Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitris oikonomu

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
χτες εκανα θραψη χαχαχαχ.κοιμηθηκα καλα και βγηκα για δουλεια,σε μιση ωρα γνωρισα 3.η μια νορμαλ κοριτσακι 20,σπουδαζει δικηγορος.μετα απο 10 λεπτα παω εξω απο μακτοναλτς,με εβλεπε ενα μελαχρινο 22 αζερπαιζανκα με οραιο κορμι και πρωσωπο συμπαθητικο.ιχε και μια φιλη 20 κοντουλα λεπτη οπως μου αρεσει,πρωσωπο δεν ελεγε τιποτα.της πηρα κουβεντα και καλεσα μακτοναλτς διπλα να κερασω.λενε εισαι τοσο ομορφος με πρασινα ματια και δεν εχεις γκομενα?λεω εδω δεν μου μιλανε και μετα τις βλεπω να γελανε στο παγκακι με τον καθε γυφτο.μου λενε τι σχεδια εχεις?ειχα ραντεβου με την νορμαλ  το βραδι,λεω τιποτα αυτες καταλαβα θα τις γαμησω αμεσως και θα προλαβω μετα απο 5 ωρες το ραντεβου.τους λεω θα παω σπιτι,η μια μενει κοντα σε μενα η αλλη μακρια στην ταιροβα.λενε θα μενουμε και οι 3 σπιτι?τριο!ειπε η πονηρη αζερπαιζανκα,ειπα φευγω μεθαυριο αλλα αν θελετε μενετε μαζι μου.φυγαμε λενε,15 λεπτα μετα την γνωριμια πηραμε τον καφε μας στο χερι και πηγαμε σπιτι.μου αρχισαν τα νοηματα εκει με το που μπηκα σπιτι,λεει η μια θα ειμασται τριο?η θα παω σπιτι εγω και να αφησω την φιλη μου?ειπα σας γουσταρω και τις 2.ντρεπονταν να πουν καθαρα και λεω ολα τα εχω ακουσει τωσα χρονια χαχαχαχ μην ντρεπεσται.μπορεις να μας βοηθεισεις?εχω μικρο παιδι λεει η μια και δεν εχω γονεις.σε 5-10 λεπτα που ηρθαν σπιτι της πηρα στο κρεβατι,τους εδωσα απο 500 γριβνα 20 ευρο.τις λεω μετα φυγεται να τα  πουμε μετα μην μου μεινουν εκει.πηγα ετσι στο αλλο ραντεβου με την μικρη δικηγορο.ηρθε με μια φιλη,παραγειλαν χωρις να ρωτησουν μαρτινι αστυ  μπουκακι στο ρεστοραν,με πηραν μαλακα επρεπε να πω οχι,θπολογιζα 200 γριβνα.ηρθε ο λογαριασμος 3 μακαροναδες,ενα σουσι500 γριβνα και αλλα 1000 η σαμπανια!εφαγαν και εφυγαν,τελος η μικρη.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
οι αλλες με τρελαναν μυνηματα,η μια ηρθε ξανα η γειτονησα την πηδηξα ξανα μετα που φαγαμε και εδωσα αλλα 500 για το παιδι.σημερα θελει να κατεβει να μεινει μαζι μου με το παιδι λεει χωρις λεφτα,δεν ειμαι πουτανα να το ταισω δεν εχωλεφτα.σημερα λεει με επεισε η φιλη μου να παω μαζι της χαχαχα δεν το εχω ξανακανει θυμωθηκε οπως ολα τα πουτανακια να τις προσβαλεις,λεει αυριο δεν θελω λεφτα.η φιλη της θελει να ερθει  με μια αλλη ομορφη κοπελα λεει να μου γνωρισει.θα παρω και τον γιαννι,αν θελει ας παρει οπεια θελει χαχαχαχαχ.με τρελανε μυνηματα η αζερπαιανκα.χτες ηταν η μονη μερα που βγηκα ανετος για δουλεια χωρις απαιτησεις αφου δεν δουλεψα καθολου,λεω αν δεν δουλεψω δεν θα φαω εχασα χρονο αδικα.τελικα γνωρισα 3 πηδηξα τις 2 και θα μου φερουν αλλες με ανταλαγμα.αυτο που εγραψα παλαιοτερα,θες το καταληλο ταιμινκ να εισαι στον σωστο τοπο και ωρα και την πειρα να καταλαμβαινεις τι παιζει αμεσως.η μικρη μονο που ηρθε με φιλη και σαμπανια ηθελε εφαγε ακυρο.οι αλλες απο την ωρα που ειδα πως με κοιταζαν και μιλισαμε λεω σε 20 λεπτα  θα φορτωσω χαχαχαχ.

Επισκέπτης
οι αλλες με τρελαναν μυνηματα,η μια ηρθε ξανα η γειτονησα την πηδηξα ξανα μετα που φαγαμε και εδωσα αλλα 500 για το παιδι.σημερα θελει να κατεβει να μεινει μαζι μου με το παιδι λεει χωρις λεφτα,δεν ειμαι πουτανα να το ταισω δεν εχωλεφτα.σημερα λεει με επεισε η φιλη μου να παω μαζι της χαχαχα δεν το εχω ξανακανει θυμωθηκε οπως ολα τα πουτανακια να τις προσβαλεις,λεει αυριο δεν θελω λεφτα.η φιλη της θελει να ερθει  με μια αλλη ομορφη κοπελα λεει να μου γνωρισει.θα παρω και τον γιαννι,αν θελει ας παρει οπεια θελει χαχαχαχαχ.με τρελανε μυνηματα η αζερπαιανκα.χτες ηταν η μονη μερα που βγηκα ανετος για δουλεια χωρις απαιτησεις αφου δεν δουλεψα καθολου,λεω αν δεν δουλεψω δεν θα φαω εχασα χρονο αδικα.τελικα γνωρισα 3 πηδηξα τις 2 και θα μου φερουν αλλες με ανταλαγμα.αυτο που εγραψα παλαιοτερα,θες το καταληλο ταιμινκ να εισαι στον σωστο τοπο και ωρα και την πειρα να καταλαμβαινεις τι παιζει αμεσως.η μικρη μονο που ηρθε με φιλη και σαμπανια ηθελε εφαγε ακυρο.οι αλλες απο την ωρα που ειδα πως με κοιταζαν και μιλισαμε λεω σε 20 λεπτα  θα φορτωσω χαχαχαχ.
ρε καβλωμενε γραφε ελληνικά να καταλαβαινουμε,βαλε καμια τελεια,κανένα  κομμα.δεν βγαζουμε χριστό. Τα ξεχασες τα ελληνικά εκεί στην Ουκρανία; χαχαχα. Και δεν μου λες τί δουλειά κάνεις και ταΐζεις πεινασμένες καβλωμενες κορασίδες;

Επισκέπτης
Ταβαρισι μπορδελιάρηδες ,γράφτηκα στο μάμπα .Η πρώτη μου πορνοσυζήτηση.Ακούω σχόλια και εντυπώσεις.Αξίζει αυτή όσα ζητάει;

Συνημμένα

• asdfasdf.png
    asdfasdf.png
    42,8 KB · Εμφανίσεις: 51
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
Ταβαρισι μπορδελιάρηδες ,γράφτηκα στο μάμπα .Η πρώτη μου πορνοσυζήτηση.Ακούω σχόλια και εντυπώσεις.Αξίζει αυτή όσα ζητάει;
επεσες σε επεγγελματια εντελως
γραψε μου το σκαΪπ σου σε πμ να σε καθοδηγησω βαση δικιας μου εμπειριας

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εχει πολύ μουνί.Ηδη έχω κανονίσει φάσεις με 30 γκόμενες.Με το αζημίωτο βέβαια.Οσοι πιστοί προσέλθετε.Με 4000 ευρώ υπολογίζω να γαμώσω καμιά 15αριά γκόμενες σε 10 μέρες.Ολες τα παίρνουνε άλλες περισσότερο άλλες λιγότερο.Ο παράδεισος του σπονσορά.
Το έκανα και Πολωνία αλλά εκεί γάμησα μόνο 6 σε 5 μέρες με κάπου 800 ευρώ.

Επισκέπτης
Εχει πολύ μουνί.Ηδη έχω κανονίσει φάσεις με 30 γκόμενες.Με το αζημίωτο βέβαια.Οσοι πιστοί προσέλθετε.Με 4000 ευρώ υπολογίζω να γαμώσω καμιά 15αριά γκόμενες σε 10 μέρες.Ολες τα παίρνουνε άλλες περισσότερο άλλες λιγότερο.Ο παράδεισος του σπονσορά.
Το έκανα και Πολωνία αλλά εκεί γάμησα μόνο 6 σε 5 μέρες με κάπου 800 ευρώ.
στο μαμπα τις βρήκες; 4000 χιλιάρικα; πολλσ δεν είναι; βέβαια  αν τα χεις. ..με εναν  προχειρο υπολογισμό  με 4 χηναρια  στην Αθήνα  παιρνεις 40 βιζιτες του 100αρικου,καποιες τούμπανο. Στο δεκαήμερο αναλογουν 4 τη μέρα. Πολυ γαμησι χωρις να παρει καποιος τα βουνα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
στο μαμπα τις βρήκες; 4000 χιλιάρικα; πολλσ δεν είναι; βέβαια  αν τα χεις. ..με εναν  προχειρο υπολογισμό  με 4 χηναρια  στην Αθήνα  παιρνεις 40 βιζιτες του 100αρικου,καποιες τούμπανο. Στο δεκαήμερο αναλογουν 4 τη μέρα. Πολυ γαμησι χωρις να παρει καποιος τα βουνα.

Στο μάμπα έχει πάρα πολλές.Θα πάω και στα κλαμπ.Την τελευταία φορά που είχα πάει διαπίστωσα οτι οι χορεύτριες και μόνιμες θαμώνες στα high end κλαμπ τον τρώνε για 100 ευρώ.Ουκρανία όπου θες βρίσκεις.Για το κόστος έχεις δίκιο.Αλλά Ευρώπη οι τιμές είναι περίπου στάνταρ για ένα άλφα επίπεδο.Ουκρανία πέφτουν μόνο αν συγκατοικήσεις μαζί της αλλά αυτό σημαίνει επιπλέον έξοδα σε ρεστωράν,καφέ,pseudoromance και σπάσιμο αρχιδίων.Θα συγκατοικήσω με μερικές αλλά πρέπει να επιννοήσω πλάνο ξεφορτώματος.
Σίγουρα όμως Ουκρανία γαμάς με 4000 ευρώ πολύ καλύτερο επίπεδο από ό,τι Ελλάδα με τα ίδια λεφτά.Μέχρι τώρα έχω καταφέρει να ρίχνω 3-4 πούτσους την ημέρα σε διαφορετικές γκόμενες ακόμα και στην Αθήνα.Το κακό είναι οτι οι Ανατολικές σε υποβάλλουν σε ειδικό drainage ώστε να μην έχεις χύσι για την επόμενη και να θυμώσει οπότε δεν ξέρω αν θα αντέξω.Ελπίζω να ξεπεράσω αυτές τις πονηριές τους.

Επισκέπτης
Στο μάμπα έχει πάρα πολλές.Θα πάω και στα κλαμπ.Την τελευταία φορά που είχα πάει διαπίστωσα οτι οι χορεύτριες και μόνιμες θαμώνες στα high end κλαμπ τον τρώνε για 100 ευρώ.Ουκρανία όπου θες βρίσκεις.Για το κόστος έχεις δίκιο.Αλλά Ευρώπη οι τιμές είναι περίπου στάνταρ για ένα άλφα επίπεδο.Ουκρανία πέφτουν μόνο αν συγκατοικήσεις μαζί της αλλά αυτό σημαίνει επιπλέον έξοδα σε ρεστωράν,καφέ,pseudoromance και σπάσιμο αρχιδίων.Θα συγκατοικήσω με μερικές αλλά πρέπει να επιννοήσω πλάνο ξεφορτώματος.
ενδιαφερον το κομματι για το 100 στα χαι εντ κλαμπ.Για Ουκρανία μιλας;αλλά  προβληματικό  κι αυτο για τους κοινούς  θνητούς. Πρέπει λογικα να εμπνεεις οτι το φυσας οχι μονο γισ να σε βαλουν μεσα αλλα και για να σου κατσουν στο 100αρικο.οταν λες γαμας Ουκρανία καλύτερα με τα ίδια  λεφτά  πως το εννοείς ; 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ενδιαφερον το κομματι για το 100 στα χαι εντ κλαμπ.Για Ουκρανία μιλας;αλλά  προβληματικό  κι αυτο για τους κοινούς  θνητούς. Πρέπει λογικα να εμπνεεις οτι το φυσας οχι μονο γισ να σε βαλουν μεσα αλλα και για να σου κατσουν στο 100αρικο.

Κάθονται αμέσως.Απλά πρέπει να εμπνέεις.Εγώ την άλλη φορά χτυπήθηκα με μια παρέα Σκανδιναυών για τα ίδια μουνάκια.Είναι λίγο θέμα τύχης άμα τύχεις με φραγκάτους στο ίδιο κλαμπ αρχίζει ο πλειστηριασμός.Αμα είσαι με άφραγκους πέφτουν απευθείας.Δηλαδή σου λένε οι ίδιες δώσε 100 και έρχομαι στο διαμέρισμά σου.
Ουκρανία γαμάς άνετα γκόμενες 20-25 χρονών που τα κάνουν όλα για περίπου 100 ευρώ.Ευρώπη αυτό είναι αδύνατο.Να ψαρέυεις γκόμενες σε κλαμπ ή σάιτ.Απλά δε γίνεται.Ουκρανία πας απλά με τα λεφτά να βγαίνουν από τα αυτιά και μαζεύονται όλες ποια θα πρωτογευτεί πούτσο.

Επισκέπτης
Κάθονται αμέσως.Απλά πρέπει να εμπνέεις.Εγώ την άλλη φορά χτυπήθηκα με μια παρέα Σκανδιναυών για τα ίδια μουνάκια.Είναι λίγο θέμα τύχης άμα τύχεις με φραγκάτους στο ίδιο κλαμπ αρχίζει ο πλειστηριασμός.Αμα είσαι με άφραγκους πέφτουν απευθείας.Δηλαδή σου λένε οι ίδιες δώσε 100 και έρχομαι στο διαμέρισμά σου.
αυτο ειπα κι εγώ. Η γυναίκα του Καίσαρα  δεν πρέπει μονο να είναι τιμια αλλά  κσι να το δείχνει . να φαίνεται δηλαδή οτι το φυσας.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
αυτο ειπα κι εγώ. Η γυναίκα του Καίσαρα  δεν πρέπει μονο να είναι τιμια αλλά  κσι να το δείχνει . να φαίνεται δηλαδή οτι το φυσας.

Ναι,πρέπει να φαίνεσαι.Πρέπει να έχεις στυλ άρχοντος.Θυμάμαι ήμουνα με έναν Πολωνό για καμάκι στο Λβωφ και αυτός κρυβότανε.Του λέω ρε μαλάκα βγες πρώτη μούρη στο μαγαζί να σε βλέπουν όλες.Τι ψαρώνεις και κρύβεσαι?Πρέπει να μπουκάρεις με στυλ βασιλέως.
Εγώ πάντα ποζάρω στο πιο εμφανές σημείο του κλαμπ πριν χτυπήσω.
Γενικά οι πιο πολλοί δεν καταλαβαίνουν πώς πρέπει να κινείσαι στα μαγαζιά είναι απίστευτο.Πρέπει να εξηγείς τα αυτοννόητα για ώρες.Το βασικό είναι να εντοπίζεις τα καυλάκια και τα σπονσοράκια και να πέφτεις πρώτος.Οι γκόμενες στέλνουν διακόσιες χιλιάδες μηνύματα,είμαι διαθέσιμη,τον τρώω,σπονσοράρομαι απλά οι πιο πολλοί άντρες δεν τα καταλαβαίνουνε.

Επισκέπτης
Ναι,πρέπει να φαίνεσαι.Πρέπει να έχεις στυλ άρχοντος.Θυμάμαι ήμουνα με έναν Πολωνό για καμάκι στο Λβωφ και αυτός κρυβότανε.Του λέω ρε μαλάκα βγες πρώτη μούρη στο μαγαζί να σε βλέπουν όλες.Τι ψαρώνεις και κρύβεσαι?Πρέπει να μπουκάρεις με στυλ βασιλέως.
Εγώ πάντα ποζάρω στο πιο εμφανές σημείο του κλαμπ πριν χτυπήσω.
Γενικά οι πιο πολλοί δεν καταλαβαίνουν πώς πρέπει να κινείσαι στα μαγαζιά είναι απίστευτο.Πρέπει να εξηγείς τα αυτοννόητα για ώρες.Το βασικό είναι να εντοπίζεις τα καυλάκια και τα σπονσοράκια και να πέφτεις πρώτος.Οι γκόμενες στέλνουν διακόσιες χιλιάδες μηνύματα,είμαι διαθέσιμη,τον τρώω,σπονσοράρομαι απλά οι πιο πολλοί άντρες δεν τα καταλαβαίνουνε.
δηλαδη κοστουμιά,μπουκαλι π σαμπανια,πρωτο τραπέζι  και κοβεις κίνηση. Χαχα.σαν όνειρο  ακούγεται. Να χαμε και τον παρά.χαχα

Επισκέπτης
Και το τελεταιο αυτο που ειπες μεγαλα φιλοσοφια.απλα δεν το χουν ολοι.καποιοι μονο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom