Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
διμητρακι σε ευχαριστουμε πολυ,σου ειπα μην γραψεις μαλακιες για τον σλαβιανι,μας εκανες προβλημα με τον γκομενο της χριστινας,με πηρε τηλεφωνο και με απειλα εμενα και τον γιαννη.ειπε οτι την εβαλα σε ελληνικο πορνοσαιτ την σελιδα της στο κοντακτε και θυμωσε.μου ειπε να το διαγραψω,δεν καταλαβα για τι μιλουσε μεχρι που ειδα την φωτο της.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
διμητρακι ουκρανια ειμαι.σου ειπα εγω οτι ο σλαβιανι δεν μπορει να περρατησει?μια χαρα τον ειδα να περπατα και ολο γκομενες ειχε στο σπιτι μαζι του,2 φορες που πηγα.βγηκαμε 2 φορες εξω για να μου γνωρισει καπειες κοπελες αν ηθελα να κανω συμφωνια με καλες τιμες.μια φορα που καθομουν στα σουβλακια μονο του πηρα σπιτι γιατι εκανε κρυο να βγει εξω και περιμενε τις 2 κοπελες που θα μου γνωριζε για πακετο με 5500 γριβνα την εβδομαδα.τελικα αυτες δεν ερχονταν σπιτι και πηγαμε με τα ποδια εμεις 5 λεπτα πιο κατω στην κατερινισκαγια σε ενα εστιατοριο.γιατι λες οτι εχεις συναντησει την κοπελα ομως,αφου μαζι ημασταν?την κοπελα που τιν ειδες χασισομενη οδυσσο?εγω 3 φορες την ειδα μαζι με τον σλαβιανι και τον αλλαν και με καλη τους θεληση μου ειπαν αντι να ξοδευεσαι με την καθε μαλακισμενη,θα εχεις ενα κοριστακι 19 ναα το γαμας συνεχεια με λιγα λεφτα,παρεα και να τρωτε μαζι σε εστιατορια.
Καλα εσυ γιατί τον γλύφεις? :2funny: :think:σου υποσχέθηκε να σου δωσει καμια τέτοια?ή ΄σου ειπε οτι θα βγάλει βρωμιές γιά σένα? :think: :2funny: ή μηπως οτι θα το πει στους φιλους της γκόμενας να σε δείρουνε? :2funny:και εσυ σαν κοτούλα που είσαι  :shit: :2funny:
 Το οτι δεν μπορεί να περπατίσει μου το εχουνε πει πανω απο 10 διαφορετικά άτομα.Ολη η Χερσονησος τον έβλεπε που δεν μπορουσε να παει μεχρι το μπαρ και παρακαλουσε να του φέρουν ποτό  :2funny:.Μ'αρεσει η δικαιολογία του οτι ειχε τότε μια πληγή στα πόδια  :jerking:.Για τα γυναικια ρουχα οτι του φοράνε μου το ειπε μια αλλη γκόμενα (δεν το θεωρο αποδεδηγμένο 100%).
 Χέστηκε πανω του το τέρας για να μην μάθει ο κόσμος την αλήθεια  :2funny: αν σου κολλίσει πες του οτι θα της πεις αυτα που μας λεει οτι την πηραν για ολη τη μέρα για 10 Ευρώ  :2funny: για να σκάσει :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
διμητρακι σε ευχαριστουμε πολυ,σου ειπα μην γραψεις μαλακιες για τον σλαβιανι,μας εκανες προβλημα με τον γκομενο της χριστινας,με πηρε τηλεφωνο και με απειλα εμενα και τον γιαννη.ειπε οτι την εβαλα σε ελληνικο πορνοσαιτ την σελιδα της στο κοντακτε και θυμωσε.μου ειπε να το διαγραψω,δεν καταλαβα για τι μιλουσε μεχρι που ειδα την φωτο της.
Αυτά ειναι της φαντασίας σου  :jerking: :2funny:.Αν σε πηρε καποιος τηλεφωνο στ'αληθεια τον έβαλε ο φιλος σου ο Σινοχάρας  :2funny: γιατι έχει χεστή πάνω του  :2funny:
 Αυτά με το γκόμενο αστα  :2funny: θες να πεις οτι μια βδομαδα ηταν με το Σκυλοχάρα η γκόμενα συνέχεια και ο γκόμενος της δεν το ειχε πάρει ειδηση,και δεν κατάλαβε τίποτα? :think:μηπως απλός την ειχαν για παρέα? :think:εφαγε ηπιε και πηγε στον γκόμενο της  :2funny: και αυτα που λένε για μια βδομάδα με 10 Ευρώ τη μέρα ειναι της φαντασίας τους?
 Γιατι εχει χεστή πάνω του το Σίχαμα? :think:γιατι παλι αποξαλύφθηκε οτι κατι δεν μας τα λέει καλά  :think:.
 Λες να σε απαγάγουν και να σε κλείσουν σε καμια αποθηκη με ποντήκια μεχρι να σβίσεις της φωτογραφίες? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μπήκα σήμερα στο σάιτ και έκλεισα ήδη με 5 σπονσοράκια.Υπάρχει τεράστια προσφορά.Εχω και αρκετές από πριν.Γενικά λεφτά να έχεις να δίνεις.Και οι κανονικές γκόμενες λεφτά ζητάνε δηλαδή.Ολες κλαίγονται.Χάνεις τη μπάλλα.Ελπίζω να φτάσουν τα 4 χιλιάρικα προβλέπω άγρια μαδήματα στην πορνοχώρα.
Αλλες με παρακαλάνε να τις φέρω Γερμανία να τις σώσω.Μιλάμε γκομενάρες κάνουν αμάν να φύγουν.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μπήκα σήμερα στο σάιτ και έκλεισα ήδη με 5 σπονσοράκια.Υπάρχει τεράστια προσφορά.Εχω και αρκετές από πριν.Γενικά λεφτά να έχεις να δίνεις.Και οι κανονικές γκόμενες λεφτά ζητάνε δηλαδή.Ολες κλαίγονται.Χάνεις τη μπάλλα.Ελπίζω να φτάσουν τα 4 χιλιάρικα προβλέπω άγρια μαδήματα στην πορνοχώρα.
Αλλες με παρακαλάνε να τις φέρω Γερμανία να τις σώσω.Μιλάμε γκομενάρες κάνουν αμάν να φύγουν.
Διάβασα αυτό εδώ το άρθρο και σε θυμήθηκα  :2funny:

βάζω ένα κομματι απο το άρθρο που σε αφορά  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αρκετοί δυσκολεύονται να χειριστούν τέτοιες καταστάσεις, αρρωσταίνουν, παρουσιάζουν ψυχικά συμπτώματα. Τα συνήθη νοσήματα είναι κατάθλιψη, διαταραχή προσωπικότητας και προσαρμογής, ψυχικές διαταραχές και διαταραχές συμπεριφοράς.

Σημείο αναφοράς στο Βερολίνο για Έλληνες με ψυχικά προβλήματα είναι τα Εξωτερικά Ιατρεία Ψυχικής Υγιεινής της Δημοτικής Κλινικής Χούμπολντ στην περιοχή Βίτεναου. Τα ιατρεία λειτουργούν εδώ και δέκα χρόνια και απευθύνονται σε αλλοδαπούς. Όπως δήλωσε στην DW o διευθυντής τους Βέρνερ Πλατς, «έχουμε εν τω μεταξύ εννέα γλώσσες.

Πρόκειται για μια προσφορά που είναι μοναδική σε ολόκληρη τη Γερμανία. Εκτός αυτού, σε εμάς δεν χρειάζεται να περιμένει κανείς για ραντεβού εβδομάδες και μήνες, αλλά του κλείνεται κατά κανόνα για την ίδια εβδομάδα και σε περίπτωση ανάγκης για την ίδια ημέρα».

Πάνω από 4000 ασθενείς επισκέπτονται κάθε τρίμηνο τα Εξωτερικά Ιατρεία Ψυχικής Υγιεινής. Στην πλειοψηφία τους πρόκειται για αρρώστους που κατάγονται από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, την Τουρκία, το Ισραήλ αλλά και την Ελλάδα. Πάνω από 600 είναι οι έλληνες ασθενείς. Ο αριθμός είναι αξιοπρόσεχτος αν λάβει κανείς υπόψη ότι στη γερμανική πρωτεύουσα ζουν περίπου 13.000 Έλληνες. Οι τρεις στους τέσσερις ασθενείς των ιατρείων είναι άτομα που έχουν έρθει μετά το 2010 στο Βερολίνο.

Ειδες τι έπαθε ο φιδέμπορας πριν απο λίγο  :2funny: εσυ πρεπει να εχεις διαταραχή προσωπικότητας  :2funny:
   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
Αυτό δεν μου το είπε μόνο ο Γιάννης αλλα και αλλοι 2.
  Για τα γυναικία ρούχα αποδείξεις δεν έχω.Πιστευω ομως οτι ειναι αληθεια χωρις να ειμαι σιγουρος 100%.
  Σχετικα με το οτι δεν μπορεις να περπατίσεις ειναι 100% αληθεια αυτο το ειδαν στην Κρήτη πολλά ατομα και μου το γράψανε,καθως και στην Οδησσό μου γράψαν τα ίδια.
  Το σοβαρότερο ομως ειναι γιατι να μην βάλουν της φώτο στο σά'ι'τ?Τόσο χέστες ειστε πιά? :2funny:ή λετε ψέματα? :think:εγω γιατι δεν κωλόνω να της βάζω στο σά'ι'τ και να της γυριζω βιντεο φορωντας λουράκια  :2funny:.Οποιος δεν εχει κατι να κρυψει δεν κωλόνει  :2funny:.

Με όλα αυτά που έγιναν βγαίνουν μερικά συμπεράσματα.
1. Ο Slavi γαμάει μια χαρά μουνιά.
2. Κάνει πάσες σε φίλους.
3. Γαμάει φθηνότερα από όλους τους παπατζίδες που τριγυρνάνε στα πάρκα και κάνουν βιντεάκια και καταλήγουν να γαμάνε σαβούρες περιμένοντας στη σειρά σε κανένα Sallon.
4. To Παιδοβούβαλο είναι απίστευτος μαλάκας καθώς εκθέτει τους φίλους του.
5. Το Παιδοβούβαλο εκτός από μαλάκας είναι και δυο φορές μαλάκας καθώς πέρα από το γεγονός πως εκθέτει τους φίλους του τους κάνει και χαλάστρα. Το αποτέλεσμα με τις φωτογραφίες που ανέβηκαν εδώ είναι πως όντως πρόκειται για καλές πιτσιρίκες, ο Slavi έλεγε αλήθεια και ο Χάρης δεν θα γαμήσει γιατί τις εξέθεσε το Παιδοβούβαλο και στράβωσαν.

Τελικό συμπέρασμα..

Συνημμένα

• Paidovouvalo_opt.jpg
    Paidovouvalo_opt.jpg
    26,4 KB · Εμφανίσεις: 30

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εσένα σε βάλαν μπας και σωσεις την κατάσταση  :2funny:το τέρας έφυγε πάλι σαν βρεγμένη γάτα όπως τότε με τον γάμο των μεγιστάνων  :2funny:τωρα δεν μπορει να κάνει τίποτα  :2funny:πρέπει να έχει χεστή πάνω του  :2funny:.Ισως πρεπει να ρωτησω τη γκόμενα αν ειναι αληθεια ολα αυτα που λέει οτι της δίναν 10 Ευρώ για να την πηδάνε όλη μέρα? :think: :2funny: :2funny: :2funny:
  Ενδιαφέρον τι θα πει η γκόμενα αν μάθει αυτα τα ψέματα που λέει οτι την  :knockinb: ολη τη μέρα για 10 Ευρώ  :2funny:
  Στο μεταξύ ο Davarits μου ειπε να σας πω οτι ολοι οι Ελληνες απο τη Ρουμανία εχουν πεθάνει στα γέλια  :2funny: δώσανε λεει τόσα λεφτα για να πάνε εκει και να  :knockinb: τέτοια μπάζα και πρεζάκια  :2funny: :2funny: :2funny:
  μαλλον πηγαινε σ'αυτους για να φάει  :2funny: και μετά πήγαινε στον γκόμενο της  :2funny: αυτοι την τα'ι'ζαν και αυτός την  :knockinb: :2funny:.
  Παρτε τη και με τον γκόμενο της

Συνημμένα

• kristina6.jpg
    kristina6.jpg
    86,8 KB · Εμφανίσεις: 25

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η κατάσταση είναι γελοία.Ηδη έκλεισα με 10 γκόμενες.Οι τιμές βέβαια από 100 ευρώ και πλέον εκάστη.Θα κάνω την αρχή με λαμπρό τριολέ.
Εχει πάρα πολύ πράμα είναι εξαιρετικά εύκολο.Να δούμε αν μπορώ να συνδυάσω νυχτερινή ζωή.Θα είναι ξεπούτσιασμα.

Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
  Στο μεταξύ ο Davarits μου ειπε να σας πω οτι ολοι οι Ελληνες απο τη Ρουμανία εχουν πεθάνει στα γέλια  :2funny: δώσανε λεει τόσα λεφτα για να πάνε εκει και να  :knockinb: τέτοια μπάζα και πρεζάκια  :2funny: :2funny: :2funny:
ενω ο νταβαριτς γαμαει μουναρες  :2funny: :2funny: :2funny:
Davarits Bucuresti

Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
να βαλουμε παλι καμια Μολδαβη να ομορφυνει το τοπικ :dancing:
απαιχτος οπως παντα ο Παναγιωταρος  :orchestra:

Συνημμένα

• 12143167_982008078487751_461218686831510271_n.jpg
    12143167_982008078487751_461218686831510271_n.jpg
    66,4 KB · Εμφανίσεις: 22

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Η κατάσταση είναι γελοία.Ηδη έκλεισα με 10 γκόμενες.Οι τιμές βέβαια από 100 ευρώ και πλέον εκάστη.Θα κάνω την αρχή με λαμπρό τριολέ.
Εχει πάρα πολύ πράμα είναι εξαιρετικά εύκολο.Να δούμε αν μπορώ να συνδυάσω νυχτερινή ζωή.Θα είναι ξεπούτσιασμα.
Σε πιάσανε κορό'ι'δο εδω γαμάνε με 10 Ευρώ όλη τη μέρα (μουνάρες)  :jerking: :2funny:Και εσυ δινεις πανω απο 100  :2funny:

ενω ο νταβαριτς γαμαει μουναρες  :2funny: :2funny: :2funny:
Davarits Bucuresti
Δεν ειναι ο Davarits στο βιντεάκι.O Davarits δεν εχει Dacia.
 Σήμερα γελάσαμε πολύ  :2funny: αυτό ισως ειναι μόνο η αρχή  :2funny:

Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
συγκαμενε βλεπε τον παναγιωταρο με τις μουναρες και γαμα την χουφτα σου  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σε πιάσανε κορό'ι'δο εδω γαμάνε με 10 Ευρώ όλη τη μέρα (μουνάρες)  :jerking: :2funny:Και εσυ δινεις πανω απο 100  :2funny:

Δε γαμάνε με 10 ευρώ.Τι μαλακίες είναι αυτές?Οποιος θέλει ας πάει να προτείνει σε μια τοπ κλας 10 ευρώ έστω και για μια ώρα.Θα τον βάλει στους ανεπιθύμητους σε δευτερόλεπτα.
Τώρα αν είναι μία που την έχουν σκυλογαμήσει 200 φορές και την κλείνουν για μια βδομάδα δεν ξέρω.
Πάντως με 100-150 ευρώ όλα τα σπονσοράκια κάθονται και διαλέγεις.Εχει ξεφύγει πολύ η κατάσταση πάντα εύκολα ήτανε βέβαια αλλά τώρα είναι απελπισμένες.Υπολογίζω να φάω 1500 ευρώ στα σπονσοράκια να δούμε πόσα θα φάνε οι κανονικές.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Γιατί τόσος Ερωτας με τον Παναγιώταρο? :think: μηπως τον γαμάς  :2funny:
  Παρε αλλη μια φωτο τους μεγάλους γαμιάδες του Κισινιώφ  :vomit: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• teras1a.jpg
    teras1a.jpg
    161,4 KB · Εμφανίσεις: 59

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δε γαμάνε με 10 ευρώ.Τι μαλακίες είναι αυτές?Οποιος θέλει ας πάει να προτείνει σε μια τοπ κλας 10 ευρώ έστω και για μια ώρα.Θα τον βάλει στους ανεπιθύμητους σε δευτερόλεπτα.
Τώρα αν είναι μία που την έχουν σκυλογαμήσει 200 φορές και την κλείνουν για μια βδομάδα δεν ξέρω.
Πάντως με 100-150 ευρώ όλα τα σπονσοράκια κάθονται και διαλέγεις.Εχει ξεφύγει πολύ η κατάσταση πάντα εύκολα ήτανε βέβαια αλλά τώρα είναι απελπισμένες.Υπολογίζω να φάω 1500 ευρώ στα σπονσοράκια να δούμε πόσα θα φάνε οι κανονικές.
Δηλαδη αμφισβιτεις κ'εσυ το μεγάλο γαμιά τον Σινοχάρα? :2funny:ο Αράπης μπορεί να δίνει και λιγότερα 5 Ευρώ για όλη τη μέρα  :2funny:.
  Να δες εδω της γκομενίτσες.Αν θες εχω το τηλεφωνο της,να την πάρεις να της πεις οτι ο Σινοχάρας την  :knockinb: ολη μέρα για 10 Ευρώ και οτι θες κ'εσύ να την εχεις 24ωρες για 10 Ευρώ να δούμε τι θα σου πει  :2funny:  :ak:.

Συνημμένα

• kristina2.jpg
    kristina2.jpg
    29,6 KB · Εμφανίσεις: 24
  • kristina3.jpg
    kristina3.jpg
    97,1 KB · Εμφανίσεις: 20

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
ειρηνη υμιν
το μηνημα τοστειλα εγω στην συγκεκεριμενη να δουμε αν δεχτει....κ ειμαι κ 8-10  χρονια πιο τζοβενο απο το παλιοπουρο τον αλλαν!!! :2funny: :2funny: :2funny:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
αν υπηρχε λογικη θαπρεπε να δεχτουν 3-5000 χριβνια παιρνει μια το μηνα,,,,
οποτε για δεκα μεερς τα μισα κ να κοβει βολτες κ να πινει ειναι θεεικα
ομως σε οσες ειπα 500-600 το βρραδυ τσινηξαν,κ μαλιστα σε μικρες πολεις,βεβαια πιο καλες κ πιο μικρες απο αυτη ,αλλα κανα δυο οπωςλεει κι ο μιτσος με καναν ιγκνορ, ψιλικατζης σου λεει,κι απο ζυριχη κ τσιγκουνης,,ε αει σιχτιρ,, :grin:,ειδομεν...

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Δηλαδη αμφισβιτεις κ'εσυ το μεγάλο γαμιά τον Σινοχάρα? :2funny:ο Αράπης μπορεί να δίνει και λιγότερα 5 Ευρώ για όλη τη μέρα  :2funny:.
 Να δες εδω της γκομενίτσες.Αν θες εχω το τηλεφωνο της,να την πάρεις να της πεις οτι ο Σινοχάρας την  :knockinb: ολη μέρα για 10 Ευρώ και οτι θες κ'εσύ να την εχεις 24ωρες για 10 Ευρώ να δούμε τι θα σου πει  :2funny:  :ak:.
ακομα δεν καταλαβα,,τι ειναι αυτες οι γκομενες που βαζεις με τον αραπη κ μονες τους???? :think:
αυτη δεν ειναι αυτη με τα 10ε παντως...

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
Καλα εσυ γιατί τον γλύφεις? :2funny: :think:σου υποσχέθηκε να σου δωσει καμια τέτοια?ή ΄σου ειπε οτι θα βγάλει βρωμιές γιά σένα? :think: :2funny: ή μηπως οτι θα το πει στους φιλους της γκόμενας να σε δείρουνε? :2funny:και εσυ σαν κοτούλα που είσαι  :shit: :2funny:
 Το οτι δεν μπορεί να περπατίσει μου το εχουνε πει πανω απο 10 διαφορετικά άτομα.Ολη η Χερσονησος τον έβλεπε που δεν μπορουσε να παει μεχρι το μπαρ και παρακαλουσε να του φέρουν ποτό  :2funny:.Μ'αρεσει η δικαιολογία του οτι ειχε τότε μια πληγή στα πόδια  :jerking:.Για τα γυναικια ρουχα οτι του φοράνε μου το ειπε μια αλλη γκόμενα (δεν το θεωρο αποδεδηγμένο 100%).
 Χέστηκε πανω του το τέρας για να μην μάθει ο κόσμος την αλήθεια  :2funny: αν σου κολλίσει πες του οτι θα της πεις αυτα που μας λεει οτι την πηραν για ολη τη μέρα για 10 Ευρώ  :2funny: για να σκάσει :2funny:
την αληθεια την ειπε ο χαρης
και το παιδι δεν λεει ψεμματα
αποδειξες τι; οτι δεν λεω ψεμματα κι οτι γκομενες υπαρχουν
και ο χαρης απλα δεν συμφωνησε εκεινη την μερα να παρει 2 γκομενες με 5500 για μια βδομαδα γιατι ειχε βαλει στο ματι μια πωλητρια

να δω ποτε θα σταματησεις να αυτοξεφτιλιζεσε
οσους και να ρωτησεις δεν θα την πουν την γκομενα ασχημη
και μικρουλα ειναι
εχεις πια το κοντακτε της για γραψε τις να σε δουμε
και πες τις οτι πας
σε περιμενει  :)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
αν υπηρχε λογικη θαπρεπε να δεχτουν 3-5000 χριβνια παιρνει μια το μηνα,,,,
οποτε για δεκα μεερς τα μισα κ να κοβει βολτες κ να πινει ειναι θεεικα
ομως σε οσες ειπα 500-600 το βρραδυ τσινηξαν,κ μαλιστα σε μικρες πολεις,βεβαια πιο καλες κ πιο μικρες απο αυτη ,αλλα κανα δυο οπωςλεει κι ο μιτσος με καναν ιγκνορ, ψιλικατζης σου λεει,κι απο ζυριχη κ τσιγκουνης,,ε αει σιχτιρ,, :grin:,ειδομεν...

Ελα τώρα με 25 ευρώ όλη νύχτα?Οι τιμές για τις καλές αρχίζουν από τα 50 ευρώ το δίωρο.Με 100 ευρώ τις έχεις σχεδόν όλες.Τι να την κάνεις πάνω από 2-3 ώρες?Μετά φέρνεις άλλη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom