Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ρε παιδια πατε καλα;Σιγα μη δημοσιευω ολες τις φωτο.Το 10% δημοσιευω.Και οποτε θελω εγω.
Τωρα ειμαι Χαρκοβο πολυ καλυτερα τα πραγματα απο τη βαθια επαρχια.Περιμενω ενα σπονσορακι να γαμησω ολη τη νυχτα.Πριν ειχα ραντεβου με μια γκομενα επεσε μονο γλωσσοφιλο.
Πολυ φτηνα και καλα.Γενικα εδω οι γκομενες ειναι παλαβες λεμε για τις Πολωνες αλλα εδω δεν πανε πισω.Μονο στο Κιεβο καπως το πιανουν σωστα το παιγνιο στην επαρχια ειναι γαμησε τα.Θα χτυπησω αυριο τα κλαμπ του Χαρκοβου μετα το δυναμωτικο πουτσο.Εχω και μερικα ακομα σπονσορακια να τακτοποιησω.
Καταφτανει και η Ρωσιδα με μια φιλη της.Νομιζω οι Βαλκανιοπουτσοι μπορουν να κοιμουνται ησυχοι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ο κμαν ειναι αρχοντας οτι και να λεει εμεις τον πιστευουμε και τον στηριζουμε.ειναι πραγματι βαλκανιος κομαντο,δεν τον τρομαζουν οι μαλακες ουκρανοι.αρχοντα μην μασας.με οσα ακουσαμε απο πολωνια απο τον κμαν δεν κανει να τον εναντιωνομαστε.πολυ θελω  να ερθει οδησσο,θα τα κανουμε ολα.

Εχω ενα σωρο γκομενεε στην ουρα Οντεσσα τι πουτανομερος ειναι αυτο;Ελα ομως που με τρωει η περιεργεια για την ανατολικη Ουκρανια.Θα μεινω εδω τριημερο και αν δεν κατσει καλα ερχομαι Οντεσσα.Με εχουν φαει τα μουνια να παω εκει.
Παντως γενικα η Ουκρανια εχει πλακα ειναι πολυ παλιομοδιτικες οι γκομενες.Σε μερικα προτιμω τις Πολωνεζες ειναι καπως πιο γρηγορες μπαινουν στο ψητο.Εδω παιζεις τα χαρτια σου σα σκακι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εριξα τον πουιτσο η γκομενα τελειως βλαχα την ξεφορτωθηκα αμεσως γιατι θα εκανε το δωματιο κωλο.Ολο μαλακιες.Το κλασσικο πενηνταρακι μου εφαγε.
Αυριο ραντεβου με αλλα δυο σπονσορακια και daygame επιτελους.Θα οργωσω τις πλατειες και το μετρο.Το βραδυ θα επισκεφτω disco Panorama και κατι αλλες που μου ειπαν οι γκομενες.Οι τιμες εδω φοβερες καμια σχεση με Κιεβο.Με ελαχιστα λεφτα φοβερο διαμερισμα,ντερλικωνεις κτλ.
Νομιζω ειναι καλο περιβαλλον για Βαλκανιο τσομπανη.Αυριο θα οργωσω.

Επισκέπτης
συντροφοι πουτανιάρηδες κατουράτε και λίγο.χαχαχαχα

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ο βαλκανογυφτοτουρκος αρχοντοχωριατικος πουτσος ποτε δεν κατουραει κατουρο....μονο ψωλοχυμα

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
812
Εριξα τον πουιτσο η γκομενα τελειως βλαχα την ξεφορτωθηκα αμεσως γιατι θα εκανε το δωματιο κωλο.Ολο μαλακιες.Το κλασσικο πενηνταρακι μου εφαγε.
Αυριο ραντεβου με αλλα δυο σπονσορακια και daygame επιτελους.Θα οργωσω τις πλατειες και το μετρο.Το βραδυ θα επισκεφτω disco Panorama και κατι αλλες που μου ειπαν οι γκομενες.Οι τιμες εδω φοβερες καμια σχεση με Κιεβο.Με ελαχιστα λεφτα φοβερο διαμερισμα,ντερλικωνεις κτλ.
Νομιζω ειναι καλο περιβαλλον για Βαλκανιο τσομπανη.Αυριο θα οργωσω.
ομορφα πληρωνεις τιμες  ct στο κιεβο , και τιμες κιεβου στο χαρκοβο....
παρτυ κανουν οι ντεβουσκες με τυπους σαν κι εσενα οταν πανε ουκρανια
στο επομενο ταξιδι θα σου στρωσουν κοκκινο χαλι
ρε μαλακα κμαν....τουλαχιστον μην δινεις συμβουλες
αυτο που επρεπε να γραφεις
ειμαι στοκος και υπερπληρωνω και να μην με ακουτε γιατι λεω παπαριες

πηγες με δηλωσεις τυπου
εγω παω για καμακι δεν θα παιξω ιντερνετ και θα παρω μονο σουπερ ντουπερ θεομουνα

ε πληρωσες μετριακια σε τυπες θεομουνων και μονο απο το ιντερνετ(θα σας βγαζω φωτο την γκομενα απο το κλαμπ και μετα στο κρεβατι)
απεδειξες αυτο που ολοι πιστευαμε
οτι απο θεμα ανατολικης γυναικας εισαι ασχετος
τουλαχιστον πηδηξες καργα κατι ειναι κι αυτο υπαρχουν κι αλλοι που ειναι απλα χορηγοι

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Δεν θελανε  μαλλον να επικοινωνησω μα Ναταλυ αλα εγω.....;;;;;;;;;;
ειχα φωτο απο την ΣΤΑΡ *****

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ολια και ξερο ψωμι ρεεεεεεεεεεεε  χαχαχαχαχχααααααααααααα.
next time....

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
812
Δεν θελανε  μαλλον να επικοινωνησω μα Ναταλυ αλα εγω.....;;;;;;;;;;
ειχα φωτο απο την ΣΤΑΡ *****

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ολια και ξερο ψωμι ρεεεεεεεεεεεε  χαχαχαχαχχααααααααααααα.
next time....
Σου σηκωνετε ακομαγερο μου;
δεν τον εβγαλες ακομα ΠΕ?

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Σου σηκωνετε ακομαγερο μου;
δεν τον εβγαλες ακομα ΠΕ?

ti ΠΕ ;;;;  εδω παρεδωσα απο την Κυριακη και το Α-108 ...

χαχχαααααααααααααααα

ειμαι σε ανασυνταξη δυναμεων Χαλκιδικη - διατροφη κλπ....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

οι επομενες εξορμησεις νομιζω οτι θα διαρκουν το πολυ 6 μερρες  για 10 δεν το βλεπω...... πεταμενα λεφτα  ....χαχχααααααα
εκτος αν δωσουμε θεση στα βοηθηματα αλα.... τα φοβαμαι οποτε ασε οσο αντεχει η ηλικια μας και η φυση.....

ΥΓ. Μηπως να ασχοληθουμε με την φυσιολατρεια οταν βγαινουμε ΠΕ;;

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
812
ti ΠΕ ;;;;  εδω παρεδωσα απο την Κυριακη και το Α-108 ...

χαχχαααααααααααααααα

ειμαι σε ανασυνταξη δυναμεων Χαλκιδικη - διατροφη κλπ....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

οι επομενες εξορμησεις νομιζω οτι θα διαρκουν το πολυ 6 μερρες  για 10 δεν το βλεπω...... πεταμενα λεφτα  ....χαχχααααααα
εκτος αν δωσουμε θεση στα βοηθηματα αλα.... τα φοβαμαι οποτε ασε οσο αντεχει η ηλικια μας και η φυση.....

ΥΓ. Μηπως να ασχοληθουμε με την φυσιολατρεια οταν βγαινουμε ΠΕ;;
εσυ φαγωθηκες για 10
που να ηξερες οτι θα σε κυνηγαει η μεγαλη για 5 φορες την μερα  :pipa2: :fuck1:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Disco σημερα θα παω πρωτη φορα.Παντως το Χαρκοβο δε μου αρεσει καθολου.Πολυ μετρια μουνια και πολυ κλειστες.Χειροτερα απο Κιεβο και Λβωφ.Χειροτερα και απο Πολωνια.Καθολου προσεγγισιμες στο δρομο τα μαγαζια και το μετρο.Αν σημερα το nightgame αποτυχει θα παω Κιεβο η Λβωφ.Πολυ χαλια το μερος.
Παιζει βεβαια να πηδηξω τρεις το διημερο αλλα αυτο μικρη σημασια εχει το μερος δεν εχει δυναμικη.Εχει και πολλους κωλοτουρκους,Αραβες ακομα και Ινδους.Πολυ παρακμιακο μερος.Φτωχεια τρομερη.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
812
Disco σημερα θα παω πρωτη φορα.Παντως το Χαρκοβο δε μου αρεσει καθολου.Πολυ μετρια μουνια και πολυ κλειστες.Χειροτερα απο Κιεβο και Λβωφ.Χειροτερα και απο Πολωνια.Καθολου προσεγγισιμες στο δρομο τα μαγαζια και το μετρο.Αν σημερα το nightgame αποτυχει θα παω Κιεβο η Λβωφ.Πολυ χαλια το μερος.
Παιζει βεβαια να πηδηξω τρεις το διημερο αλλα αυτο μικρη σημασια εχει το μερος δεν εχει δυναμικη.Εχει και πολλους κωλοτουρκους,Αραβες ακομα και Ινδους.Πολυ παρακμιακο μερος.Φτωχεια τρομερη.
βλαμμενος εισαι ανθρωπε μου;
εδω ειναι για οδησσο
αν θες να περιαυτολογεις για οτιδηποτε γραψε δικο σου νημα οι περιπετειες του κμαν στην ουκρανια
για το κιεβο γραψε στο κιεβο
για το χαρκοβο στο χαρκοβο
εχεις μυαλο αμοιβαδας νομιζω

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αντε γαμησου ρε μαλακοπιτουρα θεοχοντρε που θα μου πεις που θα γραφω.
Θα ανοιξω οστοσο θρεντ για το Χαρκοβο.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
812
Αντε γαμησου ρε μαλακοπιτουρα θεοχοντρε που θα μου πεις που θα γραφω.
αφου εισαι αμοιβαδα και δεν καταλαβαινεις
εχεις τασης αυτοπροβολης
γραψε εκει που πρεπει να γραψεις
χαζοκεφτε
ολοι στο δουλεμα σε εχουν με τις παπαριες που λες
μακραν ο πιο γραφικος και ασχετος σε θεματα γκομενας
που ειναι ρε κακομοιρογλου τα κλαμπ στο κιεβο που πηγες;;
οζη οζη οζη παλιοκαραγκιοζη
ντιρι ντιρι ντιρι ντιρι εισαι για το πανηγυρι

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
αφου εισαι αμοιβαδα και δεν καταλαβαινεις
εχεις τασης αυτοπροβολης
γραψε εκει που πρεπει να γραψεις
χαζοκεφτε
ολοι στο δουλεμα σε εχουν με τις παπαριες που λες
μακραν ο πιο γραφικος και ασχετος σε θεματα γκομενας
που ειναι ρε κακομοιρογλου τα κλαμπ στο κιεβο που πηγες;;
οζη οζη οζη παλιοκαραγκιοζη
ντιρι ντιρι ντιρι ντιρι εισαι για το πανηγυρι

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μαλακιες.Δεν μπορεσα να παω στα κλαμπ το Σαββατο γιατι ημουν με τη μοντελα.Αυριο θα παω Κιεβο γιατι ερχεται η Ρωσιδα οποτε θα επισκεφτω τα κλαμπ.
Με τις τιμες ειναι οι γκομενες τρελες.Η αλλη μου λεει 500 γκριβνυα και ρωταει απο που εισαι;Τουρκος;Οχι λεω Ελληνας απο Γερμανια.Τοτε μου λεει αλλαξα γνωμη θελω 2000 γκριβνυα.Τον κακο σου τον καιρο της λεω μου ειπες οτι θελεις 500 πριν.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
καλα ρε κμαν πως πεταγεσε ετσι ευκολα απο πολη σε πολη?εχεισ και ενεργεια να κυκλοφωρασ χαχαχαχ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom