Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
οκ ειδα
αυριο στελνω οτι κειμενο μου πεις  ;)

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
του αλλαν ναι το δικο σπυ οχι,,στειλτο στο πμ,κ γραπσε τι θες να της πω,οποτε να το παμε με τους κανονες σου  ;)
ρωσικα η αγγλικα επικινωνειτε?κ στα δυο μπορω εγω,απλα πες
γραψε εκ μερους του Αλλαν τοτε
σου εστειλα πμ το λινκ της...πες της οτι γραφεις εκ μερους της δινεις 2500 κι οτι αν ερθει και η τονυα θα ειμαστε σουπερ σαν τριο
κι οτι θα πας απο εως ταδε του μηνος
ρωσσικα μονο μιλαει η κοπελα

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
γραψε εκ μερους του Αλλαν τοτε
σου εστειλα πμ το λινκ της...πες της οτι γραφεις εκ μερους της δινεις 2500 κι οτι αν ερθει και η τονυα θα ειμαστε σουπερ σαν τριο
κι οτι θα πας απο εως ταδε του μηνος
ρωσσικα μονο μιλαει η κοπελα
χαρασο..πο ρουσκι,,μοζνε  :grin:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
και με λατινικα καταλαβαινει
η συγκεκριμενη θα σε πηδαει 6 φορες την μερα και θελει κι αλλο
ανθρωπινα να της φερθεις κι ολα μια χαρα
6 την μερα εχω ν α  γαμησω δεκα χρονια πριν. 3 φτανουν.. :grin: παντως επειδη κι εγω το βαριεμαι το ονε-ονε καλο ειναι ν αβρεθει κι η αλλη,,,,τανια ειπες??

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
6 την μερα εχω ν αγαμησω δεκα χρονια πριν... :grin:παντως επειδη κι εγω το βαριεμαι το ονε-ονε καλο ειναι ν αβρεθει κι η αλλη,,,,τανια ειπες??
τονια
και ο αλλαν το βαριοτανε αλλα κατεληξε να κρυβετε
ειναι 1,70 αδυνατη στα 58-59 κιλα.... προσωπο πολυ καλυτερο απο οτι οι φωτογραφιες οπου την αδικουν....παραπανω ρωτα τον Αλλαν  :grin:

σου εγραψα επακριβως τι να τις γραψεις

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
τονια
και ο αλλαν το βαριοτανε αλλα κατεληξε να κρυβετε
ειναι 1,70 αδυνατη στα 58-59 κιλα.... προσωπο πολυ καλυτερο απο οτι οι φωτογραφιες οπου την αδικουν....παραπανω ρωτα τον Αλλαν  :grin:
τονια οκ,,,θα  τη ρωτησω αυτη
αυτο το πουτανοχωρι που ειναιαυτες  εσυ απο το ξερεις??? εγω απο καποιους μολδαβους που κινουνται χρονια στην περιοχη, απο ιζμαιλ μεχρι κομπλεβο,αλλα εσυ που το πετυχες???? :think: :think: :think:
για να δουμε τι θα δουμε... :grin:
υγ ναι τα ξαναδιαβασα τα τεξτ

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
τονια οκ,,,θα  τη ρωτησω αυτη
αυτο το πουτανοχωρι που ειναιαυτες  εσυ απο το ξερεις??? εγω απο καποιους μολδαβους που κινουνται χρονια στην περιοχη, απο ιζμαιλ μεχρι κομπλεβο,αλλα εσυ που το πετυχες???? :think: :think: :think:
για να δουμε τι θα δουμε... :grin:
υγ ναι τα ξαναδιαβασα τα τεξτ
ρωτας πολλα τον παλιο :2funny:
αν χρειαστω τιποτα ρομουνια ρωταω εσυ ακολουθα οδηγειες  ;)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
α ωραια στο ειπε ο Γιαννης....κι οτι επερνα και πολλες φορες τηλεφωνο κιολας

α και σου ειπαν και πολλοι οτι βγενω με γυναικια ρουχα...οκ εχεις πλακα
θα ειχα τετοια ιδιαιτεροτητα και θα την παρουσιαζα κιολας και σε πολλες πηγες... και ρε μεγαλε αν ειχα τετοια ιδιεταιρωτητα με τα γυναικια ρουχα, τι σκατα γραφω για ουκρανες και ρωσσιδες και δεν γραφω με την μια στους κροσντρεσερ να τελειωνει το θεμα;
Αυτό δεν μου το είπε μόνο ο Γιάννης αλλα και αλλοι 2.
  Για τα γυναικία ρούχα αποδείξεις δεν έχω.Πιστευω ομως οτι ειναι αληθεια χωρις να ειμαι σιγουρος 100%.
  Σχετικα με το οτι δεν μπορεις να περπατίσεις ειναι 100% αληθεια αυτο το ειδαν στην Κρήτη πολλά ατομα και μου το γράψανε,καθως και στην Οδησσό μου γράψαν τα ίδια.
  Το σοβαρότερο ομως ειναι γιατι να μην βάλουν της φώτο στο σά'ι'τ?Τόσο χέστες ειστε πιά? :2funny:ή λετε ψέματα? :think:εγω γιατι δεν κωλόνω να της βάζω στο σά'ι'τ και να της γυριζω βιντεο φορωντας λουράκια  :2funny:.Οποιος δεν εχει κατι να κρυψει δεν κωλόνει  :2funny:.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σπονσοράκια στο mamba έχει πάρα πολλά για όποιον ενδιαφέρεται.Παλιά είχαν χρωματιστές αγγελίες και έβγαιναν πρώτες στην αναζήτηση αλλά μετά τις απαγόρεψαν.Οι τιμές πάνε αρχικά στα 50 δολλάρια για δύο ώρες αλλά μπορείς να το κατεβάσεις.
Σίγουρα τώρα που θα πάω θα πάρω καμιά δεκαριά σπονσοράκια αλλά δεν πάω για αυτά.Εμένα με ενδιαφέρει το ελεύθερο κυνήγι οι άγριες φάσεις στα κλαμπ και στο δρόμο.
Semisponsor είναι η γκόμενα που λέει οτι είναι φοιτήτρια και θέλει λεφτά για τις σπουδές της.Ετσι κι αλλιώς όλες ψεύδονται.Υπάρχει το short term sponsoring που ουσιαστικά είναι prostitution.
Συνήθως τις κρατάω μέχρι το βράδυ και μετά ξεχύνομαι στα κλαμπ.Τώρα θα κουβαλήσω κάπου 4000 ευρώ για 7 μέρες οπότε θα παίξουν πολλές φάσεις και με κανονικές γκόμενες και με σπονσοράκια.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
α ωραια στο ειπε ο Γιαννης....κι οτι επερνα και πολλες φορες τηλεφωνο κιολας

α και σου ειπαν και πολλοι οτι βγενω με γυναικια ρουχα...οκ εχεις πλακα
θα ειχα τετοια ιδιαιτεροτητα και θα την παρουσιαζα κιολας και σε πολλες πηγες... και ρε μεγαλε αν ειχα τετοια ιδιεταιρωτητα με τα γυναικια ρουχα, τι σκατα γραφω για ουκρανες και ρωσσιδες και δεν γραφω με την μια στους κροσντρεσερ να τελειωνει το θεμα;
Για να  :2funny: και λιγάκι εχω και αλλους που μπορουνε να μου δωσουνε πληροφορίες εκτος απο τους εκει Ελληνες.Οτι ηθελα το έμαθα  :2funny:Αν γράφεις την αλήθεια δεν εχεις να φοβιθείς τίποτα.
  Σχετικα που εγραψες οτι δεν σου αρέσει το κρυο.Εδω εχουμε πιά υπόγεια γκαράζ.Οδησσό δεν ειδα να εχει για Κίεβο δεν ξερω.Πολλά καινουργια σπιτια εχουν και το υπόγειο παρκινγκ τους που κατεβαινεις με το ασανσερ και έχεις τη θέση σου και καθεσαι στο τζιπ σου και φεύγεις.Γιατι λεω οτι θέλεις 3000 Ευρώ για Αγια Πετρούπολη,για να εχεις αυτες της ανέσεις και να μην ξεχιονίζεις αυτοκίνητα!Σχετικα με την Ελλαδα εγραψεο DR LOVE στο Thread  της Βαρσοβίας και με κάλυψε πλήρως.

Συνημμένα

• kristina3.jpg
    kristina3.jpg
    97,1 KB · Εμφανίσεις: 28
  • kristina2.jpg
    kristina2.jpg
    29,6 KB · Εμφανίσεις: 25
  • Χαχα
Αντιδράσεις: 968
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
Για να  :2funny: και λιγάκι εχω και αλλους που μπορουνε να μου δωσουνε πληροφορίες εκτος απο τους εκει Ελληνες.Οτι ηθελα το έμαθα  :2funny:Αν γράφεις την αλήθεια δεν εχεις να φοβιθείς τίποτα.
  Σχετικα που εγραψες οτι δεν σου αρέσει το κρυο.Εδω εχουμε πιά υπόγεια γκαράζ.Οδησσό δεν ειδα να εχει για Κίεβο δεν ξερω.Πολλά καινουργια σπιτια εχουν και το υπόγειο παρκινγκ τους που κατεβαινεις με το ασανσερ και έχεις τη θέση σου και καθεσαι στο τζιπ σου και φεύγεις.Γιατι λεω οτι θέλεις 3000 Ευρώ για Αγια Πετρούπολη,για να εχεις αυτες της ανέσεις και να μην ξεχιονίζεις αυτοκίνητα!Σχετικα με την Ελλαδα εγραψεο DR LOVE στο Thread  της Βαρσοβίας και με κάλυψε πλήρως.

το οτιο Γιαννης σου εδωσε το κοντακτε της κοπελιτσας και εβαλες τις φωτογραφιες της το θεωρεις εξυπναδα;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
το οτιο Γιαννης σου εδωσε το κοντακτε της κοπελιτσας και εβαλες τις φωτογραφιες της το θεωρεις εξυπναδα;
Οχι με το Γιαννη εχω να μιλησω κάμποσο καιρό,οπως και με το Χάρη.Απλος ειναι πολυ μικρός ο κόσμος  :2funny:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
Οχι με το Γιαννη εχω να μιλησω κάμποσο καιρό,οπως και με το Χάρη.Απλος ειναι πολυ μικρός ο κόσμος  :2funny:
ασε ρε δημητρακη τωρα
αυτο που κανεις ειναι ξεφτιλικη να βαζεις φωτο με μουρη

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ασε ρε δημητρακη τωρα
αυτο που κανεις ειναι ξεφτιλικη να βαζεις φωτο με μουρη
Αστα ψώφια  :2funny:Καλά χασισονόσασταν αντί να γαμάτε? :2funny:Αυτη οσες φορες την ειχα δει χασισομένη ηταν  :think:.Εκτός αυτού όλο με Αζέρους κάνει παρέα  :vomit:.
 Αυτη η φωτογραφία της δεν ειναι στο vkontakte της.Για να μη λες οτι εχω απο'κει της φώτο της.Απλος ο κοσμος ειναι πολυ μικρός τελικά  :2funny:
  Αν θες εχω και το τηλεφωνο της.Και αυτό μου το δώσανε? :jerking: :2funny: +380635----14 απλός για μια ακομα φορά ησουν άτυχος  :2funny: οπως και με τα ψέματα που έλεγες για τον γάμο του φίλου σου του Μεγιστάνα στη Μόσχα  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• Kristin.jpg
    Kristin.jpg
    36,2 KB · Εμφανίσεις: 26

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
με σενα διμητρακι θα τα πουμε αποψε γιατι ειμαι πολυ θυμωμενος μαζι σου.ο γιαννης μου λεει δεν μιλησε με διμητρακι και οτι εκανε πλακα σε μενα οτι μιλα μαζι του για να τον φιλοξενησω,ειπε μηνες εχει να μιλησει με διμητρακι.με κανενα ελληνα διμητρακι δεν μιλησαμε για την μικρη.με πηρε η κοπελα και λεει εβαλα της φοτο της σε  ελλινικη σελιδα και να τις βγαλω,μπαινω και βλεπω φωτο.την κοπελα επιδει δεν εβρισκα απο το κινιτο πως την κρυβω,την εβγαλα απο φιλους.με τον διμητρακι μιλισαμε πριν λεγες μερες  και με τον δασκαλο.κανεις ελληνας δεν του εδωσε φωτο,ουτε ειδε την κοπελα πλιν εμενα και του γιαννι,ουτε κανενας ειχε χρονο να μιλισει και να στειλει φωτο του διμητρακι,ο γιννις ηταν ραντεβου με κοπελα και μετα μαζι μου σε εστιατοριο.εκει μαλωσαμε γιατι ελεγε οτι θα μου παρει την μικρη και οτι εκανε συμφωνια μαζι της,ενω σε μενα ειπε στο καφε ειναι αρωστη πολυ και δεν μπορει.τελικα μαλακιες μου ελεγε,με αλλη κοπελα μιλουσε.δεν εχω χρονο,ουτε διαβασα ακομα τιποτα εδω και μερες.διμιτρακι σταματατα να λες οτι οτι σου εδωσαν φωτο και μην φωτογραφιζεις εμενα και τον γιαννι που δεν σου μιλισαμε ουτε σου ειπαμε κατι.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
με σενα διμητρακι θα τα πουμε αποψε γιατι ειμαι πολυ θυμωμενος μαζι σου.ο γιαννης μου λεει δεν μιλησε με διμητρακι και οτι εκανε πλακα σε μενα οτι μιλα μαζι του για να τον φιλοξενησω,ειπε μηνες εχει να μιλησει με διμητρακι.με κανενα ελληνα διμητρακι δεν μιλησαμε για την μικρη.με πηρε η κοπελα και λεει εβαλα της φοτο της σε  ελλινικη σελιδα και να τις βγαλω,μπαινω και βλεπω φωτο.την κοπελα επιδει δεν εβρισκα απο το κινιτο πως την κρυβω,την εβγαλα απο φιλους.με τον διμητρακι μιλισαμε πριν λεγες μερες  και με τον δασκαλο.κανεις ελληνας δεν του εδωσε φωτο,ουτε ειδε την κοπελα πλιν εμενα και του γιαννι,ουτε κανενας ειχε χρονο να μιλισει και να στειλει φωτο του διμητρακι,ο γιννις ηταν ραντεβου με κοπελα και μετα μαζι μου σε εστιατοριο.εκει μαλωσαμε γιατι ελεγε οτι θα μου παρει την μικρη και οτι εκανε συμφωνια μαζι της,ενω σε μενα ειπε στο καφε ειναι αρωστη πολυ και δεν μπορει.τελικα μαλακιες μου ελεγε,με αλλη κοπελα μιλουσε.δεν εχω χρονο,ουτε διαβασα ακομα τιποτα εδω και μερες.διμιτρακι σταματατα να λες οτι οτι σου εδωσαν φωτο και μην φωτογραφιζεις εμενα και τον γιαννι που δεν σου μιλισαμε ουτε σου ειπαμε κατι.
Το ξέρω οτι εχουμε να μιλησουμε πολυ καιρο,και με σένα και με το Γιάννη.Η κοπέλα πως σε πήρε αφου εισαι στην Κύπρο?Μας δουλευεις?Το τέρας σε πήρε  τηλέφωνο και σου κλαφτηκε:2funny:.
 Ηταν για μια ακομα φορά άτυχος  :2funny: δυστηχως ο κοσμος ειναι πολυ μικρός  :2funny:
  Τελικά η αλήθεια για μια ακόμα φορά κέρδισε  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
Το ξέρω οτι εχουμε να μιλησουμε πολυ καιρο,και με σένα και με το Γιάννη.Η κοπέλα πως σε πήρε αφου εισαι στην Κύπρο?Μας δουλευεται?Το τέρας σε πήρε  :2funny:.
 Ηταν για μια ακομα φορά άτυχος  :2funny: δυστηχως ο κοσμος ειναι πολυ μικρός  :2funny:
ατυχος για ποιο λογο;
το οτι εβαλες την φωτο της κοπελιτσας εγω ειμαι ο ατυχος;;
και τα φιλαρακια σου ειναι οδησσο ποια κυπρο; εχει η κυπρος οδησσο;
η αληθεια τι εννοεις οτι δεν ηταν μαζι μας;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ατυχος για ποιο λογο;
το οτι εβαλες την φωτο της κοπελιτσας εγω ειμαι ο ατυχος;;
και τα φιλαρακια σου ειναι οδησσο ποια κυπρο; εχει η κυπρος οδησσο;
Ο Χάρης νομίζω γυρισε Κύπρο.
 Γιατί δεν μπορει να έχουμε κοινούς γνωστούς?Οπως τον Αντώνη και το Μιχάλη?γιατί πρέπει οποσδήποτε ο Χάρης να μου έδωσε τη φώτο της κοπέλας?Και το κινητό της απο που το έμαθα?και αυτό ο Χάρης?Και οι φώτο που δεν ειναι απο το βκοντάκτε? :think:
 Η συγκεκριμένη κοπέλα κανει παρέα με Αζέρους και της αρέσει το Χασισάκι  :2funny:.Μηπως και αυτη η φωτογραφία της ειναι απο το βκοντάκτε?
 Και μη μου κολλάς και πολυ μην της πω αυτά που λες οτι την πήδαγες για 10 Ευρώ για όλη τη μέρα και μετά βλέπεις την Οδησσό απο φωτογραφία  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Ο ένας απ'αυτούς ο В---ий ειναι ο γκόμενος της,και αυτό μου το είπε ο Χάρης και ο Γιάννης?

Συνημμένα

• kristina5.jpg
    kristina5.jpg
    53,8 KB · Εμφανίσεις: 24

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
διμητρακι ουκρανια ειμαι.σου ειπα εγω οτι ο σλαβιανι δεν μπορει να περρατησει?μια χαρα τον ειδα να περπατα και ολο γκομενες ειχε στο σπιτι μαζι του,2 φορες που πηγα.βγηκαμε 2 φορες εξω για να μου γνωρισει καπειες κοπελες αν ηθελα να κανω συμφωνια με καλες τιμες.μια φορα που καθομουν στα σουβλακια μονο του πηρα σπιτι γιατι εκανε κρυο να βγει εξω και περιμενε τις 2 κοπελες που θα μου γνωριζε για πακετο με 5500 γριβνα την εβδομαδα.τελικα αυτες δεν ερχονταν σπιτι και πηγαμε με τα ποδια εμεις 5 λεπτα πιο κατω στην κατερινισκαγια σε ενα εστιατοριο.γιατι λες οτι εχεις συναντησει την κοπελα ομως,αφου μαζι ημασταν?την κοπελα που τιν ειδες χασισομενη οδυσσο?εγω 3 φορες την ειδα μαζι με τον σλαβιανι και τον αλλαν και με καλη τους θεληση μου ειπαν αντι να ξοδευεσαι με την καθε μαλακισμενη,θα εχεις ενα κοριστακι 19 ναα το γαμας συνεχεια με λιγα λεφτα,παρεα και να τρωτε μαζι σε εστιατορια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom