Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
662
Ναι τα γραπτά μένουν  :2funny: εσυ εδώ προτίνεις να πασάρεις γυναίκες που ξέρεις με λεφτά στην Οδησσό μέσα απο το σά'ι'τ.Λες οτι ολοι γαμάνε με λεφτά της γυναίκες που τους δίνεις.Νομίζω ειναι ξεκάθαρο.Οσο για της κοπέλες με μιά,δυό σφαλιάρες και λιγο εκφοβισμό θα υπογράψουν οτι τους πούνε  :2funny:
 Οι καταγγελίες στην εποχή μας μπορουνε να γινουν μέσω ιντερνετ και οι μπάτσοι αλλο που δεν θέλουν  :2funny: μετα πηγαινε εσυ να πείσεις τον εισαγγελέα οτι οι γυναίκες αυτες δεν δουλευουν γιά σένα  :2funny:.
 Και πολυ στ'αρχηδια μου αν τους πεις για μένα φαντάσου δεν θα ξαναπάω Ουκρανία  :2funny:.Καλό θα μου κάνεις εδω  :).
ΧΑΖΕΕΕ εγω γαμαω 3-3 εσυ;
και χοντρος και σιχαμα και αναπηρος και  παλι πιο πολυ γαμαω
και αν λες οτι δεν μου σηκωνετε δεν πειραζει εχω 3 να μου γλυφει η μια το δεξι αρχιδι η αλλη το αριστερο και η τριτη τον πεσμενο μου πουτσο
η τεταρτη βγαζει φωτογραφιες

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
662
αντι να τσακωνεσε μαζι μου και να τρωγεσε μιλα μου σαν να εισαι κανονικς ανθρωπος και θα σου στειλω 2-3 φιλες που εχω στην πολη σου να σε γνωρισουν να πιειτε καφεδακι

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αντι να τσακωνεσε μαζι μου και να τρωγεσε μιλα μου σαν να εισαι κανονικς ανθρωπος και θα σου στειλω 2-3 φιλες που εχω στην πολη σου να σε γνωρισουν να πιειτε καφεδακι
Ασε εχω της γατούλες μου  :2funny:Κρατα της χασικλούδες για τους φίλους σου  :2funny:

Συνημμένα

• TFcNCfMAKj8.jpg
    TFcNCfMAKj8.jpg
    34,1 KB · Εμφανίσεις: 22
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
662
Ασε εχω της γατούλες μου  :2funny:Κρατα της χασικλούδες για τους φίλους σου  :2funny:
συγκρινεις κοπελιτσα 20αρα με 40αρα
α ναι οι σαρανταρες ειναι σαν 2 εικοσαρες αρα κι εσυ τριο εκανες  :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
πανε σαλονικα δυο βηματα ειναι απο εσενα ...και θα σε συναντησει το παληκαρι δεν εχει καποιο προβλημα...μια χαρα παληκαρι ειναι γελαστο...με αρτιο λογο...και σπουδασμενος με 2 πτυχια...δεν εχει κομπλεξ
αλλος εχει τα κομπλεξ και δεν εννοω εσενα
τωρα ειπες γαι Μολδαβια πριν, δεν εχω παει δεν εχω αποψη, ουτε πιοιος μενει, ουτε τι κανει...αποψη εχω για εμενα...και για 2-3 ανθρωπους που εχω γνωρισει...ουτε για εσενα σχηματιζω αποψη...αμα θες...ειναι να ανεβω στα γραφεια μου βορεια Ελλαδα την αλλη εβδομαδα...ελα να σε κερασω καφεδακι...να τα πουμε και απο κοντα...εγω ολους τους συνανταω .... και κανενας δεν μου ειπε οτι εισαι κακο παιδι...απλα οτι εχεις λιγο <αιρετικες> αποψεις στο θεμα γκομενας...αλλα πρεπει να σχηματισω ο ιδιος αποψη και μονο απο κοντα
Χάχας είναι  :2funny: :2funny: :2funny:χαζοχαρούμενος και στόκος  :2funny:

συγκρινεις κοπελιτσα 20αρα με 40αρα
α ναι οι σαρανταρες ειναι σαν 2 εικοσαρες αρα κι εσυ τριο εκανες  :grin:
οχι 60 είναι  :jerking: τωρα θα γινει 30.Ασε που αμφιβάλω οτι σας έκατσε  :think: για να μην πηγε σπιτι της δεν το συζητάω καν!Πας να με καλοπιάσεις? :think: ισως αν θυσιάσεις τον ψεύτη και μου δωσεις ολες της φώτο του και της φώτο απο την άσχημη Βουλγάρα,την 50χρονη Πολωνέζα και τα αλλα σούργελα που ντρέπεται να βάλει στο σά'ι'τ δεν εφαρμωσω τη σατανική ιδεα που ηρθε στο σατανικό μυαλό μου  :2funny:....και αν ερθω ποτέ Οδησσό θα σου φέρνω και σουβλάκια κάθε μέρα  :2funny:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
δεν εχω χρονο να διαβασω ολα οσα γραψετε,αλλα λιγα που διαβασα θα απαντησω.διμητρακι παντα γραφω οτι βλεπω και οτι πιστευω δεν χρειαζομαι τον σλαβιανι να τον γλυφω για γκομενες αφου οπως ειπα και σε αυτον δεν γουσταρω να τις εχω συνεχεια μαζι μου και να τις ταιζω σαν γκομενες μου.προτιμω αν δεν βρω μια οπως την θελω να παω σε σαλον να δωσω 500 γρ και μετα να κυκλοφορω ελευθερα.ο σλαβιανι ειχε την διαθεση να μου γνωρισει και προτινει να παιξω οπως αυτος αφου εχασα χρονο με την μικρη στο καφε που μου εκανε μαλακια.απο την πρωτη μερα που με ειδε,εδωσε το κοντακτε της,κινητο και αρχισε δεν εχω λεφτα για νοικι,περνω λιγα,θελω παπουτσια 2000 γριβνα.της εκανα προσφορα ολα θα σε βοηθησω ειπα αλλα φενεται αυτη τα ηθελε χωρις να δωσει χαχαχαχ,ο σλαβιανι απο την αρχη επεμενε μην χανεις χρονο σε δουλευει,ελα να σε κανω πασα και γνωριμιες,μαλιστα δεν με αφηνε να φυγω απο το καφε που μου εφερε 2 μικρουλες η μια κουκλιτσα για πακετο.αυτες οι μαλακισμενες πηρα τα κινητα τους αλλα δεν απαντανε.με την κοπελα στο καφε ηθελα να δω μεχρι που το παει να παρω το ρισκο μου,αλλα ειναι ηλιθια αλλαξε ξαφνικα ψυχολογια.φυσικα σαν εμπειρος που εχω δει χιλιαδες φορες το ιδιο εργο δεν θα επαιρνε τιποτα χωρις γαμησι.αυτη με ειδε σαν ξενο μαλακα χωρις να με ξερει ενω εγω σαν αυτοι γνωριζω χιλιαδες με τα ιδιο τροπο σκεψης.καθε φορα γνωριζεις την ιδια γυναικα σε τροπο σκεψης,συμπεριφορα απλα αλλη φατσα και ονομα χαχαχαχα

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Συνημμένα

• 12166302_10207861861567804_836500488_n.jpg
    12166302_10207861861567804_836500488_n.jpg
    32,1 KB · Εμφανίσεις: 22

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
αληθεια ειναι διμητρακι οτι σου ειπα οτι μια απο τις γκομενες του σινοχαρα ειναι αυτη που ηρθε με τον ντερτι.την ρωτησα αν μιλανε και ειπε οχι.ψες με πηρε η μικρουλα και ηθελε να με συναντησει,ελεγε την εβαλα σε πορνοσαιτ και να σβησω τις φωτο.ειπα δεν εχω ιδεα ουτε ξερω πως να σβησω κατι που δεν εβαλα εγω.αρχισε να με απειλα,μετα μου εδωσε την κοπελα του ντερτι αυτη τα ειχε με τον φιλο μου,αλλα λυθηκε η παρεξηγηση μαζι μου.της ειπα οταν μου ελεγε η μικρη δεν ειχα ιδεα για τι μιλουσε γιατι δεν μπαινω να διαβασω.ο λογος που μπηκα επειγον να γραψω ειναι γιατι ο διμητρακις με θυμωσε που συνεχως γραφει μαλακιες οτι ο σλαβιανι ειναι αναπηρος και δεν περπατα καθολου και οτι του επαιρνα καθε μερα φαγητο γιατι δεν περπατα.εγω διμητρακι βλεπω αυτους τους ανθρωπους και οταν ειναι εδω κανω παρεα μαζι τους εστο και λιγο χρονο.δεν μπορω να κατηγορω αδικα καπειον οτι ειναι αναπηρος απο τι στιγμη που περπατα κανονικα.υποσχεθηκες δεν θα γραψεις για τον σλαβιανι αυτο που σου ειπανε αλλα δεν κρατησες την υποσχεση και παρεξηγηθηκα με τα αλλα παιδεια.με κανεις να νιωθω ασχημα ετσι γιατι ειναι σαν να προδιδω εγω τον σλαβιανι χωρις να εχω πει κατι ο ιδιος σε σενα.ξεκολα με το πως περπατα ο ανθρωπος,δες την ουσια.αν ερθεις οδυσσο εχεις επιλογη σαλον 500 γριβνα για μια ωρα η να παιξεις απο μαμπα σπονσορας με συμφωνια εσυ διαλεγεις.το πιο οικονομικο ειναι σαλον οπωτε θες και να κυκλοφωρας ανετα,πρωσωπικα δεν θα εκανα οπως ο σλαβιανι να εχω 2-3 στο διαμερισμα και να βγαινω εξω να τις ταιζω.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Δημητρακη μας εχει πριξη τα αρχιδια συνεχεια με τα ιδια και τα ιδια .........
ιδιες γκομενες - ιδιες φωτο -ιδια θεματα και μαλακιες γραφεις  συνεχως και γεμιζεις σελιδες γαμωντας ολα τα θρεντ σε ολες τις χωρες με ιδιες φωτο και μαλιστα ανθρωπων που δεν εχουν καμια σχεση με τα θεματα μας.

Αληθεια γιατι κολοτρωγεσε με ολους;;;;; επειδη γαμανε και συ οχι;;;;;;

Λοιπον  για να μην γινωμαι κουραστικος ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ να μου βρεις εσυ δυο κοπελες 19 εως 24 ετων να μεινουμε μονιμα μαζι για 7 ημερες να τις δωσω οτι εδωσα Οδησσο μαξιμουμ 300 ευρω και μια μπαλαντερ ( διαφορετικη ) να ερχετε καθε δυο μερες με 50 ευρω την βραδυα.
Στην Πολη σου εκει που εισαι αδιαμφισβητητα αρχηγος και μονιμος....δεν θελω  μοντελα τις γκομενες 10αρια αλλα 7αρια -οχταρια σαν αυτες τις Οδησου.
Δεν θελω ουτε σε μπουρδελα ουτε σε ντισκο να με πας  στο σπιτι μου θα ερθουν κεντρο Αγ. Πετρουπολης

Αντε να δουμε την μαγκια σου.... ερχωμαι οποτε θελεις δεν εχω προβλημα χρονου ουτε οικονομικο σε αυτα τα επιπεδα.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
η μικρουλα ειναι 19,κουκλα και πολυ λεπτη.την αδικουν οι φωτο,φενετε πιο γεματη.ο γιαννις τρελαθηκε μαζι της,μπορεις να τον ρωτησεις διμητρακι αν θες και της ζητησε τηλεφωνα.της ειπε σε μια εβδομαδα φευγει,ξαναερχεται αρχες νιοβρη και οτι θα της δωσει 500 δολαρια για μια εβδομαδα.πηγα να την συναντησω στο καφε για να της προτεινω 1000 γριβνα την μερα.αυτη ηρθε πολυ αρωστη,μου ειπε αλλη φορα και δεν μπορω να ειμαι μαζι σου αν και θελω λεφτα επειγον να αγορασω αιφοουν κινιτο.πριν να μου πει αυτο με πηρε ο γιαννις και λεει θα ερθω να προγευματισω και να δω τι σου πασαρε ο σλαβιανι απο περιεργεια αφου του ειπα ειναι κουκλα.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ημαρτον ρε παιδια ολοι σας γεμισατε ανουσιες αντιπαραθεσεις και πολυ λιγες ινφο σχετικα με το θεμα μας.

Λοιπον εμεις παμε παντου για να περασουμε καλα και να βγαλουμε τα γουστα μας με οσο το δυνατοτερα καλυτερα οικονιμικα .
Τα γουστα και τα ενδειαφεροντα του καθε ανθρωπου ειναι διαφορετικα αν κατι δεν αρεσει εσενα εμενα ισως μου αρεσει οποτε μην θελετε να συμφωνουμε ολοι με τα δικα σας γουστα και στανταρντς.

εχουμε βρεθει  δυο φορες με τον Σινο στην Οδησσο και περασαμε υπεροχα σε σχεση με τα οικονομικα μας και τα θελω μας.

Σε λιγο θα μας πεις οτι ειδε τον αλλαν η μις ουκρανια,και τον ερωτευτηκε  :helpplea:,ενταξει και τα φιδια εχουν και ενα οριο,και αν γαμηθηκε τσαμπα κατι θα περιμενε να παρει αλλο αν δε της εδωσε εκεινος

Στελιο123κλπ  Ναι εχεις δικιο το μοντελο σιγουρα προσδοκουσε να παρει χρηματα ή δωρο απλα δεν τα ελαβε διοτι δεν τις εδωσα.

Δεν είναι 10 ευρώ.Σου ζήτησε 10 ευρώ?100 ευρώ σου ζήτησε.100 από εσένα,100 από τον Αλλαν,300 από το Σινοχάρα που πήγε 3 φορές την έβγαλε  την πεντακοσάρα.Συν έξοδα φαγητού,διαμονής για 2 μήνες βάλε οτι έβγαλε ένα χιλιάρικο.Δηλαδή 10 εξτρά μισθούς στην Ουκρανία.Δεν είναι δηλαδή 10.Είναι το volume που σου έλεγα.Δοκίμασε να της πεις σου δίνω 10 ευρώ για μία μέρα και δες αν θα δεχτεί.

Κμαν εχεις δικιο  συμφωνω μαζι σου σε πολλα .

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
χαιρετω τον αρχοντα κμαν.χτες πλισιασα μονο 3 φορες σε νορμαλ κοπελιτσες που ηταν παρεα στο παρκο.προτεινα να με φωτογραφισουν αρχικα,χαμογελαστες και ευγενικες δεκτηκαν.μετα προτεινα καφε για να τις ευχαριστησω,αρνηθηκαν και εφυγα.πλισιασα αλλες 2-3 αλλα ηταν 2-3 μαζι ολες αρνηθηκαν.ειδα ενα αθλιο ινδο να κρατα 2 μικρουλες και να μιλανε σαν χαζες αγγλικα μαζι του.σιγουρα θα φανε τζαμπα ως εκει,αλλα πιανει το αγγλικο στο παρκο.χτες θα επαιφτε ξυλο αγριο στα ξυλινα σπιτακια 12 το βραδι.10 φασιστες νεαροι 20-21 φωναζαν ναζιστικα συνθηματα και χειρονομιες.η παρεα διπλα 7-8 ατομα πηγαν γυρω τους και αρχισαν να λογομαχουν.τους ειπαν δεν δεχονται ναζιστικα εδω,οι οικογενειες μας πολεμησαν αυτους.θα με πλακωναν σε καπεια φαση η ρωσοφωνη παρεα,οταν φευγανε ολοι μαζι πηγαινα μαζι τους προς το σπιτι,νομισαν ειμαι ουκρανος και μου λενε τι ερχεσαι πισω μας?λεω παω σπιτι.λενε απο που εισαι και μου εψαχναν το σακακι μην εχω οπλο.λεω ελληνας ειμαι,με πηραν ουκρανο απο προφορα,λενε αυριο θα τους βρουμε αυτους.ρωτησαν αν τους βλεπω εκει λεω δεν ξερω.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Δηλαδη αμφισβιτεις κ'εσυ το μεγάλο γαμιά τον Σινοχάρα? :2funny:ο Αράπης μπορεί να δίνει και λιγότερα 5 Ευρώ για όλη τη μέρα  :2funny:.
  Να δες εδω της γκομενίτσες.Αν θες εχω το τηλεφωνο της,να την πάρεις να της πεις οτι ο Σινοχάρας την  :knockinb: ολη μέρα για 10 Ευρώ και οτι θες κ'εσύ να την εχεις 24ωρες για 10 Ευρώ να δούμε τι θα σου πει  :2funny:  :ak:.
οκ δεν ειναι ασχημες γκομενες...
τον αλλο επανω που τον εχω δει ?.....η δενδροποταμο θεσσαλονικης η σαντανσκυ η στο ζεφυρι στην αθηνα ?.........

BigJumper

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
838
Πόντοι
2.972
Παιδιά εγώ γνωρίζω Ρωσσική γλώσσα αλλά δεν έχω πάει ποτέ Ουκρανία με δεδομμένο τον πόλεμο τώρα αξίζει να πας;

Επισκέπτης
Παιδιά εγώ γνωρίζω Ρωσσική γλώσσα αλλά δεν έχω πάει ποτέ Ουκρανία με δεδομμένο τον πόλεμο τώρα αξίζει να πας;
μια απ τα ιδια.αλλά  προσεχε τι γινεται τωρα.χωρις να αμφισβητω τα λεγομενα των προλαλισαντων μπορδελιαρηδων σεξοτουριστων η αποψη μου είναι ότι οι εποχες που τα καλυτερα μουνια του ανατολικου μπλοκ πηδιοντουσαν για παντελόνι τζιν εχουν περασει προ πολλου ανεπιστρεπτί.Και για να παει τωρα καποιος ουκρανια μονο και μονο για να γαμησει δεν αξίζει  .μπορεί να γαμησει οντως συμφωνω καμια βιζιτα καμια κοπελιτσα που ψωμολυσσαει αλλά  αν το δούμε το θεμα καθαρα απο οικονομικης αποψης σχεσης τι πληρωνω και τι παιρνω δεν αξίζει  γιατι με τα ιδια λεφτα θα πηδηξεις πολυ καλυτερα μουνια χωρις να φυγεις απ την ελλαδα.βέβαια  εκει ,απ οτι λενε παραπανω ισως εχεις την γκομενα για παραπανω ωρες ,οποτε θα εχεις την ψευδαισθηση οτι εχεις γυναικεια συνρροφια ,γκομενα.

αν το δεις τωρα σαν εμπειρια ,να πας να δεις νεα μερη,νεους σνθρωπους,να εξασκησεις τα ρώσικα  και γιατί  οχι να πηδηξεις αμα κάτσει ναι.

Για τον Ινδο παραπανω που τσιμπισαν τα γκομενακια με τα αγγλικα του.ο φιλος παραπανω ως γνωστης της ρωσικης θα επρεπε να γνωριζει οτι οι ρωσοφωνες γκομενες ειναι πιο ανοιχτες και περίεργες και το οτι μιλουν σε καποιον δεν σημαίνει οτι τον γουσταρουν η θελουν να πηδηχτουν μαζι του,οπως θα συμπαιραινε αβιαστα μια ελεεινίδα και μαζί της και ο μαλακας ελληνας αφου ετσι τον εχει συνηθίσει .και περα απ αυτος ισως τον γνωριζαν ήδη και είναι συμφοιτητης τους.

BigJumper

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
838
Πόντοι
2.972
Ok ευχαρηστώ, η δασκάλα μου ήθελε να μας πάει σαν τμήμα αλλά με αυτή την κατάσταση που υπάρχει δεν το επιχειρεί. Υπάρχει κανένας στο φόρουμ που να σκέφτεται να πάει;

Επισκέπτης
Για εγκυκλοπαιδικούς λόγους προς τις παλιές μπουρδελοκαραβάνες της Ουκρανίας..Το προφίλ αυτής της μουνάρας στο vk είναι αληθινό;

dimitris oikonomu

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0

Stories

Νέο!