Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Για το τζάμπα γαμήσι περπατάς απέραντα χιλιόμετρα.Παίρνεις σβάρνα τα πάρκα,τα πανεπιστήμια τις πλατείες και χτυπάς ό,τι σου γυαλίζει.Καλή μέθοδος αλλά τα παίζεις στην κούραση.Συνήθως άντεχα 3-4 ώρες περπάτημα.Μετά ξεκουραζόμουνα κανά μεσάωρο και ξανάρχιζα το περπάτημα.Σίγουρη μέθοδος.Αμα βρέχει την πούτσισες.
Και τώρα άμα έχω κέφια το κάνω.Εντοπίζεις τελικά τα καλύτερα σημεία στην πόλη το παν είναι η συνεχής κίνηση.Μου έχει τύχει να βγάλω γκόμενα σε μία ώρα από τότε που πάτησα το πόδι στην πόλη καμακώνοντας στο δρόμο.
Ουκρανία είναι σημαντικό να είσαι κυριλέ ντυμένος να φαίνεσαι σα businessman ή κάτι τέτοιο.Μια φορά βγήκα στην Κρεσάτικ σα λέτσος και δε με κοίταζε καμία.Μετά γυρίζω στο διαμέρισμα βάζω κυριλέ ρούχα και στο ίδιο σημείο τσιμπάω τρία τηλέφωνα και βγάζω κατ ευθείαν μία για καφέ σε μία ώρα.Επίσης Ουκρανία παίζουν τεράστιο ρόλο τα παπούτσια.Ο,τι φοράς πρέπει να κοστίζει πάνω από 100 ευρώ και να είναι καινούργιο.Επίσης πρέπει να έχεις πολύ ρευστό στο πορτοφόλι για να καλύψεις κάθε έκτακτη ανάγκη.
ρε κμαν εγραψα για την περιπτωση σου τωρα συγρινοντας σε με τον ντερτι για τσερνικοβ.δεν εισαι για πρωτη κατηγορια ουκρανια αλλα για διαβαθμηση.ολοι οι ουκρανοι γελανε που ξερω,οπειον τουριστα γνωρισουν λεει ηρθε για μπιζνεσμαν χαχαχαχαχ.μεχρι και η μικρη γειτονησα μου το ελεγε και γελουσε οταν γνωρισαμε ενα γαλλο.τι να παιξεις τον κυριλε και τον επιχειρηματια,με ειδανε τα παιδεια πως ντυνομαι εκει.με το που θα σε παρει ρε μπιζνεσμαν στο εστιατοριο και σου φερουν τον λογαριασμο που θα σε τιναξει θα δεκτεις την πρωτη πυρηνικη επιθεση και δεν θα συνεχισεις το παραμυθι με την ιδια.αυτη ειναι η πρωτη μεγαλη δοκιμασια για σενα,οι σαμπανιες στο εστιατοριο.τι θα πεις?θα πεταχτω σπιτι?στην τραπεζα?εδω σε θελω.ουτε θα σε ρωτησουν αν μπορουν να παραγειλουν οτι το ακριβοτερο ποτο και φαγητο,μια και βρηκανε τετειο θυμα χαχαχαχαχ.αντε φτιαξε τελος παντων καμια μπιζνες καρτ να εισαι και λιγο πιστευτος χαχαχαχαχα.σε βλευπω σαν την αδικη καταρα μετα να κυνηγας της αφραγγες στα παγγακια.αλλα και αυτες θα τρωνε και θα φευγουν.μιστερ χ,εμπεδωσε το μπας και γαμησεις τιποτα.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
χωρίς  να εχω παει το υποψιάζομαι. Ποιος  μου λέει  εμενα οτι το καταστημα δεν εχει μερικες μουνάρες που πληρωνονται για να στην πεφτουν και να σε κανουν να ξοδευεις οσο πιο πολλα γινεται ,σ αφηνουν να πιασεις και λιγο μπουτακι και στο τελος μενεις με το πουλι στο χερι και την τσεπη άδεια; κονσομασιον δηλαδη σαν τα δικα μας κωλομπαρα.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
παιδεια σε οσα μερη πηγα ρωσια,ουκρανια,λετονια κλαμπ που εχουν πουτανες ποτε δεν σε προσεγγηζουν οι ιδιες.καθονται συνηθως στο μπαρ με κοκτειλ κερασμενο που στοιχηζει.ετσι οταν πλισιασεις το πρωτο που θα ρωτησεις θα ειναι τι θα πιει η κοπελα και θα πει κοκτειλ,ετσι συνεργαζεται με το μπαρ και αυτη πινει τσαμπα.μετα αρχιζεις διαλογο και ρωτας τιμη.ετσι ηταν στο καραβι κιεβο,βοτκα μπαρ, στο εσεστσιαλ ριγα και στα αλλα μοσχα το χανγρι νταγ,τσεστερφιλτ,ναιτφλαιντ και αλλα νεα που πηγα πριν 4 χρονια.

Επισκέπτης
παιδεια σε οσα μερη πηγα ρωσια,ουκρανια,λετονια κλαμπ που εχουν πουτανες ποτε δεν σε προσεγγηζουν οι ιδιες.καθονται συνηθως στο μπαρ με κοκτειλ κερασμενο που στοιχηζει.ετσι οταν πλισιασεις το πρωτο που θα ρωτησεις θα ειναι τι θα πιει η κοπελα και θα πει κοκτειλ,ετσι συνεργαζεται με το μπαρ και αυτη πινει τσαμπα.μετα αρχιζεις διαλογο και ρωτας τιμη.ετσι ηταν στο καραβι κιεβο,βοτκα μπαρ, στο εσεστσιαλ ριγα και στα αλλα μοσχα το χανγρι νταγ,τσεστερφιλτ,ναιτφλαιντ και αλλα νεα που πηγα πριν 4 χρονια.
καλα τα λες καβλολέω,το σαλον ακουγεται η πιο φτηνη και σιγουρη λυση.να χες και καμια φωτο απ τις γκομενες εκει η αλλες φωτο με τετοιοιυ τυπου γκόμενες  να παρουμε μια ιδεα...

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
καλα τα λες καβλολέω,το σαλον ακουγεται η πιο φτηνη και σιγουρη λυση.να χες και καμια φωτο απ τις γκομενες εκει η αλλες φωτο με τετοιοιυ τυπου γκόμενες  να παρουμε μια ιδεα...
δες μπουρδελε το mister x odessa.κανετο τρανσλειτ στα αγγλικα.σου λεει και ποιες φωτο εινααι ελεγμενες αλλα καποτε αλλαζουν οι κοπελες.εγω απλα εβαλα ποια σαλον ειναι πριμορσκι,πρεοπραζενσκαγια που θα μμορουσα να παω διπλα μου με τα ποδια.υπαρχουν αλλα που θες ταξι,δεν χρειαζεται αν ξερεις περιπου που βρισκεσαι.αν πας οδυσσο θα μπω στο σαιτ να σου στειλω τηλεφωνα,διευθηνση και θα σου πω πως να πας με τα ποδια σε ελαχιστο χρονο απο ντιριπασοσκαγια.ο σαλονικιος εκει που εμενε μπουνινα εχει γυρω του 6-8 σαλον απεναντι του ακριβως στα βιβλια αλεξαντροβσκι 5,στον απεναντι δρομο πρεοπραζενσκαγια αλλα 3 που πηγα.το ενα δουλευει ο ερωτας του διμητρακι η ιεροδουλος της οδησσου χαχαχαχα.αντι να παει διπλα σαλον πηγε να παιξει μαμπα και του την επεσαν οι βλακες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Καλά,πόσες φορές σε έχουν πιάσει κώτσο?Πώς τα ξέρεις τόσο καλά αυτά?
Εμένα μόνο μια φορά μου έχει τύχει αυτό το σκηνικό και εκεί μου έπαιξαν πουστιά με δύο διαφορετικούς τιμοκαταλόγους μου έδειξαν έναν να παραγγείλω με τιμές σε γκρίβνυα και όταν ήρθε ο λογαριασμός μου έδειξαν άλλον τιμοκατάλογο όπου οι τιμές ήταν σε ευρώ.Από 700 γκρίβνυα λογαριασμό στα 700 ευρώ.Και να μη μπορείς να φύγεις γιατί σε παρακολουθούν οι φουσκωτοί.
Μιλάμε το μαγαζί κορυφαίο το καλύτερο της πόλης.Αλλά ήταν όλοι στο κόλπο οι γκόμενα έπιανε μετά τον πορτιέρη αγκαζέ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ρε κμαν εγραψα για την περιπτωση σου τωρα συγρινοντας σε με τον ντερτι για τσερνικοβ.δεν εισαι για πρωτη κατηγορια ουκρανια αλλα για διαβαθμηση.ολοι οι ουκρανοι γελανε που ξερω,οπειον τουριστα γνωρισουν λεει ηρθε για μπιζνεσμαν χαχαχαχαχ.μεχρι και η μικρη γειτονησα μου το ελεγε και γελουσε οταν γνωρισαμε ενα γαλλο.τι να παιξεις τον κυριλε και τον επιχειρηματια,με ειδανε τα παιδεια πως ντυνομαι εκει.με το που θα σε παρει ρε μπιζνεσμαν στο εστιατοριο και σου φερουν τον λογαριασμο που θα σε τιναξει θα δεκτεις την πρωτη πυρηνικη επιθεση και δεν θα συνεχισεις το παραμυθι με την ιδια.αυτη ειναι η πρωτη μεγαλη δοκιμασια για σενα,οι σαμπανιες στο εστιατοριο.τι θα πεις?θα πεταχτω σπιτι?στην τραπεζα?εδω σε θελω.ουτε θα σε ρωτησουν αν μπορουν να παραγειλουν οτι το ακριβοτερο ποτο και φαγητο,μια και βρηκανε τετειο θυμα χαχαχαχαχ.αντε φτιαξε τελος παντων καμια μπιζνες καρτ να εισαι και λιγο πιστευτος χαχαχαχαχα.σε βλευπω σαν την αδικη καταρα μετα να κυνηγας της αφραγγες στα παγγακια.αλλα και αυτες θα τρωνε και θα φευγουν.μιστερ χ,εμπεδωσε το μπας και γαμησεις τιποτα.

Εννοείται οτι θα πάρεις σαμπάνιες στο εστιατόριο,σούσι και κοκταίηλ.Επιχειρηματίας υποτίθεται οτι είσαι όχι λέτσος.Και αυτές μαζί σου για αυτά πάνε.Νομίζω έχεις μπερδέψει την πούτσα με τη βούρτσα.Ο λόγος που βγαίνουν μαζί σου οι γκόμενες είναι τα γεύματα στα εστιατόρια πολυτελείας,τα κοκταίηλ στα καλά μαγαζιά και τα δώρα.Αλλιώς τι να σε κάνουν?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
χωρίς  να εχω παει το υποψιάζομαι. Ποιος  μου λέει  εμενα οτι το καταστημα δεν εχει μερικες μουνάρες που πληρωνονται για να στην πεφτουν και να σε κανουν να ξοδευεις οσο πιο πολλα γινεται ,σ αφηνουν να πιασεις και λιγο μπουτακι και στο τελος μενεις με το πουλι στο χερι και την τσεπη άδεια; κονσομασιον δηλαδη σαν τα δικα μας κωλομπαρα.

Οχι,κοίταξε σε αυτά τα μαγαζιά έτσι και η φάτσα σου είναι εντάξει σου πετάνε εν ψυχρώ δώσε μου 100 δολλάρια ή πάρε μου ένα κινητό και θα με γαμήσεις.Δεν υπάρχει κονσομασιόν στην Ουκρανία είναι χύμα τα πράγματα.Είναι τόσο εύκολο να γαμήσεις που δεν τις παίρνει τις γκόμενες να κωλοτρίβονται.Αμα αρχίσουν τις μαλακίες πας αλλού.Οπότε πάνε για την αρπαχτή.
Το 2008 είχε τέτοιες scammers που λες γιατί η οικονομία είχε φουσκώσει και υπήρχαν πολλοί κονομημένοι κορόιδα.Τώρα δεν τις παίρνει είναι απελπισμένες.Είναι ποια θα πιάσει τον πούτσο στον αέρα πρώτη.Πετάς το δόλωμα και τρέχουν.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
815
Οχι,κοίταξε σε αυτά τα μαγαζιά έτσι και η φάτσα σου είναι εντάξει σου πετάνε εν ψυχρώ δώσε μου 100 δολλάρια ή πάρε μου ένα κινητό και θα με γαμήσεις.Δεν υπάρχει κονσομασιόν στην Ουκρανία είναι χύμα τα πράγματα.Είναι τόσο εύκολο να γαμήσεις που δεν τις παίρνει τις γκόμενες να κωλοτρίβονται.Αμα αρχίσουν τις μαλακίες πας αλλού.Οπότε πάνε για την αρπαχτή.
Το 2008 είχε τέτοιες scammers που λες γιατί η οικονομία είχε φουσκώσει και υπήρχαν πολλοί κονομημένοι κορόιδα.Τώρα δεν τις παίρνει είναι απελπισμένες.Είναι ποια θα πιάσει τον πούτσο στον αέρα πρώτη.Πετάς το δόλωμα και τρέχουν.
τι παπαριες λες ρε στους ανθρωπους;;
ειπαμε η ταυλανδη της ευρωπης τροπο τινα η ουκρανια οσον αφορα τον σεξοτουρισμο...αλλα εσυ το γαμησες και ψωφησε
ποτε θα εισαι κιεβο;
και που υπολογιζεις να πας σε ποια κλαμπ;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
τι παπαριες λες ρε στους ανθρωπους;;
ειπαμε η ταυλανδη της ευρωπης τροπο τινα η ουκρανια οσον αφορα τον σεξοτουρισμο...αλλα εσυ το γαμησες και ψωφησε
ποτε θα εισαι κιεβο;
και που υπολογιζεις να πας σε ποια κλαμπ;

Εσύ δεν πας σε κλαμπ για αυτό δεν ξέρεις.Εγώ θα πάω π.χ. Carribean,D Lux,Vodka Bar,Arena και είμαι σίγουρος οτι θα γαμήσω γιατί το 30% εκεί είναι semi pros.Και να μη βρω στο ένα γιατί είναι πιασμένες θα βρω στο άλλο.Θα δημοσιεύσω και φωτό για του λόγου το αληθές.
Εχω χάσει το λογαριασμό πόσες μου έχουν πει πάρε μου το iphone και θα με γαμήσεις.Τι σκατά έχει αυτό το iphone?Τέτοιο status symbol?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
750 €

Πάρτους και μια mercedes 560, θα γαμήσεις πιό σίγουρα, μέχρι που κάποιες θα σε ακολουθήσουνε κι εδώ   :cheesy:

Μην το λες για πλάκα.Μερικές high class Ρωσίδες αυτό ζητάνε Mercedes και BMW και οι μαλάκες οι Ρώσοι ολιγάρχες τους τα αγοράζουνε.Δώρο γνωριμίας ας πούμε με κόστος 50000 ευρώ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
αν ειναι να αγορασεις ενα αιφον για να γαμησεις......τοτε θα γαμησεις.....χαχαχαχαχα
εισαι καμενος εντελως

γερομπισμπικης εισαι και το παιζεις Κωνστανταρας μου φενεται....
θα βγει κανας Παπαγιανοπουλος διπλα σου να σου πει χουφτωστη χουφτωστην

ρε γεροπαραλη δημητρακη νουμερο 2.....θα τις τρομαξεις της τσουπρες...σαν την μυγα μες το γαλα θα ξεχωριζεις

ο γερομπισμπικης να χτυπιετε στην πιστα με τα μικρα  :2funny:

Εγώ πάω στις ντίσκο εσύ πας?Οχι και ποτέ.Γιατί έχεις αυτογνωσία.Γιατί δεν πας Arcadia και Itaca που είναι διάσημες στην Οδησσό?Φοβάσαι τους Τούρκους?Η όλες είναι λαμόγια εκεί?
Ασε τώρα.Ο Dr. Love άμα τύχαινε Ουκρανία εκεί θα πουλούσε έρωτα.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
815
Μην το λες για πλάκα.Μερικές high class Ρωσίδες αυτό ζητάνε Mercedes και BMW και οι μαλάκες οι Ρώσοι ολιγάρχες τους τα αγοράζουνε.Δώρο γνωριμίας ας πούμε με κόστος 50000 ευρώ.
εσυ εισαι μεχρι αιφον
λοιπον με 750 το καθε γαμησι- αιφον εχουμε μεχρι 4 γκομενες...τα υπολοιπα φαγητο και τσαγακι και ενα διαμερισματακι με βουλωμενη αποχετευση
καυλα σε κοβω

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
815
Εγώ πάω στις ντίσκο εσύ πας?Οχι και ποτέ.Γιατί έχεις αυτογνωσία.Γιατί δεν πας Arcadia και Itaca που είναι διάσημες στην Οδησσό?Φοβάσαι τους Τούρκους?Η όλες είναι λαμόγια εκεί?
Ασε τώρα.Ο Dr. Love άμα τύχαινε Ουκρανία εκεί θα πουλούσε έρωτα.
τι λες ρε παπαρε με μεγαλο Π (πι αυτο που σε βοηθαει να περπατας μετα απο καποια ηλικια) και τα μινιστεριουμ μας εχουμε παει και τα τζενιφερ μας και τα ολα μας...και μεχρι που να αποφασισω να κανω μονο παρτουζες στην αλλοδαπη δεν ειχα πληρωσει καπικι

αλλα εισαι με αυτογνωσια 0

εγω εχω πασσαρει και στην τελικη αρκετες γκομενιτσες σε παιδια που γνωρισα απο εδω και στην αλλοδαπη και στην ημεδαπη....και στην ημεδαπη παω και στα μπουζουκια μου κι ολα κομπλε

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
τι λες ρε παπαρε με μεγαλο Π (πι αυτο που σε βοηθαει να περπατας μετα απο καποια ηλικια) και τα μινιστεριουμ μας εχουμε παει και τα τζενιφερ μας και τα ολα μας...και μεχρι που να αποφασισω να κανω μονο παρτουζες στην αλλοδαπη δεν ειχα πληρωσει καπικι

αλλα εισαι με αυτογνωσια 0

εγω εχω πασσαρει και στην τελικη αρκετες γκομενιτσες σε παιδια που γνωρισα απο εδω και στην αλλοδαπη και στην ημεδαπη....και στην ημεδαπη παω και στα μπουζουκια μου κι ολα κομπλε

Αφού σου είπα ανακάλυψες το mamba βρήκες οτι το μυστικό είναι να συγκατοικείς με γκόμενα από μικρή πόλη και να μιλάς ρωσικά και καθάρισες.Τι μου λες τώρα?Οι άλλοι δεν το είχαν βρει τόσα χρόνια?Τέλος πάντων βαριέμαι.Ολες οι Ουκρανέζες φέρνουν φίλες.Οταν λέμε όλες εννοούμε όλες.Ρε παιδιά είστε βαρετοί.Δε λέτε κάτι πρωτότυπο.Οπως πήγαινε στο τάδε μαγαζί.Καλά θα ποστάρω τις γυμνές που θα έρθουν από το ίντερνετ και καθάρισα για μια δεκαετία.
Αφου ξέρω δεν πας Ουκρανία στα κλαμπ γιατί δε σε παίρνει το περιβάλλον και θεωρείς προτιμότερο το μάμπα και δε θες να ξοδεύεις τζάμπα.Πώς το ξέρω.Αφού είστε προβλέψιμοι.Γαμώ την πουτάνα μου δηλαδή.Θα πήγαινες Σιβηρία ας πούμε να γαμήσεις?Οχι.Είναι άλλοι που θα πήγαιναν?Ναι.Γιατί έτσι.

Επισκέπτης
Εσύ δεν πας σε κλαμπ για αυτό δεν ξέρεις.Εγώ θα πάω π.χ. Carribean,D Lux,Vodka Bar,Arena και είμαι σίγουρος οτι θα γαμήσω γιατί το 30% εκεί είναι semi pros.Και να μη βρω στο ένα γιατί είναι πιασμένες θα βρω στο άλλο.Θα δημοσιεύσω και φωτό για του λόγου το αληθές.
Εχω χάσει το λογαριασμό πόσες μου έχουν πει πάρε μου το iphone και θα με γαμήσεις.Τι σκατά έχει αυτό το iphone?Τέτοιο status symbol?
το iphone έχει  600 ευρω στην Ελλάδα. Τουλάχιστον.  :huh:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
το iphone έχει  600 ευρω στην Ελλάδα.  :huh:

Για πλάκα το λέω.Φαντάσου τι αξία πιστεύουν οτι έχει το μουνί τους.Τελείως λάου λάου.Στην ουσία δεν αξίζουν ούτε το πενηντάρικο απλά για κάποιο λόγο πιστεύουν οτι οι Δυτικοί είναι πανύβλακες κορόιδα μέχρι να δούνε τον πούτσο στο φάρυγγα.

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96

750 €

Πάρτους και μια mercedes 560, θα γαμήσεις πιό σίγουρα, μέχρι που κάποιες θα σε ακολουθήσουνε κι εδώ  :cheesy:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
815
αν ειναι να αγορασεις ενα αιφον για να γαμησεις......τοτε θα γαμησεις.....χαχαχαχαχα
εισαι καμενος εντελως

γερομπισμπικης εισαι και το παιζεις Κωνστανταρας μου φενεται....
θα βγει κανας Παπαγιανοπουλος διπλα σου να σου πει χουφτωστη χουφτωστην

ρε γεροπαραλη δημητρακη νουμερο 2.....θα τις τρομαξεις της τσουπρες...σαν την μυγα μες το γαλα θα ξεχωριζεις

ο γερομπισμπικης να χτυπιετε στην πιστα με τα μικρα  :2funny:

Επισκέπτης
δες μπουρδελε το mister x odessa.κανετο τρανσλειτ στα αγγλικα.σου λεει και ποιες φωτο εινααι ελεγμενες αλλα καποτε αλλαζουν οι κοπελες.εγω απλα εβαλα ποια σαλον ειναι πριμορσκι,πρεοπραζενσκαγια που θα μμορουσα να παω διπλα μου με τα ποδια.υπαρχουν αλλα που θες ταξι,δεν χρειαζεται αν ξερεις περιπου που βρισκεσαι.αν πας οδυσσο θα μπω στο σαιτ να σου στειλω τηλεφωνα,διευθηνση και θα σου πω πως να πας με τα ποδια σε ελαχιστο χρονο απο ντιριπασοσκαγια.ο σαλονικιος εκει που εμενε μπουνινα εχει γυρω του 6-8 σαλον απεναντι του ακριβως στα βιβλια αλεξαντροβσκι 5,στον απεναντι δρομο πρεοπραζενσκαγια αλλα 3 που πηγα.το ενα δουλευει ο ερωτας του διμητρακι η ιεροδουλος της οδησσου χαχαχαχα.αντι να παει διπλα σαλον πηγε να παιξει μαμπα και του την επεσαν οι βλακες.
καβλολέω  τα χω πει ομιλω την ρωσικη σε ικανοποιητικο επιπεδο.πως δουλευουν τα σαλονια;παίρνεις  τηλεφωνο να σου πον που βρίσκονται ή γραφει απ έξω;

Οσο για τ αλλα ειναι φανερό, διαφορετικο πορτοφόλι  διαφορετικη νοοτροπία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom