εγω στα λεω να σε προστατευσω λιγο ωμα ισως
αλλα αν δεν θες να με ακουσεις ζμπουτσον μου...εσυ θα χτυπας το κεφαλι σου....δεν ακους τον εμπειρο
ο χαρης με αριστη χρηση της ρωσσικης, με τονους χρημματων να των περιβαλλουν και ετρωγε την μουρη του μεχρι να αρχισει να κανει μπιζνες προποζαλ.... για εμφανιση δεν σχολιαζω, δεν με νοιαζει πως ειναι αυτο εσυ ή οποιοσδηποτε αλλος συνγαμιστης, εγω προσπαθω να σας ανοιξω τα ματια πως θα γαμησετε με χαμηλο κοστος αξιοπρεπεστατα μουνια
τωρα αν εσενα σου αρεσει να σε πιανουν χαϊβανι παω πασο
αν σου αρεσει να χτυπας 100 γκομενες το βραδυ και να πας μετα σπιτι σου και να χτυπας την ψωλη σου και το κεφαλι σου μαζι δικαιωμα σου
και θα στο πω γεσιου ραζα...το να πας για 1 γκομενα ουκρανια (ή για την περιπτωση σου καμια) ειναι πολυ μαλακια
ουυυ σιγουρα στο δρομο με μειον 500 εξω θα βρεις πολλες...εκατομμυρια...ο ποροσενκο θα σου εχει στρωσει και κοκκινο χάλι
Εγώ σου λέω για 20 γκόμενες σε 10 μέρες με photo shoot.Απλά δεν κάνετε καλές εκτιμήσεις.Δεν είναι ο μέσος όρος.Οταν παίζεις σε πολλαπλά τερραίνα να ανοίγει το μάτι σου.Για εμένα το να πάει π.χ. κάππιος Ουκρανία με 2000 ευρώ και να μη γαμήσει σε 10 μέρες πάνω από 8 γκόμενες εφτάρια απλά δεν αξίζει.
Τώρα εσύ πήγες σε 2-3 κλαμπ διαπίστωσες οτι το ίντερνετ είναι καλύτερο και έχει λιγότερο ανταγωνισμό με τα prearranged contacts σου έπεσαν και τα πόδια με το καμάκι στο δρόμο και λες καλύτερο το ίντερνετ.Απλά δεν είναι αυτό που φαίνεται.Οικονομικότερο κάπως ναι καλύτερο όχι.