midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.243
- Πόντοι
- 3.656
Και 2 λαστ κουεστιονς.. 1.ο χαρης ηρθε τελικά? Ποσο ξυλο έφαγε κ που?συνταξιούχος μέλος έγραφε ως Casablancas προ 15ετίας
2.που είναι μιτσαρας πορνομεταναστης?
Και 2 λαστ κουεστιονς.. 1.ο χαρης ηρθε τελικά? Ποσο ξυλο έφαγε κ που?συνταξιούχος μέλος έγραφε ως Casablancas προ 15ετίας
1. να έρθει που ? στην Ουκρανία? ήταν τόσο μαλέβρας που για να μην χασει το εισητηριο ήθελε να πεταξει την 24η Φεβρουαριου. Ευτυχώς πιυ ακυρωσανε την πτηση 2. Στο Γκρετσικισταν είναι. και πυρφορίζει στο γιου τιουμπ. Από εμένα έχει χαθεί επειδη ελεγε πορδες οτι θα βαλει υποψηφιότητα και φοβαται το δούλεμαΚαι 2 λαστ κουεστιονς.. 1.ο χαρης ηρθε τελικά? Ποσο ξυλο έφαγε κ που?
2.που είναι μιτσαρας πορνομεταναστης?
θα ειμαι θεσαλονικη 5 με 13 του ιουνι.οσο καιρο δεν γραφω ειχα παει ιουνιο στα τιρανα,οχτωβριο θεσαλονικηΧαρη ουκα ζεις εσυ μας οδηγείς
κανεις δεν περιμενε πολεμο χαρκοβο,κιεβο,οδυσσο ολοι ελεγαν μονο ντονετσκ θα συνεχιστει.1. να έρθει που ? στην Ουκρανία? ήταν τόσο μαλέβρας που για να μην χασει το εισητηριο ήθελε να πεταξει την 24η Φεβρουαριου. Ευτυχώς πιυ ακυρωσανε την πτηση 2. Στο Γκρετσικισταν είναι. και πυρφορίζει στο γιου τιουμπ. Από εμένα έχει χαθεί επειδη ελεγε πορδες οτι θα βαλει υποψηφιότητα και φοβαται το δούλεμα
σωστα αλλα κυπρο τωρα μια που δολοφονησαν ηθελε 300Κι αν γαμισει(με λιγοτερα απο 150 τημ ωρα) γραψε μου
μωρέ κανείς δεν το περίμενε, αλλά όταν έγινε, εσύ καβλωμένος, εξακολουθούσες να θέλεις να παςκανεις δεν περιμενε πολεμο χαρκοβο,κιεβο,οδυσσο ολοι ελεγαν μονο ντονετσκ θα συνεχιστει.
πηγα πρωι αεροδρομιο και δεν εφυγα ξεκινησαν οι βομβαρδισμοι!μια χαρα θα ημουν αν πηγαινα
θα εβγαζα και μεροκαματο με την βαγνερ χαχαχαχα.δασκαλε δεν εχω χρονο αυτες τις μερες για
αυτο δεν σε περνω αυριο μεθαυριο θα ειμαι ελευθερος.εχω πολλα νεα!
μωρέ κανείς δεν το περίμενε, αλλά όταν έγινε, εσύ καβλωμένος, εξακολουθούσες να θέλεις να παςκανεις δεν περιμενε πολεμο χαρκοβο,κιεβο,οδυσσο ολοι ελεγαν μονο ντονετσκ θα συνεχιστει.
πηγα πρωι αεροδρομιο και δεν εφυγα ξεκινησαν οι βομβαρδισμοι!μια χαρα θα ημουν αν πηγαινα
θα εβγαζα και μεροκαματο με την βαγνερ χαχαχαχα.δασκαλε δεν εχω χρονο αυτες τις μερες για
αυτο δεν σε περνω αυριο μεθαυριο θα ειμαι ελευθερος.εχω πολλα νεα!
Προ πολέμου οι τιμες. Τωρα λογικσ θα εχουν πεσει αλλα παλι πανακριβα θα είναι
δεν γνωρίζω εάν παίζουν τα βιντεο που ανεβάζω, εάν παίζουν ανοίχτε τον ήχο και θα ακούσετε που βροντουν οι συρήνες και όλοι βαδίζουν αδιάφορα. Τι να σας γράψω ? Ότι όλα είναι under control χάρις στον Θεό, χάρις στον ουκρανικό στρατό, χάρις στην ξένη βοήθεια, ? δεν ξέρω διαλιέχτε. Ναι στου Μαχμούτ γίνεται της πουτάνας, εδώ είναι όλα σχεδόν φυσιολογικά ! Ναι είναι επικίνδυνα αλλά για μένα όχι για σας και για άλλους λόγους που δεν έχουν σχέση με αυτόν τον πόλεμοΓεια σου δάσκαλε
χαμούλης έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες στο Κίεβο με τους ρώσικους βομβαρδισμούς. Δώσε μας report
δεν γνωρίζω εάν παίζουν τα βιντεο που ανεβάζω, εάν παίζουν ανοίχτε τον ήχο και θα ακούσετε που βροντουν οι συρήνες και όλοι βαδίζουν αδιάφορα. Τι να σας γράψω ? Ότι όλα είναι under control χάρις στον Θεό, χάρις στον ουκρανικό στρατό, χάρις στην ξένη βοήθεια, ? δεν ξέρω διαλιέχτε. Ναι στου Μαχμούτ γίνεται της πουτάνας, εδώ είναι όλα σχεδόν φυσιολογικά ! Ναι είναι επικίνδυνα αλλά για μένα όχι για σας και για άλλους λόγους που δεν έχουν σχέση με αυτόν τον πόλεμο
Σιγα μην ειναι και τον8ωρο... Τετοιες ακακιες έγραφε πριν τον μαζέψουν στο Δαφνι ο Τσων για την Μολδαβία, με τα μανεκέν και αεροσυνοδούς ετα 20ε.πανάκριβα δεν είναι γέροντα τα σεμιπρο , δεν ήταν ακριβά όταν δεν είχε πόλεμο δλδ στα 2500-3000 γρίβνα το δίωρο/τρίωρο. Τώρα θα είναι ακόμη πιο φθηνά κάτω από 2000 γρίβνα το τρίωρο
Σιγα μην ειναι και τον8ωρο... Τετοιες ακακιες έγραφε πριν τον μαζέψουν στο Δαφνι ο Τσων για την Μολδαβία, με τα μανεκέν και αεροσυνοδούς ετα 20ε.
Δειξε μας εμα μυνημα που να λεςι καποια ναι στα 70ε για ΤΡΕΙΣ ώρες
Τι να μ εκθέσεις?οκ θα σου ποστάρω μύνημα από σεμιπρο που ζηταει 2300 γρίβνα το τρίωρο για να σε εκθέσω.
Ωραια βαλτη μας κ ξα την δούμε το προφιλ της στο μαμπα η όπου είναι
δεν είχα καμία μα καμία όρεξη να έλθω διότι για μένα είναι τρομερά βαρετά, απλώς δεν γινόταν αλλέως. Αδρεναλίνη έχω μπόλικη, διότι κάποιος κύριος έχει υποσχεθεί να μου κλάψει τα καρύδια, οπότε για να γελάσω κάθε μέρα την αράζω σ' ένα καφέ απέναντι από την οικίαν του τραβώντας φωτό και βιντεάκια , διότι ούτε κι αυτός περιμένει ότι μαι τόσο τρελός για να' ρθω εν καιρώ πολέμουσημασία έχει δάσκαλε ότι το τόλμησες και πήγες στην Ουκρανία εν καιρό πολέμου που δύσκολα κάποιος να τολμήσει ένα τέτοιο εγχείρημα, ασχέτως αν στο Κίεβο γενικά δεν συνέβη κάτι σοβαρό αλλά μόνο σποραδικές επιθέσεις από ιρανικά drones και πυραυλάκια
δεν είχα καμία μα καμία όρεξη να έλθω διότι για μένα είναι τρομερά βαρετά, απλώς δεν γινόταν αλλέως. Αδρεναλίνη έχω μπόλικη, διότι κάποιος κύριος έχει υποσχεθεί να μου κλάψει τα καρύδια, οπότε για να γελάσω κάθε μέρα την αράζω σ' ένα καφέ απέναντι από την οικίαν του τραβώντας φωτό και βιντεάκια , διότι ούτε κι αυτός περιμένει ότι μαι τόσο τρελός για να' ρθω εν καιρώ πολέμου
θα δούμε, βασικώς θέλω να αποδράσω στα τέλη της εβδομάδος, διότι το αστείον έχει κρατήσει πάνω από εβδομάδα, έχω κυκλοφορήσει σε όλη την πόλη και είναι ζήτημα χρόνου μέχρι να του πει κάποιος ότι έχω έλθει και από γέλια θα έχουμε δράματαδάσκαλε παρασκευή βράδυ πήγαινε στο fiftyclub