Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εδώ προφσνως εψουμε να κανουμε με τις ατνιμαχομενες νες σχολες πουτανιαρηδων.την μια εκπροσωπεί ο κμαν και τη δευτερη ο σλαβιανι.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
οχι ρε stefan00 απλα ειναι ψιλοκοτες, μαγκια κλανια και κωλο φινιστρινι που λενε
καλο ειναι βεβαια να μην ψαχνεσε οπως ψαχτηκε ο σαλονικιος
καλα δεν ξερω απο εκει τι παιζει , αλλα στο χολυγουντ τους παρουσιαζουν σαν επικηδυνα ζωα που σε καθαριζουν για ενα σφηνακι βοτκα

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
kontakte,facebook δεν βρισκεις γκομενες ουτε σε απαντανε.καποτε σπανια καμια βιζιτα αλλα μην περιμενεις επικεινωνια,μονο ευχαριστο.αν κανεις προταση με λεφτα ισως απαντησει ισως οχι.απο εκει τιποτα δεν βγαινει,μαμπα ειναι το σαιτ για αυτα.αυτα που θες τραβελ γκερλσ ειναι απατη.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
845
καλα δεν ξερω απο εκει τι παιζει , αλλα στο χολυγουντ τους παρουσιαζουν σαν επικηδυνα ζωα που σε καθαριζουν για ενα σφηνακι βοτκα
στο χολιγουντ ενας αμερικανος καθαριζει 200 με εναν γεμιστηρα...ασε μας ρε στεφαν....στην ται πιο ευκολα τρως μαπες στα σοκακια απο οτι στην ουκρανια...εκτος αν το παραπας γυρευοντας

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
μπασ κλασ ξε μπασ κλασ εγω γαμαω ενα κοπαδι γυναικες με μινιμουμ προσπαθεια, εσυ πας να κανεις τον γαμπρο και τον σας γαμαω ολους και το πιθανοτερο ειναι να γινεις καληνυχτακιας, οπως λεει ακριβως ο λεων
θα κερνας σαν μαλακας και οι γκομενες θα φευγουν με αλλον....δεν στο ευχομαι...αλλα κατα εκει βαδιζεις με μαθηματικη ακριβια
και μετα θα μας λες παλι οτι σου εσβησαν τις φωτογραφιες, εχασες την καμερα και θα μας βαλεις φωτογραφιες απο κωλους στον δρομο

Κάτσε εσύ ούτε καν θα πήγαινες Πολωνία να τολμήσεις αυτά που έκανα εγώ.Τι λες τώρα?Τόλμησες να χτυπηθείς Πολωνία?Ποτέ.Ούτε στον ύπνο σου.Μιλάς για κάτι που δεν ξέρεις.Κανείς δεν τολμάει να κάνει Πολωνία αυτά που κάνω απλά δεν τους παίρνει.
Πολωνία μου έσβησε η γκόμενα τις φωτό για να μη γίνει ρεζίλι Ουκρανία δεν τις νοιάζει.Αφού κανείς δεν τις ξέρει εξάλλου είναι αόρατες γιατί να ασχοληθούν?Πολωνία τις ξέρουν κάνεις ζημιά.Για αυτό κανείς σπονσοράς δεν έρχεται Πολωνία είναι όλοι χέστηδες.Εκτός αν είσαι ανώτερος Ελληνοβαλκάνιος πουτσαράς.
Εγώ δεν κάνω το γαμπρό.Δες τι λέει ο Dr. Love.Είμαι ο μόνος παγκοσμίως που παίζει σπονσοράκια στην Πολωνία.Αλλοι κάνουν τους γαμπρούς.Αλλά τέλος πάντων θα δημοσιεύσω φωτό όπως πάντα οπότε το κοινό θα διαπιστώσει ποιος είναι ο γαμπρός.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
μπασ κλασ ξε μπασ κλασ εγω γαμαω ενα κοπαδι γυναικες με μινιμουμ προσπαθεια, εσυ πας να κανεις τον γαμπρο και τον σας γαμαω ολους και το πιθανοτερο ειναι να γινεις καληνυχτακιας, οπως λεει ακριβως ο λεων
θα κερνας σαν μαλακας και οι γκομενες θα φευγουν με αλλον....δεν στο ευχομαι...αλλα κατα εκει βαδιζεις με μαθηματικη ακριβια
και μετα θα μας λες παλι οτι σου εσβησαν τις φωτογραφιες, εχασες την καμερα και θα μας βαλεις φωτογραφιες απο κωλους στον δρομο
δεν υπαρχουν αυτα που λες,,,,κι αν υπαρχουν δεν θελει μονο χρημα....εγω στα τοσα χρονια που παω εκει μονο εναν ειδα να περνει υπερδιαστημικα μουνια....κι οχι με χρημα ουτε με σπονσορινγκ αλλα με τρομερη προσωπικοτητα

Επισκέπτης
Μα εγώ δεν πάω για τις νεξτ ντορ που λες.Πάω για τις υπερμουνάρες.Για αυτό πάω να χύσω Δυτικούς,Αραβες,Τούρκους στη μάπα.Πάω να τους δείξω ποιος έχει το πάνω χέρι.Εχουμε διαφορετικό target group.
για τις υπερμουναρες παω κι εγω αλλά  δεν με πάει  το πορτοφόλι. Ασε που δεν ξερω που να τις βρω.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
σωστα σλαβιανι αλλα ο κμαν δεν ακουει,παλι θα φαει ηττες.δικαιο εχει και το αλλο παιδι πιο πανω,γουσταρουμε μερικοι την φαση κερασακιας-καλυνηχτακιας.ομως αν η γκομενα τελικα δεν αξιζει απο αυτο που ψαχνεις καλυτερα να εδινες 600 και να γαμησεις.απογοητευτηκα απο την μικρη που καμακωσα κατερινσκαγια με την μεταλαξυ ντυσηματος που ηρθε στο ραντεβου.απο καλο κοριτσακι της διπλανης πορτας σαν σπονσαρισμενο μοντελο.κερασα,εφυγα και ειπα δεν ξανακανω τα ιδια λαθη.καλυτερα παρα να δωσω 1500 σε τετεια φαση ατυχιας που ειχα να επαιρνα 4 βιζιτες της ιδιας κατηγοριας.για να παιξεις με νορμαλ γκομενες θελεις πολυ μεγαλο μπατζετ

Επισκέπτης
Και 1000 γκρίβνυα την ώρα καλά είναι αν αξίζει.Τι να την κάνεις παραπάνω από μία ώρα?Οι Ουκρανέζες είναι βαρετές.Οσο γρηγορότερα τις ξεφορτώνεσαι τόσο το καλύτερο.
εδω συμφωνω αλλα δεν ειναι μουναρα οπως υελω εγω.τετοιο κοριτσακι με 40 ευρω που ζητησε βρισκεις και στην Ελλάδα γ και καλυτερο.χωρις να παρεις ρα βουνα.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
845
Κάτσε εσύ ούτε καν θα πήγαινες Πολωνία να τολμήσεις αυτά που έκανα εγώ.Τι λες τώρα?Τόλμησες να χτυπηθείς Πολωνία?Ποτέ.Ούτε στον ύπνο σου.Μιλάς για κάτι που δεν ξέρεις.Κανείς δεν τολμάει να κάνει Πολωνία αυτά που κάνω απλά δεν τους παίρνει.
μιλησα εγω ρε παπαρα για πολωνια; με ειδες ποτε να κανω τον γνωστη στα εκεινα μερη; αφου δεν εχω αποψη πως να το κανουμε; εσυ εχεις αποψη για κατι που εχεις να πας 200 χρονια
μαθε να διαβαζεις
και στην τελικη πες μας στα ισα, ποσα σου φευγουν για να γαμησεις 1 γκομενα (οχι να την χαμουρεψεις και να την δακτυλιασεις) αλλα να γαμησεις 1 σε ποσες μερες και με ποσο χρημα
να δουμε σε τι καταταξη να σε βαλουμε
εσυ με εβαλες μπασκλας αλλα εχεις γαμησει το 1/100 οσων εγω; εχεις το 1/1000 απο φωτο και βιντεο να σε τσιμπουκωνουν και να τον σφυρας;
αντε κανε μας την χαρη τωρα
το κουβαδακι σου και στην παραλια που ξερεις (την πολωνια) και αν την ξερεις γιατι οσοι σε ειδαν με το πουλι στο χερι εμεινες)
καληνυχτακιας του κερατα

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
845
σωστα σλαβιανι αλλα ο κμαν δεν ακουει,παλι θα φαει ηττες.δικαιο εχει και το αλλο παιδι πιο πανω,γουσταρουμε μερικοι την φαση κερασακιας-καλυνηχτακιας.ομως αν η γκομενα τελικα δεν αξιζει απο αυτο που ψαχνεις καλυτερα να εδινες 600 και να γαμησεις.απογοητευτηκα απο την μικρη που καμακωσα κατερινσκαγια με την μεταλαξυ ντυσηματος που ηρθε στο ραντεβου.απο καλο κοριτσακι της διπλανης πορτας σαν σπονσαρισμενο μοντελο.κερασα,εφυγα και ειπα δεν ξανακανω τα ιδια λαθη.καλυτερα παρα να δωσω 1500 σε τετεια φαση ατυχιας που ειχα να επαιρνα 4 βιζιτες της ιδιας κατηγοριας.για να παιξεις με νορμαλ γκομενες θελεις πολυ μεγαλο μπατζετ
εσενα σε φτιαχνει εγγεφαλικα να κερνας
στο εχω γραψει και στο εχω πει απο κοντα
σταματα....τον καλο τον λενε και μαλακα
στα ισα μετα απο τον καφε...τοσα θες ή σαλτα και γαμησου
ειδες οτι θελουν :grin:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
μα για της υπερμουνες κμαν δεν θα παιξεις με τουρκους και αραβες,αυτοι εκει μενουν μονιμα ειναι αθλιοι και πανε με αθλιες.ακομα και το φτωχο κοριτσακι στο καφε που ηθελε σπονσορινκ,ειδα οτι κατι παιζει με καπειο 30-32 ομορφοπαιδο,καλοντυμενο που φορουσε σακακι ντολσε καμπανα καμια 300 ευρο.κρατουσε και φοβερο πορτοφολι ο τυπος δεν ξερω πειος ηταν αλλα τον εβλαιπα πανω κατω κατερινσκαγια να κανει βολτες.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
845
εδω συμφωνω αλλα δεν ειναι μουναρα οπως υελω εγω.τετοιο κοριτσακι με 40 ευρω που ζητησε βρισκεις και στην Ελλάδα γ και καλυτερο.χωρις να παρεις ρα βουνα.
κυκλοφορει ενας μυθος οτι στην ουκρανια τα 9 και τα 10αρια ειναι η πλειοψηφια του πληθυσμου, ο ιδιος μυθος και στην ρωσσια...η πλειοψηφια ειναι 6,5αρια με 8 αρια,,,για τα ελληνικα δεδομενα...για τα εκει ειναι 5-6αρια...στα δικα μας ματια μονο που θα δεις κορμι χωρις ιχνος κυταριτιδας θα το θεοποιησεις...αλλα υπερδιαστημικα μουνια ειναι λιγα και μονο το χρημα δεν μετραει...εχουν τρομερες επιλογες εκει...μονο με προσωπικοτητα...να εισαι μαγκας ...να εχεις αρχιδια...πως αλλιως να το πω

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
πας για σφαξιμο σαν το προβατο
καλα λεω οτι εχεις να πας ουκρανια 2000 χρονια
εγω με 1200 καθαριζω δωματιο αεροπορικα γκομενες και φαγητο για 10 μερες
νεξτ ντορ κοριτσια

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
μιλησα εγω ρε παπαρα για πολωνια; με ειδες ποτε να κανω τον γνωστη στα εκεινα μερη; αφου δεν εχω αποψη πως να το κανουμε; εσυ εχεις αποψη για κατι που εχεις να πας 200 χρονια
μαθε να διαβαζεις
και στην τελικη πες μας στα ισα, ποσα σου φευγουν για να γαμησεις 1 γκομενα (οχι να την χαμουρεψεις και να την δακτυλιασεις) αλλα να γαμησεις 1 σε ποσες μερες και με ποσο χρημα
να δουμε σε τι καταταλη να σε βαλουμε
εσυ με εβαλες μπασκλας αλλα εχεις γαμησι το 1/100 οσον εγω; εχεις το 1/1000 απο φωτο και βιντεο να σε τσιμπουκωνουν και να τον σφυρας;
αντε κανε μας την χαρη τωρα
το κουβαδακι σου και στην παραλια που ξερεις (την πολωνια) και αν την ξερεις γιατι οσοι σε ειδαν με το πουλι στο χερι εμεινες
καληνυχτακιας του κερατα

Μα δεν πρόκειται ποτέ να πας Πολωνία.Τόλμα και χτύπα τον Dr. Love στα ίσα.Δε θα πας ποτέ.Οπως δε θα χτυπήσεις ποτέ τους Τούρκους και τους Αραβες στα κλαμπ του Κιέβου και της Οντέσσσας.Ολοι νομίζετε οτι είστε έξυπνοι αλλά εμείς ξέρουμε κάτι παραπάνω.
Πήγαινε Πολωνία και βγάλε γκόμενες με το πουλί σου στο στόμα μετά από μια νύχτα στο κλαμπ.Ξέρεις οτι δε γίνεται.Εγώ όμως τέτοιες δημοσίευσα με γυμνές γκόμενες που γνώρισα στα κλαμπ.Και τώρα θα έρθω Ουκρανία και για πλάκα θα δημοσιεύσω όλες τις γυμνές ενώ έχουν κυριλέ φωτό στο ίντερνετ.Δεν έχει σημασία αν ο ένας δίνει 30 και ο άλλος 40 αφού το φίδι μπαίνει.
Αφού σας εξήγησα πώς σκέφτεστε.Είστε προβλέψιμοι.Σκέφτεστε χειρότερη οικονομία η Ουκρανία κατώτερα εισοδήματα η Ουκρανία πιο καθυστερημένες οι Ουκρανές άρα πιο φτηνές οι Ουκρανές και πιο φτηνές άμα συγκατοικείς μαζί τους και πουλάς σανό κτλ όλα αυτά είναι γνωστά.Το θέμα είναι να είσαι ανώτερος Βαλκάνιος να τους γαμήσεις όλους το κέρατο.
Γαμήστε το μέτσο όρο.Χέστε την ευρωπαική ιστορία.Βγάτε τις πούτσες έξω.Σκίστε τους όλους.Και όταν αντισταθούν θάψτε τους.Ανώτερος Ελληνοβαλκάνιος.Κεράστε τους χύσι.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ο κμαν νομιζει τυχαια δεν παω κλαμπ να βλεπω τις μαλακισμενες.ο διμητρακις ειδε και ο ιδιος στο γιο οτι τιποτα δεν βγαινει.ουτε να τις κερασω δεν ηθελαν οι περισοτερες,αν και αφραγγες το επαιζαν ντιβες.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
Θα βάλω.Τώρα σε μια βδομάδα θα πάω.Αλλά είναι πολύ εύκολο απορώ πού δυσκολεύεστε.Εχει μόνο να κάνει με ποσότητα ρευστού και το image που προβάλλεις.Πρέπει η γκόμενα να έχει ελπίδα για το παραπάνω εντάξει ο δυτικός φλούφλης ολιγάρχης δεν είναι αλλά δεν πρέπει να μοιάζεις με average Joe πρέπει να έχεις κάποια ποιότητα πουτσαρά.Οταν λέω οτι είμαι από Γερμανία και όχι από Ελλάδα απαντούν περισσότερες αλλά προσπαθούν να με πιάσουν κώτσο.Λένε και πράγματα του στυλ το όνειρό μου είναι να ζήσω Γερμανία αγόρασέ μου βίζα να μείνω μαζί σου.Αρκετά εφικτό άμα θες.
αυτο τι σημαινει ?
οτι κατι μπατιροκουραδομαγκες βαλκανογυφτους τους εχουν ισους με τα πακια οσο και αν νομιζουν οι ιδιοι οτι εχουν περαση οπως τα καμακια του 1960 στα ματαλα της κρητης κλπ....ενοιτε οτι θελουν κατι καλητερο οπως γαρμανια σουηδια αγγλια αμερικη και τετοια , πλακα κανουμε

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
845
Μα δεν πρόκειται ποτέ να πας Πολωνία.Τόλμα και χτύπα τον Dr. Love στα ίσα.Δε θα πας ποτέ.Οπως δε θα χτυπήσεις ποτέ τους Τούρκους και τους Αραβες στα κλαμπ του Κιέβου και της Οντέσσσας.Ολοι νομίζετε οτι είστε έξυπνοι αλλά εμείς ξέρουμε κάτι παραπάνω.
Πήγαινε Πολωνία και βγάλε γκόμενες με το πουλί σου στο στόμα μετά από μια νύχτα στο κλαμπ.Ξέρεις οτι δε γίνεται.Εγώ όμως τέτοιες δημοσίευσα με γυμνές γκόμενες που γνώρισα στα κλαμπ.Και τώρα θα έρθω Ουκρανία και για πλάκα θα δημοσιεύσω όλες τις γυμνές ενώ έχουν κυριλέ φωτό στο ίντερνετ.Δεν έχει σημασία αν ο ένας δίνει 30 και ο άλλος 40 αφού το φίδι μπαίνει.
ρε φιλε
ηλιθιος εισαι ή τον ηλιθιο παριστανεις; δεν εξηγητε αλλοιως....σου λεω ουκρανια μου λες πολωνια
στα αρχιδια μου η πολωνια. δεν με νοιαζει
θα απαντησεις σε αυτο που ρωτησα;
ποσα σκας και σε ποσες μερες γαμας; δεν απαντας γιατι δεν εχεις βγαλει κοστολογιο
και στην τελικη, τετοιες φωτο που εχω εγω δεν ειναι απο ουκρανες μονο
ειναι και απο ρωσσιδες και απο ελληνιδες και απο βελγες και ολλανδες μεχρι και μια γερμανιδα
οχι πολωνια δεν εχω παρει καμια...δεν μου ετυχε καμια στον δρομο μου....αλλα αν μου τυχαινε και με αυτην φωτο θα εβγαζα

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
845
αυτο τι σημαινει ?
οτι κατι μπατιροκουραδομαγκες βαλκανογυφτους τους εχουν ισους με τα πακια οσο και αν νομιζουν οι ιδιοι οτι εχουν περαση οπως τα καμακια του 1960 στα ματαλα της κρητης κλπ....ενοιτε οτι θελουν κατι καλητερο οπως γαρμανια σουηδια αγγλια αμερικη και τετοια , πλακα κανουμε
ρε στεφαν....κανε μας ενα κοστολογιο για ασια...γιατι εσυ λογικα ξερεις τι σημαινει κοστολογιο...ο αλλος απλα τα λεφτα τον βαραινουν στην τσεπη του προφανως

ΥΓ εχω και φωτο απο γαμησι ΚΑΙ στην ταυλανδη
αμ πως :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom