Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
δα τυπικ  εστε λα φελ,σι σκρις
νταρ ιν  ρεαλιτατεα εστε ουν αμεστεκ ρουσα ρομινα στρικατα σι κου μουλτε ιντιοματισμε,νιστε ορι σε πιερντε φιρουλ,μουμαι κου ρομινα νορμαλα νου ιεσε νοιμα.. ;)
ου παλιοβλαχοι.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
πχ το πουτσιν το λενε ολιακα
αντι για σκουρτ λενε παντα καροτσε
αλλα κι η προφορα ειναι αλλιως τελειως...τσε φατσι,,το λενε σεφασ,,,κλπ

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
δα τυπικ  εστε λα φελ,σι σκρις
νταρ ιν  ρεαλιτατεα εστε ουν αμεστεκ ρουσα ρομινα στρικατα σι κου μουλτε ιντιοματισμε,νιστε ορι σε πιερντε φιρουλ,μουμαι κου ρομινα νορμαλα νου ιεσε νοιμα.. ;)

Am inteles, bine.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Ωραία λέξη το πουτσίν "λίγο"

κατά σύμπτωση στα ρωσικά το λένε τσου τσου (τ).  :grin:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
τεσπα στο θεμα
ουκρανια με καλο προφιλ κι ορεξη για λιγο γκειμ εχει το μαμπα απειρο κοσμο πηδηξιμο χωρις πολλα πολλα
βασικο συν ..το λοκαλ σπρεχεν

Επισκέπτης
τεσπα στο θεμα
ουκρανια με καλο προφιλ κι ορεξη για λιγο γκειμ εχει το μαμπα απειρο κοσμο πηδηξιμο χωρις πολλα πολλα
βασικο συν ..το λοκαλ σπρεχεν
αφου ειναι συν καλως.και δεν μου λες ,το γαμησι το διαπραγματευσε ιντερνετικως πριν φτασεις;

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
αφου ειναι συν καλως.και δεν μου λες ,το γαμησι το διαπραγματευσε ιντερνετικως πριν φτασεις;
αναλογα τη φαση
αν δω πολυ προφεσιοναλ την κοβω με την μια
ειδικα αν επιμενει να μιλαει αγγλικα κι οχι ρωσσικα
δεν λεω ποοσ κανει το διωρο
λεω σε γουστραω εισαι της ζωης μου το ειναι κλπ κ γουσταρω να σου κανω κι ενα πονταροκ 1000χριβνα να παρβι ραζ...κι απο κει κ μετα βλεπω
αν αρχισουν οι χωροχρονοι κ οι απιτησεις σε ευρω η ντολαρι κι οχι χριβνια παω πιο κατω
τις αφηνω για τον κμαν!!! :grin:
ετσι κι αλλιως στελνω 200-300 τυπικα μυνηματα απαντανε καμμια 50αρια κ δεκα δεκαπεντε ειναι διαθεσιμες αμεσα...ε σιγουρα 2-3 ειναι απλα κοριτσια κι οχι προφεσιοναλς με χρονομετρο

Επισκέπτης
αναλογα τη φαση
αν δω πολυ προφεσιοναλ την κοβω με την μια
ειδικα αν επιμενει να μιλαει αγγλικα κι οχι ρωσσικα
δεν λεω ποοσ κανει το διωρο
λεω σε γουστραω εισαι της ζωης μου το ειναι κλπ κ γουσταρω να σου κανω κι ενα πονταροκ 1000χριβνα να παρβι ραζ...κι απο κει κ μετα βλεπω
αν αρχισουν οι χωροχρονοι κ οι απιτησεις σε ευρω η ντολαρι κι οχι χριβνια παω πιο κατω
τις αφηνω για τον κμαν!!! :grin:
ετσι κι αλλιως στελνω 200-300 τυπικα μυνηματα απαντανε καμμια 50αρια κ δεκα δεκαπεντε ειναι διαθεσιμες αμεσα...ε σιγουρα 2-3 ειναι απλα κοριτσια κι οχι προφεσιοναλς με χρονομετρο
τωρα μιλας.σπαμαρεις δηλαδη και εσυ και οτι κατσει .και για να πετυχεις πολυ  καλο μουνι που να δεχτει κιολας πρεπει να πιασεις λαχείο

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
τωρα μιλας.σπαμαρεις δηλαδη και εσυ και οτι κατσει
τι θα πει σπαμαρω
οποια μ αρεσει γραφω,οχι σε ολες
εχει  μπαζα η ουκρανια απειρα ,,ενα 20% ειναι καλες
απλα εχει στο μαμπα απειρες σε καθε πολη
οσες βρω ονλαιν αναλογα τι ηληκια θελω να παιξω κ τι πολη ριχνω πραμα..οχι ομαδικαο μυνημα,αλλα το ιδιο
μετα οσες απαντανω πιανω το τσατ,,χρονοβορο λιγο το συστημα,αλλα αποτελεσματικο  ετσι κι αλλιως για 3 εως 10 στην καθε πολη πας απο νετ...
υπαρχει κι η ντισκο κ το σουπερμαρκετ κ ρηνοκ οταν εισαι εκει
αλλα του νετ ειναι σιγουρες
ειναι εκει κ με απαιτησεις χαμηλες τοπικης αγορας
σκας εσυ σαν κομητης απο το υπερπεραν
τους κανεις ασκονη
οποτε η αλλη πουχε αποφασισει ν απηδηχτει με τον σουγκαρ καραφλονταντυ ουκρανο μπακαλη της γειτονειας για 300 χριβνα,κ ντεκαντανς κ ξεφτυλα εν τεκει
ξαφνικα ζει το αμερικαν ντριμκ με 500 η 1000,,κι αν μου κατσει κι αλλιως σκεφτατεται?ευτυχως απειροι μαλ,,ες ευρωπαιοι κ ειδικα νοτιοι κυπριοι κι ιταλοι εχουν παρει τσοκαρα πουτανες γυναικες οποτε αυτο για μας ειναι ειναι ασετ επισης!! ;)

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
812
δεν ειναι ασχετοι
ακολουθουν αλλη μεθοδο
δεν εχουν τα φοντα με προφιλ απο ελλαδα να χτυπησεις οπως με προφιλ απο ελβετια η εστω ντοιτσλαντ
οτι φωτο κ να βαλεις
το ιδο κι οι τουρκοι
εχουν χαντικαπ στο νετ
δεν υπαρχει σακσες στορυ ;)
υγ εγω οταν ειμαι ελλαδα κι αλλαζει η χωρα, που ο ιδιος μαλ..ας ειμαι μου απανταει το 1-δεκατο κι εαν...
με το που ξαναρχομαι ζυριχη μου απαντανε πολλες που πριν δεν μουχν γραψει...
εισαι λιγο ακυρος
εχω δυο προφιλ
το ενα απο τα νιατα μου με λαμπο και πορσικο και φωτο απο Τοκυο,Ντυσερντορφ,Ζυριχες, Βαρκελονες και παει λεγοντας , με κοστουμια γραβατες και κυριλε μαλακιες
και ενα προφιλ με την κοιλαρα εξω και γενικα οτι πιο ασχημο εχει σε φωτογραφιες μου

στο πρωτο προφιλ το κυριλε ας πουμε οι τιμες που μου ζητηγαν ειναι χ στο τετραγωνο και ακατεβατα

στο αλλο χ 1/2 και της κατεβαζα μεχρι τον πατο...
ε το <ακριβο> προφιλ διεγραφει παραυτα

ΥΓ την αλλη τσαμπα την παζαρευες απο Οντεσσα; αν εισαι χαβαλεδιαρης να μην ασχοληθω μαζι σου

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
δεν ειναι ασχετοι
ακολουθουν αλλη μεθοδο
δεν εχουν τα φοντα με προφιλ απο ελλαδα να χτυπησεις οπως με προφιλ απο ελβετια η εστω ντοιτσλαντ
οτι φωτο κ να βαλεις
το ιδο κι οι τουρκοι
εχουν χαντικαπ στο νετ
δεν υπαρχει σακσες στορυ ;)
υγ εγω οταν ειμαι ελλαδα κι αλλαζει η χωρα, που ο ιδιος μαλ..ας ειμαι μου απανταει το 1-δεκατο κι εαν...
με το που ξαναρχομαι ζυριχη μου απαντανε πολλες που πριν δεν μουχν γραψει...
δηλαδη φιλος , αν πω οτι ειμαι ΒΑΛΚΑΝΟΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΣ , ΔΕΝ θα μου στειλουν λεφτα να τις γαμησω , και φωτο απο τα μουνοχυμα τους?
αρχοντας αλβανοβαλκανοπιθηκος??

Επισκέπτης
Καποια προφιλ μάπα  ενω στην αρχη απαντανε μετα τα βλεπεις διεγραμμενα.τι παιζει μ αυτα;

Επι της ουσιας οι πιο πολλες απ αυρες που λετε οτι γαματε είνα κατα τη γνωμη μου απο μιστερ χ ολονυχτιες βιζιτες. Γι αυτο ειπα για 150αρι στον κμαν.τοσο γραφει στο μιστερ οτι κανουν περιπου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom