kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ο σαλονικιος του στοιχησε 4500 ευρο γιατι εχειαυτο το παθος.ενω εχει γκομενα ,θελει να παιζει στο μαμπα με οσες ψαχνουν γνωριμια,σχεση,οικογενεια.του εμφανιζονται κοπελες τυπου πρακτορειου γαμου,ολες αυτες σιγουρα ειναι σε πρακτορεια αφου σχεδον ολες ειναι ομορφες που ειδα μαζι του.ολες αυτες του στοιχοιζουν 1000-1500 γριβνα στα κομποτ,ιρλανδεζικα και στα αλλα που τις παιρνει.μετα την επομεν αυτες οταν πεινασουν τον περνουν ξανα,τα ιδια και τα ιδια και του αρεσει ομως και αυτου η φαση να ειναι κερασακιας.μαλιστα μου ειπε η κοντουλα που σου αρεσε με περιμενει να φαμε,λεω πες τις στο τοπ σαντουιυσ να παμε,καλο οικονομικο,αυτη ηθελε κομποτ,να χρυσοπληρωσω και να μεινω νηστικος.του ειπα γαμησε την,δεν παω.κερασακιας μονο δεν γινομαι.εχει και 2 αλλες που ερχονται συχνα ελλαδα,η μια μιλα ελληνικα μετα την δουλεια τον παιρνρι και τρωνε 3 ωρες και μετα καλυνηκτα.τα ιδια του κανει ελλαδα,ασε που μονο για μενα ρωτα αυτη χαχαχαχ,αυτος θυμωνει και δεν της δινει το κινητο μου να με καλεσει,ειμασται γνωστοι απο παλια με αυτην.τελευταια μερα του ειπε ψαχνω καπειον να μου δωσει 5 χιλιαδες ευρο να ξοφλησει το διαμερισμα που αγορασα χαχαχαχ.του ειπα αυτη ειναι η τιμη της και παλι δεν θα σου κατσει χαχαχα.οταν με ψαχνει ο φιλος της λεει ειμαι στην δουλεια,ετσι λεω οταν παω να καμακωσω.αυτη ρωτα εχει δουλεια ο χαρης εδω?ναι λεει ο φιλος ειναι δουλεια και δεν μπορει να ερθει.του ειπα θα θελει απο μενα τωρα τα 5 χιλιαρικα που της ειπες δουλευω εδω χαχαχαχ