Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
δηλαδη κοστουμιά,μπουκαλι π σαμπανια,πρωτο τραπέζι  και κοβεις κίνηση. Χαχα.σαν όνειρο  ακούγεται. Να χαμε και τον παρά.χαχα

Κουστουμιά όχι αναγκαία.Απλά επώνυμα ρούχα.Μπουκάλι αμέσως αν η γκόμενα ζητήσει.Οχι πριν για να είσαι ευέλικτος.Κεράσματα στους μπάρμεν για να σε αφήσουν ανεξέλεγκτο.Αμεση προσφορά ρευστού πρέπει να έχεις το πορτοφόλι γεμάτο και να δείχνεις στις γκόμενες χαρτονομίσματα.Καυλώνουν αμέσως.Είναι σα να δείχνει μια γκόμενα στον άντρα το μουνί της live στο κλαμπ.Δείχνεις τα euro,της δίνεις το high end κινητό να γράψει το τηλέφωνό της γουστάρουν και να το αγγίζουν ακόμα για όσο διαρκεί,ή της δίνεις να τραβήξει ένα χαρτονόμισμα από την πορτοφόλα και της λες οτι έχει περισσότερα αν έρθει στο διαμέρισμα.
Γενικά οι Ανατολικές καυλώνουν απεριόριστα έτσι και δουν κασέρι.Είναι αντανακλαστικό του Παβλώφ.Μπορεί να γλύφουν τα χείλη τους ή να παίρνουν το χέρι σου και να το βάζουν στο μουνί τους.Γενικώς περνάνε σε άλλο επίπεδο προοργασμικό.
Υπό αυτή την έννοια σαν υπεράρχοντας είσαι ασυναγώνιστος.Τι να κλάσει ο Τούρκος ο Αραβας ή ο συμβατικός Ευρωπαίος.Απαξ και τις βάλεις στο βαλκανικό μάτριξ είναι δικές σου.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Και το τελεταιο αυτο που ειπες μεγαλα φιλοσοφια.απλα δεν το χουν ολοι.καποιοι μονο.

Μην απορείς πολλές γκόμενες είναι απελπισμένες.Φαντάσου να ήσουνα στη θέση τους.Το δείχνουν με όλους τους τρόπους οτι ψάχνουν για σπόνσορα και πούτσο και παρόλα αυτά τζίφος.Οι άντρες στο μαγαζί απλά δε χαμπαριάζουν.Λες και θέλουν η άλλη να το έχει γραμμένο στη μπλούζα της.

Το όνειρο κάθε Σλάβας(Ουκρανέζας,Πολωνέζας,Ρωσίδας,Τσέχας).Κότερα,καμπριολέ,παραλίες κωλαράκια έξω άντρες.

Επισκέπτης
Μην απορείς πολλές γκόμενες είναι απελπισμένες.Φαντάσου να ήσουνα στη θέση τους.Το δείχνουν με όλους τους τρόπους οτι ψάχνουν για σπόνσορα και πούτσο και παρόλα αυτά τζίφος.Οι άντρες στο μαγαζί απλά δε χαμπαριάζουν.Λες και θέλουν η άλλη να το έχει γραμμένο στη μπλούζα της.

Το όνειρο κάθε Σλάβας(Ουκρανέζας,Πολωνέζας,Ρωσίδας,Τσέχας).Κότερα,καμπριολέ,παραλίες κωλαράκια έξω άντρες.

ενω των ελεεινίδων  ποιο είναι; να μονασουν;νομιζω οτι το ίδιο  ειναι και των ελεεινίδων. Απλα μέχρι  τωρα τις τάιζε  ο μπαμπάς .τωρα ομως που αρχιζει το βιολο θα εκπορνευτουν πολλές  απ αυτες οι υπερανω που ελεγαν τις ανατολικες πουτανες.ηδη εχει ξεκινησρι.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
187
Πόντοι
1

Αυτό το συμπέρασμα έβγαλες παρακολουθώντας βιντεοκλίπ;;;;  :helpplea: Βάλε το κανάλι της εκλησίας θα αλλαξης γρήγορα γνώμη  :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ενω των ελεεινίδων  ποιο είναι; να μονασουν;νομιζω οτι το ίδιο  ειναι και των ελεεινίδων. Απλα μέχρι  τωρα τις τάιζε  ο μπαμπάς .τωρα ομως που αρχιζει το βιολο θα εκπορνευτουν πολλές  απ αυτες οι υπερανω που ελεγαν τις ανατολικες πουτανες.ηδη εχει ξεκινησρι.

Ελλάδα τελείωσαν οι γαμπροί.Οι γκόμενες είναι απελπισμένες.Δεν μπορούν να βρουν κάποιον της προκοπής.Το βλέπεις όταν έρχεσαι απέξω πώς κοιτάζουν όλες έχουν αρχίσει να έχουν βλέμμα απελπισίας.Δεν είναι βέβαια ακόμα σε επίπεδο ανατολικής χώρας.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ενω ο νταβαριτς γαμαει μουναρες  :2funny: :2funny: :2funny:
Davarits Bucuresti
τι ειναι αυτο ελληνικο??εγω βλεπω ενα τουρκικο παρακμιακο καφενε-μαχαλα
Λες το βιντεάκι με το ΟΠΑ μετα τη μέση του βίντεο αυτοί οι κακομοίρηδες ειναι οι Ελληνες του Κισινιώφ  :2funny:.
  Στην αρχη ειναι απο το Παλεστηνικό πάρτι που ειχε γινει στο ΟΠΑ  :2funny:.Εχει πλακα παντος να πας για να γελάσεις μαζι τους  :2funny:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Λες το βιντεάκι με το ΟΠΑ μετα τη μέση του βίντεο αυτοί οι κακομοίρηδες ειναι οι Ελληνες του Κισινιώφ  :2funny:.
  Στην αρχη ειναι απο το Παλεστηνικό πάρτι που ειχε γινει στο ΟΠΑ  :2funny:.Εχει πλακα παντος να πας για να γελάσεις μαζι τους  :2funny:
α μαλιστα ..
παλεστινιακο?? με αμανεδες και φατσες απο νεφελιμ ..πολυ ωραια τελεια , σαν να λεμε γκομενοπαγιδα μερος

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
προχτες η αζερπαιζανκα μου εφερε μια φιλη της.οχι τιποτα σπουδαιο αλλα λεω ας τους προτεινω 300 γριβνα απλα για να μου φερουν και καμια αλλη φιλη.η αλλη που τις γαμησα μαζι ξαναηρθε το βραδι αλλα δεν ηθελε να μεινει.ηθελε τα λεφτα,να γαμηθει και να παει στο παιδι τις.ειπα εφυγες,δεν θελω αυριο θα βρω αλλες,αρχισε κλαματα  δεν ειμαι πουτανα,δεν το ξανακανα χαχαχαχ,απλα πεινα το μωρο μου και ψευτιες,ολες οι πουτανες προσβαλονται οταν τις λες την αληθεια.τελικα την λυπηθηκα,ειπα παρε 500,λαθος επρεπε 300 να πω και θα σε γαμησω χωρις πλαστικ και θα σε χυσω στο στομα,δεκτηκε.την επομενη με τρελανε μυνηματα,να ερθω δεν θελω λεφτα,δεν ειμαι πουτανα αλλα αδικα,δεν απαντουσα.τσαμπα δεν θα καθοταν,νομιζε θα την λυπηθω.ασε που αντι στο παιδι της μου ειπε η φιλη της πηγε λειλα στο κλαμπ που πανε τουρκοι,αραβες,καυκασιοι.την επομενη προτεινα στην αζερπαιζανκα με την φιλη της απο 300,δεν αξιζε παραπανω.λεει 600 θελω,της εδειξα το μιστερ χ οτι 600 παιρνω κουκλες για μια ωρα και αυτες δινουν προμηθεια ακομα,δεν κρατανε τα λεφτα.εφαγα και 300 για να ερθει-φυγει με ταξι και την ταισα.την εδιωξα και εδωσα 300 στην αζερπαιζανκα που γαμησα και την εχυσα στο στομα.ειπε θα μου βρει αλλες οταν ξαναρθω,ολη μερα παει λειλα και εχει φιλες απο εκει.ετσι δεν χρειαζεται να πηγαινεις στα κλαμπ αυτα να της κερνας και μετα να τις πληρωνεις χχαχαχαχ.μετα ο σαλονικιος φιλος μου μου εδειξε μια μικρουλα 600 απο μαμπα τελεια.ημουν κουρασμενος,ηθελα υπνο γιατι πετουσα χτες 7 το πρωι,λεω δεν εχω δυναμη.την πηρα και της εδωσα την διευθηνση του,του ειπα γιατι δεν μου εδειξες 10 μερες αυτες τις 3 μικρουλες μαμαπα,λεει δεν ετυχε να μιλησουμε για μαμπα αφου ηταν συνεχεια με την γκομενα του.αυτη νομιζει οτι εχει φυγει ενω αυτος θα κλισει μηνα τωρα εκει,βγαινει με αλλες απο μαμπα.η μαλακια που κανει ειναι οτι εχει 2 γκομενες η μια που νομιζει οτι εχουν σοβαρο δεσμο και ερχεται ελλαδα,γαμα και μια δευτερη με κανα φαγητο και δωρακι,συνεχιζει να βγαινει με κοπελες απο το μαμπα που υποτιθεται θελουν αντρα για σοβαρο δεσμο.ετσι σκορπα αδικα λευτα αυτες αλλο απο κομποτ και αλλα τσουχτερα εστιατορια δεν τρωνε,αφου πληρωνουν οι μαλακες τρωνε 1000-1500 γριβνα και καλυνηχτα,αυριο παλι

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
πρεπει επειγον να φτιαξω μαμπα,εχει φοβερες μικρουλες με 600 γριβνα.δεν ειχα χρονο να παρω λαπτοπ στον σλαβιανι να μου φτιαξει γιατι δεν ξερω να φτιαχνω ημαιλ.ακομα δεν διαβασα τι γραφεται ολοι τοσο καιρο,μεθαυριο θα εχω χρονο να διαβασω.ο σαλονικιος φιλος μου θα φυγει σε μια εβδομαδα,αλλα επιστρεφει σε 2 2 εβδομαδες και θα ειναι και τον δεκεβρη.μπορω τον δεκεβρη αλλα προτιμω γεναρι να ανεβω πανω.παντως εχει πλακα που βγαινει με μια κοπελα που μιλα ελληνικα,βλεπονται στην ελλαδα,οδησσο καψουρης μαζι της και ολο για μενα τον ρωτα αυτη και με ψαχνει χαχαχχα.χαιρετε που εφυγα γιατι νομιζει θα την πηδηξει και δεν της δινει το κινητο μου που θελει να με δει,με γνωριζει 3 χρονια η κοπελα αλλα δεν καναμε παρεα ποτε.του ειπα εγω ειμαι εραστης,ενω εσυ κερασακιας-καλυνηχτακιας,του ελεγα απο πριν οτι αν μαθει οτι ειμαι εκει θα την γαμησω,εκανε μια εβδομαδα να της το πει χαχαχαχ.η μικρη που βγηκα προχτες δεν με πηρε τηλεφωνο ουτε την πηρα.νευριασα που χωρις να με ρωτησει παραγειλε μαρτινι αστι μπουκαλα με την φιλη της.απο πριν ειδα η τιμες ηταν νορμαλ απο 120-150 γριβνα,δεν θπολογιζα οτι θα επαιρναν σαμπανια,ουτε με ρωτησαν αν εχω λεφτα η αν μπορουν να παραγειλουν.αυτα για τον νταβαριτς που λεει να παιζω αρκαδια,ρε οι μαλακισμενες εκει εκανες το λαθος να πεις εστιατοριο παραγελνουν οτι ακριβοτερο,κοκτειλ 700 γριβνα και μπουκαλες.πριν τον πολεμο 700 γριβνα ηταν 70 ευρο!για ενα κοκτειλ.μετα της ειπα ελα να παμε βολτα μονη και πηρε ταξι και εφυγε με την φιλη της.οταν την γνωρισα ηταν νορμαλ ντυμενη,φενοταν νορμαλ και λεω ολα οκ,ειπα φερε την φιλη σου αν θες να νιωθεις ανετα.οταν ηρθε πολυ καλοντυμενη και με τακουνια λεω,θα μας κοψουν το κεφαλι αυτη.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
προχτες η αζερπαιζανκα μου εφερε μια φιλη της.οχι τιποτα σπουδαιο αλλα λεω ας τους προτεινω 300 γριβνα απλα για να μου φερουν και καμια αλλη φιλη.η αλλη που τις γαμησα μαζι ξαναηρθε το βραδι αλλα δεν ηθελε να μεινει.ηθελε τα λεφτα,να γαμηθει και να παει στο παιδι τις.ειπα εφυγες,δεν θελω αυριο θα βρω αλλες,αρχισε κλαματα  δεν ειμαι πουτανα,δεν το ξανακανα χαχαχαχ,απλα πεινα το μωρο μου και ψευτιες,ολες οι πουτανες προσβαλονται οταν τις λες την αληθεια.τελικα την λυπηθηκα,ειπα παρε 500,λαθος επρεπε 300 να πω και θα σε γαμησω χωρις πλαστικ και θα σε χυσω στο στομα,δεκτηκε.την επομενη με τρελανε μυνηματα,να ερθω δεν θελω λεφτα,δεν ειμαι πουτανα αλλα αδικα,δεν απαντουσα.τσαμπα δεν θα καθοταν,νομιζε θα την λυπηθω.ασε που αντι στο παιδι της μου ειπε η φιλη της πηγε λειλα στο κλαμπ που πανε τουρκοι,αραβες,καυκασιοι.την επομενη προτεινα στην αζερπαιζανκα με την φιλη της απο 300,δεν αξιζε παραπανω.λεει 600 θελω,της εδειξα το μιστερ χ οτι 600 παιρνω κουκλες για μια ωρα και αυτες δινουν προμηθεια ακομα,δεν κρατανε τα λεφτα.εφαγα και 300 για να ερθει-φυγει με ταξι και την ταισα.την εδιωξα και εδωσα 300 στην αζερπαιζανκα που γαμησα και την εχυσα στο στομα.ειπε θα μου βρει αλλες οταν ξαναρθω,ολη μερα παει λειλα και εχει φιλες απο εκει.ετσι δεν χρειαζεται να πηγαινεις στα κλαμπ αυτα να της κερνας και μετα να τις πληρωνεις χχαχαχαχ.μετα ο σαλονικιος φιλος μου μου εδειξε μια μικρουλα 600 απο μαμπα τελεια.ημουν κουρασμενος,ηθελα υπνο γιατι πετουσα χτες 7 το πρωι,λεω δεν εχω δυναμη.την πηρα και της εδωσα την διευθηνση του,του ειπα γιατι δεν μου εδειξες 10 μερες αυτες τις 3 μικρουλες μαμαπα,λεει δεν ετυχε να μιλησουμε για μαμπα αφου ηταν συνεχεια με την γκομενα του.αυτη νομιζει οτι εχει φυγει ενω αυτος θα κλισει μηνα τωρα εκει,βγαινει με αλλες απο μαμπα.η μαλακια που κανει ειναι οτι εχει 2 γκομενες η μια που νομιζει οτι εχουν σοβαρο δεσμο και ερχεται ελλαδα,γαμα και μια δευτερη με κανα φαγητο και δωρακι,συνεχιζει να βγαινει με κοπελες απο το μαμπα που υποτιθεται θελουν αντρα για σοβαρο δεσμο.ετσι σκορπα αδικα λευτα αυτες αλλο απο κομποτ και αλλα τσουχτερα εστιατορια δεν τρωνε,αφου πληρωνουν οι μαλακες τρωνε 1000-1500 γριβνα και καλυνηχτα,αυριο παλι
Εστι....ασε τις βολτες στα παρκα....οπως ειδες μια χαρα περνας...η μια θα σου φερει την αλλη και με 300-400 γριβνες την μερα θα εχεις την μια και θα σου φερνει τις αλλες....αυτα ειναι...σου βγαζω πλεον το καπελο ...πας σε καλο δρομο   ;)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
οταν ηρθε ο λογαριασμος,ειδα 1155500 κατι τετειο,λεω μου την εστησε για αυτο πηρε σαμπανια.θα ειναι απο τα μερη που ειναι το φαι νορμαλ,δεν βλεπεις τιμες και μετα σου λενε σαν δεις στο μενου την τιμη.λεω θα παω τουαλετα,θα πω να στειλουν τους μπραβους γιατι μου την εστησαν.πηρα πρωτα τον σαλονικιο λεω,110000 γριβνα η σαμπανια ασε να δω τι παιζει και θα σε παρω να στειλουμε εδω μπραβους για εξηγησεις.τελικα παω εξω,εβγαλα λεφτα λεω δεν τα πω καλα με τα μαθηματικα,λενε αυτες θα σε βοηθησουμε.τελικα ηταν 1550 γριβνα,65 ευρο.ανακουφιστηκα αλλα λεω τι μαλακας,αλλη φορα θα προτεινω καφε μονο η καμακι στο παρκο να κερνω κανα καφε χαχαχαχ.μετα που ειδα τις μικρες στο μαμπα απο τον φιλο,λεω καλυτερα να γαμουσα 600 γριβνα την μικρουλα απο μαμπα παρα να κερασω αυτη την μαλακισμενη και να φυγει

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Εστι....ασε τις βολτες στα παρκα....οπως ειδες μια χαρα περνας...η μια θα σου φερει την αλλη και με 300-400 γριβνες την μερα θα εχεις την μια και θα σου φερνει τις αλλες....αυτα ειναι...σου βγαζω πλεον το καπελο ...πας σε καλο δρομο   ;)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
μου ειπε την επομενη φορα θα εχει αλλες,θα δινω κατι σε αυτην.στον σαλονικιο δεν αρεσε η αζερπαιζανκα,λεει δεν παω με τετειες.στην ταιλανδη ομως και κινα καθε γεναρι που παει ενα μηνα γαμα μαιμουδες,τι εχουν οι αζερπαιζανκες?αντε λιγες τριχες στα χερια χαχααχαχ,οπως ολες οι καυκασιες

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
με τρελανε και η τρελη μυνηματα τις τελευτεαις μερες αλλα εδειξα οτι ουτε εγω εχω χρονο και δεν την χρειαζομαι.αρχισε ολο το βραδι οτι εκλαιγε,την φοβερισε ο γιατρος που πηγε να δει τα τραυματα της απο τα σπορ,οτι θα τις κανει εξετασεις αλλες μπας και εχει κατι και μαλακιες,λεει δεν με καθησυχασες,ειπα λεφτα θελουν οι γιατροι.αν ηξερε οτι αγγελο ειχε τωρα γιατι ειχα σκοπο να την εκδικηθω αλλα ελειπε κροατια.μετα που απαντησε νορμαλ μυνηματα και μου εγραφε συνεχεια μετανιωσα.αλλα δεν εχω δυναμη να περασω τα ιδια αυτη ψυχιατρο χρειαζεται

Επισκέπτης
μου ειπε την επομενη φορα θα εχει αλλες,θα δινω κατι σε αυτην.στον σαλονικιο δεν αρεσε η αζερπαιζανκα,λεει δεν παω με τετειες.στην ταιλανδη ομως και κινα καθε γεναρι που παει ενα μηνα γαμα μαιμουδες,τι εχουν οι αζερπαιζανκες?αντε λιγες τριχες στα χερια χαχααχαχ,οπως ολες οι καυκασιες
καβλωμενε  και γω υποκλινομαι στην κυνική  αθλιότητά σου.έχεις  τιποτα φωτο των κοριτσιών , για να ξερουμε για τι μιλαμε;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
.ασε που αντι στο παιδι της μου ειπε η φιλη της πηγε λειλα στο κλαμπ που πανε τουρκοι,αραβες,καυκασιοι.την επομενη προτεινα στην αζερπαιζανκα με την φιλη της απο 300,δεν αξιζε παραπανω.λεει 600 θελω,της εδειξα το μιστερ χ οτι 600 παιρνω κουκλες για μια ωρα και αυτες δινουν προμηθεια ακομα,δεν κρατανε τα λεφτα.εφαγα και 300 για να ερθει-φυγει με ταξι και την ταισα.την εδιωξα και εδωσα 300 στην αζερπαιζανκα που γαμησα και την εχυσα στο στομα.ειπε θα μου βρει αλλες οταν ξαναρθω,ολη μερα παει λειλα και εχει φιλες απο εκει.ετσι δεν χρειαζεται να πηγαινεις στα κλαμπ αυτα να της κερνας και μετα να τις πληρωνεις χχαχαχαχ.
Για να καταλάβει ο αναγνώστης τι είναι το Λέ'ι'λα  :2funny:.Ειναι ενας Οχετός,μιά χαβούζα σαν το ΟΠΑ ενα άθλιο υπόγειο οπου συχνάζουν Τούρκοι και Αραβες και τελειωμένες γκόμενες που πάνε μαζί τους  :vomit:.
 Η συμπεριφορά του Red και του Παναγιώταρου θυμίζει την συμπεριφορά των Τούρκων,θα τα σπάσω,ειμαι μάγκας και  :jerking: :2funny:.Μόνο σε μερη σαν το Λέ'ι'λα γουστάρουν τέτοια συμπεριφορά.Αυτο που δεν μου αρεσε στην Ουκρανία ειναι οτι κάποιες  γκομενες χαμηλού επιπέδου πηγαινουν μ΄αυτους.Εδω τους θεωρουνε υπηρέτες,αν ερθει ο Παναγιώταρος και τα κανει αυτά  :jerking: θα τα σπάσω κλπ.  :2funny: θα τον κοιτάνε με λύπιση.Στη Ρωσσία οπως εχω πει τρελλένοντε για το στυλ των Ιταλών,Ισπανών.Οσο πιο κοντα ειναι το στυλ σας σε αυτους τοσες περισσότερες επυτηχιες θα έχετε.

πρεπει επειγον να φτιαξω μαμπα,εχει φοβερες μικρουλες με 600 γριβνα.δεν ειχα χρονο να παρω λαπτοπ στον σλαβιανι να μου φτιαξει γιατι δεν ξερω να φτιαχνω ημαιλ.ακομα δεν διαβασα τι γραφεται ολοι τοσο καιρο,μεθαυριο θα εχω χρονο να διαβασω.
Ο Σινοχάρας σου φτιάχνει λογαριασμό στο mail.ru εγω σου έφτιαξα στο μπουρδέλα  :2funny:.Ειμαστε στον 21ο αιώνα ελεος!
 Τωρα θυμηθικα που ο Σινοχάρας σου ειχε φτιαξει τον προηγούμενολογαρισμο στο Μπουρδέλα και στον ειχε σβίσει επειδη ειχες αποκαλυψει ψεματα που ειχε πει  :2funny:.Εγω μη φοβασαι και να με βρισεις δεν θα κανω το ιδιο αυτό ειναι η δημοκρατία να ακούγονται ολες οι απόψεις χωρις λογοκρισια συμφωνα με την κριση του καθενός και τελικά να βγαίνει η αλήθεια.

Τωρα σχετικά με τη σαμπάνια.1155 Γκρίβνια ειναι λίγα? :jerking: :2funny:θα μπορούσες να γαμίσεις τρεις φορές στη Φυλής ή 6 φορές στο Μεταξουργείο  :2funny: και με αυτά τα λεφτα θα μπορούσα άνετα να βάλω να σε κατουρίσουν (μια γκόμενα και δυο μαντραχαλάδες για να σε δέσουνε  :2funny:για να μην πας να φύγεις  :2funny:και να σου κρατάνε και το στόμα ανοικτό  :2funny: :2funny:)

καβλωμενε  και γω υποκλινομαι στην κυνική  αθλιότητά σου.έχεις  τιποτα φωτο των κοριτσιών , για να ξερουμε για τι μιλαμε;
Υπόλόγιζε ακόμα χειρότερη κ' απ'αυτήν εδω  :2funny:

Συνημμένα

• kristina3.jpg
    kristina3.jpg
    97,1 KB · Εμφανίσεις: 19
  • kristina2.jpg
    kristina2.jpg
    29,6 KB · Εμφανίσεις: 23
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
κι εσυ που την ειδες την κοπελα που πηγε με τον Χαρη;

ΥΓ εγω δεν εσβησα κανενα λογαριασμο του Χαρη. δεν φταιω αν δεν θυμαται τον κωδικο του

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
κι εσυ που την ειδες την κοπελα που πηγε με τον Χαρη;
'Aσε πήγα στο Λέ'ι'λα για 5 λεπτά  :vomit:  :shit: και ειδα αηδίασα  :2funny:.Όλη η χαβούζα συχνάζει εκεί  :2funny:το Λε'ι'λα θυμιζει λιγακι Μεταξουργείο  :2funny:.
  Εχει πλάκα που μετά το κράξιμο όλοι κατεβάσαν απο το Facebook ολες της φωτογραφίες με το γάμο του Μεγιστάνα  :2funny: κρίμα γιατι ειχα βρει το facebbok αυτης που είχες φέρει στη Μόσχα στο γάμο και αυτή γκόμενο έχει και όλο φωτογραφίες με τον γκόμενό της είναι στη σελίδα  :2funny: μου φένεται εσας σας εχουν για να σας τα παίρνουν και να πηγαινουν μετα στους γκόμενους τους  :2funny:.
  Παντος  οφειλω να ομολογισω οτι περνάτε πολυ καλητερα απο το Κισινιώφ που τα ζώα κάθονται χωρις γυναικες στο ΟΠΑ και παιζουν τάβλι και λένε τι ωραια που περνάμε  :jerking: :2funny:.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Για να καταλάβει ο αναγνώστης τι είναι το Λέ'ι'λα  :2funny:.Ειναι ενας Οχετός,μιά χαβούζα σαν το ΟΠΑ ενα άθλιο υπόγειο οπου συχνάζουν Τούρκοι και Αραβες και τελειωμένες γκόμενες που πάνε μαζί τους  :vomit:.
  Η συμπεριφορά του Red και του Παναγιώταρου θυμίζει την συμπεριφορά των Τούρκων,θα τα σπάσω,ειμαι μάγκας και  :jerking: :2funny:.Μόνο σε μερη σαν το Λέ'ι'λα γουστάρουν τέτοια συμπεριφορά.Αυτο που δεν μου αρεσε στην Ουκρανία ειναι οτι κάποιες  γκομενες χαμηλού επιπέδου πηγαινουν μ΄αυτους.Εδω τους θεωρουνε υπηρέτες,αν ερθει ο Παναγιώταρος και τα κανει αυτά  :jerking: θα τα σπάσω κλπ.  :2funny: θα τον κοιτάνε με λύπιση.Στη Ρωσσία οπως εχω πει τρελλένοντε για το στυλ των Ιταλών,Ισπανών.Οσο πιο κοντα ειναι το στυλ σας σε αυτους τοσες περισσότερες επυτηχιες θα έχετε.
  Ο Σινοχάρας σου φτιάχνει λογαριασμό στο mail.ru εγω σου έφτιαξα στο μπουρδέλα  :2funny:.Ειμαστε στον 21ο αιώνα ελεος!
  Τωρα θυμηθικα που ο Σινοχάρας σου ειχε φτιαξει τον προηγούμενολογαρισμο στο Μπουρδέλα και στον ειχε σβίσει επειδη ειχες αποκαλυψει ψεματα που ειχε πει  :2funny:.Εγω μη φοβασαι και να με βρισεις δεν θα κανω το ιδιο αυτό ειναι η δημοκρατία να ακούγονται ολες οι απόψεις χωρις λογοκρισια συμφωνα με την κριση του καθενός και τελικά να βγαίνει η αλήθεια.

Τωρα σχετικά με τη σαμπάνια.1155 Γκρίβνια ειναι λίγα? :jerking: :2funny:θα μπορούσες να γαμίσεις τρεις φορές στη Φυλής ή 6 φορές στο Μεταξουργείο  :2funny: και με αυτά τα λεφτα θα μπορούσα άνετα να βάλω να σε κατουρίσουν (μια γκόμενα και δυο μαντραχαλάδες για να σε δέσουνε  :2funny:για να μην πας να φύγεις  :2funny:και να σου κρατάνε και το στόμα ανοικτό  :2funny: :2funny:)
  Υπόλόγιζε ακόμα χειρότερη κ' απ'αυτήν εδω  :2funny:
νατος παλι ο γυφτος εκει κατω
τωρα θυμηθικα που τον ειδα
στα συνορα κοντα στο σαντανσκι να πασαρει γυφτισες....
εκτος αν τον μπερδευω με εναν που εχει καντινα στη τουμπα εξω απο το γηπεδο του μπαοκ :2funny: :2funny: :zombie: :zombie:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
'Aσε πήγα στο Λέ'ι'λα για 5 λεπτά  :vomit:  :shit: και ειδα αηδίασα  :2funny:.Όλη η χαβούζα συχνάζει εκεί  :2funny:το Λε'ι'λα θυμιζει λιγακι Μεταξουργείο  :2funny:.
 Εχει πλάκα που μετά το κράξιμο όλοι κατεβάσαν απο το Facebook ολες της φωτογραφίες με το γάμο του Μεγιστάνα  :2funny: κρίμα γιατι ειχα βρει το facebbok αυτης που είχες φέρει στη Μόσχα στο γάμο και αυτή γκόμενο έχει και όλο φωτογραφίες με τον γκόμενό της είναι στη σελίδα  :2funny: μου φένεται εσας σας εχουν για να σας τα παίρνουν και να πηγαινουν μετα στους γκόμενους τους  :2funny:.
 Παντος  οφειλω να ομολογισω οτι περνάτε πολυ καλητερα απο το Κισινιώφ που τα ζώα κάθονται χωρις γυναικες στο ΟΠΑ και παιζουν τάβλι και λένε τι ωραια που περνάμε  :jerking: :2funny:.
αυτη που ειχα παρει μαζι μου στη Μοσχα παντρευτηκε
και το μυαλο σου εχει κολλησει ασχημα, εχεις μπρεδεψει την πουτσα με την βουρτσα
ειχα γραψει θα παω σε γαμο ενος ΦΙΛΟΥ μου στην Μοσχα...κι εχω κανονισει να δω τον ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟ
τωρα εσυ ποσα χρονια λες παπαριες....αλλο καπελο...και πλακα πλακα η γυναικα του φιλου μου απο την Μοσχα που τον ξερεις κι εσυ....το φυσαει τον παρα...μεγιστανας δεν ειναι αλλα εχει 1-2 εκ δολλαρια στην ακρη, φτωχαδακι δεν την λες...

και απο την στιγμη που φευγουμε απο ουκρανια να πανε να γαμηθουν με οποιον γουσταρουν...κι αν τα ακουμπανε σε καποιον στα αρχιδια μας....εμεις μια χαρα γαμαμε εκει

και η μια απο τις δυο γκομενες που γαμησε ο Χαρης ειναι μουναρος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom