Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Π.χ τουτη εδω λέει  3000 γριβνες  για ολη τη νύχτα. Σου ρχεται  δηλαδη στο διαμέρισμά  σου  και την ξεπατωνεις στο γαμησι οσο αντεχεις;
Πάντως  δεν βλέπω  μεγαλη ποικιλια.στο λβοβ  π.χ. βγαζει μόνο  5 πουτάνες  :huh:. Στη μοσχα  δύο, δύο  σαλονια! :uglystupid:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
750 €

Πάρτους και μια mercedes 560, θα γαμήσεις πιό σίγουρα, μέχρι που κάποιες θα σε ακολουθήσουνε κι εδώ  :cheesy:
αυτα εχουν παρθει αποτι φενετε και ακομα...τσουκ
δοκιμασε με κατι καλητερο μην κανεις τσιγκουνιες

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
425
Πόντοι
26
Οχι,κοίταξε σε αυτά τα μαγαζιά έτσι και η φάτσα σου είναι εντάξει σου πετάνε εν ψυχρώ δώσε μου 100 δολλάρια ή πάρε μου ένα κινητό και θα με γαμήσεις.Δεν υπάρχει κονσομασιόν στην Ουκρανία είναι χύμα τα πράγματα.Είναι τόσο εύκολο να γαμήσεις που δεν τις παίρνει τις γκόμενες να κωλοτρίβονται.Αμα αρχίσουν τις μαλακίες πας αλλού.Οπότε πάνε για την αρπαχτή.
Το 2008 είχε τέτοιες scammers που λες γιατί η οικονομία είχε φουσκώσει και υπήρχαν πολλοί κονομημένοι κορόιδα.Τώρα δεν τις παίρνει είναι απελπισμένες.Είναι ποια θα πιάσει τον πούτσο στον αέρα πρώτη.Πετάς το δόλωμα και τρέχουν.
+1 μιλαω καθε μερα με κολλητη μου ουκρανεζα και εχει πεσει η πεινα της δεκαετιας.τωρα ειναι η καλυτερη εποχη για εκει.αμα εισαι γυπαετος και λιγο εμφανισημος μπορεις να γαμας αβερτα απο τσαμπα και μεχρι 300 γκριβνια καθημερινως τωρα.Βασικη προυποθεσση να εχεις doma

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
815
Αφού σου είπα ανακάλυψες το mamba βρήκες οτι το μυστικό είναι να συγκατοικείς με γκόμενα από μικρή πόλη και να μιλάς ρωσικά και καθάρισες.Τι μου λες τώρα?Οι άλλοι δεν το είχαν βρει τόσα χρόνια?Τέλος πάντων βαριέμαι.
οταν εγω ημουν στο μαμπα εσυ δεν ηξερες αν υπαρχει το ιντερνετ εχω το ακκ απο το 2005 εκει

Ολες οι Ουκρανέζες φέρνουν φίλες.Οταν λέμε όλες εννοούμε όλες.
Εσενα δυσκολο να σου φερουν γιατι δεν θα βρεις την πρωτη να σου φερει την δευτερη αν πας μονο στα κλαμπακια

Αφου ξέρω δεν πας Ουκρανία στα κλαμπ γιατί δε σε παίρνει το περιβάλλον και θεωρείς προτιμότερο το μάμπα και δε θες να ξοδεύεις τζάμπα.Πώς το ξέρω.Αφού είστε προβλέψιμοι.

ρε χαζε πως ανακαλυψες οτι δεν παω κλαμπ; τι διαολο ειμαι κλεισμενος ολη μερα σπιτι και γαμαω;
απλα δεν ψωνιζω απο κλαμπ...και αν ψωνισω δεν θα ψωνισω εγω αλλα η γκομενα που θα εχω μαζι μου

Θα πήγαινες Σιβηρία ας πούμε να γαμήσεις?Οχι.Είναι άλλοι που θα πήγαιναν?Ναι.Γιατί έτσι.

θα πηγαινα και στου διαολου την τρυπα αρκει να ηταν πανω απο 2 ταυτοχρονα...αλλιως ουαν του ουαν καθομε Αθηνα...μια χαρα μουνια εχει κι εδω

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
αν ειναι να αγορασεις ενα αιφον για να γαμησεις......τοτε θα γαμησεις.....χαχαχαχαχα
εισαι καμενος εντελως

γερομπισμπικης εισαι και το παιζεις Κωνστανταρας μου φενεται....
θα βγει κανας Παπαγιανοπουλος διπλα σου να σου πει χουφτωστη χουφτωστην

ρε γεροπαραλη δημητρακη νουμερο 2.....θα τις τρομαξεις της τσουπρες...σαν την μυγα μες το γαλα θα ξεχωριζεις

ο γερομπισμπικης να χτυπιετε στην πιστα με τα μικρα  :2funny:
ουτε με αυτο θα γαμησει.μετα θα πει η γκομενα,αν του κατσω μετα τελος τα δωρα.οσο απελπισμενος δειχνεις τοσα πιο πολλα ζητανε και δεν καθονται.ρωτα τον σαλονικιο για την τρελη που πηρε ταιλανδη,κινα.δεν του εκατσε,του εκανε την ζωη κολαση που αναγκαστηκε να κλισει αλλο δωματιο κινα.ελεγε τις εκαναν μαυρη μαγια κατι χορευτες του παλαντιουν χαχαχα.εβγαζε αφρουσ απο το στομα.του ειπα επιλιψια εχει η τρελη τελειοσ.ηθελε αυτοκινητο και σπιτι του ειπε για να τον παντρευτει,εχτρα κινητα,δακτυλιδια.μετα πηγανε μαζι στον ψυχιατρο και ειπε στον γιατρο να τον κρατησει κλινικη γιατ ειναι τρελοσ χαχαχα.δικαιο ειχε η κοπελα,τρελος που της συμπαρασταθηκε αντι να της δωσει χαστουκια και προθυμος να της παρει σπιτι και αυτοκινητο.δεν ειναι η μοναδικη που του εκανε τα ιδια χαχαχα,αλλες 3 τα τελευταια 2 χρονια.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
καβλολέω  τα χω πει ομιλω την ρωσικη σε ικανοποιητικο επιπεδο.πως δουλευουν τα σαλονια;παίρνεις  τηλεφωνο να σου πον που βρίσκονται ή γραφει απ έξω;

Οσο για τ αλλα ειναι φανερό, διαφορετικο πορτοφόλι  διαφορετικη νοοτροπία.
παιρνεις και σου λενε διευθηνση,στο μιστερ γραφει μονο οτι ειναι κεντρο.οταν λεει πριμορσκι ολα κοντα με τα ποδια.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Εσύ δεν πας σε κλαμπ για αυτό δεν ξέρεις.Εγώ θα πάω π.χ. Carribean,D Lux,Vodka Bar,Arena και είμαι σίγουρος οτι θα γαμήσω γιατί το 30% εκεί είναι semi pros.Και να μη βρω στο ένα γιατί είναι πιασμένες θα βρω στο άλλο.Θα δημοσιεύσω και φωτό για του λόγου το αληθές.
Εχω χάσει το λογαριασμό πόσες μου έχουν πει πάρε μου το iphone και θα με γαμήσεις.Τι σκατά έχει αυτό το iphone?Τέτοιο status symbol?
ολες εχουν ιφουν αλλα λεφτα στην τσεπη οχι χαχαχαχ.εγω αντιθετα,πολλες με αποκλειουν βλεπωντας ενα απλο σαμσουνκ με ιτερνετ.δεν μιλω απο κινητο,εχω λαπτοπ δεν μου χρισημευει.αυτες για την δουλεια το χρειαζονται χαχαχαχαχ.ο σαλονικιος πηρε ιφουν 850 ευρο στην 18χρονη και αυτη εστελνε μυνηματα σε αλλους ελληνες και μη να την γαμησουν,σε αυτον ελεγε ειναι αρωστη και δεν καθοταν.μετα απο 2 μερες της το εσπασε χαχαχαχαχ.του ειπα σαν το δωσεις δωρο στην 35 χρονη γκομενα σου,που της δινεις μονο λεφτα να περνα και κανενα δωρο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Λοιπόν για πλάκα θα βγάζω άλλη φωτό από γυμνή γκόμενα κάθε μέρα κάθε φορά στο ίδιο δωμάτιο.Και τριολέ και κουαρτέτα.Για ποιο πράγμα συζητάμε είναι τρομερά εύκολο.

Επισκέπτης
ολες εχουν ιφουν αλλα λεφτα στην τσεπη οχι χαχαχαχ.εγω αντιθετα,πολλες με αποκλειουν βλεπωντας ενα απλο σαμσουνκ με ιτερνετ.δεν μιλω απο κινητο,εχω λαπτοπ δεν μου χρισημευει.αυτες για την δουλεια το χρειαζονται χαχαχαχαχ.ο σαλονικιος πηρε ιφουν 850 ευρο στην 18χρονη και αυτη εστελνε μυνηματα σε αλλους ελληνες και μη να την γαμησουν,σε αυτον ελεγε ειναι αρωστη και δεν καθοταν.μετα απο 2 μερες της το εσπασε χαχαχαχαχ.του ειπα σαν το δωσεις δωρο στην 35 χρονη γκομενα σου,που της δινεις μονο λεφτα να περνα και κανενα δωρο.

Όπως οι Αφγανοί πρόσφυγες στην πλατεία Βικτωρίας.Βρακί δεν έχουν να βάλουν,ηπατίτιδα κουβαλάνε,αλλά το άιφον,άιφον.

Τώρα εδώ που τα λέμε αυτό που έκανε ο σαλονικιός είναι εκτός από εντελώς ηλίθιο,να αγοράσεις σε κάποια άιφον 850 ευρώ για κανά δύο γαμησάκια ,είναι και εντελώς άθλιο.Χίλιες φορές σε βορδελοσαλόν που οι δουλειές είναι καθαρές ,ξέρουν γιατί βρίσκονται εκεί αι πόρναι,παρά να τα σκας χοντρά σε άσχετο κοριτσάκι για να σου πουληθεί.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οι Βαλκανιόπουτσοι σε κέφια χτες.Αυτή είναι η πρώτη γκόμενα μόλις 3 ώρες μετά το πάτημα σε ουκρανοκό έδαφος.

B8m44M.jpg

Πέρασα τη νύχτα δίπλα της.Ξεφόρτωμα σήμερα και παραλαβή της επόμενης σε μία ώρα.Εχω ακόμα 30 να διεκπεραιώσω.Δύσκολοι καιροί για Ελληνόπουτσους.

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Παιχταρά μου, το νήμα αυτό πρέπει τιμητικά να μετανομαστεί σε Kman2 Channel, με υπότιτλο "Ο Γαμιάς της Ξενιτιάς".

:rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
815
Οι Βαλκανιόπουτσοι σε κέφια χτες.Αυτή είναι η πρώτη γκόμενα μόλις 3 ώρες μετά το πάτημα σε ουκρανοκό έδαφος.

B8m44M.jpg

Πέρασα τη νύχτα δίπλα της.Ξεφόρτωμα σήμερα και παραλαβή της επόμενης σε μία ώρα.Εχω ακόμα 30 να διεκπεραιώσω.Δύσκολοι καιροί για Ελληνόπουτσους.
ευγε...ποσο το μαλι?
απο το ιντερνετ να φανταστω  :grin:
και βαλε την στο Κιεβο
οδησσο δεν εισαι :2funny:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ευγε...ποσο το μαλι?
απο το ιντερνετ να φανταστω  :grin:
και βαλε την στο Κιεβο
οδησσο δεν εισαι :2funny:
μαλλον υποτιμας τον αρχοντα βαλκανιο.η αεροσυνοδος ειναι που την καμακωσε.απελπισμενη οπως ολες ειναι και αυτη  απο τον πολεμο. ο τσαρος διμητριος της πετρουπολεως παντως ειναι πολυ γρηγοροτερος.μολις τον παραλαβα στο σταθμο του λεωφωρειου τα πρωτα λογια που ειπε δεν πεινω,παρε με να γαμησω χαχαχαχαχ.σε κανα μισαωρο ηταν σε σαλον ειδη.μπραβο αρχοντα,οραιο το μωρο στην φωτο αν δεν μας δουλευεις χαχαχαχαχ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γάμησα και τη δεύτερη.Αυτή όμως ήταν ρομαντική μου πήρε 3 ώρες μέχρι να πετάξει τα ρούχα.Καμιά φορά και ο Βαλκάνιος πρέπει να κάνει υπομονή.Πιο οικονομική βέβαια.Τώρα την έχω στο διαμέρισμα να δούμε πώς θα απαλλαγώ.Ο αετός μέχρι τώρα έχει μείνει ψηλά.

Επισκέπτης

B8m44M.jpg

:huh:  :think: και που είναι  εδω το κατορθωμα;Μια βιζιτα είναι  που θα εκατσε ολη νυχτα για κανενα 150αρι ευρω.εκτος αν τη χτυπησες καθοδον οποτε παω πασο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
:huh:  :think: και που είναι  εδω το κατορθωμα;Μια βιζιτα είναι  που θα εκατσε ολη νυχτα για κανενα 150αρι ευρω.εκτος αν τη χτυπησες καθοδον οποτε παω πασο.

Τόσο περίπου.Και οι καθ οδόν που λες είναι παμπρόθυμες απλώς ακολουθώ τη σθμβουλή του Σινοχάρα και πάω μόνο ονλάιν.Πλάκα κάνω.Απλά δε μου αφήνουν καθόλου χρόνο με έχουν ξεπουτσιάσει.Στα μαγαζιά όλες καρφώνουν γενικά μυρίζονται το παραδάκι από μακριά.Πολύ υλικό αν έχεις κέφι όλες ψάχνουν για λίγη διασκέδαση.
Αυτές δεν είναι βίζιτες αλλά semi sponsors που συμπληρώνουν εισόδημα.Σπονσοράρονται εκλεκτικά και ζητάνε πακέτο.

Επισκέπτης
Τόσο περίπου.Και οι καθ οδόν που λες είναι παμπρόθυμες απλώς ακολουθώ τη σθμβουλή του Σινοχάρα και πάω μόνο ονλάιν.Πλάκα κάνω.Απλά δε μου αφήνουν καθόλου χρόνο με έχουν ξεπουτσιάσει.Στα μαγαζιά όλες καρφώνουν γενικά μυρίζονται το παραδάκι από μακριά.Πολύ υλικό αν έχεις κέφι όλες ψάχνουν για λίγη διασκέδαση.
Αυτές δεν είναι βίζιτες αλλά semi sponsors που συμπληρώνουν εισόδημα.Σπονσοράρονται εκλεκτικά και ζητάνε πακέτο.
ποσο ειναι  το πακετο;δηλαδή  ρκει πηγες κοστουμαρισμενος με χαρτοφυλακα κα τα σχετικγια να εμπνεεις χρημα;δεν φοβάσαι  μην σε ξεβρακωσουν; τι φαρμακο ταισες τον σετο για να πεταξει ολη νυχτα;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ποσο ειναι  το πακετο;δηλαδή  ρκει πηγες κοστουμαρισμενος με χαρτοφυλακα κα τα σχετικγια να εμπνεεις χρημα;δεν φοβάσαι  μην σε ξεβρακωσουν;

Δε φαντάζεσαι τι σκατά είναι η Κρεσάτικ.Ετσι και δε συνοδεύεσαι από γκόμενα σου την πέφτουν όλοι οι ζήτουλες και οι μυστήριοι τύποι.Πολλοί paramilitaries και ανάπηροι πολέμου στους δρόμους.Τα μουνιά στην απελπισία βέβαια.
Εδώ το έτερο μουνάκι που γάμησα σήμερα.Θα φρικάρει άμα τραβήξω γυμνή φωτό.

VBckHs.jpg

Επισκέπτης
Δε φαντάζεσαι τι σκατά είναι η Κρεσάτικ.Ετσι και δε συνοδεύεσαι από γκόμενα σου την πέφτουν όλοι οι ζήτουλες και οι μυστήριοι τύποι.Πολλοί paramilitaries και ανάπηροι πολέμου στους δρόμους.Τα μουνιά στην απελπισία βέβαια.
παρολα αυτα πηγες στην πενα.προσελαβες φουσκωτο πριν φτασεις;

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
αρχοντα αν βρεις ωρα διαβασε για κυπρο την σημερινη μου περιπετεια.ομορφο κοριτσακι απο νεπαλ.4.20 την βρηκα οπως εκανα γυμναστικη.σε 5 λεπτα πηγα εφερα το αυτοκινητο,4.50 μου εκανε τσιμπυκι και την εχυσα στο στομα.αν την πιεζα θα γαμουσα αλλα δεν ειχε χρονο,απλα σταματησα και τον εβγαλα εξω χαχαχαχ.ηταν μεθυσμενη.ειπε αλλη κυριακη να βρεθουμε,μονο κυριακη δεν θα μπορω.κοντα στο σπιτι μου μενει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom