Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Ελα τώρα με 25 ευρώ όλη νύχτα?Οι τιμές για τις καλές αρχίζουν από τα 50 ευρώ το δίωρο.Με 100 ευρώ τις έχεις σχεδόν όλες.Τι να την κάνεις πάνω από 2-3 ώρες?Μετά φέρνεις άλλη.
1000xribna erxontai foithtriew efoson se goystaroyn,οπως emena dhl.. :grin:
αλλα εδω ο σλαβιαν μιλαει για 250χριβνια τη μερα για 9 μεερς βεβεα,δηλ 100δολαρια!!!για 9 μεερς
παντως αυτη στο σαιτ που μου εδωσε μουπε ναι,,τηλ ομως ακομα δεν μουδωσε,,

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
την αληθεια την ειπε ο χαρης
και το παιδι δεν λεει ψεμματα
αποδειξες τι; οτι δεν λεω ψεμματα κι οτι γκομενες υπαρχουν
και ο χαρης απλα δεν συμφωνησε εκεινη την μερα να παρει 2 γκομενες με 5500 για μια βδομαδα γιατι ειχε βαλει στο ματι μια πωλητρια

να δω ποτε θα σταματησεις να αυτοξεφτιλιζεσε
οσους και να ρωτησεις δεν θα την πουν την γκομενα ασχημη
και μικρουλα ειναι
εχεις πια το κοντακτε της για γραψε τις να σε δουμε
και πες τις οτι πας
σε περιμενει  :)
οι περισσότεροι λύθικαν στα γέλια  :2funny: πηγαν Οδησσό για να  :knockinb: τέτοιες και να της πληρώνουν κιόλας  :2funny:.
  Ο Χάρης μαλακίες λέει δυσκολο να τόλμισες να της πεις τίποτα  :2funny: θα σε κυνηγάνε μετά  :2funny:με αυτα που γράφεις  :2funny:.
  Το μεγάλο γέλιο θα γίνει αν βρω μια πολύ άσχημη που είχε ο Αλλαν  :2funny:.
  Εγω δεν ειχα σκοπό να πάω καλά περνάω στον παράδεισο εσύ να δούμε πως θα ξαναπάς εκει?  :think: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
αλλα εδω ο σλαβιαν μιλαει για 250χριβνια τη μερα για 9 μεερς βεβεα,δηλ 100δολαρια!!!για 9 μεερς
ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΕ ΠΜ ΣΚΑΪΠ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Ναι,γιατί την έχει ήδη γαμήσει 100 φορές την ίδια την έχει πασάρει και παρατείνει τη διάρκεια.Τι να την κάνεις για τόσο καιρό να την τρέφεις?Εσύ θες να βγεις να γαμήσεις άλλες να χτυπήσεις γκόμενες στις ντίσκο.Με αυτή πληρώνεις συνέχεια τα έξοδα κυκλοφορίας.Δεν είναι ακριβώς έτσι όπως φαίνεται.Εκτός αν μπορείς να την κλειδώσεις σπίτι.Το έχω κάνει και αυτό.
Αν δηλαδή της πεις 10 ευρώ για μία μέρα ή μια ώρα σιγά μη δεχτεί.Απλά αυτός παρατείνει τη διάρκεια.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΕ ΠΜ ΣΚΑΪΠ
OK ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΟΝ ΔΕ ΡΟΑΝΤ..η δικια σου ειπε ναι,,τηλ εδωσε ,,να δουμε κ στην πραξη!!! :think:
δεν θελω κι εγω πανω απο 2 φορες να γαμαω την ιδια ,γι αυτο κ τσακονομε παντα μαζι τους μετα
στην αρχη ταζω τα παντα,μετα 2-3 γαμισια βαριεμαι,,εδω ομως μιλαμε για τριο κλπ
αξιζει μια μερα η δυο,,ντισκο δεν παω με αυτες αν ερθουν,,μονο μονος η με πολυ μουναρα για εφε να με δουν οι αλλες για το νεξτ ταιμ!! ;)

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Ναι,γιατί την έχει ήδη γαμήσει 100 φορές την ίδια την έχει πασάρει και παρατείνει τη διάρκεια.Τι να την κάνεις για τόσο καιρό να την τρέφεις?Εσύ θες να βγεις να γαμήσεις άλλες να χτυπήσεις γκόμενες στις ντίσκο.Με αυτή πληρώνεις συνέχεια τα έξοδα κυκλοφορίας.Δεν είναι ακριβώς έτσι όπως φαίνεται.Εκτός αν μπορείς να την κλειδώσεις σπίτι.Το έχω κάνει και αυτό.
τεστ κανω,,δεν προκειτε να κατσω 9 μεερς κ ειδικα με την ιδια,,απλα θελω να δω αν δεχτουν στ αληθεια ,,δεν τοχω ξαναδει αυτο κ μαλιστα οντεσα...
ειδομεν

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
OK ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΟΝ ΔΕ ΡΟΑΝΤ..η δικια σου ειπε ναι,,τηλ εδωσε ,,να δουμε κ στην πραξη!!! :think:
οτι λεω δεν ειναι φιδια
και δεν εκθετω κοσμο με φωτο οπως ο χαζος του σαΙτ με τον πανηλιθιο φιλο του τον Γιαννη
προτα ο θεος σε λιγο καιρο θα ξαναπαω γιατι αγορασα μια μηχανη απο εκει να την φορτωσω

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
τεστ κανω,,δεν προκειτε να κατσω 9 μεερς κ ειδικα με την ιδια,,απλα θελω να δω αν δεχτουν στ αληθεια ,,δεν τοχω ξαναδει αυτο κ μαλιστα οντεσα...
ειδομεν
αν ειναι ρε φιλαρακι να κανεις μονο τεστ τι την πρηζεις την κοπελιτσα;
παντως σε εξοδο που ειχε με Αλλαν παρατριχα να φορτωσουν και μια γκομενιτσα που γνωρισαν εκει
παρε την για κραχτη )

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ειδομεν

Αμα συζήσεις όλα είναι εφικτά.Εγώ μπορώ να συζήσω με γκόμενα Λβωφ και Χάρκοβο στα σπίτια τους και να μην πληρώσω τίποτα και καλά ρομαντική σχέση.Αξίζει όμως?Οταν έχεις στα πόδια σου όλα τα άλλα?Και τα εστιατόρια και όλα πρέπει να τα βάζεις στην τιμή.Δεν είναι ανεξάρτητα.Μερικοί λένε δεν τα συνυπολογίζω γιατί μου αρέσει και εμένα να τρώω.Λες και θα πήγαινες για σούσι εάν ήσουνα μόνος σου.
Επαρχία δε χρειάζεται σούσι.Σε παπαριές πας και πάλι όμως πληρώνεις.
Είναι θέμα επιλογών.Σα Βαλκάνιος υπεράρχοντας πρέπει να ακολουθείς την αρχή του maximalization να τα γαμάς όλα δηλαδή να βγάζεις το μέγιστο όφελος.Ούτε υπολογισμοί ούτε τίποτα.Απλά φορτώνεις ρευστό βγάζεις την πούτσα έξω και προχωράς.Με οδηγό τον πούτσο και ευρώ στην τσέπη οργώνεις.Και ίντερνετ,και νυχτερινή ζωή και καμάκι στο δρόμο.Πρέπει να είσαι ασυγκράτητος χωρίς όρια.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
οτι λεω δεν ειναι φιδια
και δεν εκθετω κοσμο με φωτο οπως ο χαζος του σαΙτ με τον πανηλιθιο φιλο του τον Γιαννη
προτα ο θεος σε λιγο καιρο θα ξαναπαω γιατι αγορασα μια μηχανη απο εκει να την φορτωσω
αν δεν ειναι στημενο κατα 50% εχεις δικαωθει,,το γραφω με βαση οσα ειπαμε μ αυτη εως τωρα...παντως εχει πορεια το θεμα ,,

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Αμα συζήσεις όλα είναι εφικτά.Εγώ μπορώ να συζήσω με γκόμενα Λβωφ και Χάρκοβο στα σπίτια τους και να μην πληρώσω τίποτα και καλά ρομαντική σχέση.Αξίζει όμως?Οταν έχεις στα πόδια σου όλα τα άλλα?Και τα εστιατόρια και όλα πρέπει να τα βάζεις στην τιμή.Δεν είναι ανεξάρτητα.Μερικοί λένε δεν τα συνυπολογίζω γιατί μου αρέσει και εμένα να τρώω.Λες και θα πήγαινες για σούσι εάν ήσουνα μόνος σου.
Επαρχία δε χρεια΄ζεται σούσι.Σε παπαριές πας και πάλι όμως πληρώνεις.
ρε τι να συζησω??δεν την ξερω καθολου
ο σλαβιαν μου λεει πεστης  να την γαμησεις για 100ευρω 9 μερες..στο μαμπα που μιλαμε λοιπον...
ε μεχρι τωρα οσο κ να μην το πιστευω μουπε ..ΝΑΙ!!! :think:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ρε τι να συζησω??δεν την ξερω καθολου
ο σλαβιαν μου λεει πεστης  να την γαμησεις για 100ευρω 9 μερες..στο μαμπα που μιλαμε λοιπον...
ε μεχρι τωρα οσο κ να μην το πιστευω μουπε ..ΝΑΙ!!! :think:

Γιατί θα μείνεις μαζί της 9 μέρες.Θα πληρώνεις όλα τα έξοδα φαγητού κτλ.Δεν είναι οτι θα την καλείς όποτε θες στις 9 μέρες για να ρίξεις έναν πούτσο.
Καλά πήγαινε και δες πως είναι.Εγώ μετά από μια μέρα συμβίωσης το έσκαγα.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
αν ειναι ρε φιλαρακι να κανεις μονο τεστ τι την πρηζεις την κοπελιτσα;
παντως σε εξοδο που ειχε με Αλλαν παρατριχα να φορτωσουν και μια γκομενιτσα που γνωρισαν εκει
παρε την για κραχτη )
τεστ εννοω οτι δεν την κραταω 9 μερες
δυο μερες με την αλλη ομως τις παιρνω ,κ θα τους δωσω τα 5000
δεν ειναι κακο αυτο νομιζω.. ;)

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Γιατί θα μείνεις μαζί της 9 μέρες.Θα πληρώνεις όλα τα έξοδα φαγητού κτλ.Δεν είναι οτι θα την καλείς όποτε θες στις 9 μέρες για να ρίξεις έναν πούτσο.
εγω ετσι κανω,,,τις γαμαω δινω μερος απο τα χρηματα κ λεφτα για ταξι κλπ κ μετα τις ξαναφωναζω την αλλη μερα μεσημερι η απογευμα συνηθως,,βρααδυ βγαινω μονος η με ντειτ αν ειναι κ κατσει κατι πριν ντισκο
οοσ  που λες,και για φαι πλεον ειναι τζαπα...5ε τρωνε δυο ατομα σε ντελιβερυ

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
αν δεν ειναι στημενο κατα 50% εχεις δικαωθει,,το γραφω με βαση οσα ειπαμε μ αυτη εως τωρα...παντως εχει πορεια το θεμα ,,
τι εννοεις στημενο;
στην κοπελα ειπα οτι θα σου γραψει ενας γνωστος μου και μονο αυτο

μπαι δε γουει την Τονια δεν την πηρα γιατι δεν μπορουσα παραπανω γκομενες

Συνημμένα

• Χωρίς τίτλο.jpg
    Χωρίς τίτλο.jpg
    71,9 KB · Εμφανίσεις: 42
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
αν δεις μου εγραψε 8 οκτωβρη 9 πηγα
η τυπισα ειναι μπαι βγαζει γουστα τα κανει ολα και τσιμπαει και γκομενιτσες σε εξοδο
τι αλλο πια;
ακομα ομως δεν καταλαβα γιατι δεχετε με φραγκοδιφραγκα κ μαλιστα απο ξενους κι αρκετα μεγαλυτερους της....το μοτιβ ποιο ειναι???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom