allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
χαχαχαχαχα ρουφιάνοι παντού υπάρχουν τελικά
ααααα εχουν κι αποψη Μαρινα 90 % - Ναταλυ μονο 10%.
χαχαχαχαχα ρουφιάνοι παντού υπάρχουν τελικά
ο κμαν ειναι αρχοντας οτι και να λεει εμεις τον πιστευουμε και τον στηριζουμε.ειναι πραγματι βαλκανιος κομαντο,δεν τον τρομαζουν οι μαλακες ουκρανοι.αρχοντα μην μασας.με οσα ακουσαμε απο πολωνια απο τον κμαν δεν κανει να τον εναντιωνομαστε.πολυ θελω να ερθει οδησσο,θα τα κανουμε ολα.
ομορφα πληρωνεις τιμες ct στο κιεβο , και τιμες κιεβου στο χαρκοβο....Εριξα τον πουιτσο η γκομενα τελειως βλαχα την ξεφορτωθηκα αμεσως γιατι θα εκανε το δωματιο κωλο.Ολο μαλακιες.Το κλασσικο πενηνταρακι μου εφαγε.
Αυριο ραντεβου με αλλα δυο σπονσορακια και daygame επιτελους.Θα οργωσω τις πλατειες και το μετρο.Το βραδυ θα επισκεφτω disco Panorama και κατι αλλες που μου ειπαν οι γκομενες.Οι τιμες εδω φοβερες καμια σχεση με Κιεβο.Με ελαχιστα λεφτα φοβερο διαμερισμα,ντερλικωνεις κτλ.
Νομιζω ειναι καλο περιβαλλον για Βαλκανιο τσομπανη.Αυριο θα οργωσω.
Το ανάποδο είναι...ασε που δίνει και κώλοααααα εχουν κι αποψη Μαρινα 90 % - Ναταλυ μονο 10%.
ο βαλκανογυφτοτουρκος αρχοντοχωριατικος πουτσος ποτε δεν κατουραει κατουρο....μονο ψωλοχυμα
Το ανάποδο είναι...ασε που δίνει και κώλο
Σου σηκωνετε ακομαγερο μου;Δεν θελανε μαλλον να επικοινωνησω μα Ναταλυ αλα εγω.....;;;;;;;;;;
ειχα φωτο απο την ΣΤΑΡ *****
Ολια και ξερο ψωμι ρεεεεεεεεεεεε χαχαχαχαχχααααααααααααα.
next time....
Σου σηκωνετε ακομαγερο μου;
δεν τον εβγαλες ακομα ΠΕ?
εσυ φαγωθηκες για 10ti ΠΕ ;;;; εδω παρεδωσα απο την Κυριακη και το Α-108 ...
χαχχαααααααααααααααα
ειμαι σε ανασυνταξη δυναμεων Χαλκιδικη - διατροφη κλπ....
οι επομενες εξορμησεις νομιζω οτι θα διαρκουν το πολυ 6 μερρες για 10 δεν το βλεπω...... πεταμενα λεφτα ....χαχχααααααα
εκτος αν δωσουμε θεση στα βοηθηματα αλα.... τα φοβαμαι οποτε ασε οσο αντεχει η ηλικια μας και η φυση.....
ΥΓ. Μηπως να ασχοληθουμε με την φυσιολατρεια οταν βγαινουμε ΠΕ;;
βλαμμενος εισαι ανθρωπε μου;Disco σημερα θα παω πρωτη φορα.Παντως το Χαρκοβο δε μου αρεσει καθολου.Πολυ μετρια μουνια και πολυ κλειστες.Χειροτερα απο Κιεβο και Λβωφ.Χειροτερα και απο Πολωνια.Καθολου προσεγγισιμες στο δρομο τα μαγαζια και το μετρο.Αν σημερα το nightgame αποτυχει θα παω Κιεβο η Λβωφ.Πολυ χαλια το μερος.
Παιζει βεβαια να πηδηξω τρεις το διημερο αλλα αυτο μικρη σημασια εχει το μερος δεν εχει δυναμικη.Εχει και πολλους κωλοτουρκους,Αραβες ακομα και Ινδους.Πολυ παρακμιακο μερος.Φτωχεια τρομερη.
αφου εισαι αμοιβαδα και δεν καταλαβαινειςΑντε γαμησου ρε μαλακοπιτουρα θεοχοντρε που θα μου πεις που θα γραφω.
αφου εισαι αμοιβαδα και δεν καταλαβαινεις
εχεις τασης αυτοπροβολης
γραψε εκει που πρεπει να γραψεις
χαζοκεφτε
ολοι στο δουλεμα σε εχουν με τις παπαριες που λες
μακραν ο πιο γραφικος και ασχετος σε θεματα γκομενας
που ειναι ρε κακομοιρογλου τα κλαμπ στο κιεβο που πηγες;;
οζη οζη οζη παλιοκαραγκιοζη
ντιρι ντιρι ντιρι ντιρι εισαι για το πανηγυρι