Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
τι μαλ,ιες λες ρε κμαν ,,ξεντωσες παλι
ας ποθμε οτι την κραταγα 9 μερες κι καθομουν 10 μερες..τι να με χρεωσει βολτα κ φαγητο?αλλα 400χριβνα?πιο πολλα δεν παει,,ε και τι κερδισε αυτη?παλι 100 σε δεκα μερες θα της μεινουν,,το ποσο ειναι αστειο οπως κ να το πεις,,ακομα κι αλλα 100 αν χαλσεις,δηλ εσυ δεν τρως δεν κοιμασε ?τα 300χριβνια που θα φαει η γκομενα σε πειραζουν?
τεσπα ειναι περιεργο το θεμα,,μοτιβ δεν υπαρχει....γι αυτη,περα ισως επειδη ειναι απο χωριο να ξεφυγει απο κει για καπιιες μερες,,,αυτο ομως κι αλλου ισχυει,,εγω προσφατα μιλαγα με μια στην καχοβκα,ιδια κυβικα με αυτη,,της λεω ελα 50χλμ να ασε γαμησω με τη μασρουτκ ακ θα ασου δωσω 1000 χριβνια για 2 ωρες...στο χωριο σιγουρα για 250-300 πηδιεται,,κ μουπε οχι θελω 100 ντολαρ,,της λεω 1000 δηλ 50,κι αννθες,αν δεν θες πηδηξου εκει με κανα μεθυστακα για 200,
ε,τελικα ..δεν ηρθε...

Τι λες ρε?Αυτές πάνε για ψώνια στο σούπερ μάρκετ και αγοράζουν με δικά σου λεφτά για όλη τη βδομάδα.Εχεις συζήσει με Ουκρανέζα?Στα τρώνε συνέχεια εντάξει δεν είναι Ρωσίδες που στα τρώνε συνέχεια εντελώς αλλά όπου βρουν χτυπάνε.
Εκτός αν θέλει να παντρευτεί οπότε δεν τρώει τίποτα μάλιστα κάνει και οικονομία με τα δικά σου τα λεφτά.
50-100 ευρώ είναι το στάνταρ τη γκόμενα την πληρώνεις για να την ξεφορτωθείς όχι για να μείνεις μαζί της.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Ξερεις γιατι δεν ειναι με τιποτα αληθεια,γιατι αυτη εχει γκόμενο...ναι να φυγει για 2-3 ωρες  και να παει να πηδηχτεί μπορει άνετα αλλα να μένει με κάποιον 7 μέρες δύσκολο το βλέπω.Απλος προσπαθει να τα μπαλώσει γιατι αυτο με τη φωτογραφία ηταν ατομική βόμβα  :2funny: :2funny: :2funny:
κατσε ρε ,αυτη που βαζεις φωτο δεν ειναια αυτη που βλεπω εγω κ μιλαω στο μαμπα απο το σλαβιαν,,κατι παρανοηση εχεις...

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Τι λες ρε?Αυτές πάνε για ψώνια στο σούπερ μάρκετ και αγοράζουν με δικά σου λεφτά για όλη τη βδομάδα.Εχεις συζήσει με Ουκρανέζα?Στα τρώνε συνέχεια εντάξει δεν είναι Ρωσίδες που στα τρώνε συνέχεια εντελώς αλλά όπου βρουν χτυπάνε.
Εκτός αν θέλει να παντρευτεί οπότε δεν τρώει τίποτα μάλιστα κάνει και οικονομία με τα δικά σου τα λεφτά.
δεν εχει τετοια σε μενα
εγω ψωνιζω εγω παραγγελνω οποια δεν θελει φευγει,αλλα το 90% καθεται
τσιγκουνης δεν ειμαι αλλα πασο δεν παω ποτε
με ουκρανες καθομαι παρεα μςεχρι 2 μερες πιο πολυ δεν μπορω σκυλοβαριεμαι

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
δεν εχει τετοια σε μενα
εγω ψωνιζω εγω παραγγελνω οποια δεν θελει φευγει,αλλα το 90% καθεται
τσιγκουνης δεν ειμαι αλλα πασο δεν παω ποτε
με ουκρανες καθομαι παρεα μςεχρι 2 μερες πιο πολυ δεν μπορω σκυλοβαριεμαι

Μα αυτό είναι το θέμα.Οτι αν υποσχεθείς 9 μέρες πρέπει να κάτσεις 9 μέρες μαζί της.Εκτός κι αν βρεις δικαιολογία και τη σουτάρεις νωρίτερα οπότε θα πληρώσεις τα 100 για δύο μέρες.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
Ασε και του Dirty μια απο της πουτάνες του ηταν  :2funny: μαζι του ηταν τωρα.Αυτο μπορώ να πω οτι μου το είπε ο Χάρης  :2funny:Αυτα για να μην σας δουλεύουνε  :2funny:.
  Εγω ποτέ δεν ειχα πρόβλημα να  :knockinb:.Και της φωτο ουτε της κωβω ουτε της ράβω ουτε λεω ενα σορω ψεματα οπως εσυ  :2funny:
το θεμα σου ηταν οι φατσες
ε ειδες εξαιτιας του μαλακογιαννη
εγω οποτε θα βγαζω φωτο θα ειναι με φατσα κρυμμενη
κατινα και ρουφιανοχαφιες δεν ειμαι
οσοι ειναι φιλοι μου εχουν δει της φατσες τους
ο χαρης ειδε 5 + 3 = 8 γκομενες σε 2 μερες στην παρεα μας
αντε νανι τωρα ονειρεψου οτι γαμας
και χοντρος ειμαι και σιχαμα και δεν μπορω να περπατησω αλλα τις εχω 5-5 και δεν ειμαι γλυφομουνακιας
το μονο που απεδειξες ειναι οτι δεν λεω ψεμματα το τι γαμαω

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Ναι,αλλά πώς?Της είπε έλα να σε γαμήσω τζάμπα.Εγώ είμαι ωραίο παιδί.Ετσι μα έτσι εντελώς χωρίς λεφτά?
καλα ρε καμαν ποοσ εισαι 60χρονων??ε ναι γινεται πολλες φορες αν εχεις το τατσ...τι ποιος τις γαμαει αυτες στην κανονικη ζωη τους,,κατι πεταμενοι,,οποτε αν εισαι μεχρι σαραντα κελεπουρι εισαι ,κατι που γαμησα σε χωρια στο φρανκοφσκ πριν 5-6 χρονια ακομα μιλαμε ,,δεν τις εχει γαμσηει κ κανας καλυτερος στη ζωη τους,,
αρα που το περιεργο,,κ βεβαια αν ο ντιρτυ ειναι 35αρης ετσι θα πανε αν ειναι λιγο μαγκας...για το χαι της φασης

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
καλα ρε καμαν ποοσ εισαι 60χρονων??ε ναι γινεται πολλες φορες αν εχεις το τατσ...τι ποιος τις γαμαει αυτες στην κανονικη ζωη τους,,κατι πεταμενοι,,οποτε αν εισαι μεχρι σαραντα κελεπουρι εισαι ,κατι που γαμησα σε χωρια στο φρανκοφσκ πριν 5-6 χρονια ακομα μιλαμε ,,δεν τις εχει γαμσηει κ κανας καλυτερος στη ζωη τους,,
αρα που το περιεργο,,κ βεβαια αν ο ντιρτυ ειναι 35αρης ετσι θα πανε αν ειναι λιγο μαγκας...για το χαι της φασης

Αυτές είναι semipros.Πάνε με όλους έστω και με λίγα λεφτά.Τώρα πώς κατάφερε αυτός και γάμησε τη semipro τζάμπα μυστήριο.Μπορεί να είχε τεράστιο social value.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
το θεμα σου ηταν οι φατσες
ε ειδες εξαιτιας του μαλακογιαννη
εγω οποτε θα βγαζω φωτο θα ειναι με φατσα κρυμμενη
κατινα και ρουφιανοχαφιες δεν ειμαι
οσοι ειναι φιλοι μου εχουν δει της φατσες τους
ο χαρης ειδε 5 + 3 = 8 γκομενες σε 2 μερες στην παρεα μας
αντε νανι τωρα ονειρεψου οτι γαμας
και χοντρος ειμαι και σιχαμα και δεν μπορω να περπατησω αλλα τις εχω 5-5 και δεν ειμαι γλυφομουνακιας
το μονο που απεδειξες ειναι οτι δεν λεω ψεμματα το τι γαμαω
κατσικακια ομως δεν εχεις γαμησει τυπε οπως ο τρισμεγιστος πορνομεταναστης

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Μα αυτό είναι το θέμα.Οτι αν υποσχεθείς 9 μέρες πρέπει να κάτσεις 9 μέρες μαζί της.Εκτός κι αν βρεις δικαιολογία και τη σουτάρεις νωρίτερα οπότε θα πληρώσεις τα 100 για δύο μέρες.
αν ειναι μπισεξουαλ κανει πλακομουνια κ διπλοτσιμπουκα αν λαχει κ τα 50 την μερα λογικα κ λιγα ειναι
;)
αν το παιξει λοβ,,δεν γουσταρω κ θα φαει πορτα,,αλλα μου ειπε μεσα σε ολα που τη ρωτησα,νταξει ουκρανια τωρα ειναι δυσκολο αν πιει καποια κι ειναι αλλη διπλα ν αμην γινει πλακωτο κ διπλοτσιμπουκο ;)

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
ο ντερτι ειναι 1,90 με κοιλιακους φετες
κρα εκανε η γκομενα να του κατσει
περισι ο Αλλαν πηρε πρωην μις την ουκρανια τσαμπα παλι απο μενα
κι εγω αν πηγαινα για 1 μονο τσαμπα θα πηγαινα
δινω καπικια γιατι γουσταρω 2-2 και 3-3
και προκαλω καποιον απο ολους σας (οχι ομως με δικια μου γνωριμια γιατι της εχω εκπαιδευσει) να δεχτουν να κανουν φωτο με τσιμπουκια και γαμησια και να φενετε φατσα καρτα η φατσα τους...ας ειναι και πουτανα...οχι μασκες και μαλακιες

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Αυτές είναι semipros.Πάνε με όλους έστω και με λίγα λεφτά.Τώρα πώς κατάφερε αυτός και γάμησε τη semipro τζάμπα μυστήριο.Μπορεί να είχε τεράστιο social value.
ε νταξει μπορει ν απεταξε 300-500 μετα χριβνια,,η αυτο ν απεριμενε η ντεβουσκα κ ναπεσε εξω,, ;)
τειχε τι εχασε?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
αν ειναι μπισεξουαλ κανει πλακομουνια κ διπλοτσιμπουκα αν λαχει κ τα 50 την μερα λογικα κ λιγα ειναι
;)
αν το παιξει λοβ,,δεν γουσταρω κ θα φαει πορτα,,αλλα μου ειπε μεσα σε ολα που τη ρωτησα,νταξει ουκρανια τωρα ειναι δυσκολο αν πιει καποια κι ειναι αλλη διπλα ν αμην γινει πλακωτο κ διπλοτσιμπουκο ;)

Ολες φέρνουν φίλες.Δεν υπάρχει semipro στην Ουκρανία που να μη φέρνει φίλες άμα το ζητήσεις.Αφού όλες θέλουν να φάνε.Εδώ σου φέρνουν πεινασμένες φίλες οι κανονικές γκόμενες που υποτίθεται οτι θέλουν σχέση.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
;)
το μονο που πρεπει να προσεξεις ειναι να μην την αφησεις να γινει ντιρλα
σε λλλεω φιλλλλαρακι αν βγειτε σε κανα γιαχαν θα σου τσιμπισει και γκομενε φρι οφ τσαρτζ

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
και προκαλω καποιον απο ολους σας (οχι ομως με δικια μου γνωριμια γιατι της εχω εκπαιδευσει) να δεχτουν να κανουν φωτο με τσιμπουκια και γαμησια και να φενετε φατσα καρτα η φατσα τους...ας ειναι και πουτανα...οχι μασκες και μαλακιες
1.για ντιρτυ λοιπον υπαρχει μοτιβ,αν ειναι οπως λες
2.για σενα κι αλλαν ομως οχι
αν δεν πεφτει χρημα δεν υπαρχει μοτιβ,οποτε αυτο το τζαπα κι οπως ναμαι δεν ειναι ρεαλιστικ,κατ εμε
3.το τελευταιο οντως ειναι δυσκολο,εμενα δεν δεχονται ουτε απλες φωτο να βγουν μες στο σπιτι..
4,γκουτε ναχτ.. :hi: :hi:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
1.για ντιρτυ λοιπον υπαρχει μοτιβ,αν ειναι οπως λες
2.για σενα κι αλλαν ομως οχι
αν δεν πεφτει χρημα δεν υπαρχει μοτιβ,οποτε αυτο το τζαπα κι οπως ναμαι δεν ειναι ρεαλιστικ,κατ εμε
3.το τελευταιο οντως ειναι δυσκολο,εμενα δεν δεχονται ουτε απλες φωτο να βγουν μες στο σπιτι..
4,γκουτε ναχτ.. :hi: :hi:
φιλε μου εγω εχω σπρεχεν ιχ νειν βιξερ

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
το μονο που πρεπει να προσεξεις ειναι να μην την αφησεις να γινει ντιρλα
σε λλλεω φιλλλλαρακι αν βγειτε σε κανα γιαχαν θα σου τσιμπισει και γκομενε φρι οφ τσαρτζ
ειχα παλια μια τετοια κ πιτσιρικα καραμουναρα, απο τσερνιχοβ σπουδαζε ντνιπρε...ειχαμε κανει οτι θες παρτουζες με αλλα ζευγαρια, παρτουζα με γκομενα,παρτουζα με αλλονε, αυτη τους ψαρευε ολους,,ζευγαρια γκομενς αντρες,,απολυτη μουρλια κι απολυτο ξεκολο,εναμιση χρονο χωριε καποτα ποτε δεν την γαμησα,παντα την φοβομουν τι εκανε μια μερα πριν π,,,παντρευτηκςε πιο τριετιας κ αασφυκτια τωρα..κατσε λεει ν απαει 2 χρονων το παιδι κ χωριζω,,, ;)
αυτα εχει η ουκρανια που αλλου δεν τα βρισκεις,,,

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αργά ή γρήγορα θα βρούμε και τη φωτογραφία του ψεύτη και θα γελάσουμε όπως γελάσαμε και με τη δικιά σου ομορφιά  :2funny: και εσυ πριν σε δούμε ελεγες οτι εισαι εμφανησιμος  :2funny:.
 Δε νομιζω οτι εχουν αυτες οι χασισούδες καμία σχέση με την μις Οδησσό  :2funny:.Ολες οι φωτο κομμένες και ραμμένες ειναι για να μην γινει αυτο που έγινε σήμερα και πας να μπαλώσεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
ειχα παλια μια τετοια κ πιτσιρικα καραμουναρα, απο τσερνιχοβ σπουδαζε ντνιπρε...ειχαμε κανει οτι θες παρτουζες με αλλα ζευγαρια, παρτουζα με γκομενα,παρτουζα με αλλονε, αυτη τους ψαρευε ολους,,ζευγαρια γκομενς αντρες,,απολυτη μουρλια κι απολυτο ξεκολο,εναμιση χρονο χωριε καποτα ποτε δεν την γαμησα,παντα την φοβομουν τι εκανε μια μερα πριν π,,,παντρευτηκςε πιο τριετιας κ αασφυκτια τωρα..κατσε λεει ν απαει 2 χρονων το παιδι κ χωριζω,,, ;)
αυτα εχει η ουκρανια που αλλου δεν τα βρισκεις,,,
παω κι εγω να την πεσω περιμενω κληση σκαιπ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom