Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
το μαιμολακι το πληρωνεις κιολας? :hmm:
φιλε σορρυ αλλα....εχεις δει εδω οι ελληναραδες οι ωραιοι εραστες οι βαλκανιοι οι ακαταμαχητοι παιδαραδες που λεει πιο πανω ενας συνφορουμητης που χυνουν πανω τους ολες οι γυναικες του κοσμου μολίς τους κοιταξουν , ΤΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ??....178 ΚΛΑΣΕΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ  με 300αρια και 500αρια το 2ωρο - 3ωρο και μη το ενα μη το αλλο ΚΑΤΙ ΤΖΑΤΖΟΓΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΜΙΛΦ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΕΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ
οκ το γκομενακι ειναι καλο οχι τοπ για τα εκει δεδομενα αλλα δε νομιζω να καθοταν σε καποιον τζαμπα αν δεν τον γουσταρε για γκομενο..

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
425
Πόντοι
26
φιλε σορρυ αλλα....εχεις δει εδω οι ελληναραδες οι ωραιοι εραστες οι βαλκανιοι οι ακαταμαχητοι παιδαραδες που λεει πιο πανω ενας συνφορουμητης που χυνουν πανω τους ολες οι γυναικες του κοσμου μολίς τους κοιταξουν , ΤΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ??....178 ΚΛΑΣΕΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ  με 300αρια και 500αρια το 2ωρο - 3ωρο και μη το ενα μη το αλλο ΚΑΤΙ ΤΖΑΤΖΟΓΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΜΙΛΦ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΕΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ
οκ το γκομενακι ειναι καλο οχι τοπ για τα εκει δεδομενα αλλα δε νομιζω να καθοταν σε καποιον τζαμπα αν δεν τον γουσταρε για γκομενο..
συμφωνω απολυτα στα λεγομενα σου με την μονη διαφορα οτι η συγκεκριμενη στην φωτο ειναι μια απο τα ιδια με τις ελεεινιδες(το θετικο ειναι οτι εκει μπορει να παρθει τσαμπα )αλλα οχι και να μας πλασαρουν εδω μεσα οτι γαμανε υπερηχητικα μουνια οπως λεει και ο Δημητριος.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
845
συμφωνω απολυτα στα λεγομενα σου με την μονη διαφορα οτι η συγκεκριμενη στην φωτο ειναι μια απο τα ιδια με τις ελεεινιδες(το θετικο ειναι οτι εκει μπορει να παρθει τσαμπα )αλλα οχι και να μας πλασαρουν εδω μεσα οτι γαμανε υπερηχητικα μουνια οπως λεει και ο Δημητριος.
ποιος μιλησε για υπερηχητικα μουνια ρε φιλε;

αλλα μην το βγαζουμε και μπαζο τωρα...

αλλα οπως λεει και ο stefan00 στην ελλαδα αν το βαφτιζες σιτυτουρ ενα κοριτσακι σαν κι αυτο 19-20 χρονων θα γραφονταν σεντονια κριτικων με 200-300 την ωρα
και θα επαναλαβω γιατι μπορει να μην το εχεις διαβασει...εγω και η παρεα μου παμε για 2-3-4 να τα εχουμε ταυτοχρονα στο κρεβατι
τωρα για τα υπερχητικα μουνια που γαμαει ο δημητριος; οκ.....

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
top μονο οι ματσωμενοι ουκρανοι γαμανε.αν θες μπορεις να βρεις και εσυ φιλε αν εισα εκατομυριουχος και διαθετημενος να σπονσαρεις χοντρα.στον σαλονικιο φιλο μου διαφορες τρελες,τελειωμενες 35 που κανεις δεν κοιτα εκει του ετρωγαν χιλιαδες σε δακτυλιδια και δωρα,ενω μεχρι και αυτοκινητα και διαμερισμα του ζητουσαν με την προειποθεση οτι αρχικα θα του κατσουν μετα τα δωρα και να τον ερωτευτουν χαχαχα.παντα εβλεπα 45 ρωσους με μικρουλες20-24 και ελεγα στους ρωσους φιλους μου γιατι εγω δεν εχω ποτε τετειο επιπεδο.μου λεει ενας ελα να σε παρω σε πρακτορειο να νοικιασεις μια και εσυ τετεια χαχαχαχα.χτες στον σαλονικιο φιλο μου την εστησαν απο μαμπα.αντι για κοπελα του την επεσαν 2 ντουλαπες και του ειπαν ειναι μπατσοι και η κοπελα 15.αρχικα του εδειξαν την φωτο του στο μαμπα και τα μυνηματα του,του λενε ελα μαζι μας στο αυτοκινητο.για πρωτη φορα σκεφτηκε πονηρα σαν το δασκαλο του και καταλαβε οτι δεν ειναι μπατσοι.αρχισε να τους αγριευει και ξεκινησε να φυγει.τον ακολουθησαν λιγο και μετα εφυγαν.μετα με πηρε και μου εστειλε τα μυνηματα τους συνεχισαν να τον απειλουν.ειπε υποσχεθηκες προστασια και με αφησες μονο.του εκαναν μαγκιες να βρεθουνε και εδωσαν την διευθηνση τους.πηρα τηλεφωνο την κοπελα της εξηγησα τι θα παθει αυτη και τα λαγουδακια και την ευχαριστησα που μου εδωσε την διευθηνση της.καθαρισα την μπουγαδα.εκλισαν τα κινητα τους και ζητησαν συγνωμη στο σαλονικιο φιλο μου απο το λαπτοπ.αυτος δεκτηκε τι συγνωμη και ειπε οκ τελος,αλλα μαζι μου δεν τελειωσαν χαχαχαχ.του ειπα μην με ζητησεις ξανα εμενα αλλα περνε μπραβους,λεει να σταματησω ως εδω μαζι τους απολογηθηκαν.εγω τους εκβιασα,εστειλα δεκαδες μυνηματα και κλισεις ολο το βραδι χαχαχαχ.ζητω 10 000 γριβνα.ειπα τοσα εδωσα στους μπραβους για εσας και θελω τα λεφτα μου τωρα απο εσας.εξαφανιζολ οι μαλακες χαχαχαχα

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
κανενα λαθος.νομιζουν ολοι οι ξενοι ειναι λεφταδες.κιεβο-οδυσσο περασαν οι εποχες που ηθελαν μακτοναλτσ,μονο κατι γυφτουλες σε πανε εκει η μικρουλες 13-18 που ειναι εκει με παρεα  τρωνε εκει.τα τελευταια 5-6 χρονια ειχαν αμεσως την απαιτηση σουσι.πληρωσα κιεβο για να φανε 2 μαλακισμενες 16-17 70 ευρο πριν 6 χρονια χαχαχαχα.τοτε το γριβνα ηταν 10 οχι 26,τωρα μου ερχεται σχεδον 3 φορες φτηνοτερα.ασε που χωρισ να σε ρωτησουν παραγειλουν σαμπανια οπως μου εκαναν εμενα πριν 4-5 μερες.πληρωσα μονο την σαμπανια 1000 γριβνα,100 ευρο μεχρι πριν ενα εναμιση χρονο.τωρα πανω στα 35-40.δεν ειναι υπερβολη.αν ακουσετε και τον κμαν να κανεται καμακι μακτοναλτς θα ταισεται αδικα και καμια 30-40  κοπελες που πεινανε και στεκοντι εξω αρα θα βγειτε πανω απο 300.παιξτε με μαμπα και σαλον να γαμισεται με 500-600 μην ξοδευεσται αδικα.θα βρειτε καλυτερες απο αυτες που θα φανε και θα φυγουν.τις δικες μου τις βρηκα εξω απο μακτοναλτσ αλλα εκοψε το ματι μου οτι ψαχνωνταν,συνηθος δεν σου μιλα καμια εκει η κερνας και μετα σου λενε μαλακιες.ελα να παμε στο ταδε κλαμπ,που ειναι ακριβο κατερινισκαγια εμεις εκει θα παμε τωρα.ετσι εκαναν 2 πονηρα 16 αλλα τους κερασα καφε και ειπα τραβατε μονες,μαλακα ψαχνουν.σιγα μην πανε αυτες οι αφραγγες σε μερος που πανε σπονσαρισμενες κυριλε γκομενες και καραπουταναρες χαχαχαχ

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Το πρώτο πράγμα που θα κάνεις ειναι να πάρεις Ουκρανική σιμ κάρτα.
 Αν θες να γαμίσεις καλήτερα γράψε μυνημα στον Slaviani (shinoharas) αυτός είναι ειδικός στο να σου πασάρει κάποια βέβαια μην περιμένεις 10 Ευρώ τη μέρα που λένε  :2funny: υπολόγιζε 80-100 για μια εμφανησιμη αν βέβαια ειναι καμια μέτρια μπορει και με λιγότερα να τη βγάλεις  :).
 Σχετικά με το ποιός είναι ο Πιρφόρος πάτα στο   εκει που γράφει поиск τη λέξη pirforos και θα δεις τι είναι  :2funny:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
αυτο που λεει ο σλαβιανι και ισως δεν καταλαβες,βγες απο την λογικη του ευρο.προτινει παραδειγμα σε γριβνα οσα θα επαιρνε 2 μηνες μισθο σε σουπερμαρκετ να τα παρουν σε 7-10 μερες.οι κοπελες πανε την βολτα τους και μονες δεν τις κλινει φυλακη.δεν δινει αμεσως ολα τα λεφτα.λιγα λιγα ετσι δεν φευγουν.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
αρχοντα κμαν μια που καμακωσες απο ιτερνετ δεν θα ερθει να φαει στο χατα και στο μακτοναλτς.οδησσο θελουν κομποτ,εστιατορια,σουσια.κιεβο το ιδιο.με τον σαλονικιο πηγαμε με μια αφραγγη 35 στο μπερκερ ντιριπασοσκαγια,μας εκανε χιλιες ιδιοτροπιες μεχρι που θυμωσα και της επιτεθηκα λεκτικα και την εβαλα στην θεση της.ηθελε μπλακ μπερκερ χαχαχα,συν 2 γλυκα που πηραμε εμεις πληρωσε ο σαλονικιος 700 γριβνα.δηλ ηταν 70 ευρο πριν ενα χρονο 2 τιραμισου 150 γριβνα,το βεργερ και ενα νερο χαχαχαχ.μετα της ειπα παμε σπιτι να πιουμε μαζι κρασι και σαμπανια.απαντησε σαν σουπερ σταρ μονο στα εστιατορια πινω σαμπανια και κρασι χαχαχαχ,δεν παω σε σπιτια.με εμας τους μαλακες δεν πανε,το πιασεται.θελεται καμακια ακομα?

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
το οραιο ειναι που μετα αυτη ηθελε γλυκο τιραμισου αλλα να το φαει σπιτι δεν ηθελε εκει χορτασε.ειχε την απαιτηση να πληρωσουμε 150 το τιραμισου συν 200  εχτρα το γυαλινο ποτηρι για να το παρει μαζι της χαχαχαχ.της ειπα νετ.φαε εδω η δεν εχει.μετα ηθελε να παμε καφετεριες,την διαολοεστειλα,αφου δεν θελει κρασι σπιτι αστην αυριο να παει 5 το πρωι να ανοιξει το μαγαζι στο παζαρι.της προτεινα να τις βρω δουλεια σε ναυτιλιακη,παμε στο αθηνα μας περιμενει ο ιδιοκτητης να σε δει που εισαι ομορφη και ξερεις αγγλικα.λεει αν θελει να με δει να μου κλισει ραντεβου στο γραφειο,δεν παω να πιω καφε στο μολλ χαχαχαχ.ξυλο θελουν,με μαλακες σαν εμας δεν καταλαβουν.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Αν κάνει αυτά που λέω θα ξεσκιστεί στον πούτσο.Εγώ δε λέω κάνε καλή διαπραγμάτευση όπως λέει ο Σινοχάρας.Εγώ λέω βγάλε την πούτσα έξω κάνε εισβολή με 3000 ευρώ στην τσέπη για 5 μέρες και γάμα τους το κέρατο.Και μόνο που εκμεταλλεύεσαι το στοιχείο του αιφνιδιασμού και πας να κάψεις τεράστιες περιοχές έχεις το πάνω χέρι.Κανένας δεν περιμένει τέτοιο πράγμα έχεις μηδενική αντίσταση.
Αν πας με παπούτσια από σαλάχι το παίξεις έτσι και αλλιώς θα μείνεις με το πουλί στο χέρι όπως έμεινες εσύ σε Ουκρανία,Μολδαβία.Αν πας με προκαθορισμένα κόντακτς και διαπραγματεύσεις από το ίντερνετ όπως ο Σινοχάρας θα γαμήσεις εξάρια.
Αν δε βγάλεις την πούτσα έξω και δε σπρώξεις αληθινό ρευστό με ρίσκο δεν υπάρχουν κέρδη.No pain no gain.Δεν υπάρχει ασφαλές παιχνίδι.
Εγώ προτείνω μεγάλα ρίσκα μεγάλα κέρδη.Και το ξύλο στο πρόγραμμα είναι.Και θα σε κλέψουν και θα σε προβοκάρουν και όλα.Ποιος είπε οτι είναι εύκολα.Παίζεις με επαγγελματίες με πιράνχας.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
αρχοντα μου θυμισες αυτο που λενε και κερατας και δαρμενος χαχαχαχαχ.και αφραγγος θα μεινεις και αγαμητος με αυτα τα μυαλα.μονο μαμπα παιξε και μιστερ χ.ασε τα κλαμπ και μαλακιες καμακια

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
6 γκόμενες semipros σε 10 μέρες και εξάρια μάξιμουμ δεν είναι καλό ποσοστό για Ουκρανία.Σίγουρα τις 3 τουλάχιστον από αυτές τις είχες γαμήσει και παλιότερα.
Το ίντερνετ έχει κάποια όρια.Σε 10 μέρες θα γαμήσεις και 10 semipros άμα θες αλλά δεν πας για αυτό στην Ουκρανία.
Εγώ τώρα άμα πάω Κίεβο σε 9 μέρες μπορώ να γαμήσω άνετα 10 έτοιμες semipros από το ίντερνετ.Αλλά δεν πάω για αυτό.Θα τις γαμήσω αλλά δεν είναι αυτός ο σκοπός που πάω.Πάω για τις καλλονές στα high end μαγαζιά.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
αρχοντα θα μας τρελανεις εσυ?αφου εισαι εκατομυριουχος θελω να γινω κολητος σου χαχαχαχα

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
σου στελνω με πμ το λινκ της γκομενας και θα τις γραψεις επι λεξη οτι εισαι φιλος δικος μου η του αλλαν (φανταζομαι ξερεις τα πραγματικα μας ονοματα) κι οτι θες να πας οδησσο και να την συναντησεις και οτι προσφερεις τα ιδια που της εδωσε ο Αλλαν....2500

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ειναι 2 μηνες μισθο για μια κοπελα σε σουπερμαρκετ.συν μια εβδομαδα θα τρωει τσαμπα αλλα εχτρα αυτα.για αυτες τα 2500 σε γριβνα ειναι οτι ηταν και περσι σε αξια.σε εμας που παμε με ευρο μας φενεται τωρα αστεια ποσα.παντως με το που κατερευσε το γριβνα αληθεια ελεγα στο μαμπα αρχισαν να μου λενε παραλογα ποσα σε ευρο.ελεγα 400-600 γριβνα,αυτες ελεγαν 150-200 δολαρια!ευτυχος βρηκα κοπελιτσα και περασα καλα.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
την αληθεια την ειπε ο χαρης
και το παιδι δεν λεει ψεμματα
αποδειξες τι; οτι δεν λεω ψεμματα κι οτι γκομενες υπαρχουν
και ο χαρης απλα δεν συμφωνησε εκεινη την μερα να παρει 2 γκομενες με 5500 για μια βδομαδα γιατι ειχε βαλει στο ματι μια πωλητρια

να δω ποτε θα σταματησεις να αυτοξεφτιλιζεσε
οσους και να ρωτησεις δεν θα την πουν την γκομενα ασχημη
και μικρουλα ειναι
εχεις πια το κοντακτε της για γραψε τις να σε δουμε
και πες τις οτι πας
σε περιμενει  :)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
την κοπελα που εδειξα στον ντερτι που δουλευε στο καφε χαχαχαχ.ενθουσιαστηκε που με ειδε και εδωσε κινητο κοντακτε απο την πρωτη.ξεκινησε πολυ επιθετηκα.πρωτο μυνημα της,δεν εχω λεφτα,ηρθα 3 ωρες μακρια η πολη μου,θελω να παρω παπυτσια κοζι 2000 γριβνα.οραιο ειλικρεινες μυνημα σε ενα αγνωστο πελατη του καφε χαχαχαχ.τις ειπα οτι θελει,παπουτσια,διαμερισμα νικη και λεφτα στο χερι και οτι χαλω 3-5 χιλιαδες την μερα.λεω θελω να τα χαλω πανω σου.μετα αυτη ξαφνικα μετα απο 2 μερες αλλαξε διαθεση,την εκλασα και τελος.θα περιμενε θα της τα εκανα χωρις να δωσει αλλα πηρε αρχιδια.οι μαλακισμενες οι μικρες που μου γνωρισε ο σλαβιανι της εστησα και εφυγα,μετα δεν μου απαντουσαν.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
2500 αδελφε ειναι ενα μηνιατικο στην οδησσο
τρωνε πινουν κοιμουντε τσαμπα και τρωνε 2-3 καβλια την μερα
τωρα ηλιθιους χορηγους εχει, αλλα δεν ειναι ολες πονηρεμενες να ξερεις
και το πιο σημαντικο εγω σε 4 φορες που εχω παει τον τελευταιο χρονο μου φερνουν φιλες τους γιατι ξερουν οτι θα περασουν ομορφα, δεν θα της κακομεταχειριστω και θα με προσεξουν κιολας
ο Αλλαν αφηνε το κλειδι στα κοριτσια και εφευγε βολτα και το μονο που του πηραν ηταν το ψυγειο  :2funny:
του τρωγαν τα σαλαμοτυρια και γκρινιαζε  :grin:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
χαχαχαχ,τα ιδια μου εκανε μια παρεα μικρουλες κιεβο πριν 5 χρονια,ετρωγαν πιτσες σπιτι,επιναν και μετα οτι ειχα ψυγειο ποτα,φαγητα,τυρια τα εβαζαν στις βαλιτσες και εφευγαν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom