kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
οχι βιζιτα.γκομενο θελει.μονο οι βιετναμ και κινεζες κανουν βιζιτες,φιλιπινες και νεπαλ οχι.
δηλαδη εισια ενα ειδος δρακου. Γυρνάς στα παρκα για γυμναστική δηθεν και προσφέρεις λεφτα σε κοριτσάκια να σου πιασουν το πουλι.χαχααρχοντα αν βρεις ωρα διαβασε για κυπρο την σημερινη μου περιπετεια.ομορφο κοριτσακι απο νεπαλ.4.20 την βρηκα οπως εκανα γυμναστικη.σε 5 λεπτα πηγα εφερα το αυτοκινητο,4.50 μου εκανε τσιμπυκι και την εχυσα στο στομα.αν την πιεζα θα γαμουσα αλλα δεν ειχε χρονο,απλα σταματησα και τον εβγαλα εξω χαχαχαχ.ηταν μεθυσμενη.ειπε αλλη κυριακη να βρεθουμε,μονο κυριακη δεν θα μπορω.κοντα στο σπιτι μου μενει.
αμα λεω κατι.....ρε παλαβε....150? και νοιωθεις και περηφανος;;;;Τόσο περίπου.
αμα λεω κατι.....ρε παλαβε....150? και νοιωθεις και περηφανος;;;;
με 150 εχει και γαμω τα κολγκιρλ γερμανια
καμενος και καημενος εισαι
Σε κοιτάζουν σα να είσαι ημίθεος ο απόλυτος άρχοντας που θα τις σώσει από την πείνα.Είναι αυτή η ευλογία του βαλκανικού πούτσου.Με το μαγικό άγγιγμα γίνονται όλες πλούσιες.
αρχοντα αν βρεις ωρα διαβασε για κυπρο την σημερινη μου περιπετεια.ομορφο κοριτσακι απο νεπαλ.4.20 την βρηκα οπως εκανα γυμναστικη.σε 5 λεπτα πηγα εφερα το αυτοκινητο,4.50 μου εκανε τσιμπυκι και την εχυσα στο στομα.αν την πιεζα θα γαμουσα αλλα δεν ειχε χρονο,απλα σταματησα και τον εβγαλα εξω χαχαχαχ.ηταν μεθυσμενη.ειπε αλλη κυριακη να βρεθουμε,μονο κυριακη δεν θα μπορω.κοντα στο σπιτι μου μενει.
Φίλε μου ,μην σου φαίνονται παράξενα αυτά.Ο κμαν, αν η εικόνοα που βγάζει απ τα λεγόμενά του είναι αληθινή,είναι φορτωμένος με χρήμα,κυκλοφοράει στην πένα ,σένιος,κάνει κρα από μακριά ότι το φυσάει.Βέβαια δεν μας τα λέει όλα.ΑΦού το χρήμα κράζει πώς δεν του την πέφτουν να τον ξεβρακώσουν;Ελίσσεται σαν το χέλι και ξεφεύγει;Έχει μπράβους;Δεν μας λέει.Όσο για τις γκόμενες το πρώτο 3ωρο που βλέπεις το δούλεμα;Πήγε ,πηρε τήλ σε βίζιτα και του ρθε.Σου ξαναλέω, σε διαβάζουν και αθώα και άσχετα παιδιά εδώ μέσα, μην τα δουλεύεις.
Αν θυμάμαι καλά ο Ντέρτης μόνος του έγραψε ότι οι εποχές που οι γκόμενες γαμιούνταν για το χαβαλέ πέρασαν.Τώρα θέλουν να βγάλουν και το κατιτίς τους.ο Ντέρτυ μοστράρει τους κοιλιακούς του και γαμάει τζάμπα,
Πάντως το ταξίδι του κμαν στην Ουκρανία έχει χαμηλό value for money.Αν διέθετα εγώ να πετάξω τόσο χρήμα θα πήγαινα Λονδίνο και θα γαμούσα κορυφαίες βίζιτες του ανατολικού μπλοκ.
ΑΦού το χρήμα κράζει πώς δεν του την πέφτουν να τον ξεβρακώσουν;Ελίσσεται σαν το χέλι και ξεφεύγει;Έχει μπράβους;
, σωστός, έπιασες με χιούμορ την κατάσταση.
ΖΩ Κίεβο, πρόσεξε, ΖΩ, δεν είμαι επισκέπτης.
Ναι, οι γκόμενες είναι πολύ φιλικές, άνετες, παίρνεις κινητά για πλάκα, γαμάς αλλά οτι ονειρεύονται τον βαλκάνιο πουτσαρά που (ειδικά βαλκάνιο τι να σου πω, στην όρεξη τους τον είχαν... ) θα ρθει και θα τις κάνει πλούσιες με ένα άγγιγμα;, τι να πεις... τόση αυθυποβολή, εντάξει άνδρες είμαστε αλλά σου λέω, διαβάζουν και άβγαλτα παιδάκια που θα πάθουν ζημιά.
από κει και πέρα, εντάξει, βγάζουμε το πορτοφόλι και πλερό, αλλά τότε να κοπούν οι μαλακίες περί βαλκάνιας ιδιαιτερότητας.
οι αμερικάνοι που ξέρω εδώ που φορτώνουν τις χορέυτριες του στριπτιζάδικου του Premier Palace (ασύλληπτα μουνιάτων 800$) τι να πουν, για αμερικάνικο πούτσο του καουμπόι;
Κίεβο ζεις;Και πού τρως ψωμί εκεί πέρα φιλαράκι;Αυτό για το ξεβράκωμα το λέω και από προσωπική εμπειρία.Το χω ξαναπει ,πρίν από πολλά χρόνια πήγα Μόσχα με ένα λεπτό ελληνικό δερμάτινο μπουφανάκι και ξεχώριζα σαν τη μύγα μεσ το γάλα μεσ το πουτσόκρυο.Και με στρώνουν στο κυνήγι κάτι κακοποιόφατσες ταρίφες.Μου χε φύγει το σκατό.ΖΩ Κίεβο, πρόσεξε, ΖΩ, δεν είμαι επισκέπτης.
Φίλε μου ,μην σου φαίνονται παράξενα αυτά.Ο κμαν, αν η εικόνοα που βγάζει απ τα λεγόμενά του είναι αληθινή,είναι φορτωμένος με χρήμα,κυκλοφοράει στην πένα ,σένιος,κάνει κρα από μακριά ότι το φυσάει.Βέβαια δεν μας τα λέει όλα.ΑΦού το χρήμα κράζει πώς δεν του την πέφτουν να τον ξεβρακώσουν;Ελίσσεται σαν το χέλι και ξεφεύγει;Έχει μπράβους;Δεν μας λέει.Όσο για τις γκόμενες το πρώτο 3ωρο που βλέπεις το δούλεμα;Πήγε ,πηρε τήλ σε βίζιτα και του ρθε.
Αυτό λέω κι εγώ ξεχωρίζεις σαν τη μύγα.2500 χηνάρια;Αν το μάθαιναν το εντόπια λαμόγια θα έμενες επι τόπου στην κεντρική πλατεία του Κιέβου με το σώβρακο.Δεν κατάλαβες σου λέω οτι μου την πέφτουν εκτός όταν χρησιμοποιώ σαν ασπίδα τις γκόμενες.Αμα είσαι με γκόμενες δε σου την πέφτουν.Τι να το κάνεις όμως αν δεν μπορείς να χτυπήσεις τα μουνάκια στα καφέ και στο δρόμο;
Στην πένα δεν είμαι ντυμένος καλύτερα όμως απλο το 95% των αντρών εδώ.Εχω πάρει μόνο 2500 ευρώ σε μετρητά δεν τα βλέπω να αντέχουνε ούτε για 5 μέρες.Μετά κάρτες.
Ελα ρε τώρα που θα συγκρίνεις τον πούτσο του καουμπόυ με τον ανώτερο Βαλκάνιο;
Και πού τρως ψωμί εκεί πέρα φιλαράκι;
Αυτό λέω κι εγώ ξεχωρίζεις σαν τη μύγα.2500 χηνάρια;Αν το μάθαιναν το εντόπια λαμόγια θα έμενες επι τόπου στην κεντρική πλατεία του Κιέβου με το σώβρακο.
Τουλάχιστον για τα μαγαζιά θα έπρεπε να τα έχεις σκάσει όλα.Πες και τα current rates.