jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
πήγαν να με κάνουν σάντουιτς στο πεζοδρόμιο
να τους δείχνεις ποιος έχει το πάνω χέρι.
φίλε, πρόσεξε μην καταλήξεις με κανά μαχαίρι στη πλάτη.
πήγαν να με κάνουν σάντουιτς στο πεζοδρόμιο
να τους δείχνεις ποιος έχει το πάνω χέρι.
απιλα ημουν τυχερος σημερα.μου ετυχε και με μια μεθυσμενη τσιγανοβουλγαρα το ιδιο φετος χαχαχαχαχ.διαβασε που πηγα σοφια τον περασμενο μαιο.στο παρκο που εκανα γυμναστικη κτυπησα γυφτακια και μανα με τα παιδακια.την γαμησα και εβλεπαν και τα παιδακια που ειμασταν στο μπανιο χαχαχα.ανακαλυψα ειναι το φετιχ μου να τις γαμω μπροστα στα παιδακια.εσενε παντως μπουρδελε σε συμπαθησα αμεσως γιατι εχεις πλακα.δηλαδη εισια ενα ειδος δρακου. Γυρνάς στα παρκα για γυμναστική δηθεν και προσφέρεις λεφτα σε κοριτσάκια να σου πιασουν το πουλι.χαχα
καλά ονειρέψου.
εδώ εγώ κάνω dating, δεν πάω με πουτάνες.
αν είναι να πάτε επι πληρωμή στην ψύχρα, καλά σας λέει ο δημητράκης (έχει κι' αυτός τα θεματάκια του βέβαια )
καλύτερα να μείνετε στην Ελλάδα του δεκάρικου.
πιο μεγάλη ποικιλία θα έχετε και δεν θα ψάχνετε μετά 1000 δόσεις για την εφορία.
Είτε πληρώνεις για dating είτε άμεσα κασέρι τα έξοδα δε διαφέρουν αισθητά.
μαλακα μην παιζεις,ασε τα λεφτα ολα διαμεριμα στην τσαντα,κρατα 3000 γριβνα σκορπισμενα.μια φορα τα ειχα ολα πανω μου και μου τα πηρανε ολα στο χατα ρεστοραν.πριν 7-9 χρονια.αφησα το πορτοφολι με τα ευρο 2000 συν 700 δολαρια στο σακακι.ποτε δεν εβγαζα το σακακι.ειχα μπροβλημα με την κλειδαρια του σπιτιου και περιμενα την αλλη μερα να παω καπου να το φτιαξουν για να παω ραντεβου.λεω εχω 2 πορτοφολια στο ενα ειχα γριβνα.με βλεπουν που πληρωνω δεν θα υποπτευτουν εχω και δευτερο πορτοφολι στο σακακι.το εβαλα στην κρεμαστρα,ηρθε αλλος εβαλε το σακακι απο πανω,δεν διαμαρτυρηθηκα.εφαγε γρηγορα και περνοντασ το σακακι του δεν ξερω πως ανοιξε της μεσες τσεπεσ του σακου και το πηρε τοσο γρηγορα.οι μαλακισμενες μαζι μου τοσο κοσμο ισα σε μενα ετυχε,ισως στο κολπο ηταν.Τα σπας ρε φίλε.500 στο διαμέρισμα,500 στο πορτοφόλι και τα υπόλοιπα σε εσωτερικές τσέπες.Δεν τα έχεις ποτέ όλα μαζί,Ωστε και τα μισά να σου πάρουν τα υπόλοιπα να αρκούν.Εντόπισα σήμερα κάτι κλεφτοκοτάδες που πήγαν να με κάνουν σάντουιτς στο πεζοδρόμιο όσο η γκόμενα ψώνιζε έτρεξα αμέσως στο μαγαζί.
Γενικά πρέπει πάντα να είσαι πιο πονηρός από αυτούς τους χαχόλους να τους δείχνεις ποιος έχει το πάνω χέρι.
εννοωω τί κάνεις εκεί περα δουλευεις;αυτή την ερώτηση κάντην στον Kman που τρώει τόσα λεφτά σε πουτάνες.
καμμία σχέση. μα καμμία λέμε. άσε που είναι και δύο τελείως διαφορετικές φάσεις.
γι' αυτό σου λέω, θα κάψεις παιδάκια που δεν έχουν το δικό σου εκκαθαριστικό.
μαλακα μην παιζεις,ασε τα λεφτα ολα διαμεριμα στην τσαντα,κρατα 3000 γριβνα σκορπισμενα.μια φορα τα ειχα ολα πανω μου και μου τα πηρανε ολα στο χατα ρεστοραν.πριν 7-9 χρονια.αφησα το πορτοφολι με τα ευρο 2000 συν 700 δολαρια στο σακακι.ποτε δεν εβγαζα το σακακι.ειχα μπροβλημα με την κλειδαρια του σπιτιου και περιμενα την αλλη μερα να παω καπου να το φτιαξουν για να παω ραντεβου.λεω εχω 2 πορτοφολια στο ενα ειχα γριβνα.με βλεπουν που πληρωνω δεν θα υποπτευτουν εχω και δευτερο πορτοφολι στο σακακι.το εβαλα στην κρεμαστρα,ηρθε αλλος εβαλε το σακακι απο πανω,δεν διαμαρτυρηθηκα.εφαγε γρηγορα και περνοντασ το σακακι του δεν ξερω πως ανοιξε της μεσες τσεπεσ του σακου και το πηρε τοσο γρηγορα.οι μαλακισμενες μαζι μου τοσο κοσμο ισα σε μενα ετυχε,ισως στο κολπο ηταν.
συμφωνω μαζι σου.στα αρχιδια τους σε εχουν απο που εισαι,ουτε κανενα εχουν αναγγη.μαλακιες λεει ο αρχοντας πλιν του οτι πληρωνει απο ιτερνετ.αν παει να κανει καμακι και προσκαλεσει κοπελα για φαγητο δεν θα του μεινει φραγγο.αν αποφυγει κερασματα,καμακια θα γαμα απο ιτερνετ.κιεβο δεν θελει και πολυ να βρεθεις δερμενος,μαχαιρομενος για αυτο και δεν παω πλεον.Σου ξαναλέω, σε διαβάζουν και αθώα και άσχετα παιδιά εδώ μέσα, μην τα δουλεύεις.
Τα παιδάκια κρίνουν.
συμφωνω μαζι σου.στα αρχιδια τους σε εχουν απο που εισαι,ουτε κανενα εχουν αναγγη.μαλακιες λεει ο αρχοντας πλιν του οτι πληρωνει απο ιτερνετ.αν παει να κανει καμακι και προσκαλεσει κοπελα για φαγητο δεν θα του μεινει φραγγο.αν αποφυγει κερασματα,καμακια θα γαμα απο ιτερνετ.κιεβο δεν θελει και πολυ να βρεθεις δερμενος,μαχαιρομενος για αυτο και δεν παω πλεον.
τα παιδάκια εδώ έχουν την ψωλή σηκωμένη ως τ' αυτιά, θα μαζέψουν όλα τους τα λεφτά για να έρθουν Κίεβο να ψωνίζουν τελειωμένες στο Κρεσάτικ.
και να αισθάνονται Βαλκάνιοι τσέλιγκες εξ' αιτίας σου.
δεν το επιασα το διαμερισμα με πολυ κοσμο.οσο για το αν πας επιδεικνειωντας χρημα δεν ειναι καλο,οι γκομενες αμεσως θα σε περασουν για σειχη και θα παραγελνουν κοκτειλ και σαμπανιες.ασε που μπορει να προσκαλεσουν αλλους να σε γνωρισουν και να σου ριξουν ξυλο.τα επαθα χιλιαδες φορες α και μεκιεβο.ετυχε η μια που δεν ειχε μπαταρια να παιρνει με το κινητο μου τους γκομενους να ερθουν να μου την πεσουν.φυσικα το καταλαβα,ειπα παω τουαλετα και χαθηκα με τον ουκρανο φιλο μου,αυτος το ιδιο καταλαβε και την καναμε.μετα με επαιρνα τηλεφωνα να βρεθουμε,ελεγαν ψαχνουν την γκομενα και δεν την βρισκουν και να βρεθουμε να αποδειξω δεν ειναι μαζι μουΟχι ρε φίλε που θα αφήσω όλα τα λεφτά διαμέρισμα με τόσο κόσμο να μπαίνει μαλάκας δεν είμαι.Εχω αφήσει προκλητικά 150 ευρώ φότσα φάρα όποιος τα τσιμπήσει έχει καεί.
Καλά θα κάνουν να δοκιμάσουν.Θα καούν μια δυο φορές μετά θα μάθουν.Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος.Η Πολωνία Τσεχία έχουν ξενερώσει σχετικά για αυτή τη δουλειά.
αυτο λεει ο δασκαλος ιωσηφ,γαμας η σε γαμανε.αυτα που λες τα κανω 2 δεκαετιες πριν απο σενα ουκρανια για αυτο σου τα λεω.οπως βλεπεις τωρα οδυσσο σταματησα κλαμπινκ και οπως παω θα σταματησω να καλω και στα εστιατορια πλεον χαχαχαχαχ,μονο με φιλους εκει.στις γκομενες μεχρι καφε,οπεια θελει,δεν πιεζω.παντως σημερα κυπρο επαθα σοκ.μου ζητησε ενας μεθυστακας κυπριος να του παρω φαγητο,εδωσα 5 ευρο.μετα αλλος μικουσαμε για μπαλα λεει δωσε 2 ευρο.μετα λεει δωσε μου το κινητο σου νε βρεθουμε αυριο,λεω δεν εχω κυπριακο νουμερο,μενω ρωσια χαχαχαχαχ.που τους βρηκα ολους.πρωτη φορα ειδα κυπριους να ζητανεΗ διαφορά μεταξύ μας είνα οτι εγώ τολμάω βάζω το κεφάλι μου στο ντορβά ενώ εσύ ούτε το σκέφτεσαι καν.Θα δοκιμάσω την τύχη μου με γκόμενες από κλαμπ και ας ξέρω οτι είναι scammers.Γιατί θα προσπαθήσω να τις σκαμάρω εγώ πριν το κάνουν αυτές.Στην Ουκρανία ή τους γαμάς ή σε γαμάνε.Δεν υπάρχουν ενδιάμεσες λύσεις.
Εγω παντως επιμενω .η εξορμηση κμαν εχει low value for money.δειτε τι γσμησα αθηνα με 40 ευρωπουλα.
μπουρδελε αν ερθω αθηνα να με πας,δεν εχω ιδεααπο ελλαδα.πηγα μαιο περσι σαλονικη μετα απο 20 χρονια !αθηνα ημουν 15 που πηγα τωρα 35 χαχαχαχαχ.μπορειςμενος και να γλυφεις η ειναι οπως παλια εμπαινες καβλωμενος και μετα εφευγαν σε αλλα δωματια.δεν μου συκωστηκε αθηνα οπως και αμστερνταμ,μην αγγιξεις,γλυψειςΕγω παντως επιμενω .η εξορμηση κμαν εχει low value for money.δειτε τι γσμησα αθηνα με 40 ευρο ευρωπουλα.