Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τελικά δεν της το πήρα το iphoni γιατί η EC κάρτα δε δούλεψε και η γκόμενα έγινε έξαλλη.Με απείλησε οτι θα βάλει ένα γνωστό της να μου κάνει επίσκεψη αύριο.Μιλάμε παράνοια.Της λέω θα πάρω την αστυνομία να βάλουν τις απειλές στον κώλο σου.Σκέτη παλαβομάρα εδώ.Πιστεύουν οτι είναι ανώτεροι από το Βαλκάνιο ενώ είναι για τον πούτσο εντελώς.
Πάντως πρόταση του στυλ ή θα μου δώσεις 200 ευρώ για μια νύχτα ή 100 ευρώ για να μη βάλω να σε σπάσουν στο ξύλο πρώτη φορά είδα.
Λέει οτι έχασε λεφτά από σέσιον στο φωτομόντελινγκ για να είναι μαζί μου.Μαλακίες δηλαδή.Μου λέει γιατί σπατσλάς το χρόνο μου;Και εσύ της λέω σπατάλησες το δικό μου δε με άφησες να γαμήσω σήμερα μία που είχα κανονίσει.Να πας σε πουτάνες μου λέει και κάτι άσχετα.
Μιλάμε πυροβολημένες.Τσαντίστηκα που εξαιτίας της δε γάμησα άλλες δύο σήμερα.Αύριο πάω στη βαθιά επαρχία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ η μόνη που γάμησα σήμερα.Είχε τα κιλάκια της αλλά τη δουλειά της την έκανε πολύ καλό τσιμπούκι.

XceT7L.jpg

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το παιχνίδι  στο νήμα έχει χοντρυνει με αιφον σπονσοριλικια,κρυφοβιζιτες κτλ. Παω πασο.εγω πάντως  με τοσα λεφτα θα γαμουσα θεομουνα. Να το αφοδευσω το σπονσοριλικι .να πληρωνω την καθδ πατσαβουριδου β δισλογης ενα καρο λεφτά  για κανα δυο  τρια γαμησακια.

Εχει πολύ πράμα Κίεβο.Ορεξη να έχεις.Και τζαμπέ κκανονικές και σπονσοράκια και  semi sponsors και επαγγελματίες από όλα έχει.Απλά κάπως σου σπάνε όλες τα αρχίδια διεκδικούν το μάξιμουμ δεν υποχωρούν ούτε εκατοστό.Επαρχία είναι πολύ πιο χαλαροί ρυθμοί και εκεί σου σπάνε τα αρχίδια αλλά δεν είνσι τόσο απαιτητικές.
Επίσης το dating  στο Κίεβο κοστίζει το πενηντάρι ευρώ στα κεντρικά μαγαζιά σου φεύγει για πλάκα και μετά φέρνουν να ταίσουν και φίλες τους.Επαρχία ούτε τα μισά δεν πληρώνεις είναι εξευτελιστικές οι τιμές.Απλά Κίεβο έχεις τεράστια ποικιλία.Είδα ελεεινούς ξένους με μουνάρες.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Τελικά δεν της το πήρα το iphoni γιατί η EC κάρτα δε δούλεψε και η γκόμενα έγινε έξαλλη.Με απείλησε οτι θα βάλει ένα γνωστό της να μου κάνει επίσκεψη αύριο.Μιλάμε παράνοια.Της λέω θα πάρω την αστυνομία να βάλουν τις απειλές στον κώλο σου.Σκέτη παλαβομάρα εδώ.Πιστεύουν οτι είναι ανώτεροι από το Βαλκάνιο ενώ είναι για τον πούτσο εντελώς.
Πάντως πρόταση του στυλ ή θα μου δώσεις 200 ευρώ για μια νύχτα ή 100 ευρώ για να μη βάλω να σε σπάσουν στο ξύλο πρώτη φορά είδα.
Λέει οτι έχασε λεφτά από σέσιον στο φωτομόντελινγκ για να είναι μαζί μου.Μαλακίες δηλαδή.Μου λέει γιατί σπατσλάς το χρόνο μου;Και εσύ της λέω σπατάλησες το δικό μου δε με άφησες να γαμήσω σήμερα μία που είχα κανονίσει.Να πας σε πουτάνες μου λέει και κάτι άσχετα.
Μιλάμε πυροβολημένες.Τσαντίστηκα που εξαιτίας της δε γάμησα άλλες δύο σήμερα.Αύριο πάω στη βαθιά επαρχία.
στειλε μου το κινητο της,οταν πεφτουν απειλες θα καθαριζω εγω.που θες να την στειλω μπανιο?στο γιδροπαρκ?στον σαλονικιο φιλο μου που απειλησαν του ζητησαν συγνωμη αλλα εξαφανιστηκαν οταν ειπα θελω και λεφτα απο αυτουσ χαχαχα.στειλε το κινητο της θα την παρω απο κυπρο,θα της υποσχεθω τι θα παθει,τηρω παντα της υποσχεσης μου χαχαχα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Η πλάκα είναι όντως ήθελα να ρης το πάρω το iphoni γιατί μου πρότεινε καλό deal να κοιμάμαι σπίτι της για να μην πληρώνω διαμέρισμα και μετά να πάμε στη μοντέλα φίλη στο Ντνιπροπετρόφσκ να μείνουμε όλοι μαζί.Δε δουλεύει η EC κάρτα Ουκρανία μόνο σε χώρες της ΕΕ δουλεύει πού να το ξέρω.Της είπα έλα στο διαμέρισμα για όλη τη νύχτα με ένα κατοστάρικο μου λέει 100 ευρώ είναι κωμωδία για εμένα είμαι φωτομοντέλο.
Ετσι μου ρχεται να βάλω στο site και γυμνή φωτό που έχω τραβήξει στο κρεβάτι με τη φάτσα της αλλά είμαι καλός.
Είδα και το κινητό της όταν κοιμότανε εμετός.Οχι βέβαια σαν τα κινητά των Πολωνέζων αλλά οι αναφορές σε τσιμπούκια γαμήσια και λεφτά έδιναν και έπαιρναν.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
μην φοβασαι κμαν,λαγουδακια ειναι.οι καραπουτανες πουλανε μαγγια σε ξενους.οσες το εκαναν μαζι μου χεστηκαν για τα καλα.λεει μια φιλη,νομισουν εισαι συνηθισμενος τουριστασ αν δεν σε ξερουν οπως εγω χαχαχα,που να ξερανε οτι μπορω να της στειλω χωρις λυπηση για μπανια χαχαχα.ο σαλονικιοσ εφτασε στο σημειο να με παρακαλα να μην κανω περισοτερα,δεκτηκε την συγνωμη τους.επεμενα να με πληρωσουν οσα ξοδεψα 10 χιλιαριικα γριβνα σε μπραβους.του ειπα να παρουν γερο μαθημα να μην ξαναπειραξουν,με την επομονη του και φοβηθηκε που ειχε αλλη μια εβδομαδα εκει ενω εγω ειδη πηγα κυπρο το αφησα εκει.παντως προσεχε κμαν,απο ολους κινδηνευεις εκει.οδυσσο δεν ειναι ετσι αν και εδω και ενα χρονο εχει λιγους περιεργους κουβαλητους

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
δωσε της 2 χαστουκια,μαλλον σε σενα χρειαζονται που ηθελες να της κανεις και δωρο χαχαχαχ.τι καμακι εισαι εσυ ρε αρχοντα και της πληρωνεις και ζακουπου χαχαχαχ.κλαμπ μην πας,παιζει να φας ξυλο,ειναι κρυο κατσε σπιτι ξεκουραστου για αυριο.οι πολεμιστες την μερα δουλευουν,την νυχτα ο καθε μεθυσμενος,αλητης.ο καλος κοσμος και νορμαλ κοιματε,το πρωι δουλεια.μια ζωη αυτο μου λενε οι ουκρανοι 12 το βραδι ακομα οταν κανω βολτα.λενε τετεια ωρα κανεις νορμαλ.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
πεθυμω κιεβο αλλα οι αναφορες του κμαν μου ξυπνουν τις παλιες κακες αναμνησεις,δεν θελω περειπετειες,ιδικα τωρα χειροτερη η κατασταση με ολ τα κτηνη που μεταφεραν εκει.καλα ειμαι οδυσσο.ολα γυρω μου με τα ποδια,υσυχος.

Επισκέπτης
Ναι πήγαινε στα βάθη  γιατί το ξύλο δεν βλέπω να το γλιτώνεις στο τέλος.Δεν μας είπες όμως από που τις κανονίζεις αυτές όλες.Απο το ίντερνετ από ποιό σάιτ;

Επισκέπτης
στειλε μου το κινητο της,οταν πεφτουν απειλες θα καθαριζω εγω.που θες να την στειλω μπανιο?στο γιδροπαρκ?στον σαλονικιο φιλο μου που απειλησαν του ζητησαν συγνωμη αλλα εξαφανιστηκαν οταν ειπα θελω και λεφτα απο αυτουσ χαχαχα.στειλε το κινητο της θα την παρω απο κυπρο,θα της υποσχεθω τι θα παθει,τηρω παντα της υποσχεσης μου χαχαχα
Δηλαδή τί τους είπες;Θα σε έχω στα υπόψη μου αν μπλέξω πουθενά,αν και μυρίζομαι τις κακοτοπιές.αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Βαριέμαι τώρα να διηγούμαι .Στη μόσχα παραλίγο να μου βουτήξουν ολόκληρη τη βαλίτσα.Από κωλοφαρδία δεν την έχασα.Διπλοπάρκαρε κατά τύχη ένα άλλο αμάξι δίπλα στο μαλάκα που με είχε φέρει αεροδρόμια και βρήκα την ευκαιρία να πάρω τη βαλίτσα.Αλλιώς θα την κοπάναγε ο πούστης.Με τη βαλίτσα μου μαζί.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Από το ίντερνετ τις κανόνισα.Εχει όμως τόσο μουνάκι έξω που κάποια στιγμή αφήνεις το ηλεκτρονικό καμάκι και πιάνεις το live.Γενικά ανταποκρίνονται πολύ καλά θέλει όμως συνεχή κίνηση.Περπατάνε και γρήγορα κσι μιλάνε συνέχεια στα κινητά οπότε θέλει τέχνη να τις σταματήσεις.Αλλά η ανώτερη βαλκανική παρουσία πάντα μετράει.Επίσης αρκετές σε καρφώνουν στο δρόμο με τα μάτια είναι από τις ελάχιστες χώρες όπου οι γκόμενες καρφώνουν.
Συνολικά έφαγα 1000 ευρώ σε 4 μέρες.Δε βλέπω μεγάλη διαφορά στα έξοδα σε σχέση με το παρελθόν από την υποτίμηση του γκρίβνα.
Τώρα επαρχία που πάω είναι σαφώς φτηνότερα μισές τιμές από Κίεβο και παρακάτω.Πάω σε μια κατάσταση ρομαντικού σπόνσορινγκ δεσμού τριολέ.Είναι λίγο ρευστά τα πράγματα να δούμε τι θα γίνει.

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
Βρε Kman2 ,
που ησουν ρε συ man ?
Ημουν και εγω 5 μερες εκει :)
Βεβαια δεν ειχα την δικη σου ...δραστηριοτητα αλλα ...οντως γινεται χαμος :)
Εχθες γυρισα στην Ελλαδα ...και μουτζωνομαι συνεχεια .....

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ειδικά Arena Complex και στα malls γινότανε χαμός.Τι μούνες ήταν αυτές.Χάνεις τη μπάλλα.Κλασσικό ανατολικό μπλοκ.Αν ήταν Ελληναράδες θα βρίσκονταν σε μόνιμη κατάσταση πριαπισμού.
Και ενώ οι Ουκρανές βελτιώνονται οι Πολωνές έχουν μπαζέψει συγκριτικά.Η κύρια διαφορά είναι στο πρόσωπο οι Ουκρανές είναι πολύ πιο ωραίες βάζουν και πολύ μέικ απ βέβαια και πιο λεπτές.Και όλες με μπότες ή τακούνια και φούστες ή φορέματα.Πολύ ωραίο θέαμα.Απίστευτη παρέλαση μουνιού.
Κρεσάτικ στους κεντρικούς σταθμούς είναι ιδανικά για καμάκι.Τώρα θα τεστάρω τα νερά επαρχία.Να δούμε πώς είναι εκεί.
Πάντως το μουνί που έχει Κίεβο δεν το έχει καμιά πόλη της ΕΕ.Η Ουκρανία άφησε τις άλλες σλαβικές χώρες δυτικά της πολύ πίσω.
Οπως μου είπε ένας Αζέρος ταξιτζής μπροστά στη γκόμενα αυτή η τρελλή χώρα δε θα μπει ποτέ στην Ευρώπη και έτσι θα γαμάμε τα ωραιότερα μουνιά.

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
425
Πόντοι
26
Ασε ...φευγεις για να γλυτωσεις το σαπακιασμα.Τραβα Βινιτσα ή Ουμαν που ειναι ωραια.Θα δεις ωραιο μερος και θα ριξεις καργα ψωλοχυμα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Είμαι τώρα επαρχία.Μάπα η πόλη.Εχεις δίκιο με τους τρελούς στην Ουκρανία καλύτερα να ξεκαρφώνεται κανείς για λίγο.Το διαμέρισμα το είχα κάνει μπορδέλο.Εβγαινε η μία έμπαινε η άλλη.
Αν δεν κάτσει η φάση με τις επαρχιωροπούλες γυρνάω αύριο Κίεβο ή πάω Χάρκοβο.Φέρνω και μια Ρωσίδα που σπονσοράρω αλλά Κίεβο είναι μουνοθύελλα άλλο πράγμα.
Γενικά Κίεβο με τα γούστα τρως μια διακοσοπενηντάρα τη μέρα αν κάνεις και παρτούζες πάει ακριβότερα.Πιστεύω με 3000 ευρώ καθαρίζεις το δεκαήμερο.Εκανα μαλακία που έφερα μόνο 2500 σε ρευστό.Θα πάω Πολωνία να φορτώσω και άλλα.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Δηλαδή τί τους είπες;Θα σε έχω στα υπόψη μου αν μπλέξω πουθενά,αν και μυρίζομαι τις κακοτοπιές.αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Βαριέμαι τώρα να διηγούμαι .Στη μόσχα παραλίγο να μου βουτήξουν ολόκληρη τη βαλίτσα.Από κωλοφαρδία δεν την έχασα.Διπλοπάρκαρε κατά τύχη ένα άλλο αμάξι δίπλα στο μαλάκα που με είχε φέρει αεροδρόμια και βρήκα την ευκαιρία να πάρω τη βαλίτσα.Αλλιώς θα την κοπάναγε ο πούστης.Με τη βαλίτσα μου μαζί.
επαθα παρομειο τωρα που πηγαινα οδυσσο με το λαπτοπ.δεν ειχε χωρο πανω απο το κεφαλι μου και το εβαλα 2 θεσεις πιο πισω.μολις κατσαμε κιεβο ο μαλακας το αρπαξε το εδωσε στον φιλο του κι το εκρηψε.αμεσως που ειδα την φαση αστραπιαια σπρωχνωντας τον ανθρωπο που ηταν μπροστα μου ορμησα και λεω αυτο ειναι δικο μου.ο μαλακας το εκρυψε.μου εδωσε αλλο μικροτερο λαπτοπ,του ειπα οχι το αλλο που πηρες και το εδωσε.μετα οι ιδιοι μαλακες μαζι μου για οδυσσο ηταν.σκεφτηκα να τους κανω κατι να χεστουνε αλλα με περιμενε ο σαλονικιος που ηρθε την ιδια ωρα απο κωνσταντινουπολη για να τον παρω στο διαμερισμα.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
χαλας τοσα στο κιεβο 4 μερες,καλα ελεγα παλαιοτερα σε φιλους ακομα που ηταν 8 το γριβνα χαλω 200-300 ευρο την μερα.χιλια χαλασε ο κμαν τωρα που ειναι  26 το γριβνα.αν ηταν δεκα πας τα 2500 ανετα σε τριημερο θα χαλουσε.χωρις καμακι παρακαλω που θα στιχοιζε περισοτερα και με χωρις αποτελεσμα η να κερνουσε και παλι να πληρωσει.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
μοσχα που λεει ο μπουρδελος που ταξιδευα πριν 7-8 χρονια ειχα καπειο κυπριο γνωστο ποδοσφαιριστι μαζι μου που πηγαινε μοσχα.του ειπα θα κατσω 3 μερες μετα εφυγα κιεβο,γαμα το ξενοδοχειο ελα να μεινεις μαζι μου να σε προσεχω γιατι παιζει να σου στησει κατι η γκομενα απο την κατασταση που μου ειπες.επεμενε οχι θα μεινω χολιδει ιν 300 την νυκτα,να φερνω το μωρο.οκ,παρε το κινητο μου λεω,αν μπλεξεις θα σε βοηθησω,μοσχα ειναι το δευτερο μου σπιτι.εφυγα πηγα κιεβο,τον επαιρνα να δω τι κανει,κλειστος ο παικτης.μετα απο ενα μηνα τον βλεπω τυχαια στο δρομο χαχαχαχ.λεει μαυρογατα σε βρηκα μπροστα μου παλι.τι εγινε ρε λεω.απο την πρωτη μερα με πηρε η γκομενα ρεστοραν,μου πηραν το βαλιτσακι με 10 χιλιαδες δολαρια,το πασπορτ και 3 κινητα μου.καλα ρε θυριο λεω,τα ειχες ολα μαζι σου?η γκομενα εξαφανιστηκε.του εστειλε λεφτα επιχειρηματιας ξαδερφος του παρει αλλο εισιτηριο να επιστρεψει,χεστηκε το παλικαρι.ενα θυριο,αμυντικος 1,90 το παιδι ειναι

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Εδω επαρχια εχει τοσο χαμηλο φωτισμο που δε βλεπεις τον πουτσο σου.Γουσταρω πολυ το βραδυ.Δε σε βλεπει κανενας.Τρομερη ατμοσφαιρα.Να δουμε τι θα γινει με τα μουνακια.Η μια ξεκινησε δηλωνοντας οτι κρυωνει γιατι δεν εχει χειμωνιατικο παλτο.Η αλλη ειναι στενοχωρημενη γιατι δεν πηρε δωρο γενεθλιων.Θελουν και οι δυο σοβαρη σχεση με αληθινο αντρα.Σε αυτη την περιπτωση προσφερω πακετο συν Βαλκανια ισχυ.
χαχαχαχ και σε μενα παντα τα ιδια τα γενεθλια και το παλτο χαχαχαχ,αυτα απο μικρουλες ερασιτεχνες ακομα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom