Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ρε τι να συζησω??δεν την ξερω καθολου
ο σλαβιαν μου λεει πεστης  να την γαμησεις για 100ευρω 9 μερες..στο μαμπα που μιλαμε λοιπον...
ε μεχρι τωρα οσο κ να μην το πιστευω μουπε ..ΝΑΙ!!! :think:
Ειπες αν δεν είναι στημένο  :think: κ'ομως είναι  :2funny:Αν δεν μας δουλεύεις ΄κ'εσύ? :2funny:.Χεστηκε πάνω του...έβαλε πρωτα τους κλώνους  :jerking: και τα ζώα να γράψουν  :2funny: πηραν κ'αυτοί τον πούλο  :2funny: και τώρα σκέφτηκε αυτό.Την παρακάλεσε να σου πει αυτά που θέλει  :2funny:
 Θα γινουν 2 πράγματα αν πας εκει ή δεν θα την βρεις καθόλου κατι επείγον θα της τύχει  :2funny: ή θα πληρώσει τη διαφορά αυτός  :2funny:
Αν ειναι πάντος να πληρώσει αυτός για να γαμίσεις δέξου το  :2funny:.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
ακομα ομως δεν καταλαβα γιατι δεχετε με φραγκοδιφραγκα κ μαλιστα απο ξενους κι αρκετα μεγαλυτερους της....το μοτιβ ποιο ειναι???
2500 αδελφε ειναι ενα μηνιατικο στην οδησσο
τρωνε πινουν κοιμουντε τσαμπα και τρωνε 2-3 καβλια την μερα
τωρα ηλιθιους χορηγους εχει, αλλα δεν ειναι ολες πονηρεμενες να ξερεις
και το πιο σημαντικο εγω σε 4 φορες που εχω παει τον τελευταιο χρονο μου φερνουν φιλες τους γιατι ξερουν οτι θα περασουν ομορφα, δεν θα της κακομεταχειριστω και θα με προσεξουν κιολας
ο Αλλαν αφηνε το κλειδι στα κοριτσια και εφευγε βολτα και το μονο που του πηραν ηταν το ψυγειο  :2funny:
του τρωγαν τα σαλαμοτυρια και γκρινιαζε  :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ακομα ομως δεν καταλαβα γιατι δεχετε με φραγκοδιφραγκα κ μαλιστα απο ξενους κι αρκετα μεγαλυτερους της....το μοτιβ ποιο ειναι???

Είναι η ποσότητα ρε φίλε.Της λένε θα σου βρούμε άλλους 5 να σε πληρώνουν.Τελικά τα παίρνει αυτά που θέλει.Είναι το volume.Πολλές μέρες πολλά κέρδη.Γάμα το volume.Βαλκάνιος τσομπάνης.Αμα σε έπαιρνα μαζί μου ας πούμε θα μοιραζόμασταν τα έξοδα θα μέναμε μαζί άρα μισά για ενοίκιο και τα γκομενάκια θα έπαιρναν 50% από τον καθένα.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Ειπες αν δεν είναι στημένο  :think: κ'ομως είναι  :2funny:Αν δεν μας δουλεύεις ΄κ'εσύ? :2funny:.Χεστηκε πάνω του...έβαλε πρωτα τους κλώνους  :jerking: και τα ζώα να γράψουν  :2funny: πηραν κ'αυτοί τον πούλο  :2funny: και τώρα σκέφτηκε αυτό.Την παρακάλεσε να σου πει αυτά που θέλει  :2funny:
 Θα γινουν 2 πράγματα αν πας εκει ή δεν θα την βρεις καθόλου κατι επείγον θα της τύχει  :2funny: ή θα πληρώσει τη διαφορά αυτός  :2funny:

εγω λεω της εγραψα κ μ απαντησε ναι
τωρα αν θαρθει τι θα γινει,θα σας ενημερωσω,,,το περιμεν οτι θα πεις ειναι στημενο τοπα στο σλαβιαν πριν,,, :grin:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635

πηγαινε κι εσυ και θα πληρωσω εγω βρε  ;)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
τωρα αν θαρθει τι θα γινει,θα σας ενημερωσω,,,το περιμεν οτι θα πεις ειναι στημενο τοπα στο σλαβιαν πριν,,, :grin:

Θα τη γαμήσεις 100%.Αλλά θα πληρώνεις 9 μέρες έξοδα φαγητού και διαμονής.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Είναι η ποσότητα ρε φίλε.Της λένε θα σου βρούμε άλλους 5 να σε πληρώνουν.Τελικά τα παίρνει αυτά που θέλει.Είναι το volume.Πολλές μέρες πολλά κέρδη.Γάμα το volume.Βαλκάνιος τσομπάνης.Αμα σε έπαιρνα μαζί μου ας πούμε θα μοιραζόμασταν τα έξοδα θα μέναμε μαζί άρα μισά για ενοίκιο και τα γκομενάκια θα έπαιρναν 50% από τον καθένα.
τι κερδη ρε... :grin: 10ε την μερα.... :grin: :grin: :grin:
ειναι αστειο το ποσο,,με τοσα γαμουσες στην βουλγσαρια κ ρουμανια  το 90,αλλα 10δολαρια ηταν σαν 40 σημερα...
κιεβο δεν παω,,κ δεν μ αρεσουν οι γκομενες κ μου την σπανε οι μαλακομαγκες εκει γενικως...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Θα σας εβγαινε πιο φτηνα θα την πηδάγατε για 10 Ευρώ τη μέρα και οι δύο  :2funny:
Μα δεν τον ξερω νομίζεις  :2funny:δεν θυμασαι με τους γάμους του φίλου του του μεγιστάνα πως τον ξεσκέπασα τότε? :2funny:
 Φυσικά και είναι στημένο.θα της δώσει 50 Ευρώ θα της δωσεις εσυ αλλα 10 και θα την  :knockinb: για 2 ώρες απλα πράγματα.Εσυ κερδισμένος θα βγεις πάντος  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Θα σας εβγαινε πιο φτηνα θα την πηδάγατε για 10 Ευρώ τη μέρα και οι δύο  :2funny:Μα δεν τον ξερω νομίζεις  :2funny:δεν θυμασαι με τους γάμους του φίλου του του μεγιστάνα πως τον ξεσκέπασα τότε? :2funny:
 Φυσικά και είναι στημένο.θα της δώσει 50 Ευρώ θα της δωσεις εσυ αλλα 10 και θα την  :knockinb: για 2 ώρες απλα πράγματα.Εσυ κερδισμένος θα βγεις πάντος  :2funny:
τοτε να του πω να στειλει κανα δυο τρεις με δεκα να μηντρεχω κ χαλαω λεφτα δεξια αριστερα!!!για να δουμε,,κοιτα μην φανταζεσαι τοι ειναι καμμια μουναρα,,καλη ειναι για λαικη γκομενα,,,δεν λεω,,αν κανει παρτουζες κλπ τοτε αξιζει οντως,,ελπιζω να ισχυουν...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
τι κερδη ρε... :grin: 10ε την μερα.... :grin: :grin: :grin:
ειναι αστειο το ποσο,,με τοσα γαμουσες στην βουλγσαρια κ ρουμανια  το 90,αλλα 10δολαρια ηταν σαν 40 σημερα...

Δεν είναι 10 ευρώ.Σου ζήτησε 10 ευρώ?100 ευρώ σου ζήτησε.100 από εσένα,100 από τον Αλλαν,300 από το Σινοχάρα που πήγε 3 φορές την έβγαλε  την πεντακοσάρα.Συν έξοδα φαγητού,διαμονής για 2 μήνες βάλε οτι έβγαλε ένα χιλιάρικο.Δηλαδή 10 εξτρά μισθούς στην Ουκρανία.Δεν είναι δηλαδή 10.Είναι το volume που σου έλεγα.Δοκίμασε να της πεις σου δίνω 10 ευρώ για μία μέρα και δες αν θα δεχτεί.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
Επειδη ειμαι ωραίος εμενα θα μου κάνει και εκπτωση  :2funny: 5 Ευρώ για ολη τη μέρα!Με 50 Ευρώ θα μου κάτσει για 10 μέρες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τι περιμενεις τραβα
εχω να πω το εξης
Αλλαν γαμησε φτηνα και καλα απο γνωριμιες μου σε 2 ταξιδια
ντερτι το ιδιο
χαρης του την εσπασες εσυ
και περιμενουμε να δουμε τι θα πει ο βαλκανιος

ολοι μα ολοι ψευτες;
ακομα και καποια κοριτσια ανακαλυψες απο τον μαλακογιαννη, αντε βρε τι περιμενεις.....

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
Δεν είναι 10 ευρώ.Σου ζήτησε 10 ευρώ?100 ευρώ σου ζήτησε.100 από εσένα,100 από τον Αλλαν,300 από το Σινοχάρα που πήγε 3 φορές την έβγαλε  την πεντακοσάρα.Συν έξοδα φαγητού,διαμονής για 2 μήνες βάλε οτι έβγαλε ένα χιλιάρικο.Δηλαδή 10 εξτρά μισθούς στην Ουκρανία.Δεν είναι δηλαδή 10.Είναι το volume που σου έλεγα.Δοκίμασε να της πεις σου δίνω 10 ευρώ για μία μέρα και δες αν θα δεχτεί.
το επιασες...περιπου ετσι ειναι
και η γκομενα γαμιετε σε <οικογενειακο> κυκλο  :2funny: και δεν της κρεμανε κουδουνια οτι ειναι πουτανα...ταπεινα και ησυχα

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
τι μαλ,ιες λες ρε κμαν ,,ξεντωσες παλι
ας ποθμε οτι την κραταγα 9 μερες κι καθομουν 10 μερες..τι να με χρεωσει βολτα κ φαγητο?αλλα 400χριβνα?πιο πολλα δεν παει,,ε και τι κερδισε αυτη?παλι 100 σε δεκα μερες θα της μεινουν,,το ποσο ειναι αστειο οπως κ να το πεις,,ακομα κι αλλα 100 αν χαλσεις,δηλ εσυ δεν τρως δεν κοιμασε ?τα 300χριβνια που θα φαει η γκομενα σε πειραζουν?
τεσπα ειναι περιεργο το θεμα,,μοτιβ δεν υπαρχει....γι αυτη,περα ισως επειδη ειναι απο χωριο να ξεφυγει απο κει για καπιιες μερες,,,αυτο ομως κι αλλου ισχυει,,εγω προσφατα μιλαγα με μια στην καχοβκα,ιδια κυβικα με αυτη,,της λεω ελα 50χλμ να ασε γαμησω με τη μασρουτκ ακ θα ασου δωσω 1000 χριβνια για 2 ωρες...στο χωριο σιγουρα για 250-300 πηδιεται,,κ μουπε οχι θελω 100 ντολαρ,,της λεω 1000 δηλ 50,κι αννθες,αν δεν θες πηδηξου εκει με κανα μεθυστακα για 200,
ε,τελικα ..δεν ηρθε...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
τι περιμενεις τραβα
εχω να πω το εξης
ντερτι το ιδιο

Εδώ υπάρχει θέμα.Ο Dirty ισχυρίζεται οτι γαμάει τζάμπα.Και εσύ λες οτι γαμάει φτηνά χάρη στις γνωριμίες σου?Ενας από τους δύο δε λέει την αλήθεια.Γιατί αυτός δε λέει οτι γαμάει φτηνά λέει οτι δεν πληρώνει μία έρχονται οι γκόμενες και τον βρίσκουν.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τοτε να του πω να στειλει κανα δυο τρεις με δεκα να μηντρεχω κ χαλαω λεφτα δεξια αριστερα!!!για να δουμε,,κοιτα μην φανταζεσαι τοι ειναι καμμια μουναρα,,καλη ειναι για λαικη γκομενα,,,δεν λεω,,αν κανει παρτουζες κλπ τοτε αξιζει οντως,,ελπιζω να ισχυουν...
Ξερεις γιατι δεν ειναι με τιποτα αληθεια,γιατι αυτη εχει γκόμενο...ναι να φυγει για 2-3 ωρες  και να παει να πηδηχτεί μπορει άνετα αλλα να μένει με κάποιον 7 μέρες δύσκολο το βλέπω.Απλος προσπαθει να τα μπαλώσει γιατι αυτο με τη φωτογραφία ηταν ατομική βόμβα  :2funny: :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
και η γκομενα γαμιετε σε <οικογενειακο> κυκλο  :2funny: και δεν της κρεμανε κουδουνια οτι ειναι πουτανα...ταπεινα και ησυχα

Τι το έπιασα?Εγώ αυτά τα έκανα πριν από 10 χρόνια.Ξέρω πώς γίνεται.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
Εδώ υπάρχει θέμα.Ο Dirty ισχυρίζεται οτι γαμάει τζάμπα.Και εσύ λες οτι γαμάει φτηνά χάρη στις γνωριμίες σου?Ενας από τους δύο δε λέει την αλήθεια.Γιατί αυτός δε λέει οτι γαμάει φτηνά λέει οτι δεν πληρώνει μία έρχονται οι γκόμενες και τον βρίσκουν.
ο ντερτι γαμησε τσαμπα ναι
απο γνωριμια δικια μου

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
δεν υπαρχει μοτιβ με 100 για δεκα μερες.επιμενω..εκτος αν ειναι φολα εντελως,,στις φωτο εκει πουναι ξανθια στη θαλλασα καλη ειναι,στις αλλες οχι... ;)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ασε και του Dirty μια απο της πουτάνες του ηταν  :2funny: μαζι του ηταν τωρα.Αυτο μπορώ να πω οτι μου το είπε ο Χάρης  :2funny:Αυτα για να μην σας δουλεύουνε  :2funny:.

τι περιμενεις τραβα
εχω να πω το εξης
ντερτι το ιδιο
χαρης του την εσπασες εσυ
και περιμενουμε να δουμε τι θα πει ο βαλκανιος

ολοι μα ολοι ψευτες;
ακομα και καποια κοριτσια ανακαλυψες απο τον μαλακογιαννη, αντε βρε τι περιμενεις.....
Εγω ποτέ δεν ειχα πρόβλημα να  :knockinb:.Και της φωτο ουτε της κωβω ουτε της ράβω ουτε λεω ενα σορω ψεματα οπως εσυ  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom