Επισκέπτης
ου παλιοβλαχοι.δα τυπικ εστε λα φελ,σι σκρις
νταρ ιν ρεαλιτατεα εστε ουν αμεστεκ ρουσα ρομινα στρικατα σι κου μουλτε ιντιοματισμε,νιστε ορι σε πιερντε φιρουλ,μουμαι κου ρομινα νορμαλα νου ιεσε νοιμα.. ;)
ου παλιοβλαχοι.δα τυπικ εστε λα φελ,σι σκρις
νταρ ιν ρεαλιτατεα εστε ουν αμεστεκ ρουσα ρομινα στρικατα σι κου μουλτε ιντιοματισμε,νιστε ορι σε πιερντε φιρουλ,μουμαι κου ρομινα νορμαλα νου ιεσε νοιμα.. ;)
δα τυπικ εστε λα φελ,σι σκρις
νταρ φουτουτ εστε μουλτ μαι πασιονατ ρεπεντε ιεφτιν σι μπουν δε τρει ορι!!!!Am inteles, bine.
γκινε.τελικα οι βλαχοι ρουμανοι είναι ή μολδαβοι;Am inteles, bine.
ναι blaxoroymanoi χοντροκομενοι,,,αλλα εχει κ 30% που ναι ρωσσοι-δες και καμμια σχεση με ρουμανες κ μολδαβεςγκινε.τελικα οι βλαχοι ρουμανοι είναι ή μολδαβοι;
μολδαβια δε λεγεται καθολου..ολιακα ακους παντου η τσουτ,,,Ωραία λέξη το πουτσίν "λίγο"
κατά σύμπτωση στα ρωσικά το λένε τσου τσου (τ).
αφου ειναι συν καλως.και δεν μου λες ,το γαμησι το διαπραγματευσε ιντερνετικως πριν φτασεις;τεσπα στο θεμα
ουκρανια με καλο προφιλ κι ορεξη για λιγο γκειμ εχει το μαμπα απειρο κοσμο πηδηξιμο χωρις πολλα πολλα
βασικο συν ..το λοκαλ σπρεχεν
οι βλαχοι ελλαδα μιλανε σχεδον αν οχι εντελως ιδια ρουμανικα,μολδαβοι δεν ειναι με τιποταγκινε.τελικα οι βλαχοι ρουμανοι είναι ή μολδαβοι;
καλα οχι και ιδια,δεν λένε μπινε.γκινε λενε.οι βλαχοι ελλαδα μιλανε σχεδον αν οχι εντελως ιδια ρουμανικα,μολδαβοι δεν ειναι με τιποτα
Τασο εχεις δικιο αυτες οι φωτο ειναι 100% κατεβασμενες απο ιντερνετ οπως και ολα οσα γραφει
pantvw kapoia ntokimanter poy eixa dei katalabaina 80% ti leganeκαλα οχι και ιδια,δεν λένε μπινε.γκινε λενε.
αναλογα τη φασηαφου ειναι συν καλως.και δεν μου λες ,το γαμησι το διαπραγματευσε ιντερνετικως πριν φτασεις;
τωρα μιλας.σπαμαρεις δηλαδη και εσυ και οτι κατσει .και για να πετυχεις πολυ καλο μουνι που να δεχτει κιολας πρεπει να πιασεις λαχείοαναλογα τη φαση
αν δω πολυ προφεσιοναλ την κοβω με την μια
ειδικα αν επιμενει να μιλαει αγγλικα κι οχι ρωσσικα
δεν λεω ποοσ κανει το διωρο
λεω σε γουστραω εισαι της ζωης μου το ειναι κλπ κ γουσταρω να σου κανω κι ενα πονταροκ 1000χριβνα να παρβι ραζ...κι απο κει κ μετα βλεπω
αν αρχισουν οι χωροχρονοι κ οι απιτησεις σε ευρω η ντολαρι κι οχι χριβνια παω πιο κατω
τις αφηνω για τον κμαν!!!
ετσι κι αλλιως στελνω 200-300 τυπικα μυνηματα απαντανε καμμια 50αρια κ δεκα δεκαπεντε ειναι διαθεσιμες αμεσα...ε σιγουρα 2-3 ειναι απλα κοριτσια κι οχι προφεσιοναλς με χρονομετρο
τι θα πει σπαμαρωτωρα μιλας.σπαμαρεις δηλαδη και εσυ και οτι κατσει
εισαι λιγο ακυροςδεν ειναι ασχετοι
ακολουθουν αλλη μεθοδο
δεν εχουν τα φοντα με προφιλ απο ελλαδα να χτυπησεις οπως με προφιλ απο ελβετια η εστω ντοιτσλαντ
οτι φωτο κ να βαλεις
το ιδο κι οι τουρκοι
εχουν χαντικαπ στο νετ
δεν υπαρχει σακσες στορυ ;)
υγ εγω οταν ειμαι ελλαδα κι αλλαζει η χωρα, που ο ιδιος μαλ..ας ειμαι μου απανταει το 1-δεκατο κι εαν...
με το που ξαναρχομαι ζυριχη μου απαντανε πολλες που πριν δεν μουχν γραψει...
δηλαδη φιλος , αν πω οτι ειμαι ΒΑΛΚΑΝΟΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΣ , ΔΕΝ θα μου στειλουν λεφτα να τις γαμησω , και φωτο απο τα μουνοχυμα τους?δεν ειναι ασχετοι
ακολουθουν αλλη μεθοδο
δεν εχουν τα φοντα με προφιλ απο ελλαδα να χτυπησεις οπως με προφιλ απο ελβετια η εστω ντοιτσλαντ
οτι φωτο κ να βαλεις
το ιδο κι οι τουρκοι
εχουν χαντικαπ στο νετ
δεν υπαρχει σακσες στορυ ;)
υγ εγω οταν ειμαι ελλαδα κι αλλαζει η χωρα, που ο ιδιος μαλ..ας ειμαι μου απανταει το 1-δεκατο κι εαν...
με το που ξαναρχομαι ζυριχη μου απαντανε πολλες που πριν δεν μουχν γραψει...