kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ρε κμαν εγραψα για την περιπτωση σου τωρα συγρινοντας σε με τον ντερτι για τσερνικοβ.δεν εισαι για πρωτη κατηγορια ουκρανια αλλα για διαβαθμηση.ολοι οι ουκρανοι γελανε που ξερω,οπειον τουριστα γνωρισουν λεει ηρθε για μπιζνεσμαν χαχαχαχαχ.μεχρι και η μικρη γειτονησα μου το ελεγε και γελουσε οταν γνωρισαμε ενα γαλλο.τι να παιξεις τον κυριλε και τον επιχειρηματια,με ειδανε τα παιδεια πως ντυνομαι εκει.με το που θα σε παρει ρε μπιζνεσμαν στο εστιατοριο και σου φερουν τον λογαριασμο που θα σε τιναξει θα δεκτεις την πρωτη πυρηνικη επιθεση και δεν θα συνεχισεις το παραμυθι με την ιδια.αυτη ειναι η πρωτη μεγαλη δοκιμασια για σενα,οι σαμπανιες στο εστιατοριο.τι θα πεις?θα πεταχτω σπιτι?στην τραπεζα?εδω σε θελω.ουτε θα σε ρωτησουν αν μπορουν να παραγειλουν οτι το ακριβοτερο ποτο και φαγητο,μια και βρηκανε τετειο θυμα χαχαχαχαχ.αντε φτιαξε τελος παντων καμια μπιζνες καρτ να εισαι και λιγο πιστευτος χαχαχαχαχα.σε βλευπω σαν την αδικη καταρα μετα να κυνηγας της αφραγγες στα παγγακια.αλλα και αυτες θα τρωνε και θα φευγουν.μιστερ χ,εμπεδωσε το μπας και γαμησεις τιποτα.Για το τζάμπα γαμήσι περπατάς απέραντα χιλιόμετρα.Παίρνεις σβάρνα τα πάρκα,τα πανεπιστήμια τις πλατείες και χτυπάς ό,τι σου γυαλίζει.Καλή μέθοδος αλλά τα παίζεις στην κούραση.Συνήθως άντεχα 3-4 ώρες περπάτημα.Μετά ξεκουραζόμουνα κανά μεσάωρο και ξανάρχιζα το περπάτημα.Σίγουρη μέθοδος.Αμα βρέχει την πούτσισες.
Και τώρα άμα έχω κέφια το κάνω.Εντοπίζεις τελικά τα καλύτερα σημεία στην πόλη το παν είναι η συνεχής κίνηση.Μου έχει τύχει να βγάλω γκόμενα σε μία ώρα από τότε που πάτησα το πόδι στην πόλη καμακώνοντας στο δρόμο.
Ουκρανία είναι σημαντικό να είσαι κυριλέ ντυμένος να φαίνεσαι σα businessman ή κάτι τέτοιο.Μια φορά βγήκα στην Κρεσάτικ σα λέτσος και δε με κοίταζε καμία.Μετά γυρίζω στο διαμέρισμα βάζω κυριλέ ρούχα και στο ίδιο σημείο τσιμπάω τρία τηλέφωνα και βγάζω κατ ευθείαν μία για καφέ σε μία ώρα.Επίσης Ουκρανία παίζουν τεράστιο ρόλο τα παπούτσια.Ο,τι φοράς πρέπει να κοστίζει πάνω από 100 ευρώ και να είναι καινούργιο.Επίσης πρέπει να έχεις πολύ ρευστό στο πορτοφόλι για να καλύψεις κάθε έκτακτη ανάγκη.