθανώς να μην έχουν την ίδια επιτυχία. Από τη στιγμή που κάποιος οδοντίατρος χρησιμοποιεί επώνυμο σοβαρό υλικό για μένα όλα τα άλλα είναι περισσότερο marketing. Φυσικά το πόσο κατέχει ο γιατρός την τέχνη είναι το σημαντικότερο. 
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom