Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
βάλε κι εσύ τουλάχιστον το σώμα της με κρυμμένη φάτσα να δούμε.

Η ξανθιά είναι βίζιτα δε βλέπεις τις επαγγελματικές φωτό?Οι νορμάλ φτωχές φοιτήτριες δε βγαίνουν έτσι με τα ξέκωλα.Ελα ρε συ.Για αυτό σου λέω.Πήγαινε live και ψάρεψε.Αμα βρεις καμία με το μισό κώλο έξω χτύπα.
Και η ξανθιά τι νομίζεις?Αν της δώσεις 150 ευρώ για 3 ώρες θα τη γαμήσεις.Ο άλλος θα της δώσει 50 ευρώ για να κάτσει μαζί της δύο μέρες και να της πληρώνει τα ρεστωράν.Το ίδιο είναι.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
815
Μόνο από το ίντερνετ δε θα πω.Αυτό είναι ξεφτίλα για μένα.Μόνο ο δημητράκης περηφανεύεται που ενώ είναι μόνιμος θαμώνας στο γαμιστρώνα γαμάει μόνο μέσω ίντερνετ.Γαι αμένα οι γκόμενες από ίντερνετ είναι το ορεκτικό.Δεν πάω για αυτές.Είναι για τις πρώτες δύο τρεις μέρες μέχρι να δικτυωθώ.
αν θα γαμησεις μονο απο εκει
τελος
και θελουμε την γκομενα φωτ απι το κλαμ με ημερομηνια στην φωτο και την επομενη στο διαμερισμα σου ας ειναι και ντυμενη
απο κλαμπ ΔΕΝ  θα γαμισεις

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
αν θα γαμησεις μονο απο εκει
τελος
και θελουμε την γκομενα φωτ απι το κλαμ με ημερομηνια στην φωτο και την επομενη στο διαμερισμα σου ας ειναι και ντυμενη
απο κλαμπ ΔΕΝ  θα γαμισεις

Αυτό σου λέω.Στοίχημα.Φωτό από κλαμπ και την επόμενη μέρα γυμνή στο διαμέρισμα.Μάξιμουμ τη μεθεπόμενη μέρα.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
815
Η ξανθιά είναι βίζιτα δε βλέπεις τις επαγγελματικές φωτό?Οι νορμάλ φτωχές φοιτήτριες δε βγαίνουν έτσι με τα ξέκωλα.Ελα ρε συ.Για αυτό σου λέω.Πήγαινε live και ψάρεψε.Αμα βρεις καμία με το μισό κώλο έξω χτύπα.
η μαλακια σου ακομα μια φορα χτυπησε ταβανι
ρε ζντουβουλου. βιζιτα και ηρθε μονο για τα εισητηρια στην ελλαδα? να την γαμησει ο μορφονιος τσαμπα; τι να πω θεε μου
δεν σου ξαναπανταω σε απολυτος τιποτα
βαρεθηκα να απανταω σε ηλιθιους

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
η μαλακια σου ακομα μια φορα χτυπησε ταβανι
ρε ζντουβουλου. βιζιτα και ηρθε μονο για τα εισητηρια στην ελλαδα? να την γαμησει ο μορφονιος τσαμπα; τι να πω θεε μου
δεν σου ξαναπανταω σε απολυτος τιποτα
βαρεθηκα να απανταω σε ηλιθιους
Πλήρωσες εισιτήρια,βίζα,zagran passport και ξενοδοχείο.Συν έξοδα διαμονής.Μίνιμουμ 1000 ευρώ.Ασε που πλήρωσες δωράκι.Ασε τώρα.Αν την έφερες.Που είναι και βίζιτα.
Θέλω ένας από εσάς τους τζαμπατζήδες να έρθει μαζί μου να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος του.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αυτά που ας λένε εδώ απλά δε στέκουν.Αυτοί πάνε για την ευκαιρία.Δεν πρέπει να σκέφτεστε σαν έμποροι.Απλά να βγαίνετε με την πούτσα έξω να σκίζετε κωλέους.Αληθινοί πολεμιστές.
Τώρα το θέμα είναι αν θα πάω με 3000 ευρώ ανά χείρας και 2000 σε προπληρωμένη κάρτα για 10 μέρες ή αν θα κουβαλήσω λιγότερα για λόγους ασφαλείας.Γενικά σπάω τα ποσά ένα τρίτο στο διαμέρισμα,ένα τρίτο πάνω μου ένα τρίτο σε προπληρωμένες κάρτες ώστε ό,τι και αν συμβεί να μου μείνουν αρκετά.Πιστεύω αυτό το πουτσοτουρ θα έχει αίσιο τέλος.Λιγότερες από 7 γκόμενες θα είναι τρομερή αποτυχία.

Επισκέπτης
Εχετε , που φαγωνεστε ολη μερα σήμερα. Θελουμε φωτο ενδεικτικές των δυο σχολων,για να σχηματισουμε αποψη.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
217
Πόντοι
1
Εχετε , που φαγωνεστε ολη μερα σήμερα. Θελουνε φωτο ενδεικτικές των δυο σχολων,για να σχηματισουμε αποψη.
Δύο σχολές υπάρχουν του Ντιρτυ και του Σινοχαρα όλοι οι υπόλοιποι είναι πελάτες σε μπουρδέλα και μασατζίδικα

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Δηλαδή θα ανεχτείς να σε χύσει ο Τούρκος στη μάπα?Να πας στο κλαμπ και να πεις συγγνώμη κύριε Τούρκε εγώ ψαρώνω παπαρίδης εγώ γκαμώ μόνο μέσω ίντερνετ.Ασε τώρα.Σας έχουν σα λουκουμάκια.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
στο κλαμπ δεν θα δεις τουρκους.αυτοι πανε λειλα,τουρκουαζ οσοι μενουν μονιμα.μονο εκει βρισκουν καμια να παει μαζι τους και με λεφτα.αν πας στο τρουμαν παραδειγμα εχει κοπελες που δουλευουν σε εταιριες το σαβατο που δεν δουλευουν αλλα ειναι παρεα.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Αυτά που ας λένε εδώ απλά δε στέκουν.Αυτοί πάνε για την ευκαιρία.Δεν πρέπει να σκέφτεστε σαν έμποροι.Απλά να βγαίνετε με την πούτσα έξω να σκίζετε κωλέους.Αληθινοί πολεμιστές.
Τώρα το θέμα είναι αν θα πάω με 3000 ευρώ ανά χείρας και 2000 σε προπληρωμένη κάρτα για 10 μέρες ή αν θα κουβαλήσω λιγότερα για λόγους ασφαλείας.Γενικά σπάω τα ποσά ένα τρίτο στο διαμέρισμα,ένα τρίτο πάνω μου ένα τρίτο σε προπληρωμένες κάρτες ώστε ό,τι και αν συμβεί να μου μείνουν αρκετά.Πιστεύω αυτό το πουτσοτουρ θα έχει αίσιο τέλος.Λιγότερες από 7 γκόμενες θα είναι τρομερή αποτυχία.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
σου ειπα δεκαδες φορες ελα οδυσσο,θελω να σε βλεπω λαιβ να καμακωνεις,να ξοδευεσαι και να γελω μαζι σου χαχαχαχαχ.μετα θα σε περνω χερακι στο σαλον να δινεις 500 γρ,να σου φευγει η καβλα.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Τις βρίσκει γιατί είναι online στο mamba.Τις δικές μου δεν τις βρίσκει γιατί δεν είναι online.Είναι γκόμενες που γνώρισα στα μαγαζιά.Εχουν κυριλέ facebook άντε και skype.Δεν εντοπίζονται εκτός αν τις έχεις γνωρίσει σε κλαμπ ή mall και ξέρεις ονοματεπώνυμο.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ναι,ναι,αυτες που λες που σου μιλανε στο σκαυπ θελουν να στειλεις παραδακι προκαταβολικα και γινονται καπνος.η αλλη μου ελεγε μενει ιταλια,ειχε φωτο απο μπολονια που πηγε και εκανε βιζιτες.οταν με ειπε βαλε σκαυπ να μιλησουμε και ακουσε οτι μιλουσα ρωσικα,ηταν σε κουζινα ουκρανικου σπιτιου και ελεγε ειναι ιταλια χαχαχαχ.μου ελεγε κατι μαλακιες καποτε ισως βρεθουμε ουκρανια οταν παω πισω η ερθω κυπρο.οταν ακουσε να μιλω ρωσικα και να της λεω  τι παιζει με τα παντα ουκρανια και με τα ιτερνετ εξαφανιζολ χαχαχαχ.στο κοντακτε εγραφε μονη,εμενα το ιδιο ειπε αλλλα ανακαλυψα εχει γκομενο μηχανοβιο με ακριβη μηχανη σεβαστουπολη,αυτος εγραφε  στο κοντακτε του οτι ειναι σε δεσμο μαζι της χαχαχαχ.σαν αυτην πολλες ηθελαν να μιλησουμε σκαυπ.μαλλον παραειμουν εξυπνος και μπασμενος για αυτες και μετα την συνομιλια με εβγαζαν αμεσως χαχαχαχα.πολυ κολοπαιδο ο καβλωλεος

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εχετε , που φαγωνεστε ολη μερα σήμερα. Θελουμε φωτο ενδεικτικές των δυο σχολων,για να σχηματισουμε αποψη.

Ποιες σχολές?Αυτός σου λέει κάνε διαπραγμάτευση από το μάμπα με παράταση.Δηλαδή σου λέει αυτή 50 για 2 ώρες πες 150 για 2 μέρες.Σε ενδιαφέρει η παράταση?Θέλεις να συγκατοικήσεις με γκόμενες?Αν θες βγαίνει πιο φτηνά.Είναι όλα στημένα.
Αντίθετα εγώ σου λέω παίξε σε όλα τα ταμπλό.Εχε τα έτοιμα στανταράκια από το ίντερνετ χτύπα στο δρόμο και στα κλαμπ.Στη χειρότερη θα γαμήσεις καμιά δεκαριά μουνιά από το ίντερνετ.Δεν κάνω διαπραγμάτευση.Ορμάω επί τόπου.
Γενικά χέσε τους λογικούς.Μην υπολογίσεις τίποτα.Βγάλε την πούτσα έξω και κάνε τη μυδράλιο ξεπούτσιασε ό,τι βρεις.Το όπλο είναι ο αιφνιδιασμός και η συγκέντρωση του πυρός.Μη σέβεσαι τις πραγματικές καταστάσεις και τους συσχετισμούς.
Μην κάνεις κανένα πλάνο.Εγώ έχω πλάνο για 2 μέρες.Μετά θα πάω όπου μου πει ο πούτσος μου.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
815
σου ειπα δεκαδες φορες ελα οδυσσο,θελω να σε βλεπω λαιβ να καμακωνεις,να ξοδευεσαι και να γελω μαζι σου χαχαχαχαχ.μετα θα σε περνω χερακι στο σαλον να δινεις 500 γρ,να σου φευγει η καβλα.
σιγα μην παει οδησσο...κιεβο θα παει να δει τι γινεε απο αυτο που εχει διαβασει στα διαφορα σαϊτ
ολοι οι μαρτυρες που τον εχουν δει μιλησαν κσαι ειπαν οτι στην πολωνια την επεφτε σε ολες και κερδος ειχε τηλεφωνα και μονο
μακαρι ο ανθρωπος να γαμησει μεχρι να του ματωσει η πουτσα, αλλα με αυτην την λογικη το ξερεις απο προσωπικες εμπειριες σου το πιο πιθανο ειναι να ειναι (κ)εραστης του κιεβου και θα μας λεει παλι οτι κατεβηκαν οι φωτο, του εσβησαν οι γκομενες τις φωτο και λοιπα κουραφεξαλα
εμενα δηλαδη γιατι δεν μου τις σβηνουν;
οεο;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
σιγα μην παει οδησσο...κιεβο θα παει να δει τι γινεε απο αυτο που εχει διαβασει στα διαφορα σαϊτ
ολοι οι μαρτυρες που τον εχουν δει μιλησαν κσαι ειπαν οτι στην πολωνια την επεφτε σε ολες και κερδος ειχε τηλεφωνα και μονο
μακαρι ο ανθρωπος να γαμησει μεχρι να του ματωσει η πουτσα, αλλα με αυτην την λογικη το ξερεις απο προσωπικες εμπειριες σου το πιο πιθανο ειναι να ειναι (κ)εραστης του κιεβου και θα μας λεει παλι οτι κατεβηκαν οι φωτο, του εσβησαν οι γκομενες τις φωτο και λοιπα κουραφεξαλα
εμενα δηλαδη γιατι δεν μου τις σβηνουν;
οεο;

Εσύ δεν τολμάς να πας live και να χτυπήσεις.Ειδικά Κράκωβ δε θα τόλμαγες ποτέ.Το θεωρείς mission impossible.Γιατί συγκρίνετε τις πούτσες με τις βούρτσες?Τι σχέση έχει η ενέργεια με το χώρο δράσης?Εγώ έχω καμακώσει σε όλα τα μείζονα μαγαζιά της ηπειρωτικής Ευρώπης εσείς έχετε πάνω από 15 χρόνια να βρεθείτε εκεί αν έχετε πάει καν.
Και ο δημητράκης τα παίρνει σβάρνα και καμακώνει?Δεν πάνε εκεί δεν τολμάει να πάει κανένας.Ενώ εγώ τους λέω πάτε βγάλτε την πούτσα έξω γαμήστε τους το κέρατο.
Δεν καταλαβαίνεις κάτι.Οι Πολωνέζες είναι επώνυμες.Τις ξέρουν.Πόσες φωτό έχεις δει να ανεβάζει ο Dr. Love ή άλλος από Πολωνία εκτός από εμένα?Θα σου πω καμία.Αφού γαμάνε αβέρτα γιατί δεν ανεβάζουν φωτό.Γιατί φοβούνται.Οι γκόμενες έχουν πρόσωπο στην Ευρώπη.Τις Ουκρανές ποιος τις ξέρει?Θα ανεβάσω τώρα που θα πάω 10 ή 20.Και τι έγινε?Δεν έχω συνέπειες.
Οδησσό έχω ένα σωρό προσκλήσεις.Εκεί και αν είναι εύκολα.Σου πρήζουν τα αρχίδια θέλουν και τακτική επικοινωνία.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
μην ανοισηχης αρχοντα κμαν,οι ουκρανες αν δεν τους δωσεις το παραδακι δεν θα σου πρισουν τα αρχιδια.ρωτα και μενα που κανω ολα αυτα που λες και ιδικα οταν επαιζα στο κιεβο ημουν καθε νυχτα κλαμπ.κλαιω ακομα τα μπουκαλια που ανοιξα κερασματα,επαιρνα 4-5 διαμερισματα τωρα οδησσο με 20-30 χιλιαδες δολαρια και θα τα νοικιαζα.μην νομιζεις αυτες που μου εκατσαν και δεν ηταν βιζιτες ειναι της κατηγοριας των ουκρανιδων που εχουν οι νορμαλ ουκρανοι,αυτους που βλεπουμε κυπρο σαν τουριστες και ζαλιζομαστε με αυτες που εχουν αυτοι.εκει ειναι νορμαλ απλες κοπελες που εχουν και αυτες καλο μισθο σε εταιρια οπως ο αντρας τους.αυτες ουτε θα τις δεις,ουτε θα γνωρισεις,αντε να δεις τυχαια 10 το βραδι στο σουπερμαρκετ να κανουν τα ψωνια τους.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
οι υπολιπες ,οπως και το κοριτσακι που φενοταν νορμαλ και υρθε ντυμενη πυραυλος μπορεις σαν αυτην να βρεις και στο μαμπα 600 για μια ωρα.αν το ψιλιαζομουν νωριτερα ετσι θα εκανα,αποφασισα ομως μονο καφε θα καλω.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Βγάλε την πούτσα έξω και κάνε τη μυδράλιο ξεπούτσιασε ό,τι βρεις.Το όπλο είναι ο αιφνιδιασμός και η συγκέντρωση του πυρός.

Ο (εξωγήινος) ιστορικός του μέλλοντος που θα διαβάζει, εκεί γύρω στο 4.250 μ.Χ. τα πόστ των τελευταίων τριών σελίδων θα ρίχνει πολύ γέλιο.

:grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom