balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
οκ ειδα
αυριο στελνω οτι κειμενο μου πεις ;)
αυριο στελνω οτι κειμενο μου πεις ;)
γραψε εκ μερους του Αλλαν τοτετου αλλαν ναι το δικο σπυ οχι,,στειλτο στο πμ,κ γραπσε τι θες να της πω,οποτε να το παμε με τους κανονες σου ;)
ρωσικα η αγγλικα επικινωνειτε?κ στα δυο μπορω εγω,απλα πες
χαρασο..πο ρουσκι,,μοζνεγραψε εκ μερους του Αλλαν τοτε
σου εστειλα πμ το λινκ της...πες της οτι γραφεις εκ μερους της δινεις 2500 κι οτι αν ερθει και η τονυα θα ειμαστε σουπερ σαν τριο
κι οτι θα πας απο εως ταδε του μηνος
ρωσσικα μονο μιλαει η κοπελα
και με λατινικα καταλαβαινειχαρασο..πο ρουσκι,,μοζνε
6 την μερα εχω ν α γαμησω δεκα χρονια πριν. 3 φτανουν.. παντως επειδη κι εγω το βαριεμαι το ονε-ονε καλο ειναι ν αβρεθει κι η αλλη,,,,τανια ειπες??και με λατινικα καταλαβαινει
η συγκεκριμενη θα σε πηδαει 6 φορες την μερα και θελει κι αλλο
ανθρωπινα να της φερθεις κι ολα μια χαρα
τονια6 την μερα εχω ν αγαμησω δεκα χρονια πριν... παντως επειδη κι εγω το βαριεμαι το ονε-ονε καλο ειναι ν αβρεθει κι η αλλη,,,,τανια ειπες??
τονια οκ,,,θα τη ρωτησω αυτητονια
και ο αλλαν το βαριοτανε αλλα κατεληξε να κρυβετε
ειναι 1,70 αδυνατη στα 58-59 κιλα.... προσωπο πολυ καλυτερο απο οτι οι φωτογραφιες οπου την αδικουν....παραπανω ρωτα τον Αλλαν
ρωτας πολλα τον παλιοτονια οκ,,,θα τη ρωτησω αυτη
αυτο το πουτανοχωρι που ειναιαυτες εσυ απο το ξερεις??? εγω απο καποιους μολδαβους που κινουνται χρονια στην περιοχη, απο ιζμαιλ μεχρι κομπλεβο,αλλα εσυ που το πετυχες????
για να δουμε τι θα δουμε...
υγ ναι τα ξαναδιαβασα τα τεξτ
Αυτό δεν μου το είπε μόνο ο Γιάννης αλλα και αλλοι 2.α ωραια στο ειπε ο Γιαννης....κι οτι επερνα και πολλες φορες τηλεφωνο κιολας
α και σου ειπαν και πολλοι οτι βγενω με γυναικια ρουχα...οκ εχεις πλακα
θα ειχα τετοια ιδιαιτεροτητα και θα την παρουσιαζα κιολας και σε πολλες πηγες... και ρε μεγαλε αν ειχα τετοια ιδιεταιρωτητα με τα γυναικια ρουχα, τι σκατα γραφω για ουκρανες και ρωσσιδες και δεν γραφω με την μια στους κροσντρεσερ να τελειωνει το θεμα;
Για να και λιγάκι εχω και αλλους που μπορουνε να μου δωσουνε πληροφορίες εκτος απο τους εκει Ελληνες.Οτι ηθελα το έμαθα Αν γράφεις την αλήθεια δεν εχεις να φοβιθείς τίποτα.α ωραια στο ειπε ο Γιαννης....κι οτι επερνα και πολλες φορες τηλεφωνο κιολας
α και σου ειπαν και πολλοι οτι βγενω με γυναικια ρουχα...οκ εχεις πλακα
θα ειχα τετοια ιδιαιτεροτητα και θα την παρουσιαζα κιολας και σε πολλες πηγες... και ρε μεγαλε αν ειχα τετοια ιδιεταιρωτητα με τα γυναικια ρουχα, τι σκατα γραφω για ουκρανες και ρωσσιδες και δεν γραφω με την μια στους κροσντρεσερ να τελειωνει το θεμα;
το οτιο Γιαννης σου εδωσε το κοντακτε της κοπελιτσας και εβαλες τις φωτογραφιες της το θεωρεις εξυπναδα;Για να και λιγάκι εχω και αλλους που μπορουνε να μου δωσουνε πληροφορίες εκτος απο τους εκει Ελληνες.Οτι ηθελα το έμαθα Αν γράφεις την αλήθεια δεν εχεις να φοβιθείς τίποτα.
Σχετικα που εγραψες οτι δεν σου αρέσει το κρυο.Εδω εχουμε πιά υπόγεια γκαράζ.Οδησσό δεν ειδα να εχει για Κίεβο δεν ξερω.Πολλά καινουργια σπιτια εχουν και το υπόγειο παρκινγκ τους που κατεβαινεις με το ασανσερ και έχεις τη θέση σου και καθεσαι στο τζιπ σου και φεύγεις.Γιατι λεω οτι θέλεις 3000 Ευρώ για Αγια Πετρούπολη,για να εχεις αυτες της ανέσεις και να μην ξεχιονίζεις αυτοκίνητα!Σχετικα με την Ελλαδα εγραψεο DR LOVE στο Thread της Βαρσοβίας και με κάλυψε πλήρως.
Οχι με το Γιαννη εχω να μιλησω κάμποσο καιρό,οπως και με το Χάρη.Απλος ειναι πολυ μικρός ο κόσμοςτο οτιο Γιαννης σου εδωσε το κοντακτε της κοπελιτσας και εβαλες τις φωτογραφιες της το θεωρεις εξυπναδα;
ασε ρε δημητρακη τωραΟχι με το Γιαννη εχω να μιλησω κάμποσο καιρό,οπως και με το Χάρη.Απλος ειναι πολυ μικρός ο κόσμος
Αστα ψώφια Καλά χασισονόσασταν αντί να γαμάτε? Αυτη οσες φορες την ειχα δει χασισομένη ηταν .Εκτός αυτού όλο με Αζέρους κάνει παρέα .ασε ρε δημητρακη τωρα
αυτο που κανεις ειναι ξεφτιλικη να βαζεις φωτο με μουρη
Το ξέρω οτι εχουμε να μιλησουμε πολυ καιρο,και με σένα και με το Γιάννη.Η κοπέλα πως σε πήρε αφου εισαι στην Κύπρο?Μας δουλευεις?Το τέρας σε πήρε τηλέφωνο και σου κλαφτηκε.με σενα διμητρακι θα τα πουμε αποψε γιατι ειμαι πολυ θυμωμενος μαζι σου.ο γιαννης μου λεει δεν μιλησε με διμητρακι και οτι εκανε πλακα σε μενα οτι μιλα μαζι του για να τον φιλοξενησω,ειπε μηνες εχει να μιλησει με διμητρακι.με κανενα ελληνα διμητρακι δεν μιλησαμε για την μικρη.με πηρε η κοπελα και λεει εβαλα της φοτο της σε ελλινικη σελιδα και να τις βγαλω,μπαινω και βλεπω φωτο.την κοπελα επιδει δεν εβρισκα απο το κινιτο πως την κρυβω,την εβγαλα απο φιλους.με τον διμητρακι μιλισαμε πριν λεγες μερες και με τον δασκαλο.κανεις ελληνας δεν του εδωσε φωτο,ουτε ειδε την κοπελα πλιν εμενα και του γιαννι,ουτε κανενας ειχε χρονο να μιλισει και να στειλει φωτο του διμητρακι,ο γιννις ηταν ραντεβου με κοπελα και μετα μαζι μου σε εστιατοριο.εκει μαλωσαμε γιατι ελεγε οτι θα μου παρει την μικρη και οτι εκανε συμφωνια μαζι της,ενω σε μενα ειπε στο καφε ειναι αρωστη πολυ και δεν μπορει.τελικα μαλακιες μου ελεγε,με αλλη κοπελα μιλουσε.δεν εχω χρονο,ουτε διαβασα ακομα τιποτα εδω και μερες.διμιτρακι σταματατα να λες οτι οτι σου εδωσαν φωτο και μην φωτογραφιζεις εμενα και τον γιαννι που δεν σου μιλισαμε ουτε σου ειπαμε κατι.
ατυχος για ποιο λογο;Το ξέρω οτι εχουμε να μιλησουμε πολυ καιρο,και με σένα και με το Γιάννη.Η κοπέλα πως σε πήρε αφου εισαι στην Κύπρο?Μας δουλευεται?Το τέρας σε πήρε .
Ηταν για μια ακομα φορά άτυχος δυστηχως ο κοσμος ειναι πολυ μικρός
Ο Χάρης νομίζω γυρισε Κύπρο.ατυχος για ποιο λογο;
το οτι εβαλες την φωτο της κοπελιτσας εγω ειμαι ο ατυχος;;
και τα φιλαρακια σου ειναι οδησσο ποια κυπρο; εχει η κυπρος οδησσο;