Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
815
τότε ishchu я ищу

άλλο [size=15pt]Ш[/size] άλλο [size=15pt]Щ[/size]

ναι καλύτερα κυριλλικά, πολλές για να μην πω οι πιο πολλές αν δεν ξέρουν αγγλικά δεν ξέρω αν διαβάζουν λατινικα.

χρόνια πολλά σήμερα και στην Θεσσαλονίκη μας, την γενέτειρα του Κυρίλλου.
εχεις δικιο
αλλα θα το καταλαβουν...ειναι οπως τα ι τους εχουν 3 ι σαν κι εμας...αλλα για εμας ειναι δυσκολη η προφορα των ι οπως και των 2 τσ που εχουν

Επισκέπτης
τότε ishchu я ищу

άλλο [size=15pt]Ш[/size] άλλο [size=15pt]Щ[/size]

ναι καλύτερα κυριλλικά, πολλές για να μην πω οι πιο πολλές αν δεν ξέρουν αγγλικά δεν ξέρω αν διαβάζουν λατινικα.

χρόνια πολλά σήμερα και στην Θεσσαλονίκη μας, την γενέτειρα του Κυρίλλου.
ρε φιλαράκι  μαθήματα ορθης μεταγραφής απ την κυριλικη στη λατινογραμματη μας κανεις;οι γκόμενες το καταλαβαινου.αλλο ειναι αυτο που δεν καταλαβαινουν.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
815
ρε φιλαράκι  μαθήματα ορθης μεταγραφής απ την κυριλικη στη λατινογραμματη μας κανεις;οι γκόμενες το καταλαβαινου.αλλο ειναι αυτο που δεν καταλαβαινουν.
ρε φιλαρακι...μολις το προσεξα καλυτερα...εγινε πατατια...γραφεις σε λιγο εχω διακοπες, και θελω στο κιεβο.....μαλακια...δυσκολο να πηρες απαντηση...διορθωσε το με σκορο μπουντου δλια οτπουσκ β κιεβ....να ξερουν οτι σιγουρα θα πας κι οχι ισως...(αν σε ρωτησουν ποτε πες τσερεζ 3 νεδελιου)σορρυ τωρα το προσεξα καλυτερα....αν κι ετσι...ειχες απαντησεις και ποσες; και αν ναι ποσες θετικες; οκ το δειγμα των 20 ατομων ειναι μικρο αλλα ειναι μια αρχη στατιστικη

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Οσο εσεις κανετε σεμηναρια Ρωσσικων ο ΝΤΕΡΤΙ εχει ξεσχιστει στο πηδημα  :fuck1: :fuck1: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :knockinb: :knockinb: με τα κολοαγγλικα του στο  Chernivtsi  απο την παρασκευη εως σημερα  καθε μερα αλλη και χωρις σπονσαρισμα...
ενω εγω :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: ........... ακομα να μου σηκωθει
δεν εχω δυναμη απο Οδησσσο . Κοιμαμαι ορθιος.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Λοιπόν για τους ρωσομαθείς και καθ υπόδειξη του σλαβιάνι σε προηγούμενο ποστ ετοίμασα ένα κειμενάκι να το στέλνω στα πορνίδια στο μάμπα.Πώς σας φαίνεται;

Δεν είναι καλό.Πρέπει να είσαι συγκεκριμένος.Π.χ. θα σκάσω 3 μέρες στο Κίεβο ζητάω γκόμενα με αυτές τις προδιαγραφές θα δώσω 500 ευρώ.Αλλιώς οι γκόμενες υποψιάζονται οτι κοροιδεύεις.Πρέπει να είσαι όσο πιο συγκεκριμένος γίνεται.

Για παράδειγμα.
Ja iz Grecj.Budou v Kieve 3 dnia z 2.11 do 5.11.Chotsiu krasivayou debushkou.Budou dat tebia 500 euro.Chotsies vstretitsia?

Γενικά Ουκρανία δεν είσαι ελεύθερος σκοπευτής να χτυπάς με sniper game αλλά βαράς με πολυβόλο στο ψαχνό.Αφού καθαρίσεις με το πολυβόλο ρίχνεις τις χειροβομβίδες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ρε φιλε μιλαμε για το αποκορυφωμα των αντιθεσεων
βγαλτε τις πουτσες και ξεκολιαστε τις , γουσταρουν βαλκανοκαγκουροπουτσα και μαναβιστικη κουλτουρα
απο την αλλη ας παρουμε και 5-6-7 χιλιαρικα για δεκα μερες να τα σταξουμε σε πουτανες μη μας φαει η μαλακια

Μη νομίζεις οι Ουκρανέζες γουστάρουν πρωτόγονους τύπους.Δεν είναι τίποτα λεπτές γκόμενες.Μάλλον εντελώς χύμα είναι.Σα Βαλκάνιος πουτσαράς έχεις πάντα το πάνω χέρι.
Επίσης όσο λιγότερο τους μιλάς τόσο καλύτερα είναι.Δεν είναι ομιλητικές όπως οι Πολωνέζες.Πρέπει να λες μόνο τα βασικά να περνάς τα τεστ που σου βάζουνε.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
και δεν θα το παιζα ποτε βαλκανιος των σπηλαιων για να ριξω ουκρανες πουτανες εχω και ενα επιπεδο
αν γουσταρουν τον τροπο μου οκ αλλιως να παν σε βαλκανοτουρκους

Επισκέπτης
Οσο εσεις κανετε σεμηναρια Ρωσσικων ο ΝΤΕΡΤΙ εχει ξεσχιστει στο πηδημα   :fuck1: :fuck1: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :knockinb: :knockinb: με τα κολοαγγλικα του στο   Chernivtsi  απο την παρασκευη εως σημερα   καθε μερα αλλη και χωρις σπονσαρισμα...
ενω εγω :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: ........... ακομα να μου σηκωθει
δεν εχω δυναμη απο Οδησσσο . Κοιμαμαι ορθιος.

και πού τις βρίσκει ο ντέρτης;πόσα τις δίνει;

Επισκέπτης
Δεν είναι καλό.Πρέπει να είσαι συγκεκριμένος.Π.χ. θα σκάσω 3 μέρες στο Κίεβο ζητάω γκόμενα με αυτές τις προδιαγραφές θα δώσω 500 ευρώ.Αλλιώς οι γκόμενες υποψιάζονται οτι κοροιδεύεις.Πρέπει να είσαι όσο πιο συγκεκριμένος γίνεται.

Για παράδειγμα.
Ja iz Grecj.Budou v Kieve 3 dnia z 2.11 do 5.11.Chotsiu krasivayou debushkou.Budou dat tebia 500 euro.Chotsies vstretitsia?

Γενικά Ουκρανία δεν είσαι ελεύθερος σκοπευτής να χτυπάς με sniper game αλλά βαράς με πολυβόλο στο ψαχνό.Αφού καθαρίσεις με το πολυβόλο ρίχνεις τις χειροβομβίδες.
το σύστημά σου είναι απλό ,κατά μέτωπο επίθεση με υποστήριξη βαρέως πυροβολικού,το χοντρό χρήμα,αλλά δύσκολο στην εφαρμογή.

Επισκέπτης
ρε φιλαρακι...μολις το προσεξα καλυτερα...εγινε πατατια...γραφεις σε λιγο εχω διακοπες, και θελω στο κιεβο.....μαλακια...δυσκολο να πηρες απαντηση...διορθωσε το με σκορο μπουντου δλια οτπουσκ β κιεβ....να ξερουν οτι σιγουρα θα πας κι οχι ισως...(αν σε ρωτησουν ποτε πες τσερεζ 3 νεδελιου)σορρυ τωρα το προσεξα καλυτερα....αν κι ετσι...ειχες απαντησεις και ποσες; και αν ναι ποσες θετικες; οκ το δειγμα των 20 ατομων ειναι μικρο αλλα ειναι μια αρχη στατιστικη
Δεν άρχισα ακόμα να στέλνω μαζικά.Μία φορά το στειλα και πήρα τ αρχίδια μου.

Επισκέπτης
Συνομίλησα με έτερο μάμπα πουτανάκι .Στην αρχή λέει 50 τάλαρα μετά το πε σε συνάλλαγμα 1000 γρίβνα την ώρα.Φαίνεται αυτή είναι η τωρινή ταρίφα Κίεβο.Της λέω 300 τάλαρα δύο μέρες και το εστιατόριο δικό μου.Όχι λέει.1000 γρίβνα μια ώρα.Τις λέω 8 χήνες.Λέει 8 ώρες.Και συνεχίζω 8 χήνες 2 μέρες τα εστιατόρια δικά μου ,τελευταία προσφορά σκέψου ,εδώ είμαι.καλά μου λέει.

Πόσα βγάζουν οι καριόλες;Λίγα της φαίνονται;

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Συνομίλησα με έτερο μάμπα πουτανάκι .Στην αρχή λέει 50 τάλαρα μετά το πε σε συνάλλαγμα 1000 γρίβνα την ώρα.Φαίνεται αυτή είναι η τωρινή ταρίφα Κίεβο.Της λέω 300 τάλαρα δύο μέρες και το εστιατόριο δικό μου.Όχι λέει.1000 γρίβνα μια ώρα.Τις λέω 8 χήνες.Λέει 8 ώρες.Και συνεχίζω 8 χήνες 2 μέρες τα εστιατόρια δικά μου ,τελευταία προσφορά σκέψου ,εδώ είμαι.καλά μου λέει.

Πόσα βγάζουν οι καριόλες;Λίγα της φαίνονται;

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
φιλικα στο λεω δεν κανεις να παιζεις στο μαμπα.τραβα σαλον 500-800 γριβνα.με μαμπα δεν παιζεις μονος αλλα χιλιαδες ουκρανοι παιζουν με αυτο.καλα σου ειπε η βιζιτα,τοσα παιρνει απο ξενους 1000 την ωρα.εισαι τυχερος που απαντησε,αν δουνε απο εξωτερικο δεν απαντανε καθολου η ανεβαζουν τιμες.απο κυπρο καμια δεν μου απαντουσε.οδυσσο επρεπε να στειλω δεκαδες μυνηματα για να απαντησουν.πολλοι στελνουν μυνηματα δεν παιζεισ μονος,οι περισοτερες δεν απαντανε καν η πολυ καθηστερημενα.για αυτο δεν ασχολουμε μαμπα.οσο για ολες αυτες που λενε σχεσημγνωριμια,οικογενεια καμια ποτε δεν απαντησε.μονο μια ειπε ευχαριστω για κομπλιμεντο και με φωνη με ακροαση μετα.αυτες που μιλησες και σου ειπε 1000 την ωρα δεν θα σου ξαναπαντησει,εχει την τιμη της και δεν θα χανει το χρονο μαζι της.η ιδια θα δουλευει σε σαλον και να παιρνει 500.σου ειπε ο σλαβιανι να παιρνεις καθε βιζιτα και να τις κανεις προσφορες?δεν το εχεις με μαμπα τραβα στα σιγουρα σαλον.παιξε με μιστερ χ,μαμπα ειναι για ρωσοφωνους και εμπειρους.μιστερ χ σου διχνει που εχει σαλον και τηλεφωνα.αν σου απαντησει η βιζιτα που σου ειπε 1000 την ωρα ξανα εμενα να με χεσεις χαχαχαχαχ.αυτη δεν ψαχνει σπονσαρισμα αλλα κανονικη κουρσα και μετα στον επομενο πελατη.δεχεσαι 1000 την ωρα η μην τησ τρως την ωρα.

Επισκέπτης
φιλικα στο λεω δεν κανεις να παιζεις στο μαμπα.τραβα σαλον 500-800 γριβνα.με μαμπα δεν παιζεις μονος αλλα χιλιαδες ουκρανοι παιζουν με αυτο.καλα σου ειπε η βιζιτα,τοσα παιρνει απο ξενους 1000 την ωρα.εισαι τυχερος που απαντησε,αν δουνε απο εξωτερικο δεν απαντανε καθολου η ανεβαζουν τιμες.απο κυπρο καμια δεν μου απαντουσε.οδυσσο επρεπε να στειλω δεκαδες μυνηματα για να απαντησουν.πολλοι στελνουν μυνηματα δεν παιζεισ μονος,οι περισοτερες δεν απαντανε καν η πολυ καθηστερημενα.για αυτο δεν ασχολουμε μαμπα.οσο για ολες αυτες που λενε σχεσημγνωριμια,οικογενεια καμια ποτε δεν απαντησε.μονο μια ειπε ευχαριστω για κομπλιμεντο και με φωνη με ακροαση μετα.αυτες που μιλησες και σου ειπε 1000 την ωρα δεν θα σου ξαναπαντησει,εχει την τιμη της και δεν θα χανει το χρονο μαζι της.η ιδια θα δουλευει σε σαλον και να παιρνει 500.σου ειπε ο σλαβιανι να παιρνεις καθε βιζιτα και να τις κανεις προσφορες?δεν το εχεις με μαμπα τραβα στα σιγουρα σαλον.παιξε με μιστερ χ,μαμπα ειναι για ρωσοφωνους και εμπειρους.μιστερ χ σου διχνει που εχει σαλον και τηλεφωνα.αν σου απαντησει η βιζιτα που σου ειπε 1000 την ωρα ξανα εμενα να με χεσεις χαχαχαχαχ.αυτη δεν ψαχνει σπονσαρισμα αλλα κανονικη κουρσα και μετα στον επομενο πελατη.δεχεσαι 1000 την ωρα η μην τησ τρως την ωρα.
Το μάμπα το χω καμιά βδομάδα και μου χουν απαντήσει κανα δύο βίζιτες και κάτι άσχετες που δεν έκανα πρόταση.Η συγκεκριμένη η τελευταία όχι μόνο μου απάντησε αλλά ζήτησε και βάιμπερ για να μου στείλει επιπλέον φωτό όπως ζήτησα εγώ.Πάντως παίζει και μόνο που απαντάει έστω και αρνητικά κάτι λέει.

Όσο για το σαλόν το έγραψα και παραπάνω κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει να πάει κάποιος απλά να γαμήσει ουκρανία και να ξηλωθεί.Γιατί τί μουνιά έχει το σαλόν;6άρια,7άρι,8άρια ,9αρια και δεκάρια που λέτε και σεις;Στην Αθήνα βρίσκω πολύ καλύτερα μουνιά με λιγότερα λεφτά.

Όπως και να έχει δεν βλέπω τί έχω να χάσω γράφοντας παπαριές σε πουτανάκια.Παίζω όπως είπες κι εσύ.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ναι βγαζουν λεφτα,ειναι επαγγελματιες αυτες.τι εστιατορια δικα μου χαχαχαχα.αντε και να ερχοταν εστιατοριο και σου ελεγε σαμπανια 1000 γριβνα σαν την δικια μου τι θα εκανες?θα την ξαναπερνες να φαει.υπαρχουν κοπελες απο επαρχια,μου ζητησε πριν 2 μηνες κοπελα να της στειλω χρηματα σε λογαριασμο για να ερθει με το λεωφορειο και να μεινει μαζι μου.δεν το εκανα,δεν ξερω να στελνω λεφτα και μαλακιες και λεω αν στειλω πρωτα χρημα θα με παρει μαλακα,θα ξαναζητησει και δεν θα ερθει.αλλο κοριτσακι που ηρθε 6 ωρες απο ουμαν,ηρθε μονη με λεωφορειο.ειπε 150 το λεωφορειο.της ειπα παρε λεφτα απο καπειον ,οταν ερθεις θα σου δωσω 500 για το εισητιριο.μολις ηρθε εδωσα 500 αμεσως.την επομενη μερα εδωσα αλλα 1500 να την ξεφωρτωθω,δεν γουσταρα την φαση,στις φωτο φενοταν διαφορετικη.δεν ειχα κανει συμφωνια απο πριν οπως ο σλαβιανι,ειπε μονο ελα να σε σπονσαρω.αυτη μου ειπε δεν ειμαι πουτανα,θελω να σπονσαρομαι απο καπειον και να ειμαι μαζι του.ετσι και αλλιος αυτη θα εμενε με καπειον ουκρανο που εχει σπιτι,να την γαμα μονο για διαμονη και φαι.ετσι ειναι το ιδιο,μενει τσαμπα,τρωει και παιρνει λεφτα στο χερι.με αυτες παιζεις μαμπα,οχι με επαγγελματιες οπως αυτη 1000 την ωρα.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Το μάμπα το χω καμιά βδομάδα και μου χουν απαντήσει κανα δύο βίζιτες και κάτι άσχετες που δεν έκανα πρόταση.Η συγκεκριμένη η τελευταία όχι μόνο μου απάντησε αλλά ζήτησε και βάιμπερ για να μου στείλει επιπλέον φωτό όπως ζήτησα εγώ.Πάντως παίζει και μόνο που απαντάει έστω και αρνητικά κάτι λέει.

Όπως και να έχει δεν βλέπω τί έχω να χάσω γράφοντας παπαριές σε πουτανάκια.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
αστα βαυπερ και φωτο,το πολυ ενδιαφερων και επικοινωνια παντα σας λεω ειναι απατη.ετσι την πατησε προχτες ο σαλονικιος φιλος μου.αντι η βικτορια ηρθαν 2 ντουλαπες.πηρα τηλεφωνο απο κυπρο μου απαντησε η κοπελα και την απειλησα αυτην και τους μαλακες.χτες πηρα απο λαιφ νουμερο και μου απαντησε αντρασ χαχαχχαχαχ.

Επισκέπτης
αστα βαυπερ και φωτο,το πολυ ενδιαφερων και επικοινωνια παντα σας λεω ειναι απατη.ετσι την πατησε προχτες ο σαλονικιος φιλος μου.αντι η βικτορια ηρθαν 2 ντουλαπες.πηρα τηλεφωνο απο κυπρο μου απαντησε η κοπελα και την απειλησα αυτην και τους μαλακες.χτες πηρα απο λαιφ νουμερο και μου απαντησε αντρασ χαχαχχαχαχ.
Ψυχραιμία ,δεν πλήρωσα τίποτα,τζάμπα είναι οι παπαριές.Και 20χιλιάδες γρίβνα και 30 και 40 να τις έλεγα μήπως θα τα παιρνε;

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
η κοπελα ειναι θετικη με συναντηση 1000 οπως σου ειπε για αυτο στελνει φωτο.για προσφορα,αντιπροταση δεν παιζει.η δεχεσαι με τον ορο της η οχι.μπορει να νομιζει οτι συμφωνησες με τον δικο της ορο.πιστευω αρχικα παιξε με μιστερ χ,πας εσυ εκει με ταξι,χωρις κινδυνο και οικονομικα.η κοπελα που πηρα σαλον 500 γριβνα ηταν 7 απο δεκα εμφανιση-κορμι.εδωσα 700 οπως ελεγε το σαιτ,λεει κλασικο σεξ ?ναι απαντω,νομισα θελει και αλλα.μου εδωσε 200 γριβνα πισω χαχαχαχ,στο σαιτ ελεγε 700.μαλον με τσιμπουκια και χυσιμο στο στομα χωρις καποτα θα ηταν το εξτρα.παντα καπεια βρισκω και δεν παω σαλον η μαμπα.η τελευτεα φορα που πηγα ηταν με διμιτρακη πριν 2 χρονια και τωρα αφου δεν ειχα χρονο να παιξω οπως κανω παντα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom