Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πάντως όπως τα έχω δει μέχρι τώρα Ουκρανία το Κίεβο είναι πλέον μακράν ανώτερο.Δεν ξέρω βέβαια τι παίζει Χάρκοβο και Οδησσό θα ρίξω μια ματιά.
Αλλά στο Κίεβο σου φεύγουν τα ευρώ σαν πλατανόφυλλα απίστευτη καταβόθρα.
Γενικά για να παίξεις σοβαρή μπάλλα Κίεβο χρειάζεσαι μίνιμουμ ένα τριχίλιαρο εισόδημα το μήνα.Αλλιώς πας επαρχία ππυ είναι οικονομικά.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
χαρκιβ ντνιπρε οντεσα λβοβ κλπ κιεβ πολυ πισω,,αν βγαλεις τις ξενες ειναι για τον πουτσο...στο τσερνουτσι πιο πολλες μουναρες διαθεσιμες βρισκεις.. :grin:
imop

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
3500-4000.Το 10-15% και πάνω του πληθυσμού παίρνει αυτά τα λεφτά.Ισως και το 20%.Ανάλογα με το κρατίδιο βέβαια.Αν βάλουμε και την ανατολική Γερμανία όπου λίγοι έχουν υψηλά εισοδήματα πρέπει να είναι το 15% στα 3500-4000 ευρώ.
  :grin:
μαλιστα δδηλ αντ γερμανια εχουν το 15% πανω απο 4000ευρω,οσοι κ στην βερνη δηλ  :grin: :grin: :grin:
παμε πιο περα ,,αστο.. ;)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Κίεβο μπορείς να γαμάς 3 διαφορερικές γκόμενες κάθε μέρα.Αυτό δε γίνεται πουθενά αλλού.Μπορείς να κάνεις άπειρο dating,άπειρο καμάκι,άπειρο clubbing.Εχει τεράστιες ποσότητες γυναικών και πολλά πουταναριά.Εχει τα πάντα ό,τι θες.Αλλά είναι πολύ ακριβό συγκριτικά.
Ραντεβού χτες με δυο γκόμενες Κίεβο χωρίς φαγητό 50 ευρώ.Ραντεβού σήμερα με δυο γκόμενες επαρχία με φαγητό 10 ευρώ.Καμία σχέση το έξοδο.Μέρα με τη νύχτα.Κίεβο είναι για χοντρά πορτοφόλια.

Επισκέπτης
Κίεβο μπορείς να γαμάς 3 διαφορερικές γκόμενες κάθε μέρα.Αυτό δε γίνεται πουθενά αλλού.Μπορείς να κάνεις άπειρο dating,άπειρο καμάκι,άπειρο clubbing.Εχει τεράστιες ποσότητες γυναικών και πολλά πουταναριά.Εχει τα πάντα ό,τι θες.Αλλά είναι πολύ ακριβό συγκριτικά.
Ραντεβού χτες με δυο γκόμενες Κίεβο χωρίς φαγητό 50 ευρώ.Ραντεβού σήμερα με δυο γκόμενες επαρχία με φαγητό 10 ευρώ.Καμία σχέση το έξοδο.Μέρα με τη νύχτα.Κίεβο είναι για χοντρά πορτοφόλια .
Πολυ γαμησι πεφτει. Με το που πατας ποδι καπου αμεσως βφαινεις με γκομενες και μετα τις γαμας.δεν μας λες ομως συγκεκριμένα που τθς βρισκεις.γραφεις ενα γενικο στο ιντερνετ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
  :grin:
μαλιστα δδηλ αντ γερμανια εχουν το 15% πανω απο 4000ευρω,οσοι κ στην βερνη δηλ  :grin: :grin: :grin:
παμε πιο περα ,,αστο.. ;)

Εδώ βλέπεις οτι ο μέσος neto μισθός στη Γερμανία είναι 2600 ευρώ.Αυτά που βιώνω εμπειρικά επιβεβαιώνονται και στατιστικά.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Ραντεβού χτες με δυο γκόμενες Κίεβο χωρίς φαγητό 50 ευρώ.Ραντεβού σήμερα με δυο γκόμενες επαρχία με φαγητό 10 ευρώ.Καμία σχέση το έξοδο.Μέρα με τη νύχτα.Κίεβο είναι για χοντρά πορτοφόλια.
γιατι οδησο η ντνιπρο τι σε εμποδιζει
ειδικα αν δουλευεις ιντερνετ γαμας οσες μπορεις βιολογικα
δηλ αν γαμησεις μια το μεσημερι η αλλη το απογευμα η το βραδυ δεν ερχεται??? :grin:
ααε που στα κλαμπ,στις πολεις που ειπα,ποτε δεν εφυγα χωρις να φορτωσω,,ειδικα περιξ οδησου καλοκαιρι
απο κομπλεβο εως ιλιτσοφσκ  ;)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πολυ γαμησι πεφτει. Με το που πατας ποδι καπου αμεσως βφαινεις με γκομενες και μετα τις γαμας.δεν μας λες ομως συγκεκριμένα που τθς βρισκεις.γραφεις ενα γενικο στο ιντερνετ.

Ναι,ψαρεύεις εδώ και εκεί κάνεις κάποιες προσφορές κόβεις τις αντιδράσεις και καταστρώνεις ένα πλάνο.Πολλές φορές πρέπει να αλλάξεις το πλάνο γιατί συμβαίνουν αστάθμητοι παράγοντες π.χ. δε λειτούργησε η κάρτα,η γκόμενα με απείλησε με μπράβους,έπιασα κρύωμα κτλ.Αλλα συνήθως προσπαθείς να προβλέψεις τους αστάθμητους παράγοντες για να τους εξουδετερώσεις να έχεις πλήρη έλεγχο.Ενα κομμάρι το αφήνεις free για να έχεις χρόνο να καμακώνεις στο δεόμο και στα κλαμπ.
Δηλαδή γαμάς τις πρώτες γρήγορα από το πιντερνετ και μετά κάνεις τζόγο με γκόμενες από το δρόμο και τα κλαμπ.Θέλει συνεχή κίνηση και συνέχεια να προβλέπεις.Αν δε σου κάτσει μια πόλη πας σε άλλη.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Εδώ βλέπεις οτι ο μέσος neto μισθός στη Γερμανία είναι 2600 ευρώ.Αυτά που βιώνω εμπειρικά επιβεβαιώνονται και στατιστικά.

ναι κι αμερικη 2800 λεει  :grin:
κι ελλαδα 1300  :grin:
αν δεις οτι ισχυει το μισο ακριβως στην γερμανια παιρνουν 1300το 80%....αν προσθεσουμε το μισθο του μπεκεναμπαουερ με τον δικο σου κ τα διαιρεσουμε δια δυο ο μεσος μισθος ανεβαινει κι αλλο
ως ειναι γνωστο της ΄παση ο μεσος μισθος ειναι πλασματικο μεγεθος
ειδικα στην ΕΕ που οσοι εχουν δουλεια παιρνουν κατα 90% το βασικο μισθο.. ;)

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Ναι,ψαρεύεις εδώ και εκεί κάνεις κάποιες προσφορές κόβεις τις αντιδράσεις και καταστρώνεις ένα πλάνο.Πολλές φορές πρέπει να αλλάξεις το πλάνο γιατί συμβαίνουν αστάθμητοι παράγοντες π.χ. δε λειτούργησε η κάρτα,η γκόμενα με απείλησε με μπράβους,έπιασα κρύωμα κτλ.Αλλα συνήθως προσπαθείς να προβλέψεις τους αστάθμητους παράγοντες για να τους εξουδετερώσεις να έχεις πλήρη έλεγχο.Ενα κομμάρι το αφήνεις free για να έχεις χρόνο να καμακώνεις στο δεόμο και στα κλαμπ.
Δηλαδή γαμάς τις πρώτες γρήγορα από το πιντερνετ και μετά κάνεις τζόγο με γκόμενες από το δρόμο και τα κλαμπ.Θέλει συνεχή κίνηση και συνέχεια να προβλέπεις.Αν δε σου κάτσει μια πόλη πας σε άλλη.
το συστημα σου ειναι σωστο
οι πολεις ειναι στανταρ παντως,δεν αλαζουν χαρκιβ κ ντνιπρε γαμας αβερτα κουβερτα απο νετ
λβοβ βινιτσα απο καμακι δρομου με το κιλο επισης,αν κ τελευταια μας ζαλισαν τ αρχιδια νιε ραζουμιου ρουσκι κλπ κ τους εχω γραψει στα @@ μου
οδησο νικολαεβ   απο ντισκο ειδικα καλοκαιρι ,εκτος αυγουστου
κλπ κλπ...
υγ οδησος χειμωνα την θεωρω οφφ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
γιατι οδησο η ντνιπρο τι σε εμποδιζει
ειδικα αν δουλευεις ιντερνετ γαμας οσες μπορεις βιολογικα
δηλ αν γαμησεις μια το μεσημερι η αλλη το απογευμα η το βραδυ δεν ερχεται??? :grin:
ααε που στα κλαμπ,στις πολεις που ειπα,ποτε δεν εφυγα χωρις να φορτωσω,,ειδικα περιξ οδησου καλοκαιρι
απο κομπλεβο εως ιλιτσοφσκ  ;)

Δε γίνεται στις μικρές πόλεις.Είναι συγκριτικά πολύ λίγες οι γκόμενες σς αριθμό.Δες μόνο πόσες έχει το μάμπα Κίεβο και πόσες Ντνιπροπετρόφσκ και θα καταλάβεις.Σε πόλεις όπως το Λβωφ έτσι και αρχίσεις να καμακώνεις σε δυο βδομάδες σε έχει μάθει όλη η πόλη.Στο Κίεβο χάνεσαι έχεια ανωνυμία κόσμος έρχεται και φεύγει συνέχεια αλλάζει η πληθυσμιακή σύσταση.

Επισκέπτης
τ​
τι ειναι το πιντερνετ;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το ίντερνετ εννοώ.Το 95% όσων πάνε Ουκρανία είναι αποκλειστικά online players.Αν τους δεις θα καταλάβεις και το γιατί.Μάχιμα καμάκια πουτσαράδες,τζόβενους σαν αυτούς που χτυπιούνται για τις γκόμενες στη Ρόδο στα μεγάλα κλαμπ της Δύσης κτλ δε θα δεις στην Ουκρανία.Δεν πάνε δηλαδή κωλοπετσωμένα καμάκια.Αυτοί πάνε συνήθως Πολωνία,Βαλτική,Ουγγαρία κτλ.Ουκρανία πάνε πιο πολύ μεσήλικες σπονσοράδες μερικοί παππούδες τελείως.Οι Ουκρανές τους ανέχονται.
Αν είσαι και street καμάκι μάχιμος έχεις σοβαρό πλεονέκτημα.

Επισκέπτης
πουτσο-ιντερνετ τηλ το μαμπα ρου
κάτι  δεν κολκαει εδω,ο κμαν με το που παταει πόδι γαμαει ηδη ψημενες αοο μαμπα.ο καβλολέως λεει δεν του απαντάει καμια,ο σλαβιανι οτι τις σπαμαρει μαζικά  και τσιμπαει απο καμια  που σήμαινει ή οτι ο κμαν εχει στο προφίλ  του 2000 φωτογραφίες  που δείχνουν  τα μυθικα πλουτη του και οι γκομενες τσιμπάνε  αμεσως ειτε οτι λεει παπαριες.η οτι απαντανε μονο σε μεσηλικες-παππουδες.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Δε γίνεται στις μικρές πόλεις.Είναι συγκριτικά πολύ λίγες οι γκόμενες σς αριθμό.Δες μόνο πόσες έχει το μάμπα Κίεβο και πόσες Ντνιπροπετρόφσκ και θα καταλάβεις.Σε πόλεις όπως το Λβωφ έτσι και αρχίσεις να καμακώνεις σε δυο βδομάδες σε έχει μάθει όλη η πόλη.Στο Κίεβο χάνεσαι έχεια ανωνυμία κόσμος έρχεται και φεύγει συνέχεια αλλάζει η πληθυσμιακή σύσταση.
εγω ειμουνα σε πολη 100χιλ κοσμο το ουζγκοροντ προ 20μερου
3 γαμησα απο το νετ την πρωτη μερα καμμια την δευτερη απο ντισκοκαμακια.κ 2 την τριτη μερα παλι απο νετ
οσες εχει ολες απαντανε,,100 ειχε οι 30 μου γραψαν,,,,ε ας εχει κ 3000 το κιεβ,ποσες να γαμησεις?
χαρκοβ που θα πας θα χασεις την μπαλλα,θα γαμησεις μουναι που στο κιεβο δεν τσιμπανε ,παρα μονο με παραλογο ξοδεμ α,,κι ασκοπο
θυμαμαι χαρκοβ πρωτη φορα ενα τρελλο ξανθομουνι εκνα τσατ απο το δρομο,με περιμενε στα μακ κεντρο ηπιαμε καφε μου βρηκε απο εφημεριδα διαμερισμα,πηγαμε εκει εκετσε για καφε ανοιξα μια σαμπανια κ ελεγα τωρα θα μου πει δεν σε ξερω φευγω πο ζαφτρα λουτσε κλπ
τιποτα π αυτα στο δυετρο ποτηρι πεταξε τα ρουχα κι αρχισε την πιπα
2-3 ωρες πηδιομαστε ..λεω θα μου πει καμμια μαλ,,α για χαλασε το κινητο κλπ
τιθποτα μολις εφυγε της λεω εχεις λεφτα για ταξι δεν σε παω εγω οχι μου ειπε κ της ειχα δωσει 200 χριβνια
τετοιο χαμογελο κ τετοια χαρα που πηρε
20 χρονων 1.75 σιγουρα ηταν αγγελοφατσα πουτανογαμησια ομως
αυατ κιεβο κ οντεσα δεν υπαρχουν
6=7 γαμησα τοτε ολες φοιτητριες κι απο μαμπα,ειχε κολοκαιρο μονο μακ επσιζε κατι,,αλλα απο κει 5-6 τηλ που πηρα δεν ηρθαν

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
κάτι  δεν κολκαει εδω,ο κμαν με το που παταει πόδι γαμαει ηδη ψημενες αοο μαμπα.ο καβλολέως λεει δεν του απαντάει καμια,ο σλαβιανι οτι τις σπαμαρει μαζικά  και τσιμπαει απο καμια  που σήμαινει ή οτι ο κμαν εχει στο προφίλ  του 2000 φωτογραφίες  που δείχνουν  τα μυθικα πλουτη του και οι γκομενες τσιμπάνε  αμεσως ειτε οτι λεει παπαριες.
ακου φιλε
εισαι ασχετος λιγο απο το θεμα
εγω εχω προφιλ με φωτο απο ζυριχη παρισι μιλανο μονακο  κ 2-3 ακριβα αυτοκινητα με ελβετικα νουμερα κλπ κλπ
βλεπουν ζυριχη κ πιστευουν οτι πετυχαν κ μαλακα εμφανισημο κ ψηλο κ θυμα
γι αυτο απανταν πολλες..
εσυ αν εχεις προφιλ κανα μηχανακι εισαι κ με κανα μουσι βλεπουν κι ελλαδα δηλ πεινα
ποια κ γιατι ν παντησει?ποιος ο λογος?μπανια κανει κανει κ στην αζοφικη
προοπτικη σε τατοια προφιλ δεν υπαρχει
στο δικο μου η στου κμαν2 προφανως ονειρευονται οτι θελουν.. ;)
κ τον παιρνουν πιο ευκολα
τι ειχαμε τι χασαμε σου λεει
για το στυλ ελληνικο καμακι με τα μουσια κλπ σαν φυλακοβιοι μπατιρηδες στις αντ χωρες
ταχει γραψει σωστα κι ο μιτσος 29 κ διεξοδικα

Επισκέπτης
ακου φιλε
εισαι ασχετος λιγο απο το θεμα
εγω εχω προφιλ με φωτο απο ζυριχη παρισι μιλανο μονακο  κ 2-3 ακριβα αυτοκινητα με ελβετικα νουμερα κλπ κλπ
βλεπουν ζυριχη κ πιστευουν οτι πετυχαν κ μαλακα εμφανισημο κ ψηλο κ θυμα
γι αυτο απανταν πολλες..
εσυ αν εχεις προφιλ κανα μηχανακι εισαι κ με κανα μουσι βλεπουν κι ελλαδα δηλ πεινα
ποια κ γιατι ν παντησει?ποιος ο λογος?μπανια κανει κανει κ στην αζοφικη
προοπτικη σε τατοια προφιλ δεν υπαρχει
στο δικο μου η στου κμαν2 προφανως ονειρευονται οτι θελουν.. ;)
κ τον παιρνουν πιο ευκολα
τι ειχαμε τι χασαμε σου λεει
για το στυλ με τα μουσια κλπ σαν φυλακοβιοι μπατιρηδες ταχει γραψει σωστα κι ο μιτσος 29 κ διεξοδικα
τοτε  συμφωνα με τα γραφομενα ειναι ασχετοι και ο καβλολέως  και ο σλαβιανι

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
τοτε  συμφωνα με τα γραφομενα ειναι ασχετοι και ο καβλολέως  και ο σλαβιανι
δεν ειναι ασχετοι
ακολουθουν αλλη μεθοδο
δεν εχουν τα φοντα με προφιλ απο ελλαδα να χτυπησεις οπως με προφιλ απο ελβετια η εστω ντοιτσλαντ
οτι φωτο κ να βαλεις
το ιδο κι οι τουρκοι
εχουν χαντικαπ στο νετ
δεν υπαρχει σακσες στορυ ;)
υγ εγω οταν ειμαι ελλαδα κι αλλαζει η χωρα, που ο ιδιος μαλ..ας ειμαι μου απανταει το 1-δεκατο κι εαν...
με το που ξαναρχομαι ζυριχη μου απαντανε πολλες που πριν δεν μουχν γραψει...

Επισκέπτης
δεν ειναι ασχετοι
ακολουθουν αλλη μεθοδο
δεν εχουν τα φοντα με προφιλ απο ελλαδα να χτυπησεις οπως με προφιλ απο ελβετια η εστω ντοιτσλαντ
οτι φωτο κ να βαλεις
το ιδο κι οι τουρκοι
εχουν χαντικαπ στο νετ
δεν υπαρχει σακσες στορυ ;)
υγ εγω οταν ειμαι ελλαδα κι αλλαζει η χωρα μου απανταει το 1-δεκατο κι εαν...
χαιρω πολυ.αυτο λεω .ο κμαν μιλαει εκ του ασφαλους απο πλεονεκτικη θσση και τα αμαξια του στις φωτογραφίες  σιγουρα είναι  δικα του στα αλήθεια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom