Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
εγω στα λεω να σε προστατευσω λιγο ωμα ισως
αλλα αν δεν θες να με ακουσεις ζμπουτσον μου...εσυ θα χτυπας το κεφαλι σου....δεν ακους τον εμπειρο
ο χαρης με αριστη χρηση της ρωσσικης, με τονους χρημματων να των περιβαλλουν και ετρωγε την μουρη του μεχρι να αρχισει να κανει μπιζνες προποζαλ.... για εμφανιση δεν σχολιαζω, δεν με νοιαζει πως ειναι αυτο εσυ ή οποιοσδηποτε αλλος συνγαμιστης, εγω προσπαθω να σας ανοιξω τα ματια πως θα γαμησετε με χαμηλο κοστος αξιοπρεπεστατα μουνια
τωρα αν εσενα σου αρεσει να σε πιανουν χαϊβανι παω πασο
αν σου αρεσει να χτυπας 100 γκομενες το βραδυ και να πας μετα σπιτι σου και να χτυπας την ψωλη σου και το κεφαλι σου μαζι δικαιωμα σου

και θα στο πω γεσιου ραζα...το να πας για 1 γκομενα ουκρανια (ή για την περιπτωση σου καμια) ειναι πολυ μαλακια
ουυυ σιγουρα στο δρομο με μειον 500 εξω θα βρεις πολλες...εκατομμυρια...ο ποροσενκο θα σου εχει στρωσει και κοκκινο χάλι :2funny:

Εγώ σου λέω για 20 γκόμενες σε 10 μέρες με photo shoot.Απλά δεν κάνετε καλές εκτιμήσεις.Δεν είναι ο μέσος όρος.Οταν παίζεις σε πολλαπλά τερραίνα να ανοίγει το μάτι σου.Για εμένα το να πάει π.χ. κάππιος Ουκρανία με 2000 ευρώ και να μη γαμήσει σε 10 μέρες πάνω από 8 γκόμενες εφτάρια απλά δεν αξίζει.
Τώρα εσύ πήγες σε 2-3 κλαμπ διαπίστωσες οτι το ίντερνετ είναι καλύτερο και έχει λιγότερο ανταγωνισμό με τα prearranged contacts σου έπεσαν και τα πόδια με το καμάκι στο δρόμο και λες καλύτερο το ίντερνετ.Απλά δεν είναι αυτό που φαίνεται.Οικονομικότερο κάπως ναι καλύτερο όχι.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
815
2 ταυτόχρονα από Μόσχα?Δηλαδή 5000 ευρώ έξοδο το μήνα?Ασε τώρα.Δεν παίζει.Και Αγία Πετρούπολη το πολύ δύο χρόνια πριν.Και όλες μέσω ίντερνετ.Δεν παίζουν αυτά που λέτε.Το πολύ να επέλεγες αυτές από Μόσχα γιατί μπορούσαν ευκολότερα να βγάλουν βίζα για Ελλάδα από ό,τι οι Ουκρανές.Και πάλι όχι.
α εισαι και πολυ μαλακας τελικα επιβεβαιωμενο...ετσι μου ερχετε να δωσω λινκ στον δημητρακη να μιλησει μαζι τους  :2funny:....ποσο βοδι εισαι ρε; πια 5000? σε εχει χτυπησει η αγαμια κατακουτελα
ουτε 600 ευρω οι 10 μερες δεν πηγαν 180 τα εισητηρια περα δωθε η καθεμια και μετα τις αμολαγα στον δρομο να κοβουν βολτες και να βγαζουν φωτο
αλλα μαλλον εσυ δεν εισαι μονο χορηγος εχεις φτασει ταβανι

ΥΓ απο Αγια πετρουπολη ειναι πιο ευκολα εχουν βιζες οι γκομενες απο φιλανδια ετησια

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
815
Εγώ σου λέω για 20 γκόμενες σε 10 μέρες με photo shoot.Απλά δεν κάνετε καλές εκτιμήσεις.Δεν είναι ο μέσος όρος.Οταν παίζεις σε πολλαπλά τερραίνα να ανοίγει το μάτι σου.Για εμένα το να πάει π.χ. κάππιος Ουκρανία με 2000 ευρώ και να μη γαμήσει σε 10 μέρες πάνω από 8 γκόμενες εφτάρια απλά δεν αξίζει/
βρε βοιδανθρωπε στο μυαλο με 1200 συμπεριλαμβανομενου τα εισητηρια και το διαμερισμα γαμησα τοσες και ταυτοχρονα ανα δυαδες τριαδες
τωρα απο 4000 αρχιζεις και πεφτεις στα 2000...γινεσε λογικος
α και που σαι...οχι μια φορα την καθεμια και τον πουλο
ρωμαϊκα οργια  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
α εισαι και πολυ μαλακας τελικα επιβεβαιωμενο...ετσι μου ερχετε να δωσω λινκ στον δημητρακη να μιλησει μαζι τους  :2funny:....ποσο βοδι εισαι ρε; πια 5000? σε εχει χτυπησει η αγαμια κατακουτελα
ουτε 600 ευρω οι 10 μερες δεν πηγαν 180 τα εισητηρια περα δωθε η καθεμια και μετα τις αμολαγα στον δρομο να κοβουν βολτες και να βγαζουν φωτο
αλλα μαλλον εσυ δεν εισαι μονο χορηγος εχεις φτασει ταβανι

600 ευρώ για 10 μέρες.Δε γίνεται εκτός αν γάμησε τζάμπα.Καλά πώς τα υπολογίζετε?Ενα σου λέω βγάλε φωτό μετά θα βγάλω και εγώ φωτό από Ουκρανία ή αν βρω από τις παλιές από Ουκρανία Ρωσία και μετά συγκρίνουμε.

Επισκέπτης
600 ευρώ για 10 μέρες.Δε γίνεται εκτός αν γάμησε τζάμπα.Καλά πώς τα υπολογίζετε?Ενα σου λέω βγάλε φωτό μετά θα βγάλω και εγώ φωτό από Ουκρανία ή αν βρω από τις παλιές από Ουκρανία Ρωσία και μετά συγκρίνουμε.
Και οι παλιές καλές είναι.Βάλε να δούμε καμία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
βρε βοιδανθρωπε στο μυαλο με 1200 συμπεριλαμβανομενου τα εισητηρια και το διαμερισμα γαμησα τοσες και ταυτοχρονα ανα δυαδες τριαδες
τωρα απο 4000 αρχιζεις και πεφτεις στα 2000...γινεσε λογικος
α και που σαι...οχι μια φορα την καθεμια και τον πουλο
ρωμαϊκα οργια  :2funny:

Τι μαλακίες λες?1000 ευρώ τη βδομάδα αν μένεις με τη γκόμενα είναι το φυσιολογικό για νορμάλ γκόμενες.Αυτά είναι αυτονόητα.Τι σημασία έχει ο λόγος λεφτά προς γκόμενες ανά μέρα?Με πόσα πάτε εκεί?
Να μένεις με τις γκόμενες Ουκρανία είναι οικονομικό αλλά είναι σπαστικό.Πληρώνεις περισσότερα τις ξεφορτώνεσαι γαμάς περισσότερες.Τι είναι αυτά που λέτε?
Εγώ σου λέω τώρα που θα πάω πρώτη νύχτα θα γαμήσω δύο με πακέτο 150ευρώ για τη νύχτα.Μετά επόμενη νύχτα με δύο γκόμενες με 200 ευρώ.Αμα ο άλλος δίνει τα μισά και γαμάει εξάρια αντί για εφτάρια και επαρχία αντί για Κίεβο τι σημασία έχει αυτό?Δηλαδή αν πληρώσεις 3000 ευρώ και γαμήσεις 10 εφτάρια σε 7 μέρες είσαι κώτσος σε σχέση με κάποιον που γαμάει 6 εξάρια σε 10 μέρες με 1500 ευρώ?

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
815
δεν ειμαι εγω στην μεση
Τι μαλακίες λες?1000 ευρώ τη βδομάδα αν μένεις με τη γκόμενα είναι το φυσιολογικό για νορμάλ γκόμενες.Αυτά είναι αυτονόητα.Τι σημασία έχει ο λόγος λεφτά προς γκόμενες ανά μέρα?Με πόσα πάτε εκεί?
Να μένεις με τις γκόμενες Ουκρανία είναι οικονομικό αλλά είναι σπαστικό.Πληρώνεις περισσότερα τις ξεφορτώνεσαι γαμάς περισσότερες.Τι είναι αυτά που λέτε?
Εγώ σου λέω τώρα που θα πάω πρ΄τη νύχτα θα γαμήσω δύο με πακέτο 150ευρώ για τη νύχτα.Μετά επόμενη νύχτα με δύο γκόμενες με 200 ευρώ.Αμα ο άλλος δίνει τα μισά και γαμάει εξάρια αντί για εφτάρια και επαρχία αντί για Κίεβο τι σημασία έχει αυτό?Δηλαδή αν πληρώσεις 3000 ευρώ και γαμήσεις 10 εφτάρια σε 7 μέρες είσαι κώτσος σε σχέση με κάποιον που γαμάει 6 εξάρια σε 10 μέρες με 1500 ευρώ?
8 γαμησα...ποσες να γαμησω πια; 9 βραδυα εκατσα
εσυ λες 1000 για μια γκομενα
εισαι πολυ μακρια κμαν...σορρυ κανε οτι καταλαβαινεις

Συνημμένα

• SSwL2aBEL6I.jpg
    SSwL2aBEL6I.jpg
    172,8 KB · Εμφανίσεις: 44

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
δεν ειμαι εγω στην μεση8 γαμησα...ποσες να γαμησω πια; 9 βραδυα εκατσα

8,3 ή 4 από παλιά όλες μέσω ίντερνετ και έκατσες μαζί τους.Εγώ σε αυτές που έβαλες φωτό ούτε καν θα έστελνα μήνυμα.Είναι διαφορετικά γούστα.Τέλος πάντων απευθυνόμαστε σε διαφορετικό κοινό.

Επισκέπτης
Εγώ σου λέω τώρα που θα πάω πρώτη νύχτα θα γαμήσω δύο με πακέτο 150ευρώ για τη νύχτα.Μετά επόμενη νύχτα με δύο γκόμενες με 200 ευρώ.Αμα ο άλλος δίνει τα μισά και γαμάει εξάρια αντί για εφτάρια και επαρχία αντί για Κίεβο τι σημασία έχει αυτό?Δηλαδή αν πληρώσεις 3000 ευρώ και γαμήσεις 10 εφτάρια σε 7 μέρες είσαι κώτσος σε σχέση με κάποιον που γαμάει 6 εξάρια σε 10 μέρες με 1500 ευρώ?
Από γραφείο εσκορτ οι γκόμενες;

Επισκέπτης
8,3 ή 4 από παλιά όλες μέσω ίντερνετ και έκατσες μαζί τους.Εγώ σε αυτές που έβαλες φωτό ούτε καν θα έστελνα μήνυμα.Είναι διαφορετικά γούστα.Τέλος πάντων απευθυνόμαστε σε διαφορετικό κοινό.
Βάλε σου λέω καμιά φωτό ντε.Έστω και παλιά να δούμε για τί είδους γκόμενες ο λόγος.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
815
εσυ απλα γενικα τα σκας και δεν γαμας
η ξανθια φιλε δεξια ειναι υπερηχητικος οπως λες μουναρος απλα δεν θελω να βγαλω φωτο μαζι της
προσφορα της αριστερης παγκοσμιας πρωταθλητριας στο αθλητικο πολ ντανς (κορμαρα αλλα η φατσα της εμφανως οτι επερνε αναβολικα)
ετσι απλα....τωρα εσυ με την φαντασια σου, γαμα πολλες...εγω με την πραγματικοτητα

Επισκέπτης
εσυ απλα γενικα τα σκας και δεν γαμας
η ξανθια φιλε δεξια ειναι υπερηχητικος οπως λες μουναρος απλα δεν θελω να βγαλω φωτο μαζι της
προσφορα της αριστερης παγκοσμιας πρωταθλητριας στο αθλητικο πολ ντανς (κορμαρα αλλα η φατσα της εμφανως οτι επερνε αναβολικα)
ετσι απλα....τωρα εσυ με την φαντασια σου, γαμα πολλες...εγω με την πραγματικοτητα
βάλε κι εσύ τουλάχιστον το σώμα της με κρυμμένη φάτσα να δούμε.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
815
Βάλε σου λέω καμιά φωτό ντε.Έστω και παλιά να δούμε για τί είδους γκόμενες ο λόγος.
μα ρε φιλε δεν εχει...αντε κανα δυο....εγω οτι εχω εχουν ονοματεπωνυμο φεΙσμπυκ και βκοντακτε
γι αυτο τις βρισκει ο δημητρακης οσο και να τις κρυβω

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
217
Πόντοι
1
δεν ειμαι εγω στην μεση8 γαμησα...ποσες να γαμησω πια; 9 βραδυα εκατσα
εσυ λες 1000 για μια γκομενα
εισαι πολυ μακρια κμαν...σορρυ κανε οτι καταλαβαινεις
 :kneel: Θεός  :kneel: Μαζί με τους αγγέλους  :tits2:  :kneel:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Από γραφείο εσκορτ οι γκόμενες;

Οχι.Απλά αυτοί πάνε μόνο μέσω ίντερνετ.Αυτές είναι semi pro.Πάνε με πολλούς.Το προκανονίζουν έχουν prearranged contacts.Κάνεις εκεί μια συμφωνία.Τώρα έχω καμιά τριανταριά στην ουρά.Με 100 ευρώ τις γαμάω όλες.Απλά άμα σκάσω θα πω 50 και άμα θέλουν.Η σε ουκρανικό νόμισμα.Απλά γιατί έχεις το πάνω χέρι.Εκτός αν πέσεις σε υπερμούναρο.
Το καλό που έχουν οι online players είναι οτι δεν παρασύρονται από άλλες επιλογές γιατί δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους.Ετσι μπορούν να σταθούν τυχεροί γιατί εσύ μάχεσαι live.Αλλά εσύ είσαι πάντα ανώτερος.Τους χύνεις όλους στη μάπα.Βαλκάνιος τσομπάνης.Ανώτερη ποιότητα.
Αυτά που λέει ο slaviani ισχύουν αν έχεις πάει 15000 φορές μέσω Μουζενίδη στα ίδια μέρη είσαι αποκλειστικός online και ρίχνεις συγκεκριμένο παραδάκι.Αλλιώς δεν ισχύουν.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Εχω βάλει.Αλλά μερικές κατέβηκαν αυτόματα.Θα προσπαθήσω ξανά.Πολλές είναι παντρεμένες τώρα δηλαδή έχεις κάποιες συνέπειες με αυτά.Ουκρανία δεν έχει σημασία τις βάζεις και με τη μισή φάτσα ποιος τις ξέρει?Ειδικά αυτές που βρίσκεις στα κλαμπ απλώς δεν τις ξέρει κανείς.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
815

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
μα ρε φιλε δεν εχει...αντε κανα δυο....εγω οτι εχω εχουν ονοματεπωνυμο φεΙσμπυκ και βκοντακτε
γι αυτο τις βρισκει ο δημητρακης οσο και να τις κρυβω

Τις βρίσκει γιατί είναι online στο mamba.Τις δικές μου δεν τις βρίσκει γιατί δεν είναι online.Είναι γκόμενες που γνώρισα στα μαγαζιά.Εχουν κυριλέ facebook άντε και skype.Δεν εντοπίζονται εκτός αν τις έχεις γνωρίσει σε κλαμπ ή mall και ξέρεις ονοματεπώνυμο.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
815
Οχι.Απλά αυτοί πάνε μόνο μέσω ίντερνετ.Αυτές είναι semi pro.Πάνε με πολλούς.Το προκανονίζουν έχουν prearranged contacts.Κάνεις εκεί μια συμφωνία.Τώρα έχω καμιά τριανταριά στην ουρά.Με 100 ευρώ τις γαμάω όλες.Απλά άμα σκάσω θα πω 50 και άμα θέλουν.Η σε ουκρανικό νόμισμα.Απλά γιατί έχεις το πάνω χέρι.Εκτός αν πέσεις σε υπερμούναρο.
Το καλό που έχουν οι online players είναι οτι δεν παρασύρονται από άλλες επιλογές γιατί δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους.Ετσι μπορούν να σταθούν τυχεροί γιατί εσύ μάχεσαι live.Αλλά εσύ είσαι πάντα ανώτερος.Τους χύνεις όλους στη μάπα.Βαλκάνιος τσομπάνης.Ανώτερη ποιότητα.
Αυτά που λέει ο slaviani ισχύουν αν έχεις πάει 15000 φορές μέσω Μουζενίδη στα ίδια μέρη είσαι αποκλειστικός online και ρίχνεις συγκεκριμένο παραδάκι.Αλλιώς δεν ισχύουν.
ποιον μουζενιδη ρε τρελε;;;
εσυ πηγαινε να φας λαΙβ πουτσα
μην γυρισεις ομως και μας πεις οτι τελικα γαμησες ΜΟΝΟ απο το ιντερνετ
θα εχει πολλλλλλυυυυυ γελιο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ποιον μουζενιδη ρε τρελε;;;
εσυ πηγαινε να φας λαΙβ πουτσα
μην γυρισεις ομως και μας πεις οτι τελικα γαμησες ΜΟΝΟ απο το ιντερνετ
θα εχει πολλλλλλυυυυυ γελιο

Μόνο από το ίντερνετ δε θα πω.Αυτό είναι ξεφτίλα για μένα.Μόνο ο δημητράκης περηφανεύεται που ενώ είναι μόνιμος θαμώνας στο γαμιστρώνα γαμάει μόνο μέσω ίντερνετ.Γαι αμένα οι γκόμενες από ίντερνετ είναι το ορεκτικό.Δεν πάω για αυτές.Είναι για τις πρώτες δύο τρεις μέρες μέχρι να δικτυωθώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom