Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ο σαλονικιος του στοιχησε 4500 ευρο γιατι εχειαυτο το παθος.ενω εχει γκομενα ,θελει να παιζει στο μαμπα με οσες ψαχνουν γνωριμια,σχεση,οικογενεια.του εμφανιζονται κοπελες τυπου πρακτορειου γαμου,ολες αυτες σιγουρα ειναι σε πρακτορεια αφου σχεδον ολες ειναι ομορφες που ειδα μαζι του.ολες αυτες του στοιχοιζουν 1000-1500 γριβνα στα κομποτ,ιρλανδεζικα και στα αλλα που τις παιρνει.μετα την επομεν αυτες οταν πεινασουν τον περνουν ξανα,τα ιδια και τα ιδια και του αρεσει ομως και αυτου η φαση να ειναι κερασακιας.μαλιστα μου ειπε η κοντουλα που σου αρεσε με περιμενει να φαμε,λεω πες τις στο τοπ σαντουιυσ να παμε,καλο οικονομικο,αυτη ηθελε κομποτ,να χρυσοπληρωσω και να μεινω νηστικος.του ειπα γαμησε την,δεν παω.κερασακιας μονο δεν γινομαι.εχει και 2 αλλες που ερχονται συχνα ελλαδα,η μια μιλα ελληνικα μετα την δουλεια τον παιρνρι και τρωνε 3 ωρες και μετα καλυνηκτα.τα ιδια του κανει ελλαδα,ασε που μονο για μενα ρωτα αυτη χαχαχαχ,αυτος θυμωνει και δεν της δινει το κινητο μου να με καλεσει,ειμασται γνωστοι απο παλια με αυτην.τελευταια μερα του ειπε ψαχνω καπειον να μου δωσει 5 χιλιαδες ευρο να ξοφλησει το διαμερισμα που αγορασα χαχαχαχ.του ειπα αυτη ειναι η τιμη της και παλι δεν θα σου κατσει χαχαχα.οταν με ψαχνει ο φιλος της λεει ειμαι στην δουλεια,ετσι λεω οταν παω να καμακωσω.αυτη ρωτα εχει δουλεια ο χαρης εδω?ναι λεει ο φιλος ειναι δουλεια και δεν μπορει να ερθει.του ειπα θα θελει απο μενα τωρα τα 5 χιλιαρικα που της ειπες δουλευω εδω χαχαχαχ

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
815
εγω 10 μερες ξοδεψα εκτος την διαμονη 1200 ευρο.μονο με μια γκομενα βγηκα κανονικο ραντεβου,τα 90 πηγαν μονο σε αυτην.αλλα στις 3 πουτανες που γαμησα και αλλα που κερνω και βοηθω αλλα ατομα εκει.ταιζα κατι μικρες τσιγγανες που λυπαμε,βοηθω κατι γειτονες,κατι αλλοι αδεσποτοι ουκρανοι αφραγγοι μου στοιχησε τοσο.αν τους διαολοεστελα ολους θα περνουσα και με 400-500 ευρο.
ταϊσες και τον χοντροσινοχαρα με κερασες και 2 σασλικ απο τα κιοσκια  :2funny:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
χαχαχαχαχαχ,κμαν εισαι τελειος ασχετος.μουναρα με 100 ευρο απο κλαμπ!ρε τοσα μου τρωνε οι πιο αφραγγες σε κερασματα για να κατσουν,οι περισοτερες ζητανε και εξτρα.με ειδε ο αλλαν νταλον με κοπελα στο μολλ,λεει της βαζω 2 απο το 10.αυτη μετα να την γαμησω χαλασα 800 γριβνα,φαι,το ταξι της και ποτο στο σπιτι.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ταϊσες και τον χοντροσινοχαρα με κερασες και 2 σασλικ απο τα κιοσκια  :2funny:
καλο το σουβλακι?ολους τους λεω να παμε εκει,τελειο σουβλακια αλλα ολι θελουν να ακρβοπληρωνουν σε εστιατορια μαλακιες

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
χαχαχαχαχαχ,κμαν εισαι τελειος ασχετος.μουναρα με 100 ευρο απο κλαμπ!ρε τοσα μου τρωνε οι πιο αφραγγες σε κερασματα για να κατσουν,οι περισοτερες ζητανε και εξτρα.με ειδε ο αλλαν νταλον με κοπελα στο μολλ,λεει της βαζω 2 απο το 10.αυτη μετα να την γαμησω χαλασα 800 γριβνα,φαι,το ταξι της και ποτο στο σπιτι.

Εμένα τόσα μου ζητάνε οι γκόμενες από τα κλαμπ.100-150 ευρώ.Από εσένα δεν ξέρω τι ζητάνε.Οι Ουκρανέζες δεν έχουν κωλύματα σου λένε κατ' ευθείαν τι θέλουν.
Μόνο μια φορά την πάτησα την πρώτη φορά που πήγα Κίεβο έμενα σε ένα μπορδελοξενοδοχείο και η γκόμενα ξενέρωσε όταν μπήκε στο δωμάτιο μετά το κλαμπ και δεν ήθελε να πηδηχτεί.Για αυτό ο χώρος που μένεις έχει σημασία.Σε μερικά ξενοδοχεία που δεν είναι girls friendly πρέπει να λαδώσεις τη ρεσεψιόν για να αφήσουν τη γκόμενα μέσα άλλες ντρέπονται να δώσουν τα στοιχεία τους.Για αυτό οι περισσότεροι μένουν σε διαμερίσματα.

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Εμένα τόσα μου ζητάνε οι γκόμενες από τα κλαμπ.100-150 ευρώ.Από εσένα δεν ξέρω τι ζητάνε.Οι Ουκρανέζες δεν έχουν κωλύματα σου λένε κατ' ευθείαν τι θέλουν.
Μόνο μια φορά την πάτησα την πρώτη φορά που πήγα Κίεβο έμενα σε ένα μπορδελοξενοδοχείο και η γκόμενα ξενέρωσε όταν μπήκε στο δωμάτιο μετά το κλαμπ και δεν ήθελε να πηδηχτεί.Για αυτό ο χώρος που μένεις έχει σημασία.Σε μερικά ξενοδοχεία που δεν είναι girls friendly πρέπει να λαδώσεις τη ρεσεψιόν για να αφήσουν τη γκόμενα μέσα άλλες ντρέπονται να δώσουν τα στοιχεία τους.Για αυτό οι περισσότεροι μένουν σε διαμερίσματα.
Μήπως βρωμούσαν τα πόδια σου τυπε ?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ποσα  θα πληρώσεις πριν τις φορτώσεις;Και τι θα παρεις για να τις γαμησεις κα τιε δυο ολη νυχτα;

Πριν τις φορτώσεις ένα κέρασμα.Μετά επειδή φοβούνται μη σου φύγουν τα λεφτά εδώ και εκεί στα κεράσματα κάνουν την προσφορά.Αμα μπεις όμως με γκόμενες στα κλαμπ σου φεύγουν αρκετά.Είναι τελείως μαλακία π.χ. να πας με γκόμενα από το μάμπα στο κλαμπ.Στα κλαμπ πας για γκόμενες ελεύθερης βοσκής.Ορταν μου λένε οι ιντερνετικές πάμε Carribean λέω καλύτερα πάμε σπίτι μου.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μήπως βρωμούσαν τα πόδια σου τυπε ?

Οχι αλλά είχε ένα χαλασμένο παράθυρο το ξενοδοχείο και μπήκε μια μύγα μέσα.Μια γαμημένη χοντρόμυγα.Η γκόμενα ξενέρωσε τελείως μου λέει βλέπω μια μύγα μπορεί να έχει κατσαρίδες ή ποντίκια εδώ μέσα.Δεν μπορώ να κάνω έρωτα σε τέτοιο δωμάτιο.Επρεπε να μένεις σε κυριλέ διαμέρισμα.
Αύριο να μου αγοράσεις γαλλική σαμπάνια και να με πάρεις τηλέφωνο αν θέλεις να συναντηθούμε.

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Οχι αλλά είχε ένα χαλασμένο παράθυρο το ξενοδοχείο και μπήκε μια μύγα μέσα.Μια γαμημένη χοντρόμυγα.Η γκόμενα ξενέρωσε τελείως μου λέει βλέπω μια μύγα μπορεί να έχει κατσαρίδες ή ποντίκια εδώ μέσα.Δεν μπορώ να κάνω έρωτα σε τέτοιο δωμάτιο.Επρεπε να μένεις σε κυριλέ διαμέρισμα.
Αύριο να μου αγοράσεις γαλλική σαμπάνια και να με πάρεις τηλέφωνο αν θέλεις να συναντηθούμε.
Σίγουρα έχεις ξεχάσει να τραβήξεις το καζανάκι της τουαλέτας και μαζεύτηκαν μύγες γύρω από την κουράδα που είχες κάνει προηγουμένως . Με το δίκιο της έφυγε η γκόμενα  

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Σίγουρα έχεις ξεχάσει να τραβήξεις το καζανάκι της τουαλέτας και μαζεύτηκαν μύγες γύρω από την κουράδα. Με το δίκιο της έφυγε η γκόμενα 

Χα,χα ίσως να είναι και έτσι.Αλλά γενικά θέλουν την κυρίλα οι πρώην Σοβιετικές.Ανεξήγητο ειδικά αν σκεφτείς σε τι τρώγλες μένουν οι ίδιες.Τώρα ας πούμε προσέφερα σε μία 500 ευρώ για τριήμερο στο Κίεβο και μου λέει εξαρτάται αν μένεις σε κυριλέ διαμέρισμα θα δεχτώ.
Αν μείνεις εκεί που μένουν αυτές θα ξεράσεις.Το καλό είναι οτι κυκλοφορούν όλη την ώρα στο σπίτι τους με τα στρινγκ και παιδιά να έχουν έτσι κυκλοφορούν.Τα μικρά βλέπουν συνέχεια κώλους βυζιά από τη μαμά και τις φίλες της.

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Χα,χα ίσως να είναι και έτσι.Αλλά γενικά θέλουν την κυρίλα οι πρώην Σοβιετικές.Ανεξήγητο ειδικά αν σκεφτείς σε τι τρώγλες μένουν οι ίδιες.Τώρα ας πούμε προσέφερα σε μία 500 ευρώ για τριήμερο στο Κίεβο και μου λέει εξαρτάται αν μένεις σε κυριλέ διαμέρισμα θα δεχτώ.
Αν μείνεις εκεί που μένουν αυτές θα ξεράσεις.Το καλό είναι οτι κυκλοφορούν όλη την ώρα στο σπίτι τους με τα στρινγκ και παιδιά να έχουν έτσι κυκλοφορούν.Τα μικρά βλέπουν συνέχεια κώλους βυζιά από τη μαμά και τις φίλες της.
Αυτή είναι παιδεία  :rockon: όχι σαν εμάς που βλέπουμε γυμνό και κοκινίζουμε από ντροπή λες και εμείς είμαστε γυμνοί  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αυτή είναι παιδια  :rockon: όχι σαν εμάς που βλέπουμε γυμνό και κοκινίζουμε από ντροπή λες και εμείς είμαστε γυμνοί  :2funny:

Πολύ χύμα.Και οι Πολωνέζες,Τσέχες δεν πάνε πίσω.Ολο με τις κυλότες είναι.Οι Τσέχες μάλιστα φοράνε κοντές νυχτικές χωρίς εσώρουχο μέσα για να μη δυσκολεύεσαι με περιττές κινήσεις.Μερικά νυχτικά δεν καλύπτουν ούτε τον κώλο.Ερχονται έτσι και σε ρωτάνε τώρα θα κοιμηθούμε?
Βασικά αυτό το θέμα με τις Ανατολικές πάει από μάνα σε κόρη.Η κόρη βλέπει συνέχεια τη μαμά με τον κώλο έξω άντρες να μπαίνουν και να βγαίνουν.Οταν μεγαλώσει λίγο κάνει τα ίδια.Βασικά είναι περίπου σαν παράδεισος.Μερικές ΜΙΛΦ είναι τόσο καλοδιατηρημένες που χάνεις το ενδιαφέρον για την κόρη.Πολωνία συμβαίνει περισσότερο αυτό.Οι Ουκρανέζες γεράζουν σχετικά άσχημα κυρίως λόγω αβιταμίνωσης.Για αυτό και έχουν κάπως σκληρό γαιώδες δέρμα όχι λείο και στιλπνό με αρκετές ελιές όπως οι Πολωνέζες.
Ουκρανία υπάρχουν γκόμενες που όταν πάνε στα κλαμπ βγάζουν τη φούστα ή το παντελόνι και μένουν με το στρινγκ και τη μπλούζα.Τις βλέπεις και χαζεύεις.Μπορεί να δεις ας πούμε έναν ολιγάρχη με 4 τέτοιες στο τραπέζι του.Αν πας σε καμία από αυτές έρχεται ο τύπος και λέει κάτω τα χέρια από τη γκόμενά μου.Μπορείς να ζητήσεις από γκόμενα να μπει έτσι μαζί σου στο κλαμπ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
σε διαβάζουν άνεργα παιδιά, μη τους δουλεύεις έτσι, κρίμα είναι.  :2funny:

Αυτό τους λέω να βγάλουν λεφτά και να πετάξουν τις πούτσες έξω.Τζάμπα Ουκρανία είναι κωμωδία να το λες.Το έχω κάνει γίνεται αλλά σε συγκεκριμένες πόλεις και θέλει άντερα και να είσαι κάτω από 35.Εκεί πρέπει να σε δουν σα γαμπρό οτι θα τις σώσεις κάπως.Η αν μεθύσουν για τα καλά και πάνε για one night stand.Γίνεται απλά γαμάς πολύ λιγότερες από ό,τι με πληρωμή.
Τότε περπατούσα καμιά δεκαριά χιλιόμετρα τη μέρα για να βγάζω μια γκόμενα το τριήμερο.Λιώνουν τα παπούτσια σου από το περπάτημα στα άθλια πεζοδρόμια και στις λάσπες όπου κυκλοφορούν τα φτηνά γκομενάκια.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Αυτό τους λέω να βγάλουν λεφτά και να πετάξουν τις πούτσες έξω.Τζάμπα Ουκρανία είναι κωμωδία να το λες.Το έχω κάνει γίνεται αλλά σε συγκεκριμένες πόλεις και θέλει άντερα και να είσαι κάτω από 35.Εκεί πρέπει να σε δουν σα γαμπρό οτι θα τις σώσεις κάπως.Η αν μεθύσουν για τα καλά και πάνε για one night stand.Γίνεται απλά γαμάς πολύ λιγότερες από ό,τι με πληρωμή.
Τότε περπατούσα καμιά δεκαριά χιλιόμετρα τη μέρα για να βγάζω μια γκόμενα το τριήμερο.Λιώνουν τα παπούτσια σου από το περπάτημα στα άθλια πεζοδρόμια και στις λάσπες όπου κυκλοφορούν τα φτηνά γκομενάκια.
:orchestra: :huh: :'( :headbang: :helpplea: :think: :kneel: :orchestra:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Για το τζάμπα γαμήσι περπατάς απέραντα χιλιόμετρα.Παίρνεις σβάρνα τα πάρκα,τα πανεπιστήμια τις πλατείες και χτυπάς ό,τι σου γυαλίζει.Καλή μέθοδος αλλά τα παίζεις στην κούραση.Συνήθως άντεχα 3-4 ώρες περπάτημα.Μετά ξεκουραζόμουνα κανά μεσάωρο και ξανάρχιζα το περπάτημα.Σίγουρη μέθοδος.Αμα βρέχει την πούτσισες.
Και τώρα άμα έχω κέφια το κάνω.Εντοπίζεις τελικά τα καλύτερα σημεία στην πόλη το παν είναι η συνεχής κίνηση.Μου έχει τύχει να βγάλω γκόμενα σε μία ώρα από τότε που πάτησα το πόδι στην πόλη καμακώνοντας στο δρόμο.
Ουκρανία είναι σημαντικό να είσαι κυριλέ ντυμένος να φαίνεσαι σα businessman ή κάτι τέτοιο.Μια φορά βγήκα στην Κρεσάτικ σα λέτσος και δε με κοίταζε καμία.Μετά γυρίζω στο διαμέρισμα βάζω κυριλέ ρούχα και στο ίδιο σημείο τσιμπάω τρία τηλέφωνα και βγάζω κατ ευθείαν μία για καφέ σε μία ώρα.Επίσης Ουκρανία παίζουν τεράστιο ρόλο τα παπούτσια.Ο,τι φοράς πρέπει να κοστίζει πάνω από 100 ευρώ και να είναι καινούργιο.Επίσης πρέπει να έχεις πολύ ρευστό στο πορτοφόλι για να καλύψεις κάθε έκτακτη ανάγκη.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
ευχαριστουμε το bourdela.com για τα δωρεαν μαθηματα κοινωνιολογιας που μας παρεχει καθως επισΗς για για τα ευχαριστα διαλειματα αφθονου γελιου μεσω των γραπτων των επιφανων του μελων τουτες τις δυσκολες ωρες
ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ , ΒΑΛΚΑΝΟΤΟΥΡΚΟΑΙΓΥΦΤΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΑΣ ΒΡΩΜΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΟΙ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΣΤΕΓΝΩΣΑΝ ΣΤΟ ΜΠΙΝΤΕ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
425
Πόντοι
26
Οποιος παει Carribben club,Mai Tai Lounge τον ενημερωνω οτι θα φαει τρελο δαγκωμα.

Επισκέπτης
Οποιος παει Carribben club,Mai Tai Lounge τον ενημερωνω οτι θα φαει τρελο δαγκωμα.
χωρίς  να εχω παει το υποψιάζομαι. Ποιος  μου λέει  εμενα οτι το καταστημα δεν εχει μερικες μουνάρες που πληρωνονται για να στην πεφτουν και να σε κανουν να ξοδευεις οσο πιο πολλα γινεται ,σ αφηνουν να πιασεις και λιγο μπουτακι και στο τελος μενεις με το πουλι στο χερι και την τσεπη άδεια; κονσομασιον δηλαδη σαν τα δικα μας κωλομπαρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom