Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
Αργά ή γρήγορα θα βρούμε και τη φωτογραφία του ψεύτη και θα γελάσουμε όπως γελάσαμε και με τη δικιά σου ομορφιά  :2funny: και εσυ πριν σε δούμε ελεγες οτι εισαι εμφανησιμος  :2funny:.
 Δε νομιζω οτι εχουν αυτες οι χασισούδες καμία σχέση με την μις Οδησσό  :2funny:.Ολες οι φωτο κομμένες και ραμμένες ειναι για να μην γινει αυτο που έγινε σήμερα και πας να μπαλώσεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τραγουδα κι αλλο
χασισου ξεχασισου οπως λες εσυ που την ειδες κιολας  :2funny: και εκανες και παρεα μαζι της  :2funny:
την εχω παρει εγω την πασαρα και στον Αλλαν και την εσπασες στον Χαρη ωραιος φιλος του εισαι  :huh:
αντε τωρα ονειρεψου οτι την γαμας κι εσυ μπας και ξεθολωσει το ματι σου
εγω ειμαι χορτασμενος το εργαλειο βγαζει μονο καυτο αερα πια

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τραγουδα κι αλλο
χασισου ξεχασισου οπως λες εσυ που την ειδες κιολας  :2funny: και εκανες και παρεα μαζι της  :2funny:
την εχω παρει εγω την πασαρα και στον Αλλαν και την εσπασες στον Χαρη ωραιος φιλος του εισαι  :huh:
αντε τωρα ονειρεψου οτι την γαμας κι εσυ μπας και ξεθολωσει το ματι σου
εγω ειμαι χορτασμενος το εργαλειο βγαζει μονο καυτο αερα πια
Καλά με το Γιάννη τι κόλλημα έπαθες?έχω να του μιλήσω πανω απο 2 μήνες?Το οτι γαμάς πες το κάπου αλλού 2 γκόμενες μου ειπαν οτι δεν σου σηκώνετε  με τίποτα :2funny:.
  Οσο για το αν περπατάς όταν ξαναπάς Οδησσό θα σε τραβήξουν βίντεο για να σε θαυμάσουμε :2funny:.Με είχαν ρωτησει κατι κοινοι μας φίλοι τι θα κάνω αν σε δω πουθενά?Και τους λεω θα τον τραβήξω βίντεο  :2funny: μου απαντήσαν δεν μπορει να περπατίσει και να θέλει να σε πιάσει  :2funny:.
  2 πράγματα θα γινουν που θα γελάσει όλος ο κόσμος το ενα ειναι η φωτογραφίες του ψευτη και το άλλο βιντεάκι με σένα να προσπαθεις να περπατίσεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
Καλά με το Γιάννη τι κόλλημα έπαθες?έχω να του μιλήσω πανω απο 2 μήνες?Το οτι γαμάς πες το κάπου αλλού 2 γκόμενες μου ειπαν οτι δεν σου σηκώνετε  με τίποτα :2funny:.
  Οσο για το αν περπατάς όταν ξαναπάς Οδησσό θα σε τραβήξουν βίντεο για να σε θαυμάσουμε :2funny:.Με είχαν ρωτησει κατι κοινοι μας φίλοι τι θα κάνω αν σε δω πουθενά?Και τους λεω θα τον τραβήξω βίντεο  :2funny: μου απαντήσαν δεν μπορει να περπατίσει και να θέλει να σε πιάσει  :2funny:.
  2 πράγματα θα γινουν που θα γελάσει όλος ο κόσμος το ενα ειναι η φωτογραφίες του ψευτη και το άλλο βιντεάκι με σένα να προσπαθεις να περπατίσεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αν εχεις αντερα κανε το...πριντ σκριν εγινε με την δηλωση σου

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
το επιασες...περιπου ετσι ειναι
και η γκομενα γαμιετε σε <οικογενειακο> κυκλο  :2funny: και δεν της κρεμανε κουδουνια οτι ειναι πουτανα...ταπεινα και ησυχα
Πόσο Καμμένος είσαι? πηδας πρεζακια στην ουκρανεια και το πεζεις μαγκας? :jerking: Στην Αθήνα μεσ' το κέντρο 5 ευρω τα πρεζακια ... και φωτογραφιες και παρτουζες και οτι θες παλι μαλακα σε πιασαν

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ασε και του Dirty μια απο της πουτάνες του ηταν  :2funny: μαζι του ηταν τωρα.Αυτο μπορώ να πω οτι μου το είπε ο Χάρης  :2funny:Αυτα για να μην σας δουλεύουνε  :2funny:.
  Εγω ποτέ δεν ειχα πρόβλημα να  :knockinb:.Και της φωτο ουτε της κωβω ουτε της ράβω ουτε λεω ενα σορω ψεματα οπως εσυ  :2funny:
Ειδες οι παραμυθαδες σιγα σιγα πιανονται,σα τον αλλο το ταφους που μας ελεγε οτι δε πληρωνε τιποτα μολδαβια και μαθαμε μετα την αληθεια απο σενα,και λεγαμε ρε τετοιος γαμιας ο ταφους  :grin:,και ο αλλαν νομιζω το επιβεβαιωνε,,και τα αλλα τα ζαβα της μολδαβιας τον δικαιολογουσαν,οτι δεν ειναι μιζερος και τις μαλακιες τους  :2funny: :2funny: :2funny:,αντε να μη πω και για κατι αλλα παραμυθια που μου λεγανε  :2funny: :2funny: :2funny:οσο ημουν μολδαβια οτι γαμουσαν και τους ακουγε ολη η πολυκατοικια,για να πω,πωπω θεε μου τι γαμιαδες και να το μεταφερω και στο μπου

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
Ασε σινο το παραμυθι τελειωσε ολοι καταλαβαμε το αν γαμησε ο ντιρτυ τσαμπα η οχι δε σωζεται πλεον οτι και να πεις
ρε στελιο αφου τσαμπα γαμησε, με το ζορι να πληρωσει;
αν σε κανει ευτυχισμενο να πω οτι πληρωσε ε τοτε πληρωσε ...ευχαριστηθικες τωρα;
εγω παντως πληρωνω οσα πληρωνω και δεν το κρυβω
δεν εχει καμια σημασια αν καποιος με πιστεψει ποσα δινω ή οχι
τις τιμες τις ειπε Ο αλλαν και ξερω οτι τον εχεις γνωρισει
σου μοιαζει να λεει μαλακιες στα ποσα;
τωρα για τον παραπανω βλακα...ειπε ο ενας βλακας οτι ειναι πρεζακι και συμφωνησε ο αλλος
οκ χαβαλες να γινετε και μετα μιλαμε για ποιος εχει κλωνους και ποιος οχι

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
ρε στελιο αφου τσαμπα γαμησε, με το ζορι να πληρωσει;
αν σε κανει ευτυχισμενο να πω οτι πληρωσε ε τοτε πληρωσε ...ευχαριστηθικες τωρα;
εγω παντως πληρωνω οσα πληρωνω και δεν το κρυβω
δεν εχει καμια σημασια αν καποιος με πιστεψει ποσα δινω ή οχι
τις τιμες τις ειπε Ο αλλαν και ξερω οτι τον εχεις γνωρισει
σου μοιαζει να λεει μαλακιες στα ποσα;
τωρα για τον παραπανω βλακα...ειπε ο ενας βλακας οτι ειναι πρεζακι και συμφωνησε ο αλλος
οκ χαβαλες να γινετε και μετα μιλαμε για ποιος εχει κλωνους και ποιος οχι
Ενα στοιχειωσες αι κιου να χει καποιος καταλαβαινει οτι μια γκομενα που την πληρωσες εσυ δε θα καθοταν τσαμπα σε αλλον ουτε ο ρουβας να ταν

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Προσεχε μην παρεις κανεναν στο λαιμο σου με τα τελειωμενα πρεζακια που πασαρεις :jerking:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τόσα χρόνια τωρα με κλείνεις φυλακή  :jerking: :2funny:.Καποιος αλλος θα σε τραβηξει βίντεο  :2funny: Βεβαια αυτος θα συλληφθει και θα ομολογίσει οτι εγω τον έβαλα να σε πάρει βίντεο  :2funny:οποτε θα με καταζητει η ιντερπόλ μετα απ'αυτό  :2funny:
  Γελοίος είσαι  :2funny: για να γελάμε με τα χάλια σου καλός είσαι  :2funny:αντε να ψαξεις στο ιντερνετ μην υπαρχει κανενα βιντεό ή φωτογραφία σου? :2funny:.
 Ξερω οτι εισαι στα τελευταία σου και θα σου κάνω τη χάρη μετα θάνατον να μη σε ενοχλώ  :2funny: ελπιζω να εκτιμησεις την καλοσύνη μου και να με ανταμίψεις  :2funny:.Δεν θελω να μου δώσεις να γαμήσω  :2funny: δεν εχω ελλειψη απο γκόμενες.Τη φωτογραφία του ψεύτη ομως αν μου την έδινες θα σου ημουν ευγνώμων  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Για να μιλησουμε και λιγακι σοβαρά ειναι πολυ πιο σοβαρα αυτα που γράφεις εδω υπαρχει στον Ουκρανικό ποινικό κώδικα το άρθρο 303

Παρτο στην αυθεντική του έκδοση στα Ουκρανικά και σε Ρωσσική μετάφραση

Σκέφτομαι να τα στείλω στους Ουκρανούς  :2funny: αποδειξεις υπάρχουν πανω απο 10 σελίδες που γράφεις οτι έχεις γκόμενες που της πασάρεις με λεφτά και όλοι γαμάνε απο σένα αυτες που τους δίνεις  :think:.Για να στηριχθει βέβαια το κατηγορητηριο η Αστυνομία θα πιάσει μια απο αυτες και φοβίζοντας την θα την βάλει να κάνει κατάθεση εναντίον σου  :2funny: (οτι δουλευει για σένα) μαζι με της σελίδες του σά'ι'τ στηρίζετε άνετα κατηγορητήριο  :2funny: :2funny: :2funny:.
 Αυτά τα ξέρω πολύ καλά γιατί νομικά έχω σπουδάσει.
 Η ποινή ειναι απο 3 εως 5 χρόνια (βαζουν 3 χρόνια το λιγότερο στο αρθρο για να μην εχει τη δυνατότητα ο δικαστής να δώσει αναστολή ή εξαγωράσιμη ποινή)  οπότε τη γάμησες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
Ενα στοιχειωσες αι κιου να χει καποιος καταλαβαινει οτι μια γκομενα που την πληρωσες εσυ δε θα καθοταν τσαμπα σε αλλον ουτε ο ρουβας να ταν
ο ρε στελαρα γινεσε κουραστικος, η γκομενα γουσταρε και πηγε μαζι του, μπορει να περιμενε λεφτα, αλλα αφου δεν συμφωνησαν ποσο πιο πριν μετα να την πατησε
το γεγονος ειναι οτι δεν εδωσε λεφτα στο χερι.την εβγαλε την ταισε την ποτισε μεχρι εκει...σου ειπα, αν σε κανει ευυχισμενο να πω οτι πληρωσε να σε κανω, ψεμματα δεν εχω λογο να πω...ετσι απλα
δηλαδη τι...να πω οτι εγω ειμαι μαλακας κι ο αλλος μαγκας; αυτος την εφαγε τσαμπα κι εγω πληρωσα
την αληθεια θα την πω

ΥΓ αργησε να μας ερθει ο κωλοτουμπας αλλα ηρθε

ο νοων νοειτω

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
ο ντερτι ειναι 1,90 με κοιλιακους φετες
κρα εκανε η γκομενα να του κατσει
περισι ο Αλλαν πηρε πρωην μις την ουκρανια τσαμπα παλι απο μενα
κι εγω αν πηγαινα για 1 μονο τσαμπα θα πηγαινα
δινω καπικια γιατι γουσταρω 2-2 και 3-3
και προκαλω καποιον απο ολους σας (οχι ομως με δικια μου γνωριμια γιατι της εχω εκπαιδευσει) να δεχτουν να κανουν φωτο με τσιμπουκια και γαμησια και να φενετε φατσα καρτα η φατσα τους...ας ειναι και πουτανα...οχι μασκες και μαλακιες
και ο κουκλος με τα γυαλια που ειναι διπλα στο τερας  του μολ 1.90 με φετες μπορει να ναι,θα του καθοταν καμια τσαμπα?
Ξερεις ποσους ξερω που ειναι ετσι και δε βλεπονται,αν δε δουμε φατσα φιλαρακι δε πιστευουμε τιποτα πια.
Σε λιγο θα μας πεις οτι ειδε τον αλλαν η μις ουκρανια,και τον ερωτευτηκε  :helpplea:,ενταξει και τα φιδια εχουν και ενα οριο,και αν γαμηθηκε τσαμπα κατι θα περιμενε να παρει αλλο αν δε της εδωσε εκεινος

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
Τόσα χρόνια τωρα με κλείνεις φυλακή  :jerking: :2funny:.Καποιος αλλος θα σε τραβηξει βίντεο  :2funny: Βεβαια αυτος θα συλληφθει και θα ομολογίσει οτι εγω τον έβαλα να σε πάρει βίντεο  :2funny:οποτε θα με καταζητει η ιντερπόλ μετα απ'αυτό  :2funny:
  Γελοίος είσαι  :2funny: για να γελάμε με τα χάλια σου καλός είσαι  :2funny:αντε να ψαξεις στο ιντερνετ μην υπαρχει κανενα βιντεό ή φωτογραφία σου? :2funny:.
 Ξερω οτι εισαι στα τελευταία σου και θα σου κάνω τη χάρη μετα θάνατον να μη σε ενοχλώ  :2funny: ελπιζω να εκτιμησεις την καλοσύνη μου και να με ανταμίψεις  :2funny:.Δεν θελω να μου δώσεις να γαμήσω  :2funny: δεν εχω ελλειψη απο γκόμενες.Τη φωτογραφία του ψεύτη ομως αν μου την έδινες θα σου ημουν ευγνώμων  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Για να μιλησουμε και λιγακι σοβαρά ειναι πολυ πιο σοβαρα αυτα που γράφεις εδω υπαρχει στον Ουκρανικό ποινικό κώδικα το άρθρο 303

Παρτο στην αυθεντική του έκδοση στα Ουκρανικά και σε Ρωσσική μετάφραση

Σκέφτομαι να τα στείλω στους Ουκρανούς  :2funny: αποδειξεις υπάρχουν πανω απο 10 σελίδες που γράφεις οτι έχεις γκόμενες που της πασάρεις με λεφτά και όλοι γαμάνε απο σένα αυτες που τους δίνεις  :think:.Για να στηριχθει βέβαια το κατηγορητηριο η Αστυνομία θα πιάσει μια απο αυτες και φοβίζοντας την θα την βάλει να κάνει κατάθεση εναντίον σου  :2funny: (οτι δουλευει για σένα) μαζι με της σελίδες του σά'ι'τ στηρίζετε άνετα κατηγορητήριο  :2funny: :2funny: :2funny:.
 Αυτά τα ξέρω πολύ καλά γιατί νομικά έχω σπουδάσει.
 Η ποινή ειναι απο 3 εως 5 χρόνια (βαζουν 3 χρόνια το λιγότερο στο αρθρο για να μην εχει τη δυνατότητα ο δικαστής να δώσει αναστολή ή εξαγωράσιμη ποινή)  οπότε τη γάμησες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πιο γρηγορα θα πεθανεις εσυ γιατι το προσδοκοιμο ζωης στην Αγια Πετρουπολη ειναι για τον πουτσο
αλλα και να πεθανω που ολοι θα πεθανετε θα ειμαι ευτιχισμενος και γεματος γιατι εχω ζησει ζωαρα χωρις στερησεις
οποτε να στα αρχιδια μου

δεν νομιζω καπου να γραφω οτι εγω εχω καποιο οικονομικο οφελος απο αυτο δεν ειμαι σουτενιορ
αντε στειλε το να παει στο διαολο τι περιμενεις;

εδω εσυ εβγαλες το κοριτσακι πρεζονι...εκει θα κολλησεις;
και το ξερεις και καλα...το εχεις δει απο τα ταξιδια σου εκει...
εχεις τσακωθει με την αληθεια....γκουντναιτ εντ ντριμ γουελ

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
και ο κουκλος με τα γυαλια που ειναι διπλα στο τερας  του μολ 1.90 με φετες μπορει να ναι,θα του καθοταν καμια τσαμπα?
Ξερεις ποσους ξερω που ειναι ετσι και δε βλεπονται,αν δε δουμε φατσα φιλαρακι δε πιστευουμε τιποτα πια.
πανε σαλονικα δυο βηματα ειναι απο εσενα ...και θα σε συναντησει το παληκαρι δεν εχει καποιο προβλημα...μια χαρα παληκαρι ειναι γελαστο...με αρτιο λογο...και σπουδασμενος με 2 πτυχια...δεν εχει κομπλεξ
αλλος εχει τα κομπλεξ και δεν εννοω εσενα
τωρα ειπες γαι Μολδαβια πριν, δεν εχω παει δεν εχω αποψη, ουτε πιοιος μενει, ουτε τι κανει...αποψη εχω για εμενα...και για 2-3 ανθρωπους που εχω γνωρισει...ουτε για εσενα σχηματιζω αποψη...αμα θες...ειναι να ανεβω στα γραφεια μου βορεια Ελλαδα την αλλη εβδομαδα...ελα να σε κερασω καφεδακι...να τα πουμε και απο κοντα...εγω ολους τους συνανταω .... και κανενας δεν μου ειπε οτι εισαι κακο παιδι...απλα οτι εχεις λιγο <αιρετικες> αποψεις στο θεμα γκομενας...αλλα πρεπει να σχηματισω ο ιδιος αποψη και μονο απο κοντα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
πιο γρηγορα θα πεθανεις εσυ γιατι το προσδοκοιμο ζωης στην Αγια Πετρουπολη ειναι για τον πουτσο
αλλα και να πεθανω που ολοι θα πεθανετε θα ειμαι ευτιχισμενος και γεματος γιατι εχω ζησει ζωαρα χωρις στερησεις
οποτε να στα αρχιδια μου

δεν νομιζω καπου να γραφω οτι εγω εχω καποιο οικονομικο οφελος απο αυτο δεν ειμαι σουτενιορ
αντε στειλε το να παει στο διαολο τι περιμενεις;

εδω εσυ εβγαλες το κοριτσακι πρεζονι...εκει θα κολλησεις;
και το ξερεις και καλα...το εχεις δει απο τα ταξιδια σου εκει...
εχεις τσακωθει με την αληθεια....γκουντναιτ εντ ντριμ γουελ
Αυτά θα τα πεις στον εισαγγελέα  :2funny: :2funny: :2funny:
 Εδώ αλλα μας γράφεις οτι έχεις κοπέλες και της πασάρεις εναντι αμοιβής.Διάβασε προσεκτικά τι έγραψα,εχοντας δουλεψει στα σωματα ασφαλειας για μικρό χρονικό διαστημα τη δεκαετια του '90 και εχοντας κανει την πρακτικη μου στις φυλακές και στην εισαγγελεία ξέρω πολυ καλά πως δουλευουν.Θα πιάσουν μια απο αυτές και θα την βάλουν να δώσει κατάθεση οτι δουλευει για σένα....μαζι με αυτά που γράφεις στο σά'ι'τ οτι εχεις κοπέλες και της πασάρεις για λεφτά,μπορεί άνετα να στηριχθει κατηγορητήριο οπότε στην καλητερη περιπτωση να μην ξαναπάς Ουκρανία και στις υπολοιπες χωρες της πρωην Σοβιετικης Ενωσης.Στη χειρότερη να πας στις φυλακές Οδησσού και να ερχεται ο Χαρης εκει να σου φέρνει φα'ι'  :2funny:.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
ο ρε στελαρα γινεσε κουραστικος, η γκομενα γουσταρε και πηγε μαζι του, μπορει να περιμενε λεφτα, αλλα αφου δεν συμφωνησαν ποσο πιο πριν μετα να την πατησε
το γεγονος ειναι οτι δεν εδωσε λεφτα στο χερι.την εβγαλε την ταισε την ποτισε μεχρι εκει...σου ειπα, αν σε κανει ευυχισμενο να πω οτι πληρωσε να σε κανω, ψεμματα δεν εχω λογο να πω...ετσι απλα
δηλαδη τι...να πω οτι εγω ειμαι μαλακας κι ο αλλος μαγκας; αυτος την εφαγε τσαμπα κι εγω πληρωσα
την αληθεια θα την πω

ΥΓ αργησε να μας ερθει ο κωλοτουμπας αλλα ηρθε

ο νοων νοειτω
Ποιος κολοτουμπας ρε ζαβα και οι 2 σας και συ και ο αλλαν πιστεψατε οτι θα τρεχω μαζι σας να γαμησω ουκρανια και να πληρωσω και απο πανω  :think:,με τον αλλαν δε μιλιομαστε καν,εγω βαριεμαι να μιλησω σε 6αρι θα παω να πληρωνω 6αρια στην ουκρανια  :grin:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
Αυτά θα τα πεις στον εισαγγελέα  :2funny: :2funny: :2funny:
 Εδώ αλλα μας γράφεις οτι έχεις κοπέλες και της πασάρεις εναντι αμοιβής.Διάβασε προσεκτικά τι έγραψα,εχοντας δουλεψει στα σωματα ασφαλειας για μικρό χρονικό διαστημα τη δεκαετια του '90 και εχοντας κανει την πρακτικη μου στις φυλακές και στην εισαγγελεία ξέρω πολυ καλά πως δουλευουν.Θα πιάσουν μια απο αυτές και θα την βάλουν να δώσει κατάθεση οτι δουλευει για σένα....μαζι με αυτά που γράφεις στο σά'ι'τ οτι εχεις κοπέλες και της πασάρεις για λεφτά,μπορεί άνετα να στηριχθει κατηγορητήριο οπότε στην καλητερη περιπτωση να μην ξαναπάς Ουκρανία και στις υπολοιπες χωρες της πρωην Σοβιετικης Ενωσης.Στη χειρότερη να πας στις φυλακές Οδησσού και να ερχεται ο Χαρης εκει να σου φέρνει φα'ι'  :2funny:.
τα γραπτα μενουν λενε ... πουθενα δεν λεω σε διαλογο με ντεβουσκες και τοσα δικα μου....οποτε κανε το....παγκοσμιος αυτο ονομαζετε ψευδη καταμυνηση και συκοφαντικη δυσφημηση...και ειδικα εσυ σαν ρωσσος πολιτης στην ουκρανια θα σε παρουν στα πολυ σοβαρα...οταν σε βιντεακια και στα γραπτα σου τους αποκαλεις ηλιθιους και ζωα...και αποκαλεις δημοσιος το Ντονπας με μη συνταγματικη ονομασια...φιλορωσσος αυτονομιστης..... :2funny:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
Ποιος κολοτουμπας ρε ζαβα
το κωλοτουμπας δεν απευθυνοταν σε σενα...αλλου πηγαινε

εγω βαριεμαι να μιλησω σε 6αρι θα παω να πληρωνω 6αρια στην ουκρανια  :grin:
και θα στο γραψω για τελευταια φορα.... για μια γκομενα μονο δεν θα πηγαινα κι αν ηταν 10αρι....εκει πας για 2-3-4 ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τα γραπτα μενουν λενε ... πουθενα δεν λεω σε διαλογο με ντεβουσκες και τοσα δικα μου....οποτε κανε το....παγκοσμιος αυτο ονομαζετε ψευδη καταμυνηση και συκοφαντικη δυσφημηση...και ειδικα εσυ σαν ρωσσος πολιτης στην ουκρανια θα σε παρουν στα πολυ σοβαρα...οταν σε βιντεακια και στα γραπτα σου τους αποκαλεις ηλιθιους και ζωα...και αποκαλεις δημοσιος το Ντονπας με μη συνταγματικη ονομασια...φιλορωσσος αυτονομιστης..... :2funny:
Ναι τα γραπτά μένουν  :2funny: εσυ εδώ προτίνεις να πασάρεις γυναίκες που ξέρεις με λεφτά στην Οδησσό μέσα απο το σά'ι'τ.Λες οτι ολοι γαμάνε με λεφτά της γυναίκες που τους δίνεις.Νομίζω ειναι ξεκάθαρο.Οσο για της κοπέλες με μιά,δυό σφαλιάρες και λιγο εκφοβισμό θα υπογράψουν οτι τους πούνε  :2funny:
 Οι καταγγελίες στην εποχή μας μπορουνε να γινουν μέσω ιντερνετ και οι μπάτσοι αλλο που δεν θέλουν  :2funny: μετα πηγαινε εσυ να πείσεις τον εισαγγελέα οτι οι γυναίκες αυτες δεν δουλευουν γιά σένα  :2funny:.
 Και πολυ στ'αρχηδια μου αν τους πεις για μένα φαντάσου δεν θα ξαναπάω Ουκρανία  :2funny:.Καλό θα μου κάνεις εδω  :).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom