Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
ξεκιναω με μαμπα και γενικα πλεον δεν λεω κατι γενικα
εκφραζομαι στα ισια..... οχι ακριβως στο μπικικινι ή στο σερβις που θελω....αλλα με ενα κειμενακι...το οποιο σε γενικες γραμμες λεει (αν θελω να παω στον τοπο τους) γεια σου θα ερθω για χ μερες στο κιεβο/οδησσο/μοσχα/αγια πετρουπολη/καζαν/χαρκοβ/λβοβ βαλε πια πολη θες  :grin: και ψαχνω για γυναικια παρεα που μπορει να μου δειξει την πολη τα νυχτερινα κεντρα την ζωη και να μπορεσει να μεινει μαζι μου, ειμαι ανθρωπος που δεν εχω οικονομικο προβλημα και θα σε ανταμοιψω με ενα καλο δωρακι για τον χρονο σου που θα διαθεσεις μαζι μου, θα σε ενδιεφερε η προταση μου;

ε σε 10 μερες εχεις στειλει 200 πμ με αυτο το ετοιμο μυνηματακι και θα εχεις καμια 40 αρια θετικες απαντησεις...βγαλε τις 20 που θα ζητανε τον ουρανο με τα αστρα...στο ενδιαμεσο εχεις τσιμπισει το κοντακτε...μαθαινεις με τι ασχολειτε και ποσα περνει και κανεις την αναλογη προταση....θελει τροπο ειπαμε , τεχνη και υπομονη....εγω επειδη ζηταω στην πορεια παρτουζες και βιντεο και τσοντοφωτογραφιες μου ειναι ακομα πιο δυσκολο....για μια γκομενα δεν παω εκει πια ας ειναι και η ιρινα σαικ.... στον καβλωμενο λεωντα γνωρισα 8 απο τις 9 κοπελες που πηδηξα + αλλες 2 που τις ειχα καθαρα γι αυτον επειδη εμενα δεν με επερνε για αλλες, λυγισαν τα γονατα μου

Έλα ρε συ, τόσο ξεκάθαρο μήνυμα; Αν το γράψω αγγλικά θα λάβω απαντήσεις ή τα αρχίδια μου; 11 μήνες τώρα πήγαινε-έλα Ρωσία, τη γλώσσα δεν αξιώθηκα να τη μάθω  :headbang:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ρε κμαν αληθεια εχεις παει ποτε ουκρανο-ρωσια; εχεις παει ποτε γκομενα διακοπες; γιατι εχεις τρελη υπερβολη και πολυ ψηλες προσδοκιες, σε κοβω να την βγαζεις σε σαλον ΄η να πληρωνεις πολυ υπεραξια...φιλικα παντα

Εχω πάει πάρα πολλές φορές.Και τώρα θα πάω και θα δημοσιεύσω πλούσιο φωτορεπορτάζ.Εγώ στέλνω το μήνυμα στους συναγωνιστές να μη μασάνε απλώς να σκάνε ρευστό.Αν κάτσουν και υπολογίζουν γάμησέ τα.
Μοντέλα Ουκρανία δε βρίσκεις γιατί δεν υπάρχουν.Ρωσία,Τσεχία όμως βρίσκεις άνετα με τα αντίστοιχα έξοδα φυσικά.Μιλάμε για γκόμενες που έχουν  σπονσορά στο Μαιάμι,άλλους Ιταλία,2-3 γκόμενους Γαλλία,Μονακό και μερικούς Τουρκία και Ντουμπάι και απλά κάνουν χλιδάτες διακοπές το μισό χρόνο.Εσύ απλά τις νοικιάζεις για μια βδομάδα και μετά ροτάρουν στον επόμενο σπονσορά.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
887
Έλα ρε συ, τόσο ξεκάθαρο μήνυμα; Αν το γράψω αγγλικά θα λάβω απαντήσεις ή τα αρχίδια μου; 11 μήνες τώρα πήγαινε-έλα Ρωσία, τη γλώσσα δεν αξιώθηκα να τη μάθω  :headbang:
στα ισα λεμε...τι να χανεις χρονο και φαια ουσια;
σε ενα που θα συμφωνησω απολυτα με τον κμαν ειναι οτι πρεπει να εισαι θρασοπουτσας...αλλιως.....θα γινεις αγαπουλης, καλυνυχτακιας και γλυφομουνακιας μονο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ρε κμαν αληθεια εχεις παει ποτε ουκρανο-ρωσια; εχεις παει ποτε γκομενα διακοπες; γιατι εχεις τρελη υπερβολη και πολυ ψηλες προσδοκιες, σε κοβω να την βγαζεις σε σαλον ΄η να πληρωνεις πολυ υπεραξια...φιλικα παντα

οταν ο καβλωμενος λεων εφαρμοσε την δικια μου λογικη και οχι απο το μαμπα αλλα καμακι στα μακντοναλντς εκανε καπακι παρτουζα με ενα 20αρικακι την καθε γκομενα και η μια που μου εδειξε τουμπανεϊσον στα δικα μου γουστα ακριβως

Εγώ έγραψα για τα Mc Donalds και ο καυλωμένος με αμφισβητεί.Τι λες τώρα?Τα Mc Donalds είναι το πιο εύκολο μέρος μετά τους σταθμούς της Marshutka,to Vokzal και την Elektricka.

Επισκέπτης
ξεκιναω με μαμπα και γενικα πλεον δεν λεω κατι γενικα
εκφραζομαι στα ισια..... οχι ακριβως στο μπικικινι ή στο σερβις που θελω....αλλα με ενα κειμενακι...το οποιο σε γενικες γραμμες λεει (αν θελω να παω στον τοπο τους) γεια σου θα ερθω για χ μερες στο κιεβο/οδησσο/μοσχα/αγια πετρουπολη/καζαν/χαρκοβ/λβοβ βαλε πια πολη θες  :grin: και ψαχνω για γυναικια παρεα που μπορει να μου δειξει την πολη τα νυχτερινα κεντρα την ζωη και να μπορεσει να μεινει μαζι μου, ειμαι ανθρωπος που δεν εχω οικονομικοκάτι   προβλημα και θα σε ανταμοιψω με ενα καλο δωρακι για τον χρονο σου που θα διαθεσεις μαζι μου, θα σε ενδιεφερε η προταση μου;

ε σε 10 μερες εχεις στειλει 200 πμ με αυτο το ετοιμο μυνηματακι και θα εχεις καμια 40 αρια θετικες απαντησεις...βγαλε τις 20 που θα ζητανε τον ουρανο με τα αστρα...στο ενδιαμεσο εχεις τσιμπισει το κοντακτε...μαθαινεις με τι ασχολειτε και ποσα περνει και κανεις την αναλογη προταση....θελει τροπο ειπαμε , τεχνη και υπομονη....εγω επειδη ζηταω στην πορεια παρτουζες και βιντεο και τσοντοφωτογραφιες μου ειναι ακομα πιο δυσκολο....για μια γκομενα δεν παω εκει πια ας ειναι και η ιρινα σαικ.... στον καβλωμενο λεωντα γνωρισα 8 απο τις 9 κοπελες που πηδηξα + αλλες 2 που τις ειχα καθαρα γι αυτον επειδη εμενα δεν με επερνε για αλλες, λυγισαν τα γονατα μου
κάτι  τέτοιο εγραψα κι εγω στο πουτανακι τις προάλλες  και ζητησε 1000 γριβνιες την ωρα ,κλάσικα λέει. Χαχα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Έλα ρε συ, τόσο ξεκάθαρο μήνυμα; Αν το γράψω αγγλικά θα λάβω απαντήσεις ή τα αρχίδια μου; 11 μήνες τώρα πήγαινε-έλα Ρωσία, τη γλώσσα δεν αξιώθηκα να τη μάθω  :headbang:

Οι Ουκρανέζες προσπαθούν με τα αγγλικά αλλά είναι δύσκολο.Ούτε 20% δε μιλάνε πλέον.Το ίδιο και γερμανικά.Ειδικά αυτές από μιρές πόλεις και χωριά δε μιλάνε καθόλου.Ρωσία Λευκορρωσία είναι ακόμα πιο περιορισμένα τα πράγματα.5% από τις γκόμενες και αν μιλάνε αγγλικά.
Για σύγχρονους διεθνείς πουτανιάρηδες γνώση μιας έως τριών σλαβικών γλωσσών ρωσικά,πολωνικά,τσέχικα είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία.Τα πιο αναγκαία είναι σίγουρα τα ρωσικά.Αν πας Ρωσία θα τα μάθεις σε δυο έως 6 μήνες στάνταρ αφού όλοι σου μιλάνε στα ρωσικά είναι αρκετά εύκολο.
Σαν Ελληνας από κεντρική Βόρεια Ελλάδα περνάς άνετα για Ρώσσος οπότε σε θεωρούν δικό τους αν δεν έχεις manierisms.Αν κάνεις χειρονομίες κτλ δε θεωρείσαι Ρώσος μπορεί να σε πάρουν για μαλάκα Ιταλό.Στην Ουκρανία πάντα σαν ξένος είσαι ανώτερος δεν είναι σαν τη Ρωσία όπου κάνουν διακρίσεις.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
887
Εγώ έγραψα για τα Mc Donalds και ο καυλωμένος με αμφισβητεί.Τι λες τώρα?Τα Mc Donalds είναι το πιο εύκολο μέρος.
σε αμφισβητησε οχι για το μερος αλλα για τον τροπο...εκει αν εισαι απειρος παιζει να σηκωσεις ολα τα μακντοναλντς και να μεινεις με το πουλι στο χερι
κάτι  τέτοιο εγραψα κι εγω στο πουτανακι τις προάλλες  και ζητησε 1000 γριβνιες την ωρα ,κλάσικα λέει. Χαχα.
δηλαδη σου απαντησε μια ολη κι ολη; δεν παιζει...και σου ζητησε 1000 την ωρα και δεν εκανες αντιπροσφορα 5000 για 6 μερες _ ρεστοταντ;
το ζητημα ειναι οχι τι σου ζητανε αλλα τι θα δωσεις και ποσο θα δεχτουν, θα εκπλαγεις ποσο γρηγορα πεφτουν εκτος αν ετυχες στην περιπτωση
α...και δεν θα γραφεις σε γκομενες που στην σελιδα τους ζητανε σεξ μονο....εκει δεν παιζει εκπτωση

Επισκέπτης
Εχω πάει πάρα πολλές φορές.Και τώρα θα πάω και θα δημοσιεύσω πλούσιο φωτορεπορτάζ.Εγώ στέλνω το μήνυμα στους συναγωνιστές να μη μασάνε απλώς να σκάνε ρευστό.Αν κάτσουν και υπολογίζουν γάμησέ τα.
Μοντέλα Ουκρανία δε βρίσκεις γιατί δεν υπάρχουν.Ρωσία,Τσεχία όμως βρίσκεις άνετα με τα αντίστοιχα έξοδα φυσικά.Μιλάμε για γκόμενες που έχουν  σπονσορά στο Μαιάμι,άλλους Ιταλία,2-3 γκόμενους Γαλλία,Μονακό και μερικούς Τουρκία και Ντουμπάι και απλά κάνουν χλιδάτες διακοπές το μισό χρόνο.Εσύ απλά τις νοικιάζεις για μια βδομάδα και μετά ροτάρουν στον επόμενο σπονσορά.
ναι βαλε φωτογραφικο υλικό. Χορτασαμε κουβέντες.

Επισκέπτης
σε αμφισβητησε οχι για το μερος αλλα για τον τροπο...εκει αν εισαι απειρος παιζει να σηκωσεις ολα τα μακντοναλντς και να μεινεις με το πουλι στο χεριδηλαδη σου απαντησε μια ολη κι ολη; δεν παιζει...και σου ζητησε 1000 την ωρα και δεν εκανες αντιπροσφορα 5000 για 6 μερες _ ρεστοταντ;
το ζητημα ειναι οχι τι σου ζητανε αλλα τι θα δωσεις και ποσο θα δεχτουν, θα εκπλαγεις ποσο γρηγορα πεφτουν εκτος αν ετυχες στην περιπτωση
α...και δεν θα γραφεις σε γκομενες που στην σελιδα τους ζητανε σεξ μονο....εκει δεν παιζει εκπτωση
τη γειωσα με τη μία  απαντώντας, τεμπιε ζηρνο νι μπουντιτ;ναι μονο σεξ έγραφε  αν θυμάμαι  καλα.τωρα με μπλοκαρε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ναι βαλε φωτογραφικο υλικό. Χορτασαμε κουβέντες.

Θα βάλω.Τώρα σε μια βδομάδα θα πάω.Αλλά είναι πολύ εύκολο απορώ πού δυσκολεύεστε.Εχει μόνο να κάνει με ποσότητα ρευστού και το image που προβάλλεις.Πρέπει η γκόμενα να έχει ελπίδα για το παραπάνω εντάξει ο δυτικός φλούφλης ολιγάρχης δεν είναι αλλά δεν πρέπει να μοιάζεις με average Joe πρέπει να έχεις κάποια ποιότητα πουτσαρά.Οταν λέω οτι είμαι από Γερμανία και όχι από Ελλάδα απαντούν περισσότερες αλλά προσπαθούν να με πιάσουν κώτσο.Λένε και πράγματα του στυλ το όνειρό μου είναι να ζήσω Γερμανία αγόρασέ μου βίζα να μείνω μαζί σου.Αρκετά εφικτό άμα θες.

Επισκέπτης
Θα βάλωω.Τώρα σε μια βδομάδα θα πάω.Αλλά είναι πολύ εύκολο απορώ πού δυσκολεύεστε.Εχει μόνο να κάνει με ποσότητα ρευστού και το image που προβάλλεις.Πρέπει η γκόμενα να έχει ελπίδα για το παραπάνω εντάξει ο δυτικός φλούφλης ολιγάρχης δεν είναι αλλά δεν πρέπει να μοιάζεις με average Joe πρέπει να έχεις κάποια ποιότητα πουτσαρά.
η ποσότητα  ρευστου και το ιματζ που λες εσυ ότι πρέπει  καποιος να βγαζει προς τα εξω δρν είναι απλά  πραμματα και δεν είναι για τον καθενα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
σε αμφισβητησε οχι για το μερος αλλα για τον τροπο...εκει αν εισαι απειρος παιζει να σηκωσεις ολα τα μακντοναλντς και να μεινεις με το πουλι στο χεριδηλαδη σου απαντησε μια ολη κι ολη; δεν παιζει...και σου ζητησε 1000 την ωρα και δεν εκανες αντιπροσφορα 5000 για 6 μερες _ ρεστοταντ;

Και 1000 γκρίβνυα την ώρα καλά είναι αν αξίζει.Τι να την κάνεις παραπάνω από μία ώρα?Οι Ουκρανέζες είναι βαρετές.Οσο γρηγορότερα τις ξεφορτώνεσαι τόσο το καλύτερο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
η ποσότητα  ρευστου και το ιματζ που λες εσυ ότι πρέπει  καποιος να βγαζει προς τα εξω δρν είναι απλά  πραμματα και δεν είναι για τον καθενα.

Ναι,σίγουρα.Για αυτό λέω θα σκάσω με 4000 ευρώ για μια βδομάδα και καινούργια ρούχα και παπούτσια.Το στυλ παίζει τεράστιο ρόλο.Γενικά πρέπει να κάνεις συγκέντρωση πυρός.Να χτυπάς σα sniper με πολυβόλο.Οχι να κρατάς σφαίρες.Μαζεύεις όλη την ισχύ σου και ξεχύνεσαι σε Blitz.
Εγώ συνήθως στηρίζομαι στον αιφνιδιασμό και στη συγκέντρωση πυρός.Δεν κάνω οικονομία στα πυρομαχικά σαν ελεύθερος σκοπευτής.
Ερχεσαι δηλαδή με τεράστια ισχύ πυρός και λες:Βαλκάνιος πουτσαράς.Θα σας γαμήσω όλους.Τούρκοι,Αραβες,Δυτικοί κλάνουν.Δεν πιστεύουν αυτό που βλέπουν.Γιατί απλά δεν το έχουν προβλέψει δεν το θεωρούν δυνατόν.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
887
Θα βάλω.Τώρα σε μια βδομάδα θα πάω.Αλλά είναι πολύ εύκολο απορώ πού δυσκολεύεστε.Εχει μόνο να κάνει με ποσότητα ρευστού και το image που προβάλλεις.Πρέπει η γκόμενα να έχει ελπίδα για το παραπάνω εντάξει ο δυτικός φλούφλης ολιγάρχης δεν είναι αλλά δεν πρέπει να μοιάζεις με average Joe πρέπει να έχεις κάποια ποιότητα πουτσαρά.Οταν λέω οτι είμαι από Γερμανία και όχι από Ελλάδα απαντούν περισσότερες αλλά προσπαθούν να με πιάσουν κώτσο.Λένε και πράγματα του στυλ το όνειρό μου είναι να ζήσω Γερμανία αγόρασέ μου βίζα να μείνω μαζί σου.Αρκετά εφικτό άμα θες.
μαλακιες στο τετραγωνο
εγω αντιθετως επειδει κανω ντηλ απο πριν προσπαθω να μην δινω καθολου στοχο
ο φοβος φυλαει τα ερημα...παω οσο πιο πολυ απλα ντυμενος μπορω
πιο κασουαλ ντυσιμο απο αυτο που κανω οταν παω ουκρανια δεν υπαρχει εκτος αν βγω το βραδυ σε κλαμπακι. κι εκει συνηθως δεν χρειαζετε να κανω τιποτα, κανουν οι γκομενες για εμενα...αν και στα τελευταια μου 3 ταξιδια φετος δεν πηγα βραδυ εξω γιατι δεν με βασταγαν τα ποδια μου

Συνημμένα

• PA231567.jpg
    PA231567.jpg
    126,8 KB · Εμφανίσεις: 52

Επισκέπτης
μαλακιες στο τετραγωνο
πιο κασουαλ ντυσιμο απο αυτο που κανω οταν παω ουκρανια δεν υπαρχει εκτος αν βγω το βραδυ σε κλαμπακι. κι εκει συνηθως δεν χρειαζετε να κανω τιποτα, κανουν οι γκομενες για εμενα...αν και στα τελευταια μου 3 ταξιδια φετος δεν πηγα βραδυ εξω γιατι δεν με βασταγαν τα ποδια μου
αυτό  λεω κι εγω .αυτά  που λέει  ο κμαν με τα ντυσιματα ενεχουν μεγαλο κινδυνο στοχοποιησης απ τη στιγμη που θα πατησει καποιος ποδι στο αεροδρόμιο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
μαλακιες στο τετραγωνο

Αυτό σου λέω.Δεν τολμάς να εμφανιστείς στο κλαμπ γιατί ξέρεις οτι θα χάσεις.Για αυτό προτιμάς τις εύκολες λύσεις όπως το ίντερνετ.Ενώ εγώ βγαίνω και χύνω στη μάπα του Αραβα και του Τούρκου που προσπαθεί να ψαρέψει γκόμενες στο κλαμπ.Του λέω φίλε μου την πούτσισες.Βαλκάνιος πουτσαράς.Οπου είμαι κοντρολάρω την κατάσταση.Θα υποταχτείς στην ανώτερη δύναμη του Ελληναρά.Πρέπει να καταλάβεις οτι είσαι bass class.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
887
Ναι,σίγουρα.Για αυτό λέω θα σκάσω με 4000 ευρώ για μια βδομάδα
πας για σφαξιμο σαν το προβατο
καλα λεω οτι εχεις να πας ουκρανια 2000 χρονια
εγω με 1200 καθαριζω δωματιο αεροπορικα γκομενες και φαγητο για 10 μερες
νεξτ ντορ κοριτσια

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
πας για σφαξιμο σαν το προβατο
καλα λεω οτι εχεις να πας ουκρανια 2000 χρονια
εγω με 1200 καθαριζω δωματιο αεροπορικα γκομενες και φαγητο για 10 μερες
νεξτ ντορ κοριτσια

Μα εγώ δεν πάω για τις νεξτ ντορ που λες.Πάω για τις υπερμουνάρες.Για αυτό πάω να χύσω Δυτικούς,Αραβες,Τούρκους στη μάπα.Πάω να τους δείξω ποιος έχει το πάνω χέρι.Εχουμε διαφορετικό target group.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Τέχνη είναι σίγουρα, όλοι λένε πως παίζει τρελό sponsoring και μένα δε μου έχει κάτσει τίποτα, όλες μου ζητάνε σχέσεις και αποκλειστικότητες. Άρα κάτι κάνω λάθος.

Όσον αφορά το χοντρό πορτοφόλι εξήγησα πως δεν ψάχνω καθαρά επαγγελματία, ένα κοριτσάκι ψάχνω να το πάω πχ ένα 5ήμερο Παρίσι, εγώ θα πληρώσω εισιτήρια και διαμονή, να του δώσω και το κατιτίς άμα χρειάζεται, αλλά σε λογικά πλαίσια...

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
887
Αυτό σου λέω.Δεν τολμάς να εμφανιστείς στο κλαμπ γιατί ξέρεις οτι θα χάσεις.Για αυτό προτιμάς τις εύκολες λύσεις όπως το ίντερνετ.Ενώ εγώ βγαίνω και χύνω στη μάπα του Αραβα και του Τούρκου που προσπαθεί να ψαρέψει γκόμενες στο κλαμπ.Του λέω φίλε μου την πούτσισες.Βαλκάνιος πουτσαράς.Οπου είμαι κοντρολάρω την κατάσταση.Θα υποταχτείς στην ανώτερη δύναμη του Ελληναρά.Πρέπει να καταλάβεις οτι είσαι bass class.
μπασ κλασ ξε μπασ κλασ εγω γαμαω ενα κοπαδι γυναικες με μινιμουμ προσπαθεια, εσυ πας να κανεις τον γαμπρο και τον σας γαμαω ολους και το πιθανοτερο ειναι να γινεις καληνυχτακιας, οπως λεει ακριβως ο λεων
θα κερνας σαν μαλακας και οι γκομενες θα φευγουν με αλλον....δεν στο ευχομαι...αλλα κατα εκει βαδιζεις με μαθηματικη ακριβια
και μετα θα μας λες παλι οτι σου εσβησαν τις φωτογραφιες, εχασες την καμερα και θα μας βαλεις φωτογραφιες απο κωλους στον δρομο

Μα εγώ δεν πάω για τις νεξτ ντορ που λες.Πάω για τις υπερμουνάρες.Για αυτό πάω να χύσω Δυτικούς,Αραβες,Τούρκους στη μάπα.Πάω να τους δείξω ποιος έχει το πάνω χέρι.Εχουμε διαφορετικό target group.
δεν υπαρχουν αυτα που λες,,,,κι αν υπαρχουν δεν θελει μονο χρημα....εγω στα τοσα χρονια που παω εκει μονο εναν ειδα να περνει υπερδιαστημικα μουνια....κι οχι με χρημα ουτε με σπονσορινγκ αλλα με τρομερη προσωπικοτητα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom