Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.222
Πόντοι
2.356
Παίζει ρόλο και τι εικόνα δίνεις για το άτομό σου εμένα και 1000 φωτό να βάλω δε θα παραδεχτούν οτι είναι αυθεντικές γιατί μετά θα πρέπει να παραδεχτούν και τα άλλα που λέω.
Ετσι βάζω τις φωτό σαν καυλιά για να τρελαίνονται οτι είναι δυνατόν να έχω δίκιο.
Για τελευταία φορά...φωτογραφίες χωρίς εσένα δίπλα με σβησμένα τα χαρακτηρηστικά του προσώπου σου δεν μετράνε,οχι μόνο για σένα αλλά και για κανένα αλλον :grin:
Απο μπλα μπλα χορτάσαμε εδω μέσα,ολοι μουνάρες γαμάτε :2funny:

Αυτήν την μοντέλα την πήρα σήμερα για πρωινό,μου ζήτησε ιφονι 6 αλλά με το που άκουσε οτι είμαι βαλκανόπουτσος μου εκατσε σε χρόνο dt :grin: Βάζω και τις φώτο να μένουν σαν καυλιά.

Συνημμένα

• img_5783.jpg
    img_5783.jpg
    8,8 KB · Εμφανίσεις: 28
  • img_5786.jpg
    img_5786.jpg
    45 KB · Εμφανίσεις: 28

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
κοντακτε μου απαντανε ωσες με ξερουν,δεν τισ εχω στις φιλες μου ποτε γιατι δεν μιλαω με αυτο.αυτος στην μαγιορκα εκει της γνωρισε ολες αυτες,μετα της βαλει στις φιλες.δεν απαντανε σε αγνωστους οπειος και να εισαι,καθε μερα κοντακτε ειμαι.μονο κρυφοβιζιτες και πουτανες μου απαντησαν.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Για τελευταία φορά...φωτογραφίες χωρίς εσένα δίπλα με σβησμένα τα χαρακτηρηστικά του προσώπου σου δεν μετράνε,οχι μόνο για σένα αλλά και για κανένα αλλον :grin:

Αυτήν την μοντέλα την πήρα σήμερα για πρωινό,μου ζήτησε ιφονι 6 αλλά με το που άκουσε οτι είμαι βαλκανόπουτσος μου εκατσε σε χρόνο dt :grin: Βάζω και τις φώτο να μένουν σαν καυλιά.
ειπες εισαι ελληνας?η απλα βαλκανιος.μου ετυχε 2 φορες κιεβο πριν 4 και 7 χρονια να γαμησω καπεια μετα απο 20 λεπτα γνωριμια.η μια μεσω φιλου,της ειπα παμε σπιτι να ντυθω καλα για βολτα και μου εμεινε 10 μερες χαχαχα,η αλλη δουλευε στο χρισιατικ,εδινε διαφιμηστικα φυλλαδια 21 ετων.την κερασα παγωτο,μετα που σχολασε περπατουσαμε μαζι προς στο σπιτι μου.αυτη πηγαινε στην σταση εξω απο το σπιτι μου εγω νομιζα παει οπου παω.λεει σε χαιρετω εδω η σταση μου.ειπα απεναντι το σπιτι μου,ελα για ενα καφε χαχαχαχ.αυτην 3 χρονια την γαμουσα.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ο κμαν ειναι αρχοντας οτι και να λεει εμεις τον πιστευουμε και τον στηριζουμε.ειναι πραγματι βαλκανιος κομαντο,δεν τον τρομαζουν οι μαλακες ουκρανοι.αρχοντα μην μασας.με οσα ακουσαμε απο πολωνια απο τον κμαν δεν κανει να τον εναντιωνομαστε.πολυ θελω  να ερθει οδησσο,θα τα κανουμε ολα.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16

φωτο να μπαινει κι ας ειναι οτι ναναι... :rockon:
το θεμα ειναι φαμπρικατ ιν μολντοβα?? :dancing:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
κοντακτε μου απαντανε ωσες με ξερουν,δεν τισ εχω στις φιλες μου ποτε γιατι δεν μιλαω με αυτο.αυτος στην μαγιορκα εκει της γνωρισε ολες αυτες,μετα της βαλει στις φιλες.δεν απαντανε σε αγνωστους οπειος και να εισαι,καθε μερα κοντακτε ειμαι.μονο κρυφοβιζιτες και πουτανες μου απαντησαν.
κοντακτ δεν κανει για τετοια φαση
για μαμπα μιλαμε
μαμπα απαντανε πολλες
ο μαγιορκας εχουμε συναντηθει 3 φορες νικολαεφ,,,
απο κει ψωνιζει

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36

100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000++++

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.222
Πόντοι
2.356

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
γιατί φωτο και οτι να είναι? ηδονοβλεψίες είμαστε? :grin:
το δεύτερο σπάστο και ξαναρίξτο :grin:
ναι αν ειναι αματερ φωτο γιατι οχι???
το β
το θεμα..δηλ η γκομενα στη φωτο σου
ειναι φαμπρικατ ιν μολντοβα
δηλ μολδαβη??? :rolleyes:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ναι αν ειναι αματερ φωτο γιατι οχι???
το β
το θεμα..δηλ η γκομενα στη φωτο σου
ειναι φαμπρικατ ιν μολντοβα
δηλ μολδαβη??? :rolleyes:

αργει  να τα πιασει θελει τρανσλατορ. χαχαχαααααααααααααα
κατα 99% μολδαβη λεω εγω...

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
χαχαχαχαχαχα
το τηλέφωνο απο την συγκεκριμένη δεν στο δίνω :2funny:

το εχω......................χαχχχααααααααααααα
εχει πολους καλοθελητες το μεγαλο χωριο στην Μολντοβα..........χαχαχχααααααααααα

αλα εγω θα ανεβω για την Ολια  κι ας την απεριψε ο Στα....ης.

χαχαχαχααααααααααααα    ολα μαθαινωνται  μικρος ο κοσμος...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.222
Πόντοι
2.356
το εχω......................χαχχχααααααααααααα
εχει πολους καλοθελητες το μεγαλο χωριο στην Μολντοβα..........χαχαχχααααααααααα

αλα εγω θα ανεβω για την ολια κι ας την απεριψε ο Στα....ης.

χαχαχαχααααααααααααα    ολα μαθαινωνται  μικρος ο κοσμος...
χαχαχαχαχα ρουφιάνοι παντού υπάρχουν τελικά  :2funny: :2funny: :2funny:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
αργει  να τα πιασει θελει τρανσλατορ. χαχαχαααααααααααααα
κατα 99% μολδαβη λεω εγω...
σε παραδεχομαι σαν τον πιο βαλιου φορ μονευ κλαρινογαμπρο του σαιτ!!!!
εδω εμαθες κ ρουμανικα σε χρονο dt γιανα κατεβασεις τις χρεωσεις!!! :hi: :hi: :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom