Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
656
τζαπα κ κιεβο παροτι δεν παω δεν υπαρχει,,,,αλλου ισως,,,, κι η πιο ψοφια καποιο μαλ..α θα βρει να ψηρισει... ;) ;) :grin:
εχεις μεινει αιωνες πισω
το μισο ντονπας που εφυγε πηγε κιεβο και το αλλο μισο που εφυγε πηγε ρωσσια
εχει κατα χιλιαδες γκομενες που περιμενουν να <αγαπηθουν> και οχι να σπονσοραριστουν

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Εμ!  οχι τιποτ αλλο, μη θελει να παει και κανενας και κανει λαθος και βρεθει αλλου  :grin:
κα πλακα ο μιτσος τοχει κανει τοση διαφημιση το νοβγκοροντ πως το λενε,που ρωσια αν παω ποτε εκει θα παω,,οποτε καλο ειναι να ξερουμε πιο απ τα δυο να μην μπερδευτουμε... :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αρχισες παλι της μαλακιες σου...
πρωτον δεν υπαρχει γυναικειο ρουχο στο νουμερο μου  :2funny: το να θες να με παρουσιαζεις πουστη ειλικρινα δεν καταλαβαινω για πιο λογο θες να το κανεις....θα κερδισεις σε υποληψη;;
σου ειπε ο Μιχαλης οτι δεν μπορουσα να περπατησω γιατι με ειχε χτυπησει το παπουτσι και μου ειχε κανει πληγη κι εσυ το εδεσες οτι δεν μπορω γενικα να περπατησω
δευτερον ο Χαρης ηταν στα κιοσκια και μου λεει κανει καλο σασλικ και του ζητησα να μου φερει γιατι τα κιοσκα δεν κανουν ντελιβερι
τριτον την Ελλαδα δεν την αλλαζω με τιποτα αφου μια χαρα περναω κι εδω, φευγω 3-4 φορες το χρονο διακοπες και το ευχαριστιεμε και δεν το βαριεμε
τις τιμες σου τις ειπε ο Αλλαν δηλαδη κι αυτος βαλτος ειναι;
και παντα αφοραν την <αμοιβη> τις κοπελας..... αλλα επειδη ειναι οικοσιτη την ταιζεις και την ποτιζεις τις περνεις και τα τσιγαρα της...κι εχεις καποιον να σου κανει και παρεα και τα θεληματα σου
Αυτό οτι εχουν πριστει τα πόδια σου και με το ζόρι περπατάς μου το έχουν πει κ'άλλοι απο διαφορετικές πηγές.
Οσο για το Χάρη μου είπαν οτι κάθε μέρα τον έπαιρνες τηλέφωνο για να σου φέρνει φαγητό και οτι δεν βγηκες καθολου απο το σπίτι.
  Για τα γυναικία ρούχα μου το είπε μιά γκόμενα δεν λεω μπορει να το δοκίμασες δεν ειναι ομως αυτο το θέμα μας.
  Εγω τα έγραψα για να μην νομίσεις οτι θα βρω της γκόμενες και θα της ρωτησω και θα μου πούνε αυτά και να μας βάλεις φώτο απο γκόμενες,οι γκομενες που έβαλε ο Αλλαν δεν μου αρέσαν η ξανθια που έβαλες εσυ καλή ειναι και καβλιάρα...αν ημουν εκει για 2 ωρες με 500-600 γκρίβνια (όσα παίρνει και στο σαλόν.Συνηθως τους δινουν τα μισά) θα την έπερνα να την  :knockinb:.Με τον Αλλαν τα έχετε συμφωνίσει οτι του πεις θα το γράψει.Εσενα θα βριζει αν καποιος παει και αντι για 10 Ευρώ τη μέρα αναγκαστει να δώσει πολυ περισσότερα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εχεις μεινει αιωνες πισω
εχει κατα χιλιαδες γκομενες που περιμενουν να <αγαπηθουν> και οχι να σπονσοραριστουν
Γ'αυτό και πρέπει να μένεις μόνιμα εκεί  :) αυτό λεω κ'εγω  :)

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
εχεις μεινει αιωνες πισω
αιωνες οχι,,πριν το πολεμο ναι....κρινοντας απο το μαμπα παντως παντου απανταν σε μενα 3-4 μουναρες στις 10 -20 που γραφω την μερα,κιεβο καμμια σχεδον η μια,,,αυτο ειναι ενδεικτικο για μενασε πολεις που εχω παει κι απαντουσαν πολυ,,πχ ντιπρε κ νικολαεφ γαμουσες κι ευκολα..σε πολεις που δεν παντουσαν πχ οντεσα κ κισινιοφ γαμουσες πιο δυσκολα,,κιεβο ειναιμακραν το πιο δυσκολο κ το πιο ακριβο,
θα τεσταρω το νετ προσεχως κ θα σου πω ,αν εχει κατι αλλαξει στα δικα μου τα γκαλοπ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
κα πλακα ο μιτσος τοχει κανει τοση διαφημιση το νοβγκοροντ πως το λενε,που ρωσια αν παω ποτε εκει θα παω,,οποτε καλο ειναι να ξερουμε πιο απ τα δυο να μην μπερδευτουμε... :grin:
Για Νόβγκοροντ δεν ξερω αν εσυ θα έχεις πέραση ίσως ναι ίσως όχι :think:.Για Αγία Πετρούπολη και Μόσχα σε έβγαλα OFF το στυλ σου δεν το γουστάρουν καθόλου.Ειχε ερθει εδω ενα φιλος μου με το στυλ σου και οι γκόμενες ουτε του μιλάγαν.
 Στο Νόβγκοροντ και στη Ρωσσική επαρχία ξετρελένοντε με το ντυσιμο μου και το στυλ μου!Συνεχεια ακουω...τετοιους αντρες δεν εχουμε εδω και τέτοια  :2funny:.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Αυτό οτι εχουν πριστει τα πόδια σου και με το ζόρι περπατάς μου το έχουν πει κ'άλλοι απο διαφορετικές πηγές.
Οσο για το Χάρη μου είπαν οτι κάθε μέρα τον έπαιρνες τηλέφωνο για να σου φέρνει φαγητό και οτι δεν βγηκες καθολου απο το σπίτι.
  Για τα γυναικία ρούχα μου το είπε μιά γκόμενα δεν λεω μπορει να το δοκίμασες δεν ειναι ομως αυτο το θέμα μας.
  Εγω τα έγραψα για να μην νομίσεις οτι θα βρω της γκόμενες και θα της ρωτησω και θα μου πούνε αυτά και να μας βάλεις φώτο απο γκόμενες,οι γκομενες που έβαλε ο Αλλαν δεν μου αρέσαν η ξανθια που έβαλες εσυ καλή ειναι και καβλιάρα...αν ημουν εκει για 2 ωρες με 500-600 γκρίβνια (όσα παίρνει και στο σαλόν.Συνηθως τους δινουν τα μισά) θα την έπερνα να την  :knockinb:.Με τον Αλλαν τα έχετε συμφωνίσει οτι του πεις θα το γράψει.Εσενα θα βριζει αν καποιος παει και αντι για 10 Ευρώ τη μέρα αναγκαστει να δώσει πολυ περισσότερα.
το 10 τη μερα μου το επιβεβαιωσε σε πμ ο αλλαν
εγω απλα θα πω δεν υπαρχει γαμησι με 250χριβνα ουτε στο μικατσεβο εν αχωριο με πουτανες κοντα στα ουγκρικα συνορα....1000 χιβνα την μερα μπορουσα ν αδωσω καποιες λιγες πιθανοτητες να ισχυει...250χριβνα τη μερα....ειναι κατι ανυπαρκτο.. ;)ουτε στο πουθενα,,ειδικα για πελατες μεγαλυτερης πολυ ηληκιας κ χωρις καμμια προοπτικη απο μεριας της ντεβουσκας...

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
656
διαφορετικες πηγες να στο ειπαν στο ειπαν για να σε κανουν να τρωγεσε μαζι μου
γυναικια ρουχα μονο σε κατι αποκριες οταν ημουν 15 χρονων ειχα φορεσει
σε προκαλω να μου πεις ποια ηταν η γκομενα που σου ειπε οτι εγω εχω φορεσει γυναικεια ρουχα
του χαρη μονο μια φορα του ζητησα να μου φερει απο τα κιοσκια σασλικ
δηλαδη εσυ πως λες οτι πηγαινα για φαγητο στην οδησσο με ταξι;
τεσπα
δεν με νοιαζει τι νομιζεις για εμενα....με εχουν συναντησει παρα πολλα ατομα απο το σαιτ και σε ολα εχω ξηγηθει γκομενα ή οδησσο ή κιεβο ή μοσχα ή αγια πετρουπολη ή αθηνα
το να φαγωνεσε μαζι μου δεν κερδιζεις τιποτα

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Για Νόβγκοροντ δεν ξερω αν εσυ θα έχεις πέραση ίσως ναι ίσως όχι :think:.Για Αγία Πετρούπολη και Μόσχα σε έβγαλα OFF το στυλ σου δεν το γουστάρουν καθόλου.Ειχε ερθει εδω ενα φιλος μου με το στυλ σου και οι γκόμενες ουτε του μιλάγαν.
 Στο Νόβγκοροντ και στη Ρωσσική επαρχία ξετρελένοντε με το ντυσιμο μου και το στυλ μου!Συνεχεια ακουω...τετοιους αντρες δεν εχουμε εδω και τέτοια  :2funny:.
νταξει ρε μιτσο,,γαμα εσυ αυτες που ξετρελενονται ,, 500χιλ ποσο ειναι εκει καποια μουναρα θα περισεψει κ για μας!!! :grin:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
656
το 10 τη μερα μου το επιβεβαιωσε σε πμ ο αλλαν
εγω απλα θα πω δεν υπαρχει γαμησι με 250χριβνα ουτε στο μικατσεβο εν αχωριο με πουτανες κοντα στα ουγκρικα συνορα....1000 χιβνα την μερα μπορουσα ν αδωσω καποιες λιγες πιθανοτητες να ισχυει...250χριβνα τη μερα....ειναι κατι ανυπαρκτο.. ;)ουτε στο πουθενα,,ειδικα για πελατες μεγαλυτερης πολυ ηληκιας κ χωρις καμμια προοπτικη απο μεριας της ντεβουσκας...
λοιπον επειδει ο Αλλαν μου ειπε οτι εισαι ξηγημενο παλικαρι θα σου δωσω το λινκ της γκομενας στο μαμπα και θα της πεις οτι σου ειπα να της γραψεις και να βρεθουμε οδησσο
εκτος αυτου θα της πεις με τα ιδια λεφτα να φερει και την φιλη της την Τονια
συνολο 5000 για 10 μερες

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
656
Γ'αυτό και πρέπει να μένεις μόνιμα εκεί  :) αυτό λεω κ'εγω  :)
μα αντιθετα με εσενα εμενα δεν μου αρεσει το κρυο
το Γεναρη που πηγα οδησσο και ειχε -27 τοτε πραγματκα δεν βγηκα απο το δωματιο 9 μερες και εστελνα γκομενες να φερουν φαγητο
καταρχας δεν ειμαι μαθημενος να περπαταω στο χιονι και γκρεμοτσακιζομουν γλυστραγα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
διαφορετικες πηγες να στο ειπαν στο ειπαν για να σε κανουν να τρωγεσε μαζι μου
γυναικια ρουχα μονο σε κατι αποκριες οταν ημουν 15 χρονων ειχα φορεσει
σε προκαλω να μου πεις ποια ηταν η γκομενα που σου ειπε οτι εγω εχω φορεσει γυναικεια ρουχα
του χαρη μονο μια φορα του ζητησα να μου φερει απο τα κιοσκια σασλικ
δηλαδη εσυ πως λες οτι πηγαινα για φαγητο στην οδησσο με ταξι;
τεσπα
δεν με νοιαζει τι νομιζεις για εμενα....με εχουν συναντησει παρα πολλα ατομα απο το σαιτ και σε ολα εχω ξηγηθει γκομενα ή οδησσο ή κιεβο ή μοσχα ή αγια πετρουπολη ή αθηνα
το να φαγωνεσε μαζι μου δεν κερδιζεις τιποτα
Αφου μπορεις και περπατάς έπρεπε να τραβήξεις βιντεο να περπατάς για να αποδειξεις οτι μπορεις να περπατας.Εμενα μου εχουνε πει οτι με το ζόρι κανεις 2 βήματα.Αυτό με το φαγητο μου το είπαν ατομα που ηταν διπλα στον Χάρη οταν τον επαιρνες τηλεφωνο και του έλεγες να σου φέρει φαγητό στο σπίτι.Για τα γυναικια ρουχα μου το εχουν πει πολλοί.Αλλα δεν ειναι το θέμα μας ουτε το ένα ουτε το άλλο.
 Με λεφτά γκόμενες να σου φέρω όσες θέλεις  :2funny:.Εγω ρωταω να μαθω και καλο ειναι να λετε πραγματικες πληροφορίες οχι φίδια  :2funny: αυτό με τα 10 Ευρώ τη μέρα ειναι της φαντασίας σας  :jerking: :2funny:

νταξει ρε μιτσο,,γαμα εσυ αυτες που ξετρελενονται ,, 500χιλ ποσο ειναι εκει καποια μουναρα θα περισεψει κ για μας!!! :grin:
250.000 κατοικους εχει.Η διαφορα με την Αγία Πετρούπολη ειναι οτι εκει δεν κανουν τιποτα και βαριούντε που ζούνε ενω στην Αγία Πετρούπολη ειναι μονιμος απασχολημένες.Μόνο το σάββατο ειναι ελευθερες ολη μερα της καθημερινές συνηθως μετα της 8-9 το βραδυ.
 Καλα θα σας γραψω μολις γυρισω απο την ντίσκο ειση αργησα

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
λοιπον επειδει ο Αλλαν μου ειπε οτι εισαι ξηγημενο παλικαρι θα σου δωσω το λινκ της γκομενας στο μαμπα και θα της πεις οτι σου ειπα να της γραψεις και να βρεθουμε οδησσο
εκτος αυτου θα της πεις με τα ιδια λεφτα να φερει και την φιλη της την Τονια
συνολο 5000 για 10 μερες
κοιταξε να δεις αυτο θα ειναι  μεγαλυτερη αποδειξη,ανεξαρτητα πως ειναι οι γκομενες καλες κακες η μετριες 10000 για δυο πεντε μερες τσω η μια με 5000 θα το γραψω εδω,οπως κ ναχει αν συμβει
το τεστ μαλλον θα το κανω αυτην την βδομαδα ειναι ν α  παω οδησο,,εχω ενα λογο παραπανω να κανω κ το τεστ
παντως απο τωρα σου λεω,δεν το πιστευω ..ειδομεν,,περιμενω το μαμπα της η βκ η οτι εχει....
μιτσο οπως βλεπεις ηρθε η ωρα της αληθειας  ;)
εξαλλου κ για τον αλλαν εχω πει δεν συμφωνω που τα χωνει κι οποια παρει ο χαρος,αλλα ξαναειπα δυο φορες τον πετυχα σε δραση κι ειχε δυο θεματα ααα και τις δυο φορες,παροτι στην σοφια πουχαμε πρωτοβρεθει δεν τον ειχα κοψει για τοσο δυνατο παικτη,,επεσα εξω ομως,,ισως πεσω κ με σενα,,,
μπορω λοιπον να υσχυριστω οτι ειμαι αντικειμενικος στις κρισεις μου κατα το δυνατο...
οποτε ειδομεν....ζντου

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
η αποψη μου ειναι οτι οι ελληνιδες θα βγουν αμεσα στην βιζιτα μες στον επομενο χρονο,,οι μικρες για 30ε κι οι πιο μεγαλες για 50-100 αναλογα την φαση...οποτε υπομονη οσοι εχετε ακομα 3000 ;)

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
656
κοιταξε να δεις αυτο θα ειναι  μεγαλυτερη αποδειξη,ανεξαρτητα πως ειναι οι γκομενες καλες κακες η μετριες 10000 για δυο πεντε μερες τσω η μια με 5000 θα το γραψω εδω,οπως κ ναχει αν συμβει
το τεστ μαλλον θα το κανω αυτην την βδομαδα ειναι ν απαω οδησο,,εχω ενα λογο παραπανω να κανω κ το τεστ
παντως απο τωρα σου λεω,δεν το πιστευω ..ειδομεν,,περιμενω το μαμπα της η βκ η οτι εχει....
μιτσο οπως βλεπεις ηρθε η ωρα της αληθειας  ;)
εξαλλου κ για τον αλλαν εχω πει δεν συμφωνω που τα χωνει κι οποια παρει ο χαρος,αλλα ξαναειπα δυο φορες τον πετυχα σε δραση κι ειχε δυο θεματα ααα και τις δυο φορες,παροτι στην σοφια πουχαμε πρωτοβρεθει δεν τον ειχα κοψει για τοσο δυνατο παικτη,,επεσα εξω ομως,,ισως πεσω κ με σενα,,,
μπορω λοιπον να υσχυριστω οτι ειμαι αντικειμενικος στις κρισεις μου κατα το δυνατο...
οποτε ειδομεν....ζντου
μαλλον δεν διαβαζεις
και οι 2 με 5000
αρκει να μπορει η Τονυα
υπαρχουν 2 οροι
α) δεν βαζεις φατσα της στο μπου
β) δεν την πασσαρεις σε αλλον
διοτι θα την ξυπνησουμε και οσο εχει ζητηση ανεβενει η τιμη  :2funny:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
μαλλον δεν διαβαζεις
και οι 2 με 5000
αρκει να μπορει η Τονυα
υπαρχουν 2 οροι
α) δεν βαζεις φατσα της στο μπου
β) δεν την πασσαρεις σε αλλον
διοτι θα την ξυπνησουμε και οσο εχει ζητηση ανεβενει η τιμη  :2funny:
οχι  πασες και οχι δεν βαζω πλεον φωτο απο γκομενες
ο λογος
παλια που εβαζα συνεχεια μου λεγαν ειναι απο γτο νετ,,ε σταματησα κ εγω κ γραφω ιστοριες μονο  :grin:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
656
Αφου μπορεις και περπατάς έπρεπε να τραβήξεις βιντεο να περπατάς για να αποδειξεις οτι μπορεις να περπατας.Εμενα μου εχουνε πει οτι με το ζόρι κανεις 2 βήματα.Αυτό με το φαγητο μου το είπαν ατομα που ηταν διπλα στον Χάρη οταν τον επαιρνες τηλεφωνο και του έλεγες να σου φέρει φαγητό στο σπίτι.Για τα γυναικια ρουχα μου το εχουν πει πολλοί.Αλλα δεν ειναι το θέμα μας ουτε το ένα ουτε το άλλο.
 Με λεφτά γκόμενες να σου φέρω όσες θέλεις  :2funny:.Εγω ρωταω να μαθω και καλο ειναι να λετε πραγματικες πληροφορίες οχι φίδια  :2funny: αυτό με τα 10 Ευρώ τη μέρα ειναι της φαντασίας σας  :jerking: :2funny:
 250.000 κατοικους εχει.Η διαφορα με την Αγία Πετρούπολη ειναι οτι εκει δεν κανουν τιποτα και βαριούντε που ζούνε ενω στην Αγία Πετρούπολη ειναι μονιμος απασχολημένες.Μόνο το σάββατο ειναι ελευθερες ολη μερα της καθημερινές συνηθως μετα της 8-9 το βραδυ.
 Καλα θα σας γραψω μολις γυρισω απο την ντίσκο ειση αργησα

α ωραια στο ειπε ο Γιαννης....κι οτι επερνα και πολλες φορες τηλεφωνο κιολας

α και σου ειπαν και πολλοι οτι βγενω με γυναικια ρουχα...οκ εχεις πλακα
θα ειχα τετοια ιδιαιτεροτητα και θα την παρουσιαζα κιολας και σε πολλες πηγες... και ρε μεγαλε αν ειχα τετοια ιδιεταιρωτητα με τα γυναικια ρουχα, τι σκατα γραφω για ουκρανες και ρωσσιδες και δεν γραφω με την μια στους κροσντρεσερ να τελειωνει το θεμα;

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
656
οχι  πασες και οχι δεν βαζω πλεον φωτο απο γκομενες
ο λογος
παλια που εβαζα συνεχεια μου λεγαν ειναι απο γτο νετ,,ε σταματησα κ εγω κ γραφω ιστοριες μονο  :grin:
σου στελνω με πμ το λινκ της γκομενας και θα τις γραψεις επι λεξη οτι εισαι φιλος δικος μου η του αλλαν (φανταζομαι ξερεις τα πραγματικα μας ονοματα) κι οτι θες να πας οδησσο και να την συναντησεις και οτι προσφερεις τα ιδια που της εδωσε ο Αλλαν....2500

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
σου στελνω με πμ το λινκ της γκομενας και θα τις γραψεις επι λεξη οτι εισαι φιλος δικος μου η του αλλαν (φανταζομαι ξερεις τα πραγματικα μας ονοματα) κι οτι θες να πας οδησσο και να την συναντησεις και οτι προσφερεις τα ιδια που της εδωσε ο Αλλαν....2500
του αλλαν ναι το δικο σπυ οχι,,στειλτο στο πμ,κ γραπσε τι θες να της πω,οποτε να το παμε με τους κανονες σου  ;)
ρωσικα η αγγλικα επικινωνειτε?κ στα δυο μπορω εγω,απλα πες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom