Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
οχι βιζιτα.γκομενο θελει.μονο οι βιετναμ και κινεζες κανουν βιζιτες,φιλιπινες και νεπαλ οχι.

Επισκέπτης
αρχοντα αν βρεις ωρα διαβασε για κυπρο την σημερινη μου περιπετεια.ομορφο κοριτσακι απο νεπαλ.4.20 την βρηκα οπως εκανα γυμναστικη.σε 5 λεπτα πηγα εφερα το αυτοκινητο,4.50 μου εκανε τσιμπυκι και την εχυσα στο στομα.αν την πιεζα θα γαμουσα αλλα δεν ειχε χρονο,απλα σταματησα και τον εβγαλα εξω χαχαχαχ.ηταν μεθυσμενη.ειπε αλλη κυριακη να βρεθουμε,μονο κυριακη δεν θα μπορω.κοντα στο σπιτι μου μενει.
δηλαδη εισια ενα ειδος δρακου. Γυρνάς στα παρκα  για γυμναστική δηθεν και προσφέρεις λεφτα σε κοριτσάκια να σου πιασουν το πουλι.χαχα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
αμα λεω κατι.....ρε παλαβε....150? και νοιωθεις και περηφανος;;;;
με 150 εχει και γαμω τα κολγκιρλ γερμανια
καμενος και καημενος εισαι

Τι να κανουμε;Σε εμας δεν καθονται για 10 ευρω την ημερα.Δεν εχουμε τη χαρη.Η κοπελα δραστηριοποιειται στο χωρο του μοντελινγκ και ειναι bi.Σπαστηκε που σπιτωσα την αλλη σημερα της ειπα αν θελει να φαει καλα να φερει την ξανθια μοντελα φιλη της που μου εδειξε για να παρει μεζε απο βαλκανικο πουτσο.Ειναι αυτη η αυτοματη ευλογια.
Αλλα εχω αλλες 29 να τακτοποιησω και ηδη την εχω δαγκωσει απο το πουτσοκρυο.Μετα θα χτυπησω Οντεσσα και Λβωφ για μερικα καλα ξεκωλιασματα.Απεραντη μανια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εντωμεταξύ βλέπεις εδώ κάτι ξένους για τον πούτσο εντελώς κάτι γυφταλέους ισπανοειδεις τύπους με μουνάρες να σου φύγει το κλαπέτο.Ο Βαλκάνιος πέουλας έχει φοβερή υπεροχή.Μόνο να με αφήσουν ήσυχο να χυμήξω θα ξεσκίσω τα μουνάκια στα κλασσικά μαγαζιά.Σε κοιτάζουν σα να είσαι ημίθεος ο απόλυτος άρχοντας που θα τις σώσει από την πείνα.Είναι αυτή η ευλογία του βαλκανικού πούτσου.Με το μαγικό άγγιγμα γίνονται όλες πλούσιες.
Το combo γερμανικό ευρώ του δρ. Σόιμπλε και βαλκανικός πούτσος κάνει θαύματα όπως και σε όλη την Ευρώπη εξάλλου.Αλλά εδώ η ευκολία είναι το κάτι άλλο είναι το low hanging fruit όλες έτοιμες να προσκυνήσουν το combo.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Σε κοιτάζουν σα να είσαι ημίθεος ο απόλυτος άρχοντας που θα τις σώσει από την πείνα.Είναι αυτή η ευλογία του βαλκανικού πούτσου.Με το μαγικό άγγιγμα γίνονται όλες πλούσιες.

Σου ξαναλέω, σε διαβάζουν και αθώα και άσχετα παιδιά εδώ μέσα, μην τα δουλεύεις.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
αρχοντα αν βρεις ωρα διαβασε για κυπρο την σημερινη μου περιπετεια.ομορφο κοριτσακι απο νεπαλ.4.20 την βρηκα οπως εκανα γυμναστικη.σε 5 λεπτα πηγα εφερα το αυτοκινητο,4.50 μου εκανε τσιμπυκι και την εχυσα στο στομα.αν την πιεζα θα γαμουσα αλλα δεν ειχε χρονο,απλα σταματησα και τον εβγαλα εξω χαχαχαχ.ηταν μεθυσμενη.ειπε αλλη κυριακη να βρεθουμε,μονο κυριακη δεν θα μπορω.κοντα στο σπιτι μου μενει.

Καθένας έχει τη δική του προσωπική τεχνική.Εσύ τον δίνεις μπούκι σε καυλωμένες στα πάρκα για 5 ευρώ,ο Ντέρτυ μοστράρει τους κοιλιακούς του και γαμάει τζάμπα,ο Dr. Love πουλάει έρωτα και ο Σινοχάρας έχει τη χρυσή γλώσσα τις μπερδεύει και τις κάνει να πηδιούνται με 10 ευρώ την ημέρα.Εγώ πάλι χρησιμοποιώ τα ευρώ με ανώτερο Βαλκανιο στυλ.
Ολοι έχουν παραπλήσια αποτελέσματα προφανώς οπότε διαλέξτε τη μέθοδο που σας ταιριάζει.

Επισκέπτης
Σου ξαναλέω, σε διαβάζουν και αθώα και άσχετα παιδιά εδώ μέσα, μην τα δουλεύεις.
Φίλε μου ,μην σου φαίνονται παράξενα αυτά.Ο κμαν, αν η εικόνοα που βγάζει απ τα λεγόμενά του είναι αληθινή,είναι φορτωμένος με χρήμα,κυκλοφοράει στην πένα ,σένιος,κάνει κρα από μακριά ότι το φυσάει.Βέβαια δεν μας τα λέει όλα.ΑΦού το χρήμα κράζει πώς δεν του την πέφτουν να τον ξεβρακώσουν;Ελίσσεται σαν το χέλι και ξεφεύγει;Έχει μπράβους;Δεν μας λέει.Όσο για τις γκόμενες το πρώτο 3ωρο που βλέπεις το δούλεμα;Πήγε ,πηρε τήλ  σε βίζιτα και του ρθε.

Επισκέπτης
ο Ντέρτυ μοστράρει τους κοιλιακούς του και γαμάει τζάμπα,
Αν θυμάμαι καλά ο Ντέρτης μόνος του έγραψε ότι οι εποχές που οι γκόμενες γαμιούνταν για το χαβαλέ πέρασαν.Τώρα θέλουν να βγάλουν και το κατιτίς τους.

Επισκέπτης
Πάντως το ταξίδι του κμαν στην Ουκρανία έχει χαμηλό value for money.Αν διέθετα εγώ να πετάξω τόσο χρήμα θα πήγαινα Λονδίνο και θα γαμούσα κορυφαίες βίζιτες του ανατολικού μπλοκ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πάντως το ταξίδι του κμαν στην Ουκρανία έχει χαμηλό value for money.Αν διέθετα εγώ να πετάξω τόσο χρήμα θα πήγαινα Λονδίνο και θα γαμούσα κορυφαίες βίζιτες του ανατολικού μπλοκ.

Απλά δεν καταλαβαίνεις πώς δουλεύει το ουκρανικό,Είναι όπως το πόκερ.Μεγάλα ρίσκα μεγάλα κέρδη.Αμα έχεις τους άσσους στο μανίκι δηλαδή τα ευρώ κερδίζεις πάντα δε χρειάζεται να μπλοφάρεις.Οποιος ποντάρει περισσότερα κερδίζει πάντα.
Το μόνο που δεν υπολόγισα ήταν η αρρώστεια.Μάλλον άρπαξα κρύωμα εδώ χοντρό.Να δούμε πώς θα ανταπεξέλθω.Εχεις να ασχοληθείς με 100 γκόμενες και τις ηλίθιες απαιτήσεις τους.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
ΑΦού το χρήμα κράζει πώς δεν του την πέφτουν να τον ξεβρακώσουν;Ελίσσεται σαν το χέλι και ξεφεύγει;Έχει μπράβους;

:2funny: :2funny:, σωστός, έπιασες με χιούμορ την κατάσταση.

ΖΩ Κίεβο, πρόσεξε, ΖΩ, δεν είμαι επισκέπτης.

Ναι, οι γκόμενες είναι πολύ φιλικές, άνετες, παίρνεις κινητά για πλάκα, γαμάς αλλά οτι ονειρεύονται τον βαλκάνιο πουτσαρά που (ειδικά βαλκάνιο τι να σου πω, στην όρεξη τους τον είχαν... :grin:) θα ρθει και θα τις κάνει πλούσιες με ένα άγγιγμα;, τι να πεις... τόση αυθυποβολή, εντάξει άνδρες είμαστε αλλά σου λέω, διαβάζουν και άβγαλτα παιδάκια που θα πάθουν ζημιά.

από κει και πέρα, εντάξει, βγάζουμε το πορτοφόλι και πλερό, αλλά τότε να κοπούν οι μαλακίες περί βαλκάνιας ιδιαιτερότητας.

οι αμερικάνοι που ξέρω εδώ που φορτώνουν τις χορέυτριες του στριπτιζάδικου του Premier Palace (ασύλληπτα μουνιάτων 800$) τι να πουν, για αμερικάνικο πούτσο του καουμπόι;  :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
:2funny: :2funny:, σωστός, έπιασες με χιούμορ την κατάσταση.

Ναι, οι γκόμενες είναι πολύ φιλικές, άνετες, παίρνεις κινητά για πλάκα, γαμάς αλλά οτι ονειρεύονται τον βαλκάνιο πουτσαρά που (ειδικά βαλκάνιο τι να σου πω, στην όρεξη τους τον είχαν... :grin:) θα ρθει και θα τις κάνει πλούσιες με ένα άγγιγμα;, τι να πεις... τόση αυθυποβολή, εντάξει άνδρες είμαστε αλλά σου λέω, διαβάζουν και άβγαλτα παιδάκια που θα πάθουν ζημιά.

από κει και πέρα, εντάξει, βγάζουμε το πορτοφόλι και πλερό, αλλά τότε να κοπούν οι μαλακίες περί βαλκάνιας ιδιαιτερότητας.

οι αμερικάνοι που ξέρω εδώ που φορτώνουν τις χορέυτριες του στριπτιζάδικου του Premier Palace (ασύλληπτα μουνιάτων 800$) τι να πουν, για αμερικάνικο πούτσο του καουμπόι;  :grin:

Ελα ρε τώρα που θα συγκρίνεις τον πούτσο του καουμπόυ με τον ανώτερο Βαλκάνιο;Εσύ σαν εσωτερικός γιατί δε δίνεις πληροφορίες;Τουλάχιστον για τα μαγαζιά θα έπρεπε να τα έχεις σκάσει όλα.Πες και τα current rates.Δεν είναι 100 ευρώ τη νύχτα νορμάλ για εφτάρι οχτάρι;

Επισκέπτης
Κίεβο ζεις;Και πού τρως ψωμί εκεί πέρα φιλαράκι;Αυτό για το ξεβράκωμα το λέω και από προσωπική εμπειρία.Το χω ξαναπει ,πρίν από πολλά χρόνια πήγα Μόσχα με ένα λεπτό ελληνικό δερμάτινο μπουφανάκι και ξεχώριζα σαν τη μύγα μεσ το γάλα μεσ το πουτσόκρυο.Και με στρώνουν στο κυνήγι κάτι κακοποιόφατσες ταρίφες.Μου χε φύγει το σκατό.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Φίλε μου ,μην σου φαίνονται παράξενα αυτά.Ο κμαν, αν η εικόνοα που βγάζει απ τα λεγόμενά του είναι αληθινή,είναι φορτωμένος με χρήμα,κυκλοφοράει στην πένα ,σένιος,κάνει κρα από μακριά ότι το φυσάει.Βέβαια δεν μας τα λέει όλα.ΑΦού το χρήμα κράζει πώς δεν του την πέφτουν να τον ξεβρακώσουν;Ελίσσεται σαν το χέλι και ξεφεύγει;Έχει μπράβους;Δεν μας λέει.Όσο για τις γκόμενες το πρώτο 3ωρο που βλέπεις το δούλεμα;Πήγε ,πηρε τήλ  σε βίζιτα και του ρθε.

Δεν κατάλαβες σου λέω οτι μου την πέφτουν εκτός όταν χρησιμοποιώ σαν ασπίδα τις γκόμενες.Αμα είσαι με γκόμενες δε σου την πέφτουν.Τι να το κάνεις όμως αν δεν μπορείς να χτυπήσεις τα μουνάκια στα καφέ και στο δρόμο;
Στην πένα δεν είμαι ντυμένος καλύτερα όμως απλο το 95% των αντρών εδώ.Εχω πάρει μόνο 2500 ευρώ σε μετρητά δεν τα βλέπω να αντέχουνε ούτε για 5 μέρες.Μετά κάρτες.

Επισκέπτης
Δεν κατάλαβες σου λέω οτι μου την πέφτουν εκτός όταν χρησιμοποιώ σαν ασπίδα τις γκόμενες.Αμα είσαι με γκόμενες δε σου την πέφτουν.Τι να το κάνεις όμως αν δεν μπορείς να χτυπήσεις τα μουνάκια στα καφέ και στο δρόμο;
Στην πένα δεν είμαι ντυμένος καλύτερα όμως απλο το 95% των αντρών εδώ.Εχω πάρει μόνο 2500 ευρώ σε μετρητά δεν τα βλέπω να αντέχουνε ούτε για 5 μέρες.Μετά κάρτες.
Αυτό λέω κι εγώ ξεχωρίζεις σαν τη μύγα.2500 χηνάρια;Αν το μάθαιναν το εντόπια λαμόγια θα έμενες επι τόπου στην κεντρική πλατεία του Κιέβου με το σώβρακο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αυτό λέω κι εγώ ξεχωρίζεις σαν τη μύγα.2500 χηνάρια;Αν το μάθαιναν το εντόπια λαμόγια θα έμενες επι τόπου στην κεντρική πλατεία του Κιέβου με το σώβρακο.

Τα σπας ρε φίλε.500 στο διαμέρισμα,500 στο πορτοφόλι και τα υπόλοιπα σε εσωτερικές τσέπες.Δεν τα έχεις ποτέ όλα μαζί,Ωστε και τα μισά να σου πάρουν τα υπόλοιπα να αρκούν.Εντόπισα σήμερα κάτι κλεφτοκοτάδες που πήγαν να με κάνουν σάντουιτς στο πεζοδρόμιο  όσο η γκόμενα ψώνιζε έτρεξα αμέσως στο μαγαζί.
Γενικά πρέπει πάντα να είσαι πιο πονηρός από αυτούς τους χαχόλους να τους δείχνεις ποιος έχει το πάνω χέρι.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Τουλάχιστον για τα μαγαζιά θα έπρεπε να τα έχεις σκάσει όλα.Πες και τα current rates.

εδώ εγώ κάνω dating, δεν πάω με πουτάνες.

αν είναι να πάτε επι πληρωμή στην ψύχρα, καλά σας λέει ο δημητράκης (έχει κι' αυτός τα θεματάκια του βέβαια  :grin:)

καλύτερα να μείνετε στην Ελλάδα του δεκάρικου.

πιο μεγάλη ποικιλία θα έχετε και δεν θα ψάχνετε μετά 1000 δόσεις για την εφορία.  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom