Δε γίνεται στις μικρές πόλεις.Είναι συγκριτικά πολύ λίγες οι γκόμενες σς αριθμό.Δες μόνο πόσες έχει το μάμπα Κίεβο και πόσες Ντνιπροπετρόφσκ και θα καταλάβεις.Σε πόλεις όπως το Λβωφ έτσι και αρχίσεις να καμακώνεις σε δυο βδομάδες σε έχει μάθει όλη η πόλη.Στο Κίεβο χάνεσαι έχεια ανωνυμία κόσμος έρχεται και φεύγει συνέχεια αλλάζει η πληθυσμιακή σύσταση.
εγω ειμουνα σε πολη 100χιλ κοσμο το ουζγκοροντ προ 20μερου
3 γαμησα απο το νετ την πρωτη μερα καμμια την δευτερη απο ντισκοκαμακια.κ 2 την τριτη μερα παλι απο νετ
οσες εχει ολες απαντανε,,100 ειχε οι 30 μου γραψαν,,,,ε ας εχει κ 3000 το κιεβ,ποσες να γαμησεις?
χαρκοβ που θα πας θα χασεις την μπαλλα,θα γαμησεις μουναι που στο κιεβο δεν τσιμπανε ,παρα μονο με παραλογο ξοδεμ α,,κι ασκοπο
θυμαμαι χαρκοβ πρωτη φορα ενα τρελλο ξανθομουνι εκνα τσατ απο το δρομο,με περιμενε στα μακ κεντρο ηπιαμε καφε μου βρηκε απο εφημεριδα διαμερισμα,πηγαμε εκει εκετσε για καφε ανοιξα μια σαμπανια κ ελεγα τωρα θα μου πει δεν σε ξερω φευγω πο ζαφτρα λουτσε κλπ
τιποτα π αυτα στο δυετρο ποτηρι πεταξε τα ρουχα κι αρχισε την πιπα
2-3 ωρες πηδιομαστε ..λεω θα μου πει καμμια μαλ,,α για χαλασε το κινητο κλπ
τιθποτα μολις εφυγε της λεω εχεις λεφτα για ταξι δεν σε παω εγω οχι μου ειπε κ της ειχα δωσει 200 χριβνια
τετοιο χαμογελο κ τετοια χαρα που πηρε
20 χρονων 1.75 σιγουρα ηταν αγγελοφατσα πουτανογαμησια ομως
αυατ κιεβο κ οντεσα δεν υπαρχουν
6=7 γαμησα τοτε ολες φοιτητριες κι απο μαμπα,ειχε κολοκαιρο μονο μακ επσιζε κατι,,αλλα απο κει 5-6 τηλ που πηρα δεν ηρθαν