ναι βγαζουν λεφτα,ειναι επαγγελματιες αυτες.τι εστιατορια δικα μου χαχαχαχα.αντε και να ερχοταν εστιατοριο και σου ελεγε σαμπανια 1000 γριβνα σαν την δικια μου τι θα εκανες?θα την ξαναπερνες να φαει.υπαρχουν κοπελες απο επαρχια,μου ζητησε πριν 2 μηνες κοπελα να της στειλω χρηματα σε λογαριασμο για να ερθει με το λεωφορειο και να μεινει μαζι μου.δεν το εκανα,δεν ξερω να στελνω λεφτα και μαλακιες και λεω αν στειλω πρωτα χρημα θα με παρει μαλακα,θα ξαναζητησει και δεν θα ερθει.αλλο κοριτσακι που ηρθε 6 ωρες απο ουμαν,ηρθε μονη με λεωφορειο.ειπε 150 το λεωφορειο.της ειπα παρε λεφτα απο καπειον ,οταν ερθεις θα σου δωσω 500 για το εισητιριο.μολις ηρθε εδωσα 500 αμεσως.την επομενη μερα εδωσα αλλα 1500 να την ξεφωρτωθω,δεν γουσταρα την φαση,στις φωτο φενοταν διαφορετικη.δεν ειχα κανει συμφωνια απο πριν οπως ο σλαβιανι,ειπε μονο ελα να σε σπονσαρω.αυτη μου ειπε δεν ειμαι πουτανα,θελω να σπονσαρομαι απο καπειον και να ειμαι μαζι του.ετσι και αλλιος αυτη θα εμενε με καπειον ουκρανο που εχει σπιτι,να την γαμα μονο για διαμονη και φαι.ετσι ειναι το ιδιο,μενει τσαμπα,τρωει και παιρνει λεφτα στο χερι.με αυτες παιζεις μαμπα,οχι με επαγγελματιες οπως αυτη 1000 την ωρα.