Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
σκεψου ποσα θα δωσεις για την ιδια τοπ ουκρανιδα στο εξωτερικο και ποσα στην χωρα της..λογικο δεν ειναι να ειναι φτηνοτερη στην χωρα της ?που ειναι σε οικονομικη παρακμη!οι ποροι κοντα στον τοπο παραγωγης ειναι value...
δεν τα λες καλα.Η ανεχεια δεν εχει να κανει τιποτα με τα τοπ μουνια.εγω ειμαι σιγουρος για την τοπ ουκρανιδα θα δωσεις πολυ χοντρα λεφτα ουκρανια.αν δεν μείνεις  με το πουλι στο χερι και δεν φας κανενα ξυλο στο τελος.πιο πιθανο είναι  να γαμησεις τοπ ουκρανιδα στην αθην η ττο λονδινο και να δωσεις πολυ λιγοτερα λεφτα.

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
ας πουνε οι μπουρδελοσχετικοι που εχει καλυτερες και φτηνοτερες πουτανες...εγω λεω τι ειδα..και περιεγραψα γιατι αξιζει να πας ουκρανια..

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
με πουτανες δεν ασχολουμε ..αλλα μην λετε χαζα οτι ειναι καλυτερα στο μεταξι με 10 ευρω ´η στουντιο με 40, ακομη και τα σιτυ τουρ που σκανε αθηνα και ζητανε +300  ειναι κατι γκομενες γ διαλογης 35+....κιεβο εχει μουναρες 40€ την ωρα κ οχι 400!!!& μην ακουω για λονδινο που με 100£ γαμας ενα καραμπαζο...μιλαμε για value for money και συγκρινουμε αθηνα κιεβ λονδινο.... :headbang:
Ουκρανια πας ειτε για σεμι προ και σου βγαινει οικονομικα αν κρινεις την ποιοτητα...ειτε κυριως για νορμαλ γκομενες απο κλαμπ ´η ονλαιν ...που ελλαδα δεν τις βλεπεις ουτε με κυαλια!!!!!!το ταξιδι και η περιπετεια ειναι ολα τα λεφτα !!!!
δεν παιζει τιποτα με νορμαλ σε κλαμπ κιεβο και οδυσσο που ξερω.ουτε να τις κερασεις δεν δεχονται οι περισοτερες και το παιζουν ντιβες.λονδιηνανο φιλος μου που ζει εκει αγγλοκυπριος λεει γαμα φτηνα καμια 80-100 στερλινες κουκλες απο σλοβακια,ουγαρια,πολωνια.

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
425
Πόντοι
26
τα παιδάκια εδώ έχουν την ψωλή σηκωμένη ως τ' αυτιά, θα μαζέψουν όλα τους τα λεφτά για να έρθουν Κίεβο να ψωνίζουν τελειωμένες στο Κρεσάτικ.

και να αισθάνονται Βαλκάνιοι τσέλιγκες εξ' αιτίας σου.
+1 respect στον jaygatsby.Και εγω που πηγενοερχομαι Κιεβο τα ιδια θα συμβουλευα.Αν δεν μιλατε την γλωσσα ή δεν εχετε καποιο κονε εκει δεν προκειτε να πεξετε καλη μπαλιτσα.

Επισκέπτης
+1 respect στον jaygatsby.Και εγω που πηγενοερχομαι Κιεβο τα ιδια θα συμβουλευα.Αν δεν μιλατε την γλωσσα ή δεν εχετε καποιο κονε εκει δεν προκειτε να πεξετε καλη μπαλιτσα.
χαιρόμαστε  πολυ.αυτό  λεμε.δεν αξίζει  να πας τριήμερο ουκρανια μονο και μονο να γαμησεις αν δεν εισαι φορτομενος με χρημα.αν εισαι εγκατεστημενοα εκει παιζεις αλλιως.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ξεφορτώθηκα τη μικρή σήμερα που γύρισε στην πόλη της.Συνολικό κόστοε για τη νύχτα 1200 γκρίβνυα.
Ακολούθησε σήμερα ένα δυνατό.Ευτυχώς ο αετός ανταποκρίθηκε.Είπε οτι θα φέρει φίλες για τριολέ και κουαρτέτο.

Wd4PIK.jpg

sZ2ZrP.jpg

Φωτό από τη μικρή που ξεφόρτωσα σήμερα.

GvuU7Z.jpg

Τώρα με περιμένει το μοντέλο από χτες με άγριες διαθέσεις.Να δούμε αν το εννοεί οτι είναι bi.Εντωμεταξύ την πούτσισα δε δουλεύει εδώ η girocard και πρέπει να γυρίσω Πολωνία να φορτώσω ρευστό.Στο δρόμο θα γαμώσω μια από Λβωφ που περιμένει την ευλογία του βαλκανικού πέους.

• Like
Αντιδράσεις: 968

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
425
Πόντοι
26
1200 γκρίβνυα για αυτο το ψοφημι :headbang:
Μαλλον την φορτωσες απο Khreshatic ή Mandarin.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δε μου ζητησε λεφτα εγω της εδωσα.Τωρα μπερδεψα τα μπουτια μου με τα ραντεβου δεν μπορω να τα βαλω σε ταξη.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τώρα κανόνισα ένα clusterfuck με δύο γκόμενες για αύριο γιατί η δικιά μου σκύλιασε και μου έφαγε το απόγευμα.Εχω και ραντεβού με άλλη αύριο βράδυ.
Γενικά πολύ μουνί εδώ το βράδυ είναι πολύ ωραία στην Κρεσάτικ γιατί έχει χαμηλό φωτισμό και περνάς απαρατήρητος.

Επισκέπτης
Αυτές πάνε για το μεγάλο έρωτα και επειδή κερνάς πέος και τις ξεφορτώνεσαι πρέπει να χρυσώσεις το χάπι.
καταλαβα δηλαδη λιγδωσε το αντερακι της εξω ,την κερασες, και μετα ηρθε γιςα τα περαιτέρω.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Ξεφορτώθηκα τη μικρή σήμερα που γύρισε στην πόλη της.Συνολικό κόστοε για τη νύχτα 1200 γκρίβνυα.

Αυτή έβγαλε σε ένα βράδυ 1/3 μηνιαίου μισθού υπαλλήλου ΠΕ της Τράπεζας Πειραιώς.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
καταλαβα δηλαδη λιγδωσε το αντερακι της εξω ,την κερασες, και μετα ηρθε γιςα τα περαιτέρω.

Ναι,αυτές του Κιέβου είναι πιράνχας.Στα τρώνε κανονικά.Στην επαρχία είναι πιο μαζεμένες.Βέβαια διαφέρει και η εμπειρία οι γκόμενες Κιέβου είναι περιποιημένες αρωματισμένες,ξυρισμένες με τα στρινγκ και όλα τα αξεσουάρ.Επαρχία πιο bass class λιγότερο περιποιημένες.
Τώρα πάω για ραντεβού με το μοντέλο να δούμε αν θα κάτσει το τριολέ.
Το κακό είναι οτι δε λειτουργεί η κάρτα οπότε θα αναγκαστώ να πάω Πολωνία να φορτώσω λεφτά και να επιστρέψω.

Επισκέπτης
Ναι,αυτές του Κιέβου είναι πιράνχας.Στα τρώνε κανονικά.Στην επαρχία είναι πιο μαζεμένες.Βέβαια διαφέρει και η εμπειρία οι γκόμενες Κιέβου είναι περιποιημένες αρωματισμένες,ξυρισμένες με τα στρινγκ και όλα τα αξεσουάρ.Επαρχία πιο bass class λιγότερο περιποιημένες.
Το κακό είναι οτι δε λειτουργεί η κάρτα οπότε θα αναγκαστώ να πάω Πολωνία να φορτώσω λεφτά και να επιστρέψω.
ποσο πηγε το φαΐ;δωσε καμια πληροφορία  ουσιας για μας τα φτωχαδακια.Τη χτυπησες εξω απο φαγαδικο στην χρισιατικ?

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
815
τελειωσαν 2500 σε 3 μερες;;;

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Αυτές πάνε για το μεγάλο έρωτα και επειδή κερνάς πέος και τις ξεφορτώνεσαι πρέπει να χρυσώσεις το χάπι.
xaxaxax εχει και τετειες στο κιεβο που πανε για τον μεγαλο ερωτα?αρχοντα αυτο δεν το ηξερα.παντα ολες ηταν μονο μαζι μου οταν ημουν εκει,μετα οταν εφευγα με αλλους,τοσο ερωτα μιλαμε.ασε που ελεγαν κατι χαζα τυπου ειναι οργανισμ,δεν περιμενω ενα μηνα,εσυ δεν μενεις μονιμα και αλλες βλακειες.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
το καλυτερο ηταν που ειπε ο αρχοντας θα πεταχτει στην πολωνια να γεμισει της καρτες χαχαχαχαχ.καλα ποσο θα κατσει δεν γνωριζω.ευτυχως συστηθηκε σαν σεξοτουριστας και καμακι του ιτερνετ σεξ,σκεφτητε να το επαιζε μπιζνεσμαν χαχαχαχαχαχ.μπραβο αρχοντα,παιξε βιζιτασμαν αλλα τραβα και σαλον απο μιστερ χ.θα εχει 4-5 να διαλεξεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom